2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 16:16   #991
agabi
Rozeznanie

Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

echhh...dziewczyny, fajnie tak się przed Wami wygadać. aż mi lżej teraz.Zariah- u mnie tak samo- od kiedy jestem z moim tż ( a to już ponad 11 lat) zawsze farbowałam się na blond. więc może faktycznie to efekt szoku i się przyzwyczai.....no cóż- będzie musiał.

wymyśliłam sobie , że wyhaftuję krzyżykiem Aniołka Stróża dla mojego Maluszka i powieszę nad łóżeczkiem.właśnie zamówilam kanwę i niteczki ambitny plan.mam nadzieję, że mi się uda, nie jestem za bardzo uzdolniona manualnie

kumkura- fajnykalkulator wyszło mi, że powinnam przytyć do 40 t.c ponad 15 kg . nawet sobie nie mogę wyobrazić jak będę wtedy wyglądała przy moim wzroście 155cm taka kuleczka ...

Edytowane przez agabi
Czas edycji: 2011-09-15 o 16:23
agabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:48   #992
Madziara 26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
wygońcie mnie do sklepu muszę ocet kupić bo bedę śledzie w occie robiła (ale nie gotuję zalewy, na szklanę octu daję 3 szklanki zimnej wody, dużo cebuli, dużo pieprzu i po kilku godzinach śledzie są gotowe

Ale żeś mi ochoty narobiła ja to teraz jak raz dziennie nie zjem czegoś kwaśnego to warjuję

ten nasz wątek to raczej powinien zmienić nazwę na pomysły na..... obiad,kolację i śniadanie

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:49   #993
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Ale żeś mi ochoty narobiła ja to teraz jak raz dziennie nie zjem czegoś kwaśnego to warjuję

ten nasz wątek to raczej powinien zmienić nazwę na pomysły na..... obiad,kolację i śniadanie
następna częśc na pewno będzie nawiązywałam do jedzenia

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:53   #994
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
wymyśliłam sobie , że wyhaftuję krzyżykiem Aniołka Stróża dla mojego Maluszka i powieszę nad łóżeczkiem.właśnie zamówilam kanwę i niteczki ambitny plan.mam nadzieję, że mi się uda, nie jestem za bardzo uzdolniona manualnie
ambitny plan faktycznie szczegolnie jak sie jest zero w robotkach recznych jak ja...
ale warte zachodu wydaje mi sie. To bedzie tak niesamowita pamiatka dla dziecka. I jak dorosnie bedzie ja mogle podarowac swojemu maluszkowi...

Wyobrazacie sobie taki Aniol Stroz przekazywany z pokolenia na pokolenie...

kumkura wg tego kalklatora juz przytylam 1kz a duzo + pol bialej czekolady i 5 landrynek dzis (tak nadprogramowo oprocz normalnego jedzenia)

Podobno mozna na zaparcia blonnik w ciazy jesc
dowiedzialam sie wlasnie

edit: nie ten cytat wkleilam

Cytat:
Jak dowodzą badania kliniczne, skutecznym sposobem na zaparcia w ciąży i alternatywą dla przyszłych mam jest Błonnik GNN (glukomannan) zawarty w preparacie DICOMAN. W naturalny sposób przywraca on równowagę fizjologiczną wypróżnień.
http://www.biomedical.pl/ciaza/zaparcia-w-ciazy-326.html
Ale nie wiem co o tym myslec...

Edytowane przez Zariah
Czas edycji: 2011-09-15 o 16:54
Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:00   #995
karolca
Zakorzenienie

teoretycznie dużo błonnika mam w pożywieniu... preparatom medycznym nie ufam do końca. Już wolę gruszkę

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-09-15, 17:03   #996
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Warzywa na patelnie z papryką i ziołami z Hortexu są przepyszne. Do tego pierś z kurczaka i sos słodko-kwaśny.
Jadłam coś takiego przez 4 dni na razie mam dość ale... szybko, tanio i smacznie
haa Ty moja bratnia duszo to tez moje ulubione warzywa na patelnie. Az sobie narobilam smaka!

dagirll to minie zobaczysz, kazdy ma słabsze dni. Trzeba poprostu przeczekac, albo myslec o czyms pozytywnym. Mi osobiscie pomaga spanie- poprostu przesypiam takie kiepskie chwile. Pomysl sobie, ze maluch czuje tez Twoje nastroje wiec warto tym bardziej miec dobre samopoczucie. ZObaczysz brzmi oklepanie,ale jutro bedzie lepiej

DolinaNocy
no to ja tez pewnei powitam rozmiarowke G, a w jakim sklepie sie zaopatrujesz? w sumie to dodatkowe kg i do tego czuje sie je, nawet czlowiek za bardzo nie pobiega,bo by sie mogl znokautowac

dziewczyny tak mowicie o tym przefarbowaniu z blondu na ciemny,ze sama sie zaczelam zastanawiac.Choc mi sie zawsze marzyl rudy...ale to dosc odwazny kolor i boje sie,ze moglabym sie w ogole nie przyzwyczaic..Ze to nie bede ja . Mezczyzni tak naprawde sami czesto nie wiedza co im sie podoba i to wcale nie prawda,ze tylko kobieta zmienna jest

kumkura jeszcze lubie ten Twoj kalkulatorD uff jakos bo jakos,ale sie mieszcze w normach tabelkowych. no nie pozostaje nic innego jak zakupic po drodze do domu tego upragnionego ciepłego pączka z nadzieniem rozanym, mniami
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski

Edytowane przez Mravka
Czas edycji: 2011-09-15 o 17:06
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:06   #997
agabi
Rozeznanie

zariah- ja bym chyba bez konsultacji z lekarzem nie ryzykowała...brzmi to wszystko bardzo ciekawie, ale jednak tabletki to tabletki... a najlepiej dostarczać sobie błonnik w naturze
Stary 2011-09-15, 17:18   #998
emigra
Zakorzenienie

Ja wg tego kalkulatora przybieram dobrze na wadze w sobote zaczynamy 16 tydzien i powinnam wazyc 73,4 a waze 73 wiec damy rade mam nadzieje

Zariah, ja tez bym nie ryzykowala tabletkami, nie tylko podczas ciazy. W wiekszosci takich preparatow znajduja sie jednak jakies srodki przeczyszczajace, mysle ze lepiej zaufac naturze a sposobow jest wiele - jablka, gruszki, sliwki, morele, woda, woda z cytryna. Moze nie pomoze po szklance wody czy dwoch sliwkach jednorazowo ale spozywanie tych produktow regularnie naprawde pomaga
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:26   #999
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
teoretycznie dużo błonnika mam w pożywieniu... preparatom medycznym nie ufam do końca. Już wolę gruszkę
Cytat:
zariah- ja bym chyba bez konsultacji z lekarzem nie ryzykowała...brzmi to wszystko bardzo ciekawie, ale jednak tabletki to tabletki... a najlepiej dostarczać sobie błonnik w naturze
oj nie nie. ja bez konsultacji nic nie wezme ani mi sie sni.

tylko szukam jakies alternatywy dla tej laktulozy bo nie chce juz przezywac takiego horroru jak wczoraj. ten bol byl okropny. Tzn. bardzo sie przestraszylam. Jak bede u mojego, polskiego gina to zapytam co on mysli o blonniku, poloznej tez zapytam dla pewnosci.

Jutro lece do poloznej rano. Maja emergency clinic na naszej wiosce. Tylko w piatki maja wiec nie daj boze miec emergency innego dnia

no ale maja jutro i podobno polozna moge uchwycic przed 9ta wiec bede probowac ja zmusic zeby mi dopplera przystawila do brzucha.
Zeby sprawdzic czy wszystko jednak z dzeckiem ok.
Bo niby ten bol byl od jelit ale i tak panikuje teraz...

Stary 2011-09-15, 17:32   #1000
karolca
Zakorzenienie

no to ja wg tego kalkulatora powinnam ważyć tyle co przed ciążą. A jeszcze nie ważę
cóż

Ale śledzie w śmietanie wyszły mi pyszne mniam mniam
Zapraszam jeśli lubicie na słodko-kwaśno

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-09-15, 17:42   #1001
agabi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
oj nie nie. ja bez konsultacji nic nie wezme ani mi sie sni.

tylko szukam jakies alternatywy dla tej laktulozy bo nie chce juz przezywac takiego horroru jak wczoraj. ten bol byl okropny. Tzn. bardzo sie przestraszylam. Jak bede u mojego, polskiego gina to zapytam co on mysli o blonniku, poloznej tez zapytam dla pewnosci.

Jutro lece do poloznej rano. Maja emergency clinic na naszej wiosce. Tylko w piatki maja wiec nie daj boze miec emergency innego dnia

no ale maja jutro i podobno polozna moge uchwycic przed 9ta wiec bede probowac ja zmusic zeby mi dopplera przystawila do brzucha.
Zeby sprawdzic czy wszystko jednak z dzeckiem ok.
Bo niby ten bol byl od jelit ale i tak panikuje teraz...
kochana, nie panikuj, wydaje mi się, że gdyby to było coś poważnego to bolało by Cię nadal, albo doszłyby jeszcze jakieś objawy. teraz jest ok, więc nie masz czym się martwić. jestem tego pewna
Stary 2011-09-15, 17:53   #1002
Zariah
Rozeznanie

agabi

Stary 2011-09-15, 18:28   #1003
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
DolinaNocy no to ja tez pewnei powitam rozmiarowke G, a w jakim sklepie sie zaopatrujesz? w sumie to dodatkowe kg i do tego czuje sie je, nawet czlowiek za bardzo nie pobiega,bo by sie mogl znokautowac
U mnie w pasażu w tesco jest sklep z bielizną gdzie sprzedaje sama właścicielka i ona jak jeździ do hurtowni po zaopatrzenie albo zamawia to mi bierze 70 F (teraz poprosiłam o G). Ale powiem Ci, że zamawiała mi ostatnio z firmy Gorsenia dokładnie ten model http://www.intymna.pl/m13,12,27,,mag...olia-figi-g160 i jestem bardzo z niego zadowolona i czekam jeszcze na taki sam tylko czarny.
A co do biegania z takim biustem to zawsze myślałam tak jak i Ty, że można sobie tylko nimi zęby wybić przy bieganiu, do czasu jak znalazłam bisutonosz sportowy shock absorber. Niestety drogi strasznie :/ Ale zainwestowałam, bo chciałam biegać. Naprawdę super jest. Jak go założyłam to pierwszy raz poczułam, że w końcu mam kontrolę nad własnymi cyckami W przymierzalni skakałam jak głupia w górę, żeby zobaczyć czy to przeżyję bez uszczerbku na zdrowiu a one nawet nie drgnęły No i pobiegałam 2 tygodnie póki się nie dowiedziałam o ciąży teraz mam się oszczędzać, ale czego się nie robi dla dzidziusia
Stary 2011-09-15, 18:41   #1004
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

a ja właśnie zjadłam paczkę chrupków 58g o smaku pizzy

chyba przesadziłam ale takie dobre były nawet nie wiem kiedy je zjadłam tak szybko

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:41   #1005
cziqua
Zadomowienie

no no staniczek bardzo ładny widac że nadaję ładną formę ja na razie jestem na etapie D albo DD a kilka misiecy temu to
C bylo

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:48   #1006
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Ja używam Musteli, choc niestety jest dośc droga, ale można używac od początku ciąży (wiele tego typu kosmetyków można używac dopiero po 4 miesiącu - wg informacji na opakowaniu).
Przez allegro można kupic dużo taniej - w aptece niedaleko za 150 ml chcieli prawie 120 zł!. Ja za tę cenę na allegro (apteka internetowa) kupiłam dwa Także polecam

to mustella taka droga w aptece?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:

ja dzisiaj czuję się brzydka strasznie ...wczoraj cały wieczór przeryczałam. byłam rano u fryzjera , pofarbowalam włosy na ciemny brąz. miałam wcześniej blond. przefarbowałam włoski na kolor zbliżony do mojego naturalnego, żeby ich tak często nie farbować w ciąży poza tym po porodzie nie wiadomo jak to będzie z czasem i w ogóle...a blond z odrostami wygląda okropnie ( przynajmniej u mnie ). efekt mi się spodobał. ale tż wrócil z pracy i spojrzał na mnie jakbym była największym 'pasztetem' na Ziemi i powiedział, że brzydko, źle i w ogóle mu się nie podoba...no to ja w płacz. a on zły, że wyraził szczerze swoją opinię a ja fochy jakieś mam bezsensowne... kurde, w ciąży jestem, nie powinien tak do mnie mówić, tak na mnie patrzeć...zero wrażliwości....zdołowana jestem od wczoraj masakrycznie...

No TŻ faktycznie nie ładnie się zachował

Co do farbowania znam to z natury jestem blondynką, no ale jak wiadomo wole jaśniejszy blond nie takie białe tylko jasne i chodziłam wiele lat do fryzjera farbować je tak je zniszczyłam, że szkoda słów w lutym poszłam do fryzjerki zafarbować się na ciemno pod kolor odrosta nie podobało mi się wogóle choć TŻtowi tak a poza tym każdy mówił, że zdecydowanie blond lepszy...i tak załamana chodziłam bo co miałam zrobić?? i do tej pory mam te ciemne włosy patrze w lustro i nie podobam się sobie, oglądam zdjęcia z moim blondem i płakać mi się chce wtedy było o niebo lepiej nawet po tylu miesiącach TŻ powiedział to samo, że w blondzie jednak lepiej, no i w związku z tym że mam cywilny w poniedziałek robię sobie pasemka blond doczekać się nie mogę potem mam zamiar je stopniowo rozjaśniać

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez dagirll Pokaż wiadomość

A ja jestem coraz słabsza.. Dzisiaj w piazamie siedze do tej pory! Tragedia nie mam totalnie sily.. Nie wiem czemu tak ;( Depresja mnie jakas dopada.. Czuje sie slabo fizycznie i psychicznie
depresje itp. mam bardzo często

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-15, 18:49   #1007
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

chyba przesadziłam ale takie dobre były nawet nie wiem kiedy je zjadłam tak szybko
ja wcięłam duża paczkę cheetosów o smaku sera i ketchupu
ale ja mogę tylko słone zachcianki spełniać bo po słodkim mnie mdli niesamowicie... z przekąsek to tylko chrupki/chipsy a i to nie zawsze... chciałabym jesć orzechy ale nawet na nie patrzeć nie moge... jedynie zjem takie włoskie prosto z drzewa, jeszcze z zielonych skorupek. Po rozłupieniu są białe, skórka z nich schodzi elegencko i bosko smakują ale takie mam tylko u babci a nie wiem kiedy znowu się u niej zjawie

dziewczyny jutro ide do ginia... proszę trzymajcie kciuki, bo po tych wszystkich okropnych wieściach które się ostatnio tutaj pojawiaja to boję się jak nie wiem
Stary 2011-09-15, 18:56   #1008
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

ale ja mogę tylko słone zachcianki spełniać bo po słodkim mnie mdli niesamowicie... z przekąsek to tylko chrupki/chipsy a i to nie zawsze... chciałabym jesć orzechy ale nawet na nie patrzeć nie moge... jedynie zjem takie włoskie prosto z drzewa, jeszcze z zielonych skorupek. Po rozłupieniu są białe, skórka z nich schodzi elegencko i bosko smakują ale takie mam tylko u babci a nie wiem kiedy znowu się u niej zjawie

dziewczyny jutro ide do ginia... proszę trzymajcie kciuki, bo po tych wszystkich okropnych wieściach które się ostatnio tutaj pojawiaja to boję się jak nie wiem

a ja mam zachcianki na kwaśne zresztą co chwile mam inaczej raz to raz tamto TŻ to się ze mnie śmieje wysłałam go dziś po chrupki żeby kupił na zaś jak by mi się chciało więc do wyboru miałam 3 smaki zjadłam pizze a ser i orzech leży w torbie

poza tym zrobiłam mu obiad i sama zjeść nie mogłam, nie jem obiadów bo mi po nich tak okrutnie dlatego jem same delikatne rzeczy albo jakieś dziwaczne rzeczy...

Trzymam Kciuki

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-15, 18:58   #1009
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

Cytat:

Po tych waszych wieściach zgadnijcie na co mam ochotę a chrupek nie jadłam już dobre pół roku jak nie dłużej

Adaika trzymam kciuki będzie dobrze
Stary 2011-09-15, 19:00   #1010
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Po tych waszych wieściach zgadnijcie na co mam ochotę a chrupek nie jadłam już dobre pół roku jak nie dłużej

a ja dalej jestem głodna

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-15, 19:02   #1011
karolca
Zakorzenienie

Dolina Nocy, pochwal się swoją zachcianką

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-09-15, 19:25   #1012
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

A mnie chyba lapie jakies przeziebienie, bo boli mnie glowa, gardlo i mam dreszcze .... maz mi zrobil wlasnie herbatke z miodem i cytryna i leze sobie pod kolderka....
zjadlabym takie nalesniki z serem na slodko podsmazone na maselku juz za tydzien mi babcia zrobi bo ona jest mistrzynia hihi

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Ogladalam sobie dzisiaj w internecie opcjonalnie kurtke na jesien/zime i znalazlam tylko jedna ktora mi sie podoba ... http://www.c-and-a.com/de/de/shop/pr...Jacken/66493/2
reszta jest taka jak dla babci normalnie ... tylko bede musiala przejsc sie do sklepu zeby ja obejrzec czy nie jest za cienka no i czy starczy miejsca na brzuszek pod koniec
3270g, 47 cm
Stary 2011-09-15, 19:26   #1013
agnes99
Zakorzenienie

częśc dziewczyny
ja ostanio do udzielania sie nie mam głowy (zawalona robotą jestem) i nawet ledwo za wami nadążam z czytaniem
mam cicha nadzieję, że kiedyś to się zmieni

troche Wam zazdroszę z tymi zachciankami, bo ja swoje problemy z cukrem to sie muszę 3 razy zasnawic czy to na co mam chęć mogę zjeść czy nie i czy dzsiaj juz sobie za duzo nie poszalałam jedzeniowo... buuuuu
Stary 2011-09-15, 19:26   #1014
emigra
Zakorzenienie

Dziewczyny a co sie dzieje z GUCIA?????
3270g, 47 cm
Stary 2011-09-15, 19:35   #1015
Capsta
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Podczytuję Was codziennie, ale nie nadążam nadrabiać tylu godzin nieobecności. Po pracy siły starcza mi już tylko na kilka podstawowych czynności.
Pochwalę się jednak, że wszystko wskazuje na to, że mój maluch rośnie i ma się dobrze. Dzisiejsze usg potwierdziło 12,5 tc. Niestety ułożenie dziecka nie pozwoliło obejrzeć kręgosłupa, ale lekarz uspokaja, że to nic strasznego (potwierdził za to obecność prawidłowo rozwiniętej kości nosowej). Dzisiejsza wizyta była wyjątkowo krótka.
Z rzeczy nieprzyjemnych: Prawie od początku ciąży w pewnej kiszce w lewej dolnej części brzucha zatrzymuje mi się wredne kupsko. Przy każdym badaniu lekarz gniecie mi to miejsce i dziwi się co to kupsko tam robi. Sama też to czuję nawet bez macania, a sądziłam że problem największych zaparć mam już za sobą (okazuje się że raczej nie).
Brzuch mnie troszkę pobolewa i opadam z sił, ale poza tym czuję się dobrze. Od niedawna głód zaczął mnie napadać ze zwiększoną częstotliwością. Ilekroć zostanę wysłana gdzieś do banku, do urzędu czy sklepu, chodzę i rozglądam się gdzie by tu coś dobrego niedrogo przegryźć. Tym sposobem codziennie odwiedzam jakąś nowo odkrytą jadłodajnię (gustuję w tych, w których serwowane są świeże zupy ). Wczoraj przeszłam samą siebie i po raz pierwszy szłam ulicą pałaszując chipsy (nigdy nie przypuszczałam, że jestem do tego skłonna). To tyle z moim nowości. Ah, dodam jeszcze, że prawdopodobnie spodziewam się córki
Mąż jeszcze nie wie czy chce wiedzieć czy woli późniejszą niespodziankę, więc wieść trzymam w tajemnicy. Podejrzewa już pewnie, że to dziewczynka... Jak większość facetów chciałby syna, nie ukrywam, że ja również. Dla mnie wychowanie córki oznacza ogromne wyzwanie, bo przez całe życie obcowałam z samcami i tak naprawdę niewiele wiem o kobietach. Kiedy jakaś żali mi się ze swoich problemów nie mam pojęcia jak zareagować i co powiedzieć... No ale nie będę się o tym rozwodzić. Jakoś to sobie poukładam w głowie Jedno co wiem na pewno to to, że moja córa nie będzie mieszkała w landrynkowo różowym pokoiku i jeździła na różowym rowerku, w różowym kasku. Dostaję oczopląsu kiedy wyglądam przez okno i widzę stadko różowych od stóp do głów dziewczynek, a to na moim osiedlu powszechny widok!
Capsta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:39   #1016
emigra
Zakorzenienie

Capsta, gratuluje
3270g, 47 cm
Stary 2011-09-15, 19:48   #1017
karolca
Zakorzenienie

Wysłałam wiadomość do Guci

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-09-15, 19:49   #1018
Mała!
Zakorzenienie

Ja mam ostatnio jakiś jesienny nastrój... i już czuję się gruba...nie mogę się doczekać jak zacznie mocniej rosnąć brzuszek a maluszek zacznie się wiercić wtedy poczuję się tak na 100 % w ciąży... bo wciąż niemoge w to uwierzyć!
Jeszcze te "serdeczne koleżanki" : jejku ale już gruba jesteś... lub... ale bedziesz wielka, możesz pożegnać się z obcisłymi sukienkami na zawsze, bedziesz musiała ze wszystkiego zrezygnować!... a cycki bedziesz miała jak murzynka!!! tak mnie denerwuje takie podejscie ze szok!!! jak można widzieć w tym błogosławionym stanie same wady??? i mówić to ciężarnej... ahhh musiałam sie wygadać

Capsta : super że dzidzia zdrowo rośnie do różowego przesytu też mam podobne podejście dlatego pokoik mamy już niebieski...choć nie wiemy co bedzie

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-09-15 o 19:53
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:50   #1019
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

A ja jak będę wiedziała czy to chłopiec czy dziewczynka to TŻtowi powiem chyba dopiero na jego urodziny o ile wytrzymam bo ja to najchętniej od razu bym chciała powiedzieć

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-15, 19:57   #1020
Mała!
Zakorzenienie

My oboje chcemy wiedzieć i czekamy na ten odpowiedni moment aż dzidzia się pochwali

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości