Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 16:21   #2491
sarraa
Zakorzenienie

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja też przechodziłam okresy buntu... i tak mega masakryczne... a teraz jak przypomnę to mi głupio

sytuacja i pogląd na nią zmienia się tak naprawde gdy same zostajemy rodzicami.. bo zarówno krzyczenie na dzieci czy karcenie ich gdy zrobią coś źle wynika tylko z troski o nie

popieram Zalotnicę .... ja teraz mogę bez stresu wyrażać swe opinie bo nie mieszkam z nimi ( z rodzicami)ani nijak nie jestem na ich utrzymaniu- żadnych prezentów mi nie robią

U mnie na razie stresujące są zakupy - bo przyznam że jak robię zakupy z córką typu ubrania i buty to dla mnie ważna jest cena ... bo wiem że ona to zniszczy ... mimo to ostatnio kupiłam jej nowe buty zimowe z najnowszej kolekcji Lasocki i wydałam na to 300zł.. ale wkurza mnie że bluzka którą jej proponuję za 30-50zł jest do kitu.. a bluzka podziurawiona z firmówek za 200zł to szczyt marzeń

A dziś rano wydzierałam się na nią bo rano prysznic brała i tak zachlapała całą łazienkę (z wczoraj położoną fugą na podłodze) - więc się darłam że mop nie gryzie i można chyba po sobie sprzatnąć.. a nie że ja wchodzę w kałużę po 30minutach od jej prysznicowania się
To naprawdę fajnie, że ją zabierasz na zakupy super, ja jestem zabierana dwa razy w roku przed świętami i urodzinami, ale jakoś głupio mi prosić o buty za 300 zł mimo, że moich rodziców stać, kupuje tańsze, bo wiem, że mogą nie przetrwać do przyszłej zimy to po co mi za taką cenę. Dostaje kieszonkowe 200-300zł zazwyczaj w roku szkolnym 300zł i z tego kupuje dla siebie kosmetyki, ubrania i co tam mi potrzebne. Jak przeczytałam o tym prysznicu to jakbym czytała o moim ojcu, on w domu nic nie robi, ja naprawdę zawsze po sobie sprzątam itd, po prostu ich komentarze w stylu "nic nie robisz, nic nie umiesz, nie uczysz się, pewnie nie zdasz tego sprawdzianu" i różne inne świadczące o tym, że jestem darmozjadem, a przecież to ja w domu prasuje, a nie matka, czasem ugotuję sprzątnę, to ich zachowanie sprawia, że nie mam ochoty z nimi rozmawiać, nie ufam ich i nie uważam za osoby warte zwierzeń, skoro nigdy nie wysłuchują tylko od razu chcą pokazać, że zrobiłam źle i moje zdanie jest głupie,ich zdanie jest lepsze. Raczej nie będę z nimi blisko, jak już nie będę z nimi mieszkać.

Edytowane przez sarraa
Czas edycji: 2011-09-15 o 16:22
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:25   #2492
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
To naprawdę fajnie, że ją zabierasz na zakupy super, ja jestem zabierana dwa razy w roku przed świętami i urodzinami, ale jakoś głupio mi prosić o buty za 300 zł mimo, że moich rodziców stać, kupuje tańsze, bo wiem, że mogą nie przetrwać do przyszłej zimy to po co mi za taką cenę. Dostaje kieszonkowe 200-300zł zazwyczaj w roku szkolnym 300zł i z tego kupuje dla siebie kosmetyki, ubrania i co tam mi potrzebne. Jak przeczytałam o tym prysznicu to jakbym czytała o moim ojcu, on w domu nic nie robi, ja naprawdę zawsze po sobie sprzątam itd, po prostu ich komentarze w stylu "nic nie robisz, nic nie umiesz, nie uczysz się, pewnie nie zdasz tego sprawdzianu" i różne inne świadczące o tym, że jestem darmozjadem, a przecież to ja w domu prasuje, a nie matka, czasem ugotuję sprzątnę, to ich zachowanie sprawia, że nie mam ochoty z nimi rozmawiać, nie ufam ich i nie uważam za osoby warte zwierzeń, skoro nigdy nie wysłuchują tylko od razu chcą pokazać, że zrobiłam źle i moje zdanie jest głupie,ich zdanie jest lepsze. Raczej nie będę z nimi blisko, jak już nie będę z nimi mieszkać.
Ja myślę że Wasze relacje mogą się poprawić właśnie wtedy gdzy będziecie osobno mieszkać... A ile masz lat???
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:25   #2493
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
No w sumie nic strasznego......ale trafiłam w czuły punkt mojego męża(i nie chodzi tu o penisa)...więc gadałam rano z teściową i jej powiedziałam jakie kwoty mąż mi zostawia na zakupy i że nie wiem co ja za to mam kupować...ona-papla wszystko mu powiedziała i teraz mam przechlapane...może w końcu mąż mi wygarnie żebym zbierała swoje zgrabne 4litery i do roboty szła...
uuu... moze go udobruchaj jakos, focha strzel albo cos...
a tesciowej nic wiecej nie mow!
Stary 2011-09-15, 16:27   #2494
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
uuu... moze go udobruchaj jakos, focha strzel albo cos...
a tesciowej nic wiecej nie mow!
Focha...bleee... Może lepiej będę udawać, że jestem bardzo chora i że nie mam teraz sił na jego żale, bo właśnie"umieram"...:brzyd al:
Stary 2011-09-15, 16:29   #2495
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę że Wasze relacje mogą się poprawić właśnie wtedy gdzy będziecie osobno mieszkać... A ile masz lat???
19, myślisz, że zatęsknią, jak się wyniosę?
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:30   #2496
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Focha...bleee... Może lepiej będę udawać, że jestem bardzo chora i że nie mam teraz sił na jego żale, bo właśnie"umieram"...:brzyd al:
To juz trenuj umieranie bo czeka Cie niezly teatr!!!
Stary 2011-09-15, 16:31   #2497
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
19, myślisz, że zatęsknią, jak się wyniosę?
Myślę że na pewno...zawsze tak jest że najbardziej docenia się coś co się traci...
Stary 2011-09-15, 16:33   #2498
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Dziewczyny jeszcze nigdy nie słyszłam żeby mój mąż był taki zły...będzie się działo jak wróci z pracy...trochę przegięłam pałkę(w przenośni)i tak myśle czy na wstępie przeprosić czy walczyć mimo ze wiem że popelniłam błąd...okropna jestem...!
Ja bym przeprosiła na wstępie nie cierpię awantur...ale może nie będzie tak źle,pogadajcie spokojnie a teściówka ma za długi jęzor

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ale jestem zmęczona... Jak koń po westernie A wiecie, że tego powiedzonka nauczyłam się od Was?
Ja to tu pierwsza użyłam potem wiem że któraś tez kilka razy używała

Przepis na życie był super
Teraz idę się przebrać i czekam jak brat mi puści sygnał że mam iść pod hipermarket
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 16:35   #2499
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
To juz trenuj umieranie bo czeka Cie niezly teatr!!!
Dobra lecę do sypialni szykować się do pierwszego aktu...obróce wszystko tak żeby to była jego wina....będzie sie działo...a wystarczyłoby powiedzieć:"przepraszam". ..

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja bym przeprosiła na wstępie nie cierpię awantur...ale może nie będzie tak źle,pogadajcie spokojnie a teściówka ma za długi jęzor

Przepis na życie był super
Teraz idę się przebrać i czekam jak brat mi puści sygnał że mam iść pod hipermarket
Wiesz co mój mąż jest taki jak Twój facet...raczej się nie awanturuję...bardziej się boje że będzie cały dzień taki "skwaszony" i "skrzywdzony" chodził...
Stary 2011-09-15, 16:54   #2500
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Ale jestem zmęczona... Jak koń po westernie A wiecie, że tego powiedzonka nauczyłam się od Was?
to jest chyba tekst Sarunieczki
Cytat:
skoro daje Ci mało kasy to nie wiem o co się obraża, to ty powinnaś się obrazić

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:

no właśnie

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

a ja ma dzisiaj wolny dzień
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:08   #2501
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Witam was z pepsi

Jakie śliczne to

cieszy mnie to

Cytat:

Woow,jest G,jest powiem szczerze że na dźwięk "Ziyo" to mi się kojarzy jedynie piosenka "Magiczne słowa",tę znam najlepiej
Taaak...Magiczne słowa zna chyba każdy, czasem nawet sie śmiejemy, bo w nocy przełączając z jednej stacji radiowej na drugą słyszymy magiczne słowa

Lalki ja dziś miałam baaardzo intensywny dzień--byłam w sądzie po odpisy wyroków, urząd pracy, potem szybka akcja w hurtowni (młodej parę rzeczy do szkoły jeszcze kupiłam), obuwniczy (kupiłam sobie śliczne botki ), potem obiad, dziecko odebrałam ze szkoły i teraz zawożę ją do muzycznej Już nie ogarniam....

Zmęczenie totalne, dodatkowo G chorutki
Stary 2011-09-15, 17:17   #2502
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

Też bym przeprosiła skoro ja bym strzeliła gafę
Też widziałam, że ktoś używał

Zgrzeszyłam... Przez ostatnie 2 dni nie byłam w Naturze mimo, że jest w galerii... Nie chciało mi się jej szukać i gnać po korytarzach

Sarunieczko, kupiłam szczoteczkę
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:39   #2503
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Lalki ja dziś miałam baaardzo intensywny dzień--byłam w sądzie po odpisy wyroków, urząd pracy, potem szybka akcja w hurtowni (młodej parę rzeczy do szkoły jeszcze kupiłam), obuwniczy (kupiłam sobie śliczne botki ), potem obiad, dziecko odebrałam ze szkoły i teraz zawożę ją do muzycznej Już nie ogarniam....

Zmęczenie totalne, dodatkowo G chorutki
biedulka zabiegana

Cytat:

Zgrzeszyłam... Przez ostatnie 2 dni nie byłam w Naturze mimo, że jest w galerii... Nie chciało mi się jej szukać i gnać po korytarzach

Sarunieczko, kupiłam szczoteczkę

Nie zajrzec do Natury,grzech sama juz tęsknię,ale nie mam kasy i chwilowo nie ma mnie kto tam zawieźć
O super że kupiłaś szczoteczkę,mam nadzieję że tak jak ja będziesz zadowolona daj znać jak użyjesz,ja ją lubię bo mi szoruje porządnie ząbki,są takie gładkie

a ja dziś zaniosłam kat.z avonu,i już dziś nazbierałam na 150 zł a jeszcze kilka osób zostało...aczkolwiek do 500 daleeeko,ale chociaż na 300 bym może nazbierała
Stary 2011-09-15, 17:51   #2504
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

hej laseczki
niby miałam dziś miec więcej czasu dla siebie, bo szef mnie wysłał do urzedu, więc wyszłam godzinę wcześniej żeby iść na pociąg ale mój mąż po drodze zadzwonił, że kuszę odebrać bąbla ... no i wylądowałam w domu przed 17stą

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
wiecie co, zimno mi, idę napalić w piecu a potem na habatkę do babci i dziś będę znów piec bułeczki ale tym razem inne, znalazłam mnóstwo przepisów na bułeczki i chlebek tak więc Jamapi kochana nasza, nie szukaj już tego przepisu, tam na tej stronce jest tyle różnych przepisów, że chyba dziennie będę inne pieczywko piec
o tutaj podaję- chlebki http://www.goscinneprogi.pl/ku_chleb_2.html
a tu bułeczki http://www.goscinneprogi.pl/ku_bulka.html#bulka40
ok, ale jakby co to wal śmiało i wówczas odrazu się zabiorę za przepisywanie, a nie będę czekać w nieskończoność
oczywiście pochwal się wypiekami

Cytat:
alytjow , jest taka jedna "legenda" związana z PŚK Przed budynkiem jest "pomnik" w kształcie przekrojonej na pół piramidy, przez którą się przechodzi. Piramida ma się złączyć na nowo, jeśli jakaś studentka przez okres swoich studiów pozostanie dziewicą Jeszcze się nie złączyła do tej pory
to w gdańsku przed akademią medyczną jest czołg
ma wystrzelić, jak jakaś dziwice się ostanie .... dotychczas nie wystrzelił

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 17:52   #2505
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zajrzec do Natury,grzech sama juz tęsknię,ale nie mam kasy i chwilowo nie ma mnie kto tam zawieźć
O super że kupiłaś szczoteczkę,mam nadzieję że tak jak ja będziesz zadowolona daj znać jak użyjesz,ja ją lubię bo mi szoruje porządnie ząbki,są takie gładkie

a ja dziś zaniosłam kat.z avonu,i już dziś nazbierałam na 150 zł a jeszcze kilka osób zostało...aczkolwiek do 500 daleeeko,ale chociaż na 300 bym może nazbierała
Nie poznałam Cię
Jutro już nie jadę Chyba wybiorę się na bazary po pas do pończoch Ciekawe czy będzie A nie chcę nic kupować, bo myślę nad swetrem dla Mamuśki. Bardzo jeden jej się spodobał na allegro i myślę, żeby jej kupić bez okazji
To już z nowego katalogu masz? U mnie paczka będzie dziś lub jutro, ale jedzie do domu, więc ja ją wieczorem uwidzę jak Mamuśka już rozpakuje
Stary 2011-09-15, 17:56   #2506
musso4
Zakorzenienie

Sarunieczka jaki avek
Stary 2011-09-15, 18:01   #2507
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Sarunieczka jaki avek
No właśnie, właśnie
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:03   #2508
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
I co Ci z nimi wyszło? Bo ja tez lewą mam od zawsze większą, ale wszystko jest ok

Sarasfati
Zapodałaś piosenke i nie mogę przestać płakać... Jakas wrażliwa sie zrobiłam..
Moja Oliwka tez tak ma, najpierw mnie neurolog nastraszył jakimiś bzdurami, robiłyśmy tomografię i inne badania, a okazało się ,że ma po prostu naczynko w oku odwrócone w drugą stronę- to nie jest żadna wada, nic się z tym nie robi i żyje się normalnie.

Cytat:
Dziewczyny jeszcze nigdy nie słyszłam żeby mój mąż był taki zły...będzie się działo jak wróci z pracy...trochę przegięłam pałkę(w przenośni)i tak myśle czy na wstępie przeprosić czy walczyć mimo ze wiem że popelniłam błąd...okropna jestem...

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Na dodatek zauważyłam, że starsza córcia ma pęknięte naczynko w oku i nie wiem czy to nie jakas infekcja, mniejsza kaszlała całą noc...och zła jestem strasznie!
Nie martw się będzie dobrze, zawsze możesz udawać że nie wiesz o czym mówi; ja się zawsze wypieram ale działa zawsze

Cytat:
Tez mi się tak wydaje, ja też tak miałam, dopóki mieszkaliśmy razem to ciągle pretensje, zakazy nakazy. I mimo, że sprzątałam i gotowałam to było źle.
Jak się wyprowadziłam to dopiero poczułam luz
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 18:06   #2509
Sarunieczka

Cytat:
Nie poznałam Cię
Jutro już nie jadę Chyba wybiorę się na bazary po pas do pończoch Ciekawe czy będzie A nie chcę nic kupować, bo myślę nad swetrem dla Mamuśki. Bardzo jeden jej się spodobał na allegro i myślę, żeby jej kupić bez okazji
To już z nowego katalogu masz? U mnie paczka będzie dziś lub jutro, ale jedzie do domu, więc ja ją wieczorem uwidzę jak Mamuśka już rozpakuje
Avek zmieniłam i nie poznałaś
Tak,z kat.14 już zbieram zamówienia,taki pan u mnie pracuje,mechanik,ale elegancik,ma 64 lata ale świetnie się trzyma i on często zamawia perfumy dla siebie i żony,teraz też się skusił,a Up to You (dzięki niemu kupię sobie damską wersję za 29,90) i Slip Into dla żonki reszta narazie drobiazgi,3 osoby myślą o perfumach,muszę je jakoś zachęcić

pokaż sweter dla mamuśki ja ten co kiedyś Wam pokazywałam to tak bym chciała...może będzie okazja kupić niedługo,bo jest 40 kilka zł na koncie,może tż coś dorzuci

z bratem w sprawie zakupów się nie dogadaliśmy on myślał że ja jutro chcę z nim iść a mi chodziło o dzisiaj wraca sobie jak gdyby nigdy nic z pracy a miał mi puścić sygnał jak będzie pod hipermarketem,ech pozostaje mi tylko kawkę zaparzyć

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-09-15 o 18:15
Stary 2011-09-15, 18:31   #2510
musso4
Zakorzenienie

katniewojt, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba ty piałaś, że twoja mamuśka używa balsam do ciała sss fioletowy jaki on jest tzn. czy dobrze nawilża, bo mam już ostatni balsam MM i muszę coś zamówić w k14, chciałam tropikalny SPA ale 39 zł ewentualnie może któraś miała różowy sss czy czasem ten nowy nie ma jakiś drobinek albo świecidełek one są na stronie 100 w k14
Stary 2011-09-15, 18:38   #2511
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
katniewojt, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba ty piałaś, że twoja mamuśka używa balsam do ciała sss fioletowy jaki on jest tzn. czy dobrze nawilża, bo mam już ostatni balsam MM i muszę coś zamówić w k14, chciałam tropikalny SPA ale 39 zł ewentualnie może któraś miała różowy sss czy czasem ten nowy nie ma jakiś drobinek albo świecidełek one są na stronie 100 w k14
Musso moja mama ma ten rózowy i fioletowy SSS ze stron o których mówisz i jest zachwycona przede wszystkim różowym. Mówi, że super nawilża, dobrze się wchłania i się nie lepi.
Stary 2011-09-15, 18:51   #2512
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Musso moja mama ma ten rózowy i fioletowy SSS ze stron o których mówisz i jest zachwycona przede wszystkim różowym. Mówi, że super nawilża, dobrze się wchłania i się nie lepi.
Dzięki to chyba wezmę oba za 16,9, bo w k13 ten fioletowy kosztuje chyba 15,9
Stary 2011-09-15, 18:52   #2513
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Avek zmieniłam i nie poznałaś
Tak,z kat.14 już zbieram zamówienia,taki pan u mnie pracuje,mechanik,ale elegancik,ma 64 lata ale świetnie się trzyma i on często zamawia perfumy dla siebie i żony,teraz też się skusił,a Up to You (dzięki niemu kupię sobie damską wersję za 29,90) i Slip Into dla żonki reszta narazie drobiazgi,3 osoby myślą o perfumach,muszę je jakoś zachęcić

pokaż sweter dla mamuśki ja ten co kiedyś Wam pokazywałam to tak bym chciała...może będzie okazja kupić niedługo,bo jest 40 kilka zł na koncie,może tż coś dorzuci

z bratem w sprawie zakupów się nie dogadaliśmy on myślał że ja jutro chcę z nim iść a mi chodziło o dzisiaj wraca sobie jak gdyby nigdy nic z pracy a miał mi puścić sygnał jak będzie pod hipermarketem,ech pozostaje mi tylko kawkę zaparzyć
Bratu należą się baciki
Pokazywałam Wam już ten sweterek, ale myślałam o nim dla siebie To ten z długim przodem, a Ty masz koronkę na plecach Mamuśce strasznie spodobał się granatowy Mam tylko stówkę, a wiem, że Młoda się nie dorzuci... B. proponował się złoży, ale nie ma mowy Muszę jeszcze to przemyśleć. Jutro pójdę na szybkiego na bazary - może trafi się taki sam

Cytat:
Zgadza się "Pielęgnacja Młodości". Mamuśka bardzo go sobie chwili, bo miała takie plamki od słońca i po nim jej zeszły. Nie wiem jak z nawilżaniem... Ale żadnego innego Kobita nie chce Teraz jej biorę z tej promocji "2 za ..."
Stary 2011-09-15, 18:54   #2514
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

próbowałam właśnie zmieścić się w swoją sukienkę ślubną , ale nie ma szans

jak mnie dzisiaj krzyż boli :/

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:12   #2515
Sarunieczka

Cytat:
Bratu należą się baciki
Pokazywałam Wam już ten sweterek, ale myślałam o nim dla siebie To ten z długim przodem, a Ty masz koronkę na plecach Mamuśce strasznie spodobał się granatowy Mam tylko stówkę, a wiem, że Młoda się nie dorzuci... B. proponował się złoży, ale nie ma mowy Muszę jeszcze to przemyśleć. Jutro pójdę na szybkiego na bazary - może trafi się taki sam.."
aa ten,też mam granat,bardzo go lubię

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
próbowałam właśnie zmieścić się w swoją sukienkę ślubną , ale nie ma szans
zwariowałaś? nie zgniataj Hani
Stary 2011-09-15, 19:18   #2516
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Kobitki, tak na szybko - jaką macie suszarkę z programu z farbami, wpadło mi w oko na głównym że ktoś ma z dyfuzorem a ja myślałam że one ogólnie są z dyfuzorem i nie mam z nim i mi żal, może da się dokupić ?
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:36   #2517
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Kobitki, tak na szybko - jaką macie suszarkę z programu z farbami, wpadło mi w oko na głównym że ktoś ma z dyfuzorem a ja myślałam że one ogólnie są z dyfuzorem i nie mam z nim i mi żal, może da się dokupić ?
ja mam normalną bez dyfuzora tylko taka nakładka jest jak u wszystkich suszarek
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:39   #2518
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

zwariowałaś? nie zgniataj Hani
trzeba troszkę Hanie ugnieść bo za bardzo się rozpycha

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:44   #2519
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

dopiero się zacznie rozpychać,teraz się tylko przeciąga....
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:50   #2520
Sarunieczka

Cytat:
ruchliwa jak mamusia

co tam robicie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości