|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rurki
Cytat:
swietne spodnie! musze sie wybrac do krakowa;P aaale pewnie zanim sie wybiore to juz ich nie bede buty cudne!
|
|
|
|
|
|
#452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj byłam reklamować buciory, wstąpiłam do Bershki i swoją kurtałę w ostatniej chwili zobaczyłam, ale niespecjalnie wyglądała Aaa czarene rurki widziałam w Pull & Bear w Galerii Krakowskiej za 85 zł. Poza tym w H&M za 90 chyba.
|
|
|
#453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak tam wchodzę to 5 min. i wychodzę hihi na pierwszy ogień wystawiają rzeczy z jakimiś brokatami, świecącymi wstawkami i jakies takie pstrokate więc zanim dotrę do tyłu sklepu to już jestem zrezygnowana![]() bylam wczoraj w H&M i nie widzialam czarnych rurek.. ale muszę lepiej poszukać. te Twoje nowe są boskie nie wiesz, czy na Śląsku też jest ten sklep?
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe oblicze Bershki odkryłam w Krakowie ![]() Z tego co jest napisane na stronie, to Peek & Cloppenburg jest tylko w Krakowie, Warszawie na Mokotowie i w Arkadi.
|
|
|
#455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wieczorem wkleje zdjecie
|
|
|
#457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kupiłas je w Zarze w K-cach?? ile kosztowały?
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
Carrie kupilam je w Krakowie. Kosztowaly 149zl. Strasznie mi sie podobaja, juz dawno szukalam takiego koloru. Sa to moje pierwsze zwezane rurki. Powiedzcie jak w nich wygladam ? Mam baaardzo szczuple nogi (na fotkach nie widac tego tak bardzo) i w dodatku jeszcze ten czarny kolor. Nie wygladam jak patyczak ?
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))Dziewczyny wy to juz jestescie ekspertki w rurkach wiec powiedzcie mi.. co sadzicie o tych gaciach? to sa wlasnie lee maddox . Nowe, z metkami.Pani mi je za 120 sprzeda, jak mi nie bedapasowac to moge zwrocic. Ale mi to wlasnie na ruyrki nie wyglada;/ mimo ze wymiary mowia ze to sa rurki. nie iwem sama mam watpliwosci:/ pomocy
|
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale te tutaj to tak srednio wygladaja jak rurki.. tzn na moj gust. no ale skoro mozesz zwrocic a wymiary sa 'rurkowe' to czemu nie?
|
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale chyyba lepiej isc juz nawet do h&m albo bershki ;P i kupic i przymiezyc na miejscu no nie? a nie bawic sie w zwracanie
|
|
|
|
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
A to jedne z moich rurek
Spodnie mi się bardzo podobają, ale ludzie bardzo Mnie w nich mierzą, ale nie przejmuję się tym
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Wtajemniczenie
|
Atoska
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
sugar-krk właściewie to nie ;P ;P wole sobie przymiezyc w sklepiku;P;P ..
n_o_b_o_d_y A tak w ogole dziewczyny jesli mam 158 cnm wzrostu to jaki rozmiar na dlugosc spodni mam? zawsze mam z tym problem |
|
|
|
|
#466 |
|
Rozeznanie
|
o, odpowiedzcie koniecznie, bo mam dokładnie ten sam wzrost i ten sam problem zawsze
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja tez pokaze moje rurki
![]() Zdjecia brzydkie ale przy sztucznym swietle nie chca wyjsc lepsze ![]() 1. Edc by esprit 2. Lindex Kupione na allegro nza 21 zl dzisiaj przyszly 3. BlendShe 4. Denim 5. Vila 6. Crockers A na oku ma jeszcze jedne z Zary
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
sweeney zlituj sie
![]() Mozesz zdradzic po ile stoja rurki z bled she? |
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
blend she mam z lumpka wiec nie wiem
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
no tak:P kurcze ![]() Gratuluje wiec super zakupu ![]() A tak schodza z tematu siedze na tym allegro i nie wiem sweeney gdzie ty te rurki tak tanio zdobyulas bo ja juz jakis czas sledze wszytskie aukcjie z rurkami i ani widu ani slychu o tanich ładnych zabije cie
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie szukalam rurek I jeszcze sie okazalo ze babka ktora je sprzedawala mieszka jakies 200 m ode mnie |
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez chce takie rurki Fajne !A dziewczyny mowilyscie ze teraz w h&m sa rurki za 90 zł. Są takie? -> http://allegro.pl/item135832900_h_m_...z_29_nowe.html czy inne? |
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli optymalna figura do rurek. Super.
|
|
|
|
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Każdy mi mówi, że jestem bardzo chuda, ale w końcu o to chyba chodzi w rurkach Ale mierzą mnie ponieważ moja miejscowość jest małym miastem.. Żyrardów I jest bardzo zacofane z modą, więc jak ktoś się ubierze inaczej niż reszta to jest mierzony... ekh... trudne życie A też szukałam rurrek na allegro, ale nie mogłam znaleźć tak tanio, ponieważ wszystkie szły od 50zł wzwyż...
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Rurki, rurki
Musze przyznac ze i mnie sie bardzo podobają ale co do zakupu nie jestem przekonana... Mam 163 wzrostu wiec malenstwo ze mnie, waga 52 kg. Mam szczuple, zgrabne lydki, szerokie biodra, sporą pupe i takież uda Spodnie kupuje zawsze 36 czasem nawet 34 co mnie dziwi bo moj tylek do najmniejszych nie nalezy ale wieksze nieciekawie wiszą albo po prostu spadają. Zalaczam fotke w zwyklych dzinsach 'przerobionych na chwile' (przypietych klamerkami ) na rurki i prosze o rade: znajda sie jakies rurki dla mnie czy poszukiwanie nie ma sensu bo bede wygladac jak baleron? Dodam tylko ze desperatka nie jestem i nie gonie slepo za modą wiec ewentualny brak rurek w mojej szafie jakos przezyje
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam sobie rurki
a czy pasuja do nich szpice na malym obcasie tz zabce bo wiem ze do wysokich szpilek swietnie wygladaja ale ja ie umie na tkich chodzic
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomysłowa bestyjka z Ciebie Mnie się podobasz w tych chwilowych rurkach
|
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

są całe czarne?
jak tam wchodzę to 5 min. i wychodzę hihi na pierwszy ogień wystawiają rzeczy z jakimiś brokatami, świecącymi wstawkami i jakies takie pstrokate
więc zanim dotrę do tyłu sklepu to już jestem zrezygnowana

Wieczorem wkleje zdjecie 

56...54...53...52...51...50
Każdy mi mówi, że jestem bardzo chuda, ale w końcu o to chyba chodzi w rurkach