Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011. - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 14:38   #2821
AneczkaJ
Rozeznanie

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
a Braxtony masz bolesne?? Czy tylko takie fale napięcia/twardnienie?
Raczej napięcia i twardnienie brzucha, czasem taka fala schodząca w dół i wtedy przypominająca ból miesiączkowy. Raczej bym to określiła jako nieprzyjemne, a nie bolesne.
AneczkaJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 14:47   #2822
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Fakt
Ja jak nie musze to nie wyłaże, (tylko z Tż jak już) Już taki dzik ze mnie się zrobił
a to ja mam tak samo..zdziczałam na maksa
ale jak już muszę jechać do lekarza czy na sr to nie mogę w kapciach i spodniach dresowych a wszystko co jeszcze miesiąc temu było w miarę do naciągnięcia teraz jest za małe i czuję się źle ...no i małą ściskam

teraz tak mi w ciągu 1,5 miesiąca brzuszek podskoczył i opuchnięcie a wcześniej spokojnie łaziłam w swoich s i m i było okej...ale przeżyjemy ważne że dużo w małą idzie jest szansa że szybko wrócę do formy i coś naciągnę na siebie
Stary 2011-09-15, 14:50   #2823
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AneczkaJ Pokaż wiadomość
Raczej napięcia i twardnienie brzucha, czasem taka fala schodząca w dół i wtedy przypominająca ból miesiączkowy. Raczej bym to określiła jako nieprzyjemne, a nie bolesne.
to mam podobnie ...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 14:50   #2824
rabarbar83
Rozeznanie

ja tu gadu gadu a za godzinę trzeba wyjść idę szukać coś do ubrania...już się boję

jak coś będzie ciekawego na wykładzie to postaram się opisać wieczorkiem
Stary 2011-09-15, 14:51   #2825
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Tak na szybko prosze o kciuki. Bylam u poloznej, dzie ko bardzo duze, nie podobaja jej sie moje skurcze. Jade na IP. Odezwe sie jak wroce.
Buziaki
powodzenia

Cotka

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 14:58   #2826
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Acelinka nie wiem czy kupiłaś już sukienkę dla małej na chrzest, ale na tej stronie, której Ci kiedyś wklejałam mają wyprzedaże na komplety welurowe
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/c/S...komplety/31 /4

Stary 2011-09-15, 15:29   #2827
madzialena-lublin
Rozeznanie

Cotka, Lau - kciuki za rozpoczęte akcje
Stary 2011-09-15, 15:32   #2828
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Ciekawe jak tam się akcje rozwijają

Moja mała jest normalnie cały dzień aktywna, jak nigdy pręży się, wypina kurcze chyba jeszcze się nigdzie nie wybiera

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 15:32   #2829
madzialena-lublin
Rozeznanie

Cytat:
A co do biustu - mój mąż dziś w nocy bił się ze ścianą, bo śniło mu się, że jakiś facet mnie dotyka
Jaki zazdrośnik

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Może się skraca, moze rozwiera, moze malka w kanał sie wstawia- opcji full tez to mam
Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Ja myślę, że córcia naciska łepkiem na szyjkę. Jak mała troche popracuje, to szyjka się skróci
Najgorsze, że ja nie wiem jak ona jest ułożona. Ostatnie usg miałam pod koniec sierpnia, to pupcią w dół siedziała (następne badanie w przyszłym tygodniu, to dopiero wtedy się okaże). Chociaż parę razy od tamtej pory tak się kokosiła, że może się przekręciła. Dobrze by było, żeby trochę popracowała, bo na samym początku ciąży gin stwierdził, że mam długą szyjkę. Więc masa pracy przed nią

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
madzialenka może troszkę zwolnij tempo na kilka dni...ja miałam podobny nacisk w tym samym czasie tj 32-34 tydzień gin określił to jako napór główki, mała się wstawiała w kanał przedwcześnie, do tego brzuch mi lekko opadł i groził mi wcześniejszy poród ...ale parę dni byczenia się z poduszką pod kolanem i ładnie się podniosła i skończył się ból i ucisk
Może faktycznie to przez to, że ostatnie dni cały czas gdzieś biegam i coś załatwiam... Jutro wieczorem mamy jeszcze imprezę u znajomych, ale w weekend to sobie poleżę
Stary 2011-09-15, 15:36   #2830
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
za ostatnią wizytę i daj znać na kiedy dostaniesz skierowanie do szpitala, jeszcze troszkę kochana i będziecie mieć dzieciątko na świecie mała ładnie grzecznie poczekała na tatusia i babcię

jestem i ja

chyba już nikogo nie ma to też zmykam, kolorowych snów
Dostalam skierowanie na ktg na poniedzialek i pozniej juz tam maja decydowac co dalej. Ginek powiedzial, ze wszystko mam pozamykane wiec od jutra jestem przeterminowana. I jakos mnie to zdolowalo, bo jezeli nie bedzie pyk i odejda mi wody to bede czekac i czekac

Cytat:
Wiadomość z ostatniej chwili:

COTKA w szpitalu.
Napisała, że jeszcze w dwupaku
i na razie nic więcej.

Także dziewczyny kciuki, kciuki i jeszcze raz kciuki za nią i Filipka tyle kochana już wyczekuje
dla cotki i dla lausanne

Cytat:
Lista Cotki dla chętnych.

No w sumie tak...może będzie inna kolekcja
Wlasnie mialam szukac tej listy Dzieki Zamiast malowania paznokci moze sobie pediucre zrobie, ogolic tez by sie przydalo, sprzatanie nic nie dalo, spaceruje codziennie tyle ile daje rade czyli tak ok. 1,5h ale tez na razie nic. Jutro sie rzucam na malza

Cytat:
dzięki za info. Ja mam mało rzeczy na 56 i boję się, że ta moja mała żaba będzie się w nich topić, bo rzeczy na 62 są duże. Ale zobaczymy.

JA CIĘ BŁAGAM!! WYDAJ MI TAKIE SAMO POLECENIE!!

o kochana!! Kolejeczka obowiązuje! Jeszcze ja jestem i dziś stuknęła mi magiczna 40!! Proszę sie nie wychylać, bo będe bić!
Ancia ja tez prosze o nakaz rodzenia

Ja tez chce juz rodzic, dobrze, ze wiekszosc pyta czy to juz mojej mamy albo meza, bo by mnie chyba szlag trafil Jedynie moja kochana przyjaciolka nie meczy tylko pyta czy u nas wszystko ok i zeby dac jej znac jak juz Nadunia sie urodzi.

Mam juz dosyc, jak wstaje z sofy czy lozka to ledwo sie ruszam, na spacerze czuje sie jak skrzyzowanie slonia z zolwiem, mam wrazenie ze ludzie sie na mnie dziwnie patrza, bo juz mi zaczyna pas ciazowy od spodni wystawiac spod niektorych bluzek no i po powrocie z takiego "spaceru" mam nogi jak banie i tak juz do wieczora, chyba zebym lezala caly czas, co tez nie jest dobre

No to sobie pomarudzilam.

Poprosze troche kciukow i dobrych fluidow, zeby Nadia zlitowala sie nad matka i juz wyszla.

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
Uwierz mi ja się do tego przymierzam juz drugi tydzień, a dzieciak w drodze Widziałam na all te z ikei, takie jakieś księżyce, gwiazdy, słońca, ale cholera nie wiem jakie to światło będzie dawać...Bo my też mamy łóżeczko w naszej sypialni.
Kaileight poka lampke
Ja mam ksiezyc i jakas ikeowska zarowke do tego, nie pamietam ile watow, ale jakos niewiele chyba max 40 i daje taki fajny polmrok - akurat do przewiniecia, albo jak cos trzeba zrobic przy dziecku bez rozbudzania.
Stary 2011-09-15, 15:42   #2831
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
od jutra jestem przeterminowana. I jakos mnie to zdolowalo, bo jezeli nie bedzie pyk i odejda mi wody to bede czekac i czekac

.

witaj w klubie jutrzejszych przeterminowanych i zdeterminowanych do rodzenia

Edit: Kotuś przeterminowana dopiero będziesz w sobotę

Stary 2011-09-15, 15:46   #2832
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
a to ja mam tak samo..zdziczałam na maksa
ale jak już muszę jechać do lekarza czy na sr to nie mogę w kapciach i spodniach dresowych a wszystko co jeszcze miesiąc temu było w miarę do naciągnięcia teraz jest za małe i czuję się źle ...no i małą ściskam

teraz tak mi w ciągu 1,5 miesiąca brzuszek podskoczył i opuchnięcie a wcześniej spokojnie łaziłam w swoich s i m i było okej...ale przeżyjemy ważne że dużo w małą idzie jest szansa że szybko wrócę do formy i coś naciągnę na siebie

Cytat:
Mam juz dosyc, jak wstaje z sofy czy lozka to ledwo sie ruszam, na spacerze czuje sie jak skrzyzowanie slonia z zolwiem, mam wrazenie ze ludzie sie na mnie dziwnie patrza, bo juz mi zaczyna pas ciazowy od spodni wystawiac spod niektorych bluzek no i po powrocie z takiego "spaceru" mam nogi jak banie i tak juz do wieczora, chyba zebym lezala caly czas, co tez nie jest dobre

Poprosze troche kciukow i dobrych fluidow, zeby Nadia zlitowala sie nad matka i juz wyszla.

Ja mam ksiezyc i jakas ikeowska zarowke do tego, nie pamietam ile watow, ale jakos niewiele chyba max 40 i daje taki fajny polmrok - akurat do przewiniecia, albo jak cos trzeba zrobic przy dziecku bez rozbudzania.
Mam to samo...ciąża ciąży
Nooo takiej mi lampki trzeba
Stary 2011-09-15, 15:46   #2833
malamutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość

KAsiuleczka dwa dni okolicznościowego mąż ma na pewno + tacierzyński niezależnie od tego czy ty pracujesz, o ile przepracował wcześniej 6 m-cy. A opiekę może dostać do 14 dni ale to płatne 80% jak L4.
Ale problem chyba w tym, że tż Kasi pracuje za granicą więc te zasady mogą go nie dotyczyć...

Martusia STO LAT NIECH ŻYJE NAM :roz a:
malamutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 15:49   #2834
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

dzięki dziewczyny za pocieszenie odnośnie tej czkawki, nieodbijania i ulewaniaCzasem łapią mnie takie schizy, że hej, wczoraj wymyśliłam, że może ma zapalenie płuc, bo tak dziwnie chrząka, dyszy etc.-wariatka ze mnie

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 15:49   #2835
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamutka Pokaż wiadomość
Ale problem chyba w tym, że tż Kasi pracuje za granicą więc te zasady mogą go nie dotyczyć...

ale KAsia chyba pisała,ze w polskiej firmie zatrudniony
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 15:57   #2836
malamutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za pocieszenie odnośnie tej czkawki, nieodbijania i ulewaniaCzasem łapią mnie takie schizy, że hej, wczoraj wymyśliłam, że może ma zapalenie płuc, bo tak dziwnie chrząka, dyszy etc.-wariatka ze mnie
pewnie jak z każdej mamuśki pierworodnej/go

Cytat:
no tak pisała że u polskiego pracodawcy tyle tylko, że ja wywnioskowałam, że pracuje u Polaka, a tu pewnie chodziło o
firmę zarejestrowaną w Polsce Dobrze, że nie wszystkie mamy problemy ze skojarzeniem faktów
Stary 2011-09-15, 16:07   #2837
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostalam skierowanie na ktg na poniedzialek i pozniej juz tam maja decydowac co dalej. Ginek powiedzial, ze wszystko mam pozamykane wiec od jutra jestem przeterminowana. I jakos mnie to zdolowalo, bo jezeli nie bedzie pyk i odejda mi wody to bede czekac i czekac

Ja tez chce juz rodzic, dobrze, ze wiekszosc pyta czy to juz mojej mamy albo meza, bo by mnie chyba szlag trafil Jedynie moja kochana przyjaciolka nie meczy tylko pyta czy u nas wszystko ok i zeby dac jej znac jak juz Nadunia sie urodzi.

No to sobie pomarudzilam.

aha to trzymamy , żeby w poniedziałek to ktg coś wykazało i żeby Nadia zdecydowała się już wychodzić
no i marudź kochana, każda ma fazę na marudzenie, nie pierwsza i nie ostatnia pewnie niedługo na mnie przyjdzie pora
Cytat:

dziękuję bardzo

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:18   #2838
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
co ty powiesz ja też
a na chrzcinach to ja nie wiem w czym wystąpie, biodra 38 a biust 42 jak i nie 44

Ps. Staś ma dziś 3 tygodnie! jupi
a zaplanowaliście już chrzciny na jakąs konkretną date? musze teraz coś kupić bo nie mam nic innego w co mogłabym sie ubrac na taką okazje poza tą sukienką

dla Stasia
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Szymek ma dzisiaj 10 dni i też wyjątkowo ładnie teraz śpi
jakaś korzystna aura dzisiaj dla naszych dzieci

Cytat:

Odważyłam się zjeść pierogi z kapustą i grzybami 3majcie kciuki bym rodziła, gdzieś min. za tydz.
One po prostu tak za mną chodziły ale do porodu to ja jeszcze nie jestem gotowa

Idę kąpielkę strzelić
umówm się że pierogi nie mają właściwości wywołujących ale relaksujące
Cytat:
też tak się kilka dni zamartwiałam, ale widocznie tak ma być, od czasu do czasu mu się odbiję ale jak nie stawiam na prosto , a biore tak przed siebie albo na kolana albo na ręce pod kątem 45 stopni około , tak też małemu kupę się najlepiej robi
a ta czkawka tak męczy biedne dzieci
natalci też czasami się odbije a czasami nie, wteyd kłade ją na boczku w razie gdyby się jej ulało i już Czkawka często ją męczy ale to już miała w brzusiu.
Cytat:

oj mąż na pewno nie narzeka

A co do biustu - mój mąż dziś w nocy bił się ze ścianą, bo śniło mu się, że jakiś facet mnie dotyka
narzeka bo to teraz natalci jest i on niewiele ma z nich pożytku

jaki waleczny
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kochane zamawiałyscie moze jakies lampki nocne dla dzieci które bedziecie kładły koło łozeczka? a i bedzie dziecko spało przy takiej małej lamce czy po ciemku?
ja kupiłam lampke solną bo zależało mi żeby jak najmniej światła dawała, stoi obok naszego łóżka i ją zapalam przy usypianiu i w nocy jak zaglądam do małej albo karmie
Cytat:
Acelinka nie wiem czy kupiłaś już sukienkę dla małej na chrzest, ale na tej stronie, której Ci kiedyś wklejałam mają wyprzedaże na komplety welurowe
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/c/Sukienki-komplety/31 /4
dziękuję
moja mama już zrobiła na szydełku przepiękną sukenusie, taką jaką sobie wymyśliłam i w szoku byłam bo poszedł na tą sukienke niecały motek nici który kosztuje 6 zł, a potem taką sukienke za minimum 100 zł sprzedają
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:25   #2839
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
o kochana!! Kolejeczka obowiązuje! Jeszcze ja jestem i dziś stuknęła mi magiczna 40!! Proszę sie nie wychylać, bo będe bić!
pisząc tamtego posta pomyślałam o Tobie, więc ewentualnie Ciebie z Twoją Amelką przepuszczę a następnie ja z moją Amelką się rozpakowujemy

Cytat:
KAsiuleczka dwa dni okolicznościowego mąż ma na pewno + tacierzyński niezależnie od tego czy ty pracujesz, o ile przepracował wcześniej 6 m-cy. A opiekę może dostać do 14 dni ale to płatne 80% jak L4.
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny, bo nie wiedziałam jak z tym tacierzyńskim jak ja nie pracuję... a mężul w Niemczech pracuje ale ma polskiego pracodawcę - firmę w Bydgoszczy i już 20miechów tam siedzi () więc myślę, że tacierzyński dostanie skoro tylko to jest wymagane, by przepracował 6m-cy

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Martusia WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSIEJSZEGO

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:32   #2840
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość

Martusia WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSIEJSZEGO
dziękuję bardzo

dobra spadam zrobić obiadek, a później teście na kawkę wpadają

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:32   #2841
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
moja mama już zrobiła na szydełku przepiękną sukenusie, taką jaką sobie wymyśliłam i
pokaż

Stary 2011-09-15, 16:33   #2842
malamutka
Rozeznanie

Cytat:

moja mama już zrobiła na szydełku przepiękną sukenusie, taką jaką sobie wymyśliłam i w szoku byłam bo poszedł na tą sukienke niecały motek nici który kosztuje 6 zł, a potem taką sukienke za minimum 100 zł sprzedają
No to masz pomysł na biznes - niech mama robi dziecięce ubranka na zamówienie Pewnie nie jedna z nas by się skusiła na takie cudo za pół ceny
Stary 2011-09-15, 16:33   #2843
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleczkakuleczka Pokaż wiadomość
pisząc tamtego posta pomyślałam o Tobie, więc ewentualnie Ciebie z Twoją Amelką przepuszczę a następnie ja z moją Amelką się rozpakowujemy
ewentualnie???

Stary 2011-09-15, 16:35   #2844
malamutka
Rozeznanie

Aguś budzik Ci dzwoni
Oby dzwonił tak głośno, by Amelka się obudziła i nie przespała
Stary 2011-09-15, 16:37   #2845
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś budzik Ci dzwoni
Oby dzwonił tak głośno, by Amelka się obudziła i nie przespała
no dzwoni ale pojawiła mi się gęsta, brązowa wydzielina, tak jakby mi sie okres kończył, więc może jest jakaś nadzieja, że kiedyś urodze

Stary 2011-09-15, 16:43   #2846
anciaahk
kosmitka

Ale się dzieje!!!!!!! a ja nie mogę nadrobić, od 3 godzin Franek wisi mi na rękach. Niech ktoś da patent jak zrobić, by nie nosić dziecka na rękach.
Cytat:
COTKA w szpitalu.
Napisała, że jeszcze w dwupaku
O matko, nareszcie, kciuki Cotka!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Hej!
Odkryłam dzisiaj, że zniknęła moja pupa Płaska się zrobiła, jak brzuch zniknie to tylko biust będzie wystający
Zdradź jak to zrobiłaś?

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
obiecałam wcześniej więc w załączniku zdjęcia mojego zbója: w 9 godzine życia i w 7 dzień
Kapko kapitalny ten Twój synio!

Cytat:
właśnie witaminki, tez musiałabym jakieś zakupić w ogóle to miałam brać żelazo a ciągle zapominam
Acelinko, a jak Twoja koopa po żelazie? Ja też dostałam na anemię, ale odstsawiłam, miałam straszne bóle brzucha i dosłownie kupkę smółkę.Masakryczny temat, dlatego na biało.
Cytat:
Moje urosły o kolejny rozmiar - gorzej jak oklapną Będę cała płaska
Hyhy mam to samo zmartwienie, moje to będą placuszki, a też urosły o rozmiar znowu.
Cytat:
Wiadomość od Lausanne:

"Wody już mi odeszły, bo położna przebiła pęcherz płodowy, ale póki co kroplówki mi żadnej na wywołanie skurczy nie dali. Czuje tylko ból na dole brzucha. Będe dawać znać co i jak"
Lau ale się dzieje, kciuki!!!!!!!!!!

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:53   #2847
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
No to masz pomysł na biznes - niech mama robi dziecięce ubranka na zamówienie Pewnie nie jedna z nas by się skusiła na takie cudo za pół ceny
to samo jej powiedziałam żeby zrobiła jeszcze kilka to wystawimy na all
Cytat:
pokaż
teraz nie mam jej nawet w domu jeszcze jak będe miała to sptrykne fotki i czapeczki i bucików
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ale się dzieje!!!!!!! a ja nie mogę nadrobić, od 3 godzin Franek wisi mi na rękach. Niech ktoś da patent jak zrobić, by nie nosić dziecka na rękach.

Acelinko, a jak Twoja koopa po żelazie? Ja też dostałam na anemię, ale odstsawiłam, miałam straszne bóle brzucha i dosłownie kupkę smółkę.Masakryczny temat, dlatego na biało.
chyba nie ma takiego patentu, Natalka też ma dni że tylko albo cyc albo na rękach chce spać a jak się ją odłoży to od razu pobudka, na szczęście tylko w dzień a nie w nocy
Jest tylko jedno rozwiązanie - spytaj panią wszystkowiedzącą ona mówiła że nie pozwoli dziecka bujać

Co do drugiego to teraz nie wiem bo zapominam o nim ciągle moze zjadłam z dwie tabletki ale jak w ciązy brałam to też miałam problemiki z tymi sprawami.
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:55   #2848
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Jest tylko jedno rozwiązanie - spytaj panią wszystkowiedzącą ona mówiła że nie pozwoli dziecka bujać

Stary 2011-09-15, 16:56   #2849
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
\
jakaś korzystna aura dzisiaj dla naszych dzieci

Oby i noc była taka

dziękuję
Pokaż

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Ja się zastanawiam nad chustą

O matko, nareszcie, kciuki Cotka!!!!!!!!!!!!

Zdradź jak to zrobiłaś?

Samo się zrobiło

Hyhy mam to samo zmartwienie, moje to będą placuszki, a też urosły o rozmiar znowu.

Lau ale się dzieje, kciuki!!!!!!!!!!
Chociaż jest nadzieja, ze nie oklapną

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:57   #2850
anciaahk
kosmitka

Cytat:
przymierzyłam sukienke i nie dopinam się ... w biuście
Moja by nie weszła na tyłek
Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
oo. A ja się trochę boje jeszcze. No ale nić spróbujemy dziś wyjść
Dzisiaj wyszłam- w sumie dość mocno wiało,ale u nas wieje codziennie, więc wychodzę. W końcu jest po pierwsze ciepło ubrany, po drugie pod kocykiem, po 3 w głębokiej gondoli i pod tym przykryciem wózkowym, więc na pewno nic mu nie jest.
Cytat:
Zmykam się doprowadzić do ładu póki Natalcia śpi obiecałam mamie że zawioze ją do Wodzisławia na mammografie a my sobie z niunią w tym czasie pospacerujemy
Acelinka jaka Ty zorganizowana jesteś, ja bym nikogo nigdzie z dzieckiem nie zawiozla. Wyjście na spacer to dla mnie jakaś wyprawa, boję się, że zacznie płakać albo co.

Cytat:
Chyba nasze dzieci się dziś zmówiły
A mojego do tej zmowy nie mogły wciągnąć??
Cytat:
też tak się kilka dni zamartwiałam, ale widocznie tak ma być, od czasu do czasu mu się odbiję ale jak nie stawiam na prosto , a biore tak przed siebie albo na kolana albo na ręce pod kątem 45 stopni około , tak też małemu kupę się najlepiej robi
a ta czkawka tak męczy biedne dzieci
Czkawka podobno nie męczy takich maluszków , mój też często ma.
Dzięki za podpowiedź z koopą .
Cytat:
JA CIĘ BŁAGAM!! WYDAJ MI TAKIE SAMO POLECENIE!!
Aga no weź już urodź !!!!1

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Tak na szybko prosze o kciuki. Bylam u poloznej, dzie ko bardzo duze, nie podobaja jej sie moje skurcze. Jade na IP. Odezwe sie jak wroce.
Buziaki
Ale się dzieje, ale się dzieje !!!!!!!!!!1 Kciuki Ulcia!!!
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kochane zamawiałyscie moze jakies lampki nocne dla dzieci które bedziecie kładły koło łozeczka? a i bedzie dziecko spało przy takiej małej lamce czy po ciemku?
Mamy jakąś starą lampkę i ją mamy w nocy włączoną.
Jak brzunio?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości