|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
no własnie dziewczonka bo zapomniałam skomentowac zalecenia Twojego lekarza co do diety...
![]() kurde to dziecko ma zjeść cały słoik zupy!? a soku jabłkowego 3ml rozcieńczone?? ![]() chyba cos nie halo no chyba że zjadło Ci 0 i mialo byc 30 ml ale i tak przesada
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też dziś do lekarza...
nie podobają mi sie te moje dziewczyny
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam link w podpisie http://l inkbaby.pl/konkursy/zdjeciowe/najsmieszniejsza-mina-swiata/przegladaj/zdjecie-zgloszone-na-konkurs-linkbaby-pl-1277 tylko spacje na poczatku trzeba usunac : bidulki![]() zjadłam ogromna mise pomidorówki i nie moge si eruszyc zwby dziedcku pampka zmienic a jest w nim numer 2
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin w zewnetrznych kacikach sa lezki, a wewnetrznych zielonkawa maz
nie kazali masowac kanalikow tylko czekac do roku czasu, bo to sie czesto zdarza, jak nie przejdzie do roku to znaczy, ze trzeba sie tym zajac Antek mial juz kropelki, potem zel i to pomagalo na chwileczke i tylko lagodzilo objawy.Zapytalam lekarza online o te plamy na glowce i czekam na odpowiedz. Nie mam alantanu ani linomagu ![]() mamaoptymistka naprawde myslisz, ze to tylko ciemieniucha? Jak posmarowalam oliwka to tylko luszczenie zniklo, a czerwone i chropowate jest nadal Ide dzis sie przejsc do przychodni to umowie sie na wizyte w sprawie oczka to d razu zapytam![]() zosiaa probowalam oliwka po kapieli to tylo luszczenie zniko. Dzis sprobuje przed kapiela... A dermobaza bedzie ok na ta glowe?
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
gardziołka niby wyglądają mi ok, ale znów dzis z nosków cieknie...
a młodsza zaliczyła od rana kilka kupek takich... nieciekawych. Teraz przynajmniej kolor wrócił do normy... pojadę osłuchać na wszelki wielki... przy okazji zważę tą moją "kruszynkę" ale mnie głowa boli! zawsze mnie napierdziela jak tak wieje
|
#1237 |
|
Wtajemniczenie
|
Amarciu co siedzieje?
![]() Jejciu musimy Andziotkowi jakis pomnik wystawic. Nie ma jej jeden dzien i panika ![]()
|
#1238 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie pan listonosz mi przyniósł paczkę z Hippa i Bobovity
|
|
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostalam odpowiedz: ''Wskazana wizyta u pediatry lub dermatologa,bowiem postawienie właściwego rozpoznania nie jest możliwe bez obejrzenia zmian skórnych''
Tak wiec ja dzis tez wybieram sie do przychodni, ale pewnie nie przyjma nas dzisiaj tylko bede sie musiala umowic Przynajmniej sie przejde... Amarciu za wizyte. Pewnie wszystko jest dobrze Buziak w glowke ![]() Grazin to Sebek jeszcze nie umie sie sam przewinac ![]()
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
paulizia u nas tak to na początku wyglądało i też trudno było mi uwierzyć ze to ciemnieucha, nasilała się też po linomagu, więc ostrożnie. A czym myjesz mu główkę??? spłukujesz po myciu???
|
#1241 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też chcę paczkę...
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze masuj ten kanalik nic to nie zaszkodzi a moze unikniecie zabiegu trzeba naciskac w kaciku Cytat:
![]() ale mówił ze mu sie nie chce wiec sama rozumiesz:P
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
dziewczonak, ile ten pan pediatra ma lat?
grazin, ty karmisz uu, żyć no jakis pomysłem na zupę. Tylko nie serowa
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
dorkabl ja na okrągło robie pomidorową i jarzynową:P wiec zbyt kreatywna w tej kwestii nie jestem
|
#1246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oszusty ![]() Paulizia ja tez nie wiem co to dermobaza, a umówiłaś się już do tego lekarza??? Night a co dostałaś z hippa???
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
grazin, jeszcze sie chciałam o te kupione słoiki zapytac
![]() Chcesz juz rozszerzać Sebkowi diete? Czy cos z twoim karmieniem nie tak? Jesli mnie cos ominęło to sory, bo troche mnie nie było. |
|
|
|
#1248 |
|
Wtajemniczenie
|
mamaoptymistka Mylam Nivea 'lagodny plyn i szampon do kapieli' kurcze moze to od tego??? No i mylam tym plynem i plukalam woda z tym plynem...nie uzywalam prysznica by splukac, bo myslalam ze to tak skonstruowane, ze nie trzeba
sama dziecku narobilam... durna matka ![]() Grazin ide dzisiaj Antka zarejstrowac do lekarza od oczu. do 3 razy sztuka i mam nadzieje, ze pomoze ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- zosiaa wychodze zaraz do przychodni. dorkabl swietne foty!!! Kocham Twoj kolor wlosow, a Olek jest przecudny!! Ja sie zbieram. Do pozniej dziewczynki!!!
|
#1249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i w wielu kwestiach mam do niego zaufanie, zresztą to najlepszy pediatra w mojej okolicy...widocznie nie na wszystkim trzeba się znac
|
|
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziekuje za zaproszenia i za mile komentarze
Niunia wlasnie kima a mama pitrasi obiadek,siedzi na wizażu i popija herbatke laktacyjna jeszcze przydaloby sie pranie zrobic ale to pozniej-wiecie ze ja piore malej rzeczy ciagle recznie![]() A tak poza tym to Emilka ma focha na swojego nowego narzeczonego-dobrze wiecie dlaczego ![]() Ja nie dostalam paczki z Bobovity mialam z hippa(druga do odbioru w rossmanie)i czekam jeszcze na przewodnik zywieniowy z Bebiko-moze kiedys dojda
|
|
#1251 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może zajęta jest na razie czym innym np rośnięciem podobają mi się Twoi modele Cytat:
------ próbuję Was dogonić, ale powoli mi idzie czytanie dzisiaj. na dodatek od rana boli mnie głowa
|
|||
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sebus sie najada i wszystko gra. co do rozszerzania diety to jak na razie jadł jabłuszko i marchewke z jabłkiem. chce mu dawac tylko owoce i warzywa na razie. smakuje mi i nic mu nie szkodzi wiec niech sobie cos innego poróbuje ![]() moim mleczkiem nie gardzi mimo to ![]() a ja jestem niecierpliwa i chciałam juz mu cos dac ![]() a Ty bedziesz po 6 miesiacu wprowadzac?
|
|
#1253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1254 |
|
Rozeznanie
|
gusia, kasia
za szczepienie
|
|
|
|
#1255 |
|
Rozeznanie
|
słoiczek z jabłkami, łyżeczkę, próbkę herbatki jabłkowej,próbkę kremu na odparzenia,kupony rabatowe na produkty hippa do rossmana, poradnik żywieniowy jak wprowadzać słoiczki
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
My już wróclismy ze spacerku, biorę się za porządki..
Uśmiałam się z mojego Antka.. wywijał w wózeczku tak, że szok Najpierw mostek, później podnoszenie nóżek i robienie z siebie literki L.. na koniec dźwiaganie główki i pupki.. A przy tym wszytskim bojowa mina i patrzenie na mnie jakby chciał powiedzieć "Mamo zobaczy co ja już umiem".. Jak ja kocham tego Smyka |
|
|
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
grazin, no po 5-tym miechu chciałam. Mam takie samo zdanie jak eve - skoro sie chłopak najada a mnie nie chce sie z tym babrać to czekam
![]() Boje sie tez sensacji żołądkowych :/ Pauliziadziękuje xza komplementy, łysy p[ozdrawia ![]() Co do koloru włosów to nigdy w życiu nie farbowałam. Jakos mnie nie ciągnie. Pewnie bede zaliczać sie do tych pan które trzeba z siwizną siłą do fryzjera zaciągać ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
no i teraz mam...słoiczki i łyżeczki i kuponiki... |
|
|
|
|
#1258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale Emilkę wybrał bo najładniejsza
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochany dziabdziag ![]() dorkabl ja tez nieplanowałam niczego podawac ale poszłam raz do sklepu i zobaczyłam w słoiczku "ZŁOCISTE JABŁUSZKO" I przepadłąm musiałam wziasc:P Ale jak na razie to u nas pare łyżeczek dzziennie
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
"zawsze jest piękne to co kochane, zapytaj tatę, zapytaj mamę"
![]() my już po szczepieniach, kciuki sie przydaly, poszlo gladko, a mala zaraz usnela gdy tylko wyszlismy z przychodni ![]() wazy 7100g ![]() mierzy 63cm- ale cos malo mi sie wydaje. glowke trzyma krzywo bo z jednej strony jest splaszczona, wiec musi duzo na brzuszku lezec i na boku. Mowila, ze to co druga mama ma taki problem... ale ja juz i tak sie przejelam...
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

ale i tak przesada

za wizyte. Pewnie wszystko jest dobrze
Czekamy na Ciebie fasolko
oszusty
sama dziecku narobilam... durna matka