Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 19:33   #991
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
w łóżku
I nie tylko.... Se, se, se
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Yyyy, wygląda, jakby ta gora była przymała
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:33   #992
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
ejjj dziewczyny wiecie jak sie teraz nazywa paulina sykut?
Jeżyna

ale zmieniła nazwisko, bo dalej piszą o niej Sykut?
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:35   #993
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

ale zmieniła nazwisko, bo dalej piszą o niej Sykut?
podwójne ma Sykut-Jeżyna

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:35   #994
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
jak nie było wow i to raczej nie ta

a widzę po cenie na stronie salonu że dość tanio wychodzi

a ona jest teraz w promocji i być może będzie wycofywana więc wiesz jak Gala nie będzie chciała no to mają związane ręce. A właśnie jest wprowadzana nowa kolekcja więc albo teraz albo czekać na nowe suknie

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

mi też odstawała brzydko w biuście więc poprosiłam żeby mi ściagneły do tyłu i trzymały żebym zobaczyła jak ten dekolt się układa

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

a i jeszcze dziewczęta do Demi widze są wprowadzane nowe firmy więc może warto jeszcze miesiąc poczekać będą mieli lepszą ofertę
Ona jest w przecenie po 1900 zł jak sie nie myle, na miare kosztuje 2600. Jeszce poczekamy, moze bedzie cos fajnego. Nie byłam we wszystkich salonach wiec jeszcze do innych musze zajrzeć.
Ja cos czuje że w żadnej wow nie bedzie.
Poza tym jak mierzyłam i dotykałam tych wszystkich sukni to one mają dziwne materiały. Zupełnie inaczej wygląda to na modelce w internecie.
Stary 2011-09-15, 19:38   #995
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
ejjj dziewczyny wiecie jak sie teraz nazywa paulina sykut?
Jeżyna
no mogło byc jeszcze gorzej
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:38   #996
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ona jest w przecenie po 1900 zł jak sie nie myle, na miare kosztuje 2600. Jeszce poczekamy, moze bedzie cos fajnego. Nie byłam we wszystkich salonach wiec jeszcze do innych musze zajrzeć.
Ja cos czuje że w żadnej wow nie bedzie.
Poza tym jak mierzyłam i dotykałam tych wszystkich sukni to one mają dziwne materiały. Zupełnie inaczej wygląda to na modelce w internecie.

o a na stronie salonu pisze 1690 zł

ja się tak przejechałam ze zdjęciami sukiem Maggie Sottero bo większość na żywo wygląda duuużo gorzej
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:43   #997
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
no mogło byc jeszcze gorzej
JARZYNA
Stary 2011-09-15, 19:43   #998
kasia_kuku
Zakorzenienie

Chatka: Co się odwlecze, to wiesz Na pewno uda nam się razem w jakiś salonach poszperać. Ja bym chciała moje alexandry dwa zmierzyć Bo stwierdziłam, że mam takie wow jak widze zdjęcie, ale co mi po tym, jak nie wiem czy będzie wow na mnie // Kuruj się tam!

Wlazłam na fb tej laski, zobaczyłam zdjęcie z TŻ i zamknelam

Ewusia_Marchew: Widziałam jeszcze zdjęcie z buzią: Suknia piękna Ty jeszcze piękniejsza, duet idealny!

patiss89: Super zaproszenia! Mi sie bardzo podobają

O ZWYCZAJU TŁUCZENIOWO SEDESOWYM NIC MI NA LUBELSZCZYŹNIE NIE WIADOMO

Kozico, niestety, staneło na 13.

Mój szef mnie wkurzył, wszystko mnie drażni, mam czekoladki, ciasteczka i drina, o.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:44   #999
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
o a na stronie salonu pisze 1690 zł

ja się tak przejechałam ze zdjęciami sukiem Maggie Sottero bo większość na żywo wygląda duuużo gorzej
Pewnie tyle kosztuje tylko mi sie juz ceny tych sukni mieszają
Stary 2011-09-15, 19:46   #1000
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Mój szef mnie wkurzył, wszystko mnie drażni, mam czekoladki, ciasteczka i drina, o.
a nasz kupuje nam już trzeci dzień krówki
Stary 2011-09-15, 19:47   #1001
kasioonya
Rozeznanie

kindziulindzia, Irmelin333, __Paulinka__ dziękuję za rady w kwestii prezentu dla TŻcika Na pewno kiedyś wypróbuję zapachy, które polecacie, ale tym razem zdecydowałam się jednak na Seana Johna "Unforgivable" Zupełnie nie myślałam o zapachach tej marki, ale po wywąchaniu różnych różnistych uznałam, że ten jest moim faworytem i jak znam mojego Boba Budowniczego, to myślę, że mu się spodoba A co najlepsze, to dostałam fajny rabacik od przyszłej szwagierki i zamiast zapłacić 250, zapłaciłam 150zł i zostało mi jeszcze trochę kaski na jakiś miły drobiazg dla Lubego

Ewusia niestety nie załapałam się na fotkę z buźką, ale skoro na aktualnym zdjęciu efekt jest tak świetny, to jestem pewna, że w pełnej krasie będzie nieziemsko

DobraDuszo, Chatko kurujcie się i nie dajcie się jesiennemu przeziębieniu!

magdziaS buty są rewelacyjne! Fakt, ja i róż to dwie różne bajki, więc może nie dla mnie, ale najważniejsze, że dla Ciebie są idealne i że jesteś zadowolona Ja bym chyba zrezygnowała z szarfy odpowiadającej im kolorem, bo buty same w sobie są tak piękne i pozostawiłabym je jako jedyny akcent kolorystyczny stroju. Ale oczywiście to tylko moje zdanie Za to bukiet całkowicie goździkowy, to moim zdaniem świetny pomysł! Podobają mi się takie, jak w załączeniu.

maly_czlowieczku bardzo Ci współczuję rozumiem, że ciężko jest się zdystansować, ale warto zadbać o własne zdrowie i nie pozwolić, by praca i te wszystkie emocje przełożyły się na pozostałe sfery Twojego życia! nie wiem czy "całkowite nie przejmowanie się" to dobry pomysł, bo szkoda by było, żebyś zupełnie zobojętniała i straciła serce dla tego, co robisz... może warto więc pomyśleć o pozytywnych aspektach Twoich działań? czyż Twoja praca nie jest bardzo cenna dla wszystkich pacjentów i czy to nie dzięki Tobie zostanie postawionych wiele diagnoz i wiele osób dostanie szansę skutecznego leczenia?
głowa do góry!

Karolina_83 i jak wrażenia po depilacji?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg amarantowy-bukiet-3.jpg (108,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PBBtbdTK6Uv4AgbJ3B.jpg (44,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (15,0 KB, 1 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2011-09-15 o 19:56
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:49   #1002
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Dziewczyny pochwalę się, ze przyszły dzisiaj moje ślubne buciki z Menbur
Wklejam fotki. Strasznie się cieszę Są idealne
zakochałam się a pokaż jeszcze na stopce jak wyglądają i ten kolor

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
o rety padłam i już chyba się nie podniosę :
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:50   #1003
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam pracę zdalną i niewymiarową, ale po co dziś siedzialam nad głupia rzecza 12h jak i tak sprawdzi to po weekendzie? Ale zawsze wszystko musi być" na wczoraj", wrrr.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-15, 19:52   #1004
nena1984
Zakorzenienie

kasia_kuku właśnie przeczytałam że też jesteś z lubelskiego, jak to możliwe że wcześniej to przeoczyłam

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:53   #1005
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ciekawe co składa - samoloty, czy czołgi
Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
dziewczyny, piszę tylko z informacją, że żyję.......jestem wykończona psychicznie ciągle myślę o pracy........nie umiem się przyzwyczaić do takich potwornych diagnoz.....w dodatku moja mama wczoraj pacjentkę z wizyty wysłała do szpitala, a moje koleżanki w laboratorium dziś postawiły diagnozę.......gorzej być nie mogło.....
Przywykniesz Bądź dzielna.
Cytat:
o rety padłam i już chyba się nie podniosę :
miazga
Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
jak dobrze pójdzie to ja urodzę pierwsze dziecko w wieku 31 lat a mój Mąż bedzie miał wtedy 36. Dodam , że planujemy 3 dzieci.
W moim przypadku będzie podbnie 31-32 lata, bo ślub tuż przed 30
Cytat:
Oprócz ciastek i drina, masz jeszcze nasze wizażowe moce.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:53   #1006
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
ta suknia jest z kolekcji 2011 i było to dla mnie dziwne że albo decyduje sie teraz albo potem jej juz nie bedzie i nie uszyja mi ja na miarę.
Podobała mi sie ale nie wiem czy chciałabym taka miec na swój slub. Po prostu nie wiem. To była suknia Gala kolekcją Sweet po nazwa Orlana..
To chyba tak jest, że jak wchodzi kolekcja 2012 to już nie szyją na miarę 2011, tylko sprzedają modele pokazowe z salonu. A może się mylę?

Cytat:
niutku - przepraszam za taki mały off topek - ale czy dziś będzie na sigmie dostawa, bo nie wiem czy się czaić czy nie
neno powinna dzisiaj być, bo ostatnio była zawsze w czwartki, ale ciężko mi powiedzieć czy ją wrzucą niedługo, czy dopiero po 23 - też się tak zdarzało. A jak im raz serwer padł to dopiero w sobotę była, więc to loteria
Stary 2011-09-15, 19:54   #1007
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam pracę zdalną i niewymiarową, ale po co dziś siedzialam nad głupia rzecza 12h jak i tak sprawdzi to po weekendzie? Ale zawsze wszystko musi być" na wczoraj", wrrr.
no cóż... szefowie to temat-rzeka...
Stary 2011-09-15, 19:54   #1008
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
to masz "słodkiego" szefa
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:54   #1009
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
kasia_kuku właśnie przeczytałam że też jesteś z lubelskiego, jak to możliwe że wcześniej to przeoczyłam
A Ty Neno też?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-15, 19:55   #1010
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

Pięknie w niej wyglądasz Figura idealna
Muszę się w końcu wybrać do Doroty Wormuth, bo spodobała mi się jedna sukienka z jej kolekcji

idź do Doroty, byłam tam dziś, nadal jest fajnie jeszcze trochę ze starej kolekcji jest i nowa też wchodzi
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
A mnie dzisiaj rozłożyło Byłam jeszcze u babci, a po powrocie do domu od razu do łóżka Coś czuję, że znów zapalenie płuc Co roku w okresie sierpień-wrzesień mnie dopada...

Cytat:
Ewusia jeszcze raz gratuluje sukni Wyglądasz w niej przepięknie
Dodać Cię do zbioru ?

możesz dodać

Cytat:
Dziewczyny pochwalę się, ze przyszły dzisiaj moje ślubne buciki z Menbur
Wklejam fotki. Strasznie się cieszę Są idealne
jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

a mi właśnie TŻ kazał zmierzyc temperaturę, że blado wyglądam i okazało się, że mam 37,7... tak ostatnio na adrenalinie magisterskiej jadę, że nawet nie zauważyłam, że choruję...
kuruj się
Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Ewusia i Ania_M bardzo fajne te Wasze suknie. Dzisiaj to chyba dzień sukienkowych rybek.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

wygradasz PRZEPIEKNIE!! normalnie sie zakochalam

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
cudo, dobry wybór

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Pięknie na Tobie leży! O matko uwielbiam takie sukeinki! Cudnie wyglądasz!!!

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Śliczna taka delikatna ale z charakterem

Cytat:
superaśnie ekstra! Bardzo mi sie podoba

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:56   #1011
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Postaram się "zaopatrzyć w jakiś program" bo mam kilka pomysłów, które warto byłoby wypróbować

I Chatko to jest najgorszy okres na choróbska teraz bo łatwo się nas chwytają, więc proszę o siebie dbać! Dobrze, że pan Chatka czuwa
Już Aspirin C wypity, siedzimy na kanapie pod kocykami z laptopami i udajemy, że ogarniamy prace Tzn. ja wklejam swoje zakończenie do tłumacza i próbuję poprzerabiać tak, żeby miało to chociaż cień sensu

Czekam więc na realizacje Twoich pomysłów

Cytat:
To ja już w domciu jestem i pisze od razu że fotek to mamy nie za wiele, wszędzie pilnują jak oszalałe te baby. Właściwie to ja nie mam żadnej fotki, ma w 3 sukniach Tenebrosa i ona je tu pewnie wstawi jak jej przesle na maila.
Byłyśmy w salonie gdzie Kicia mierzy suknie. Mierzyałam tam jedna z Gali ale Pani mi powiedziała ze jesli mam sie decydowac to już teraz bo w paździeniku jej nie bedzie i zamówic na miare nie bede juz mogła a ja nie wiem czy tak na 100% mi ona odpowiada.
W żadnej z tych sukni co mierzyłysmy wow nie było. Cos nam ciagle w czyms nie pasowało.
Mi Panie głownie doradzały ksiezniczki bo tylko takie miałam w sumie upatrzone ale nikt nie powiedział że przy 160 cm wzrostu zle mi w tym fasonie.
Ogólnie to trwaja wyprzedaże wiec mozna samiało iśc do salonów i mierzyc bo poźniej bedzie nowa kolekcja, duzo droższa.
My byłsmy głownie tu na Lubartowskiej i Swiętodulskiej jak sie nie mysle w małych salonikach i ceny sukien zaczynały sie od 800 zł. Wszedzie było jakoś tanio, 1300 zł, 1600zł.
Dowiedziałsmy sie w jednym salonie ze do naszych nie za dużych biustów dekolt w serce nie pasuje ale była z nami w salonie jeszcze jedna PMka która miła cyc nie mały mierzyła taką i Panie chwaliły choć cycki jej sie dosłownie wylewły z tego typu dekoltu.
jak to, nic się nie udało cyknąć?? Oj, szkoda... no, ale jak nie było wow, to nie ma co żałować, tylko trzeba szukać dalej. A masz po tych wizytach konkretny typ sukien, które najlepiej na Tobie leżą, czy na razie nic sprecyzowanego?

Cytat:
jagodzia to je chyba wstawi dopiero w następnym tygodniu
A niech tylko spróbuje kazać nam tyle czekać! to jak przyjadę do Lublina, to ją znajdę, wcisnę na nią tę kiecę i sama obcykam ze wszystkich stron

Cytat:
ja rodziłam mając lat 27, i byłam "starą" pierworódką
to ja też będę "stara"

Cytat:
Chatka: Co się odwlecze, to wiesz Na pewno uda nam się razem w jakiś salonach poszperać. Ja bym chciała moje alexandry dwa zmierzyć Bo stwierdziłam, że mam takie wow jak widze zdjęcie, ale co mi po tym, jak nie wiem czy będzie wow na mnie // Kuruj się tam!
No ja myślę, że jeszcze nie raz będzie okazja Nawet jak sama coś zamówię, to z Tobą i tak będę chodzić, a co a te Twoje alexandry to gdzie są do zmierzenia?

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:56   #1012
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Oprócz ciastek i drina, masz jeszcze nasze wizażowe moce.
Na szczęście pracuję sobie w domu, trochę ogarniam własne prace, trchę jego, mam dobrą kasę z tego( nawet 250zl tygodnowo za 2 dni roboty) więc nie będę narzekać. Dziś się trochę przepracowalam, ale odpocznę jutro i będzie dobrze

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-15, 19:57   #1013
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
To chyba tak jest, że jak wchodzi kolekcja 2012 to już nie szyją na miarę 2011, tylko sprzedają modele pokazowe z salonu. A może się mylę?
Chyba to na tym własnie polega. I jak tu wybrac jak" już takiej Pani nie uszyjemy"
Stary 2011-09-15, 19:58   #1014
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
No ja myślę, że jeszcze nie raz będzie okazja Nawet jak sama coś zamówię, to z Tobą i tak będę chodzić, a co a te Twoje alexandry to gdzie są do zmierzenia?
Aleksandry są na Jana Pawła, na przeciwko hali Mirowskiej

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-15, 19:59   #1015
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty Neno też?
noo Roztoczanka z krwi i kości (bo nie z dziada pradzida). a konkretnie z Zamościa

Cytat:
to ja też będę "stara"
eh nie martw się, ja 27 lat będę miała już za 2 miesiące Straszne to.

aha i przypominam się o wolnym kuponie zniżkowym do Doroty Wormuth. Przepraszam że takimi kobyłami, ale nie chcę żeby się zmarnował, bo ja już nie skorzystam, a może któraś z Was zechce gratisową suknię wieczorową i zniżkę chyba 30%

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-09-15 o 20:01
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 19:59   #1016
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba to na tym własnie polega. I jak tu wybrac jak" już takiej Pani nie uszyjemy"
no trochę dziwne, że tak Cię postraszyła... Mi ostatnio w salonie powiedziała, że teraz mają promocje i będą one nie tylko we wrześniu, ale jeszcze w październiki i listopadzie. A ta "twoja" tak jakby chciała wymusić kupno sukni
Stary 2011-09-15, 20:01   #1017
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
noo Roztoczanka z krwi i kości (bo nie z dziada pradzida). a konkretnie z Zamościa
a mój TŻ ma tam rodzinę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-09-15, 20:01   #1018
(kicia)
Zakorzenienie

niutO pytalaś ile czeka się na odp z ślubclicka ja wysłałam zdjęcie 19stego sierpnia a odpowiedz była 23go
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 20:02   #1019
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
To ja już w domciu jestem i pisze od razu że fotek to mamy nie za wiele, wszędzie pilnują jak oszalałe te baby. Właściwie to ja nie mam żadnej fotki, ma w 3 sukniach Tenebrosa i ona je tu pewnie wstawi jak jej przesle na maila.
Byłyśmy w salonie gdzie Kicia mierzy suknie. Mierzyałam tam jedna z Gali ale Pani mi powiedziała ze jesli mam sie decydowac to już teraz bo w paździeniku jej nie bedzie i zamówic na miare nie bede juz mogła a ja nie wiem czy tak na 100% mi ona odpowiada.
W żadnej z tych sukni co mierzyłysmy wow nie było. Cos nam ciagle w czyms nie pasowało.
Mi Panie głownie doradzały ksiezniczki bo tylko takie miałam w sumie upatrzone ale nikt nie powiedział że przy 160 cm wzrostu zle mi w tym fasonie.
Ogólnie to trwaja wyprzedaże wiec mozna samiało iśc do salonów i mierzyc bo poźniej bedzie nowa kolekcja, duzo droższa.
My byłsmy głownie tu na Lubartowskiej i Swiętodulskiej jak sie nie mysle w małych salonikach i ceny sukien zaczynały sie od 800 zł. Wszedzie było jakoś tanio, 1300 zł, 1600zł.
Dowiedziałsmy sie w jednym salonie ze do naszych nie za dużych biustów dekolt w serce nie pasuje ale była z nami w salonie jeszcze jedna PMka która miła cyc nie mały mierzyła taką i Panie chwaliły choć cycki jej sie dosłownie wylewły z tego typu dekoltu.
szkoda ze nie ma fotek, ale rozumiem bo ja też z przymiarek nie przynosiłam, wszędzia pilnowali
a co do dekoltu w serduszko to ja mam bardzo mały biust i jak widać mam dekolt serduszko co więcej tylko w takich się sobie podobałam
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość

pięęęknie

Cytat:
ta suknia jest z kolekcji 2011 i było to dla mnie dziwne że albo decyduje sie teraz albo potem jej juz nie bedzie i nie uszyja mi ja na miarę.
Podobała mi sie ale nie wiem czy chciałabym taka miec na swój slub. Po prostu nie wiem. To była suknia Gala kolekcją Sweet po nazwa Orlana..
tak jest niestety jeśli dana firma wycofuje suknię, tzn nie przenosi jej na kolejny sezon to kiedy już wchodzi nowa kolekcja, to nie można starych na wymiar kupować, jedynie są wyprzedawane te co są na salonach
Cytat:
Ewusia_Marchew: Widziałam jeszcze zdjęcie z buzią: Suknia piękna Ty jeszcze piękniejsza, duet idealny!

Cytat:
biedna
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Ewusia niestety nie załapałam się na fotkę z buźką, ale skoro na aktualnym zdjęciu efekt jest tak świetny, to jestem pewna, że w pełnej krasie będzie nieziemsko

Cytat:

to ja też będę "stara"
no ja też bo będę mieć co najmniej 28

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 20:05   #1020
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Poważnie no to dziwne i przykro, że tak wyszło.
Jak ja tam weszłam to do razy zapytały kiedy ślub i tak dalej... i jakoś poszło. Wczoraj byłam tam drugi raz i kupiłam suknię
Teraz mają tam wyprzedaże i może ta suknia która wpadła Ci w oko jest teraz tańsza
Jeśli masz zamiar się tam jeszcze wybrać to im szybciej tym lepiej
Dzięki ale ja też już swoją kupiłam, tyle tylko że w Vivien
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wklejam na chwilę "z twarzą", później podmienię
Ohhh superaśna !

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości