Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-16, 10:52   #4801
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 10:52   #4802
kliwia
Zakorzenienie

mamuski - mozna ppobrac kod do chusteczek pampers
http://www.rossnet.pl/Okazja_dnia.aspx
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:18   #4803
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mamuski - mozna ppobrac kod do chusteczek pampers
http://www.rossnet.pl/Okazja_dnia.aspx

kliwus juz nie limit kodów został wyczerpany:/

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:19   #4804
celi25
Rozeznanie

do pośmiania się http://dzieci.pl/pgid,12014690,title...mat_ciaza.html

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:40   #4805
ktosia86
Zakorzenienie

Laski cieszcie się, że nie macie bliźniaków. Właśnie zamawiałam bratu wózek - cena z kosmosu, za tą kwotę, to ja bym 4 wózki kupiła A jeszcze do tego parodia jak nie wiem, bo sklepy pokazują na stronach kolory, których nie mają. Od 9 siedzę i kombinuję gdzie tu zamówić, do tego wymiana smsów i telefonów z bratem, który właśnie siedzi z żoną u gina i na dokładkę jeszcze jęcząca Marcela. Padam na pysk
Stary 2011-09-16, 11:40   #4806
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:42   #4807
ktosia86
Zakorzenienie

I właśnie wkładałam pranie do pralki a tam na samym dnie kosza leżą spokojnie mężowe spodnie od garnituru. Ale byłby zonk, jakby jutro mąż chciał się szykować a tu spodni niet
Stary 2011-09-16, 11:47   #4808
celi25
Rozeznanie

ktosia a jaki wózek zamawiasz?

Stary 2011-09-16, 11:50   #4809
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
ktosia a jaki wózek zamawiasz?
Taki
http://www.abc-design.de/en/products...dems/zoom.html
tu w wersji spacerowej, a do tego będą gondole i foteliki. Kolor beżowo-brązowy. Chcieli kremowo-oliwkowy, ale jest trudno dostępny
Stary 2011-09-16, 11:54   #4810
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
I właśnie wkładałam pranie do pralki a tam na samym dnie kosza leżą spokojnie mężowe spodnie od garnituru. Ale byłby zonk, jakby jutro mąż chciał się szykować a tu spodni niet
Ach ci faceci... ja tez zawsze musze za moim latac, sprawdzac czy ma czysta bluzke czy garnitur ok itd, bo jakbym tego nie zrobila to potem w dzien jakiejs imprezy by sobie przypomnial i sie zdziwil ze nie ma w czym isc... jestem zona w pakiecie z prywatna asystentka

a w ogole to jestem z siebie dumna... po 2 latach od zawarcia malzenstwa zmienilam swoje dane w OFE

no i zamowilismy dzis blache na dach... wprawdzie nie taka jak chcialam i z tylko 15 letnia gwarancja...no ale mam nadzieje ze nie bedzie zla i suma sumarum wyjdzie ok... mowie Wam zamowic blache na dach to przynajmniej w woj. slaskim graniczy z cudem
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:56   #4811
celi25
Rozeznanie

moja bratowa i kuzyn mieli podwójne ale coś takiego jak "Tandem" - na pewno innej firmy, ale nie wiem czy do tego były głębokie

Stary 2011-09-16, 11:56   #4812
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Ach ci faceci... ja tez zawsze musze za moim latac, sprawdzac czy ma czysta bluzke czy garnitur ok itd, bo jakbym tego nie zrobila to potem w dzien jakiejs imprezy by sobie przypomnial i sie zdziwil ze nie ma w czym isc... jestem zona w pakiecie z prywatna asystentka

a w ogole to jestem z siebie dumna... po 2 latach od zawarcia malzenstwa zmienilam swoje dane w OFE

no i zamowilismy dzis blache na dach... wprawdzie nie taka jak chcialam i z tylko 15 letnia gwarancja...no ale mam nadzieje ze nie bedzie zla i suma sumarum wyjdzie ok... mowie Wam zamowic blache na dach to przynajmniej w woj. slaskim graniczy z cudem
Wiesz, tu by moje zagapiostwo wyszło, bo ja o tych spodniach kompletnie zapomniałam. Całe szczęście, że wywaliłam wszystko z kosza na pranie, żeby je posegregować i te spodnie wpadły mi w ręce
A z tą blachą jestem w szoku, u nas w okolicy nie ma z tym żadnych problemów
Stary 2011-09-16, 11:56   #4813
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Taki
http://www.abc-design.de/en/products...dems/zoom.html
tu w wersji spacerowej, a do tego będą gondole i foteliki. Kolor beżowo-brązowy. Chcieli kremowo-oliwkowy, ale jest trudno dostępny

ale fajne a ile takie cudo?
Stary 2011-09-16, 11:59   #4814
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
moja bratowa i kuzyn mieli podwójne ale coś takiego jak "Tandem" - na pewno innej firmy, ale nie wiem czy do tego były głębokie
Tylko Tandem jest raczej dla dzieci rok po roku i to typowa spacerówka, ni ma gondoli do niego, ewentualnie takie miękkie nosidełko

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ale fajne a ile takie cudo?
Cały komplet wraz z adapterami 3689 zł
Stary 2011-09-16, 12:09   #4815
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ktosienko wozek super i cena tez....... superowa

choc tak jakpopatrzysz to wozki z lepsiejszej polki to kolo 2 -3 tys kosztuja a tu masz dwa a jednym .... taki hedenszołders

mozna by rzec ze na jedno wychodzi....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:09   #4816
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, tu by moje zagapiostwo wyszło, bo ja o tych spodniach kompletnie zapomniałam. Całe szczęście, że wywaliłam wszystko z kosza na pranie, żeby je posegregować i te spodnie wpadły mi w ręce
A z tą blachą jestem w szoku, u nas w okolicy nie ma z tym żadnych problemów

No jeszcze moze zalezy gdzie i z jakiej firmy... my najpierw upatrzylismy sobie Plannje i dostalismy namiar na jakiegos goscia ktory mial nam zrobic wycene i robil ja 2 tygodnie... jeszcze mial zrobic w porownaniu do wybranej przez nas dachowki, zebysmy wiedzieli jaka jest roznica, bo ja bym jednak kiedys chciala dachowke chyba i jesli by nie byla porazajaca to moze nawet teraz robilibysmy z dachowki... no ale oczywiscie mial zrobic a z trudem po 2 tygodniach wyslal wycene blachy... w miedzy czasie ja mega wkurzona popisalam do wszystkich na allegro o wycene tej blachy i kontaktowalismy sie bezposrednio z plannja gdzie tez zrobili nam wycene ale powiedzieli ze od tego musimy dostac rabat i ze oni nie moga sprzedac detalicznie... a ten pan nie dosc ze trwalo to 2 tyg. to wycenil to drozej niz ceny katalogowe... wiec mu podziekowalismy... a na allegro dluuugie terminy realizacji...dostalismy tez od plannji namiary na inne firmy gdzie ponoc sie sprzedaje ich blacha... ale w jednym miejscu firma juz nie istnieje i nikt nie wie gdzie sie podziala, w drugim miejscu powiedziano nam ze juz plannja nie handluja, a w trzecim ze wycenia i zero odzewu do dzisiaj... a czas nagli...

no wiec padlo na budmat lub blachotrapez... z blachotrapezu gosciu przyjechal, wszystko wymierzyl po swojemu, podoradzal i blacha ma byc do okolo 2 tygodni... no tyle ze daja tylko 15 lat gwarancji, ale malz mowi ze to i tak jest duzo... z kolei w budmacie w ogole nie mieli czasu sie nami zajac i odeslali nas do jakiegos ich posrednika... tam pani nam to wycenila i blacha miala 30 lat gwarancji... tyle ze jest problem bo moj maz chce to sam klasc, a te firmy czy przez allegro czy tak to ci wyceniaja wg projektu a ty sobie musisz sam wszystko i tak przeliczyc, poustalac gdzie okno dachowe gdzie co, sprawdzic ta ich oferte czy to bedzie wszystko tak jak nalezy... wiec moj maz stwierdzil ze woli blachotrapez gdzie mu wszystko facet pomierzyl i powinno byc dobrze...

moze jakbysmy sie wczesniej tym zajeli i nie bylabym od razu oczarowana plannja to by bylo inaczej, a tak przez ta plannje stracilismy prawie miesiac czasu i teraz wszystko trzeba bylo na szybko... mam nadzieje ze to bedzie dobra decyzja, a mamie to nawet nie mowie ze blacha ma tylko 15 lat a nie 30 bo bym tego marudzenia nie zniosla
Stary 2011-09-16, 12:10   #4817
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Tylko Tandem jest raczej dla dzieci rok po roku i to typowa spacerówka, ni ma gondoli do niego, ewentualnie takie miękkie nosidełko

Cały komplet wraz z adapterami 3689 zł
cena powalająca - może używany będzie tańszy
no właśnie oni mieli rok po roku

Stary 2011-09-16, 12:20   #4818
gold-fish
Zakorzenienie

Przesadzone te przesądy powinien być jeszcze jeden przesąd ,,nie wierz w przesądy, bo twoje dziecko... będzie mieć głupia matkę"

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:31   #4819
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ktosienko wozek super i cena tez....... superowa

choc tak jakpopatrzysz to wozki z lepsiejszej polki to kolo 2 -3 tys kosztuja a tu masz dwa a jednym .... taki hedenszołders

mozna by rzec ze na jedno wychodzi....
No niby tak, ale my za swój tzn Marceli wózek płaciliśmy niecały 1000 zł, za fotelik 200 bo trafiliśmy super okazję, więc za cenę ich wózka mam 3 komplety swojego

Cytat:
cena powalająca - może używany będzie tańszy
no właśnie oni mieli rok po roku
Nie chcą używanego Juz jest zamówiony, słowo się rzekło
Stary 2011-09-16, 12:39   #4820
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Przesadzone te przesądy powinien być jeszcze jeden przesąd ,,nie wierz w przesądy, bo twoje dziecko... będzie mieć głupia matkę"

Cytat:
Nie chcą używanego Juz jest zamówiony, słowo się rzekło
skoro się rzekło to jaki kolor?

Stary 2011-09-16, 12:40   #4821
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
owszem własny przykład jest ważny dlatego myjemy ząbki z nim, i sam widzi jak my to robimy i chętnie myje swoje..
ale myślę ze sam przykład i powiedzenie że trzeba chodzić.. owszem jest super ale nie wystarczy,
myslę że właśnie częstsze chodzenie, obserwacja profilaktyka w dużym stopniu sprawi że unikniemy borowania, a jak już trzeba będzie to dziurka będzie tak mała że bólu nie sprawi
niż jak pójdziemy dopiero jak ząb będzie czarny tudzież będzie bolał
jeśli o mnie chodzi to wolę próbować wszystkiego niż potem trzymać dziecko za rękę gdy siedzi na fotelu
jak będzie chodził teraz jak nic mu złego nie robią to nie będzie szedł ze stresem do dentysty jak ja.. a po prostu dlatego że sprawdzić warto.. ja jestem tak wystrachana denstysy że na przegląd nie pójdę bo się boje.. mimo że wiem że wszystko zaleczone..
nie chce żeby syn miał takie same obawy
Marta- nie wiem, czy uda się przekonać syna, że stomatolog, to jego przyjaciel. Na początku będzie to dla niego zabawa i będzie chętnie siadał na fotel, ale prawda jest taka, ze jeśli zdarzy sie wizyta, na której będzie musiał dostać zastrzyk, to wydaje mi się, że przestanie lubić chodzić do niego i tak czy tak będzie się bał. Ja uważam, ze najważniejsze jest nauczenie dziecka, że chodzenie do stomatologa co pół roku jest obowiazkowe, zeby mu to po porstu weszło w nawyk. Według mnie właśnie nie obawa przed wizytą, ale systematyczność jest bardzo ważna. Na początku to Wy będziecie tego pilnowali i z pewnościa takie wizyty nie będą dla niego stresujace, bo borowanie malej dziurki nie boli i w ciągu pół roku próchnica się tak nie rozprzestrzeni. Poza tym o stałe zęby trzeba zacząć dbać w podstawówce, a wtedy dziecko już dobrze wszystko rozumie i ta systematyczność z pewnością się przyda.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-09-16 o 12:44
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:47   #4822
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

jejuuuu jak mnie zab boli-dentystka powiedziala ze musze zrobic rtg i musi zobaczyc co tam sie dzieje i juz mnie nastraszyla ze moze byc do usuniecia oj nieeee to jest czworka wiec sie nie dam! powiedziala ze musialoby do jutra przestac bolec, wezme jeszcze antybiotyk i poczekam do pon.

A czy ktoras miala leczone kanalowo?? Marta - ty posalas ze mialas. Czy bolalo was po leczeniu?? mnie zaczelo bolec 2 godz po wyjsciu od dentystki!
ja miałam dwa razy kanałowe leczenie i nie bolało mnie, no może po wypełnieniu ostatecznym przy nagryzaniu czegoś, ale nie był to mocny ból i trwał prze kilka dni. Za to zdarzył mi się po normalnym borowaniu ból dziąsła od zastrzyku po znieczuleniu- tak mnie rwało, że myślałam, że zabije dentystkę- ale wtedy rzeczywiście mało delikatnie robiła mi ten zastrzyk

Cytat:
Ciężką noc dziś mieliśmy, nie wiem co się Marcelinie porobiło, bo się obudziła o 1 w nocy No to daliśmy jej butlę, a potem nie chciała zasnąć o od 2 do 2.30 dała taki koncert jakiego nawet Carnegie Hall by się nie powstydziło No szok! Mąż ją w końcu ululał na rękach. Czaicie? Moje dziecko zasypiające zawsze samo, nagle musiało być ululane Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk i dziś już będzie dobrze
matka co ty chcesz od dziecka, wczoraj spała ci długo w dzień to w nocy musiała sobie odbić

Cytat:

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
dokładnie

Edit jeśli chodzi o dentystę i lęki dziecka przed wizytą- to moim zdaniem połowa sukcesu to dobry, miły lekarz- jeśli nie zrazi dziecka do siebie swoim wyglądem czy zachowaniem to będzie ok. Całe szczęście to nie czas dentystów-sadystów z podstawówek. jestem przekonana, ze większość z nas boi się dentysty własnie przez nich- kiedy to byliśmy zmuszani do leczenia, nie było czasu na cackanie, bo dentysta miał swój plan leczenia i szło się hurtem na rzeź- tak było przynajmniej u mnie. A z opowiadań koleżanek wiem, że w ich szkołach zdarzały się gorsze historie- z gonitwą za dzieciem po korytarzu itd. Ja na szczęście nie mam traumy dentystycznej i popieram takie wizyty adaptacyjne u dentystów z małymi dziećmi- na pewno nie zaszkodzą

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2011-09-16 o 12:53
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:57   #4823
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

skoro się rzekło to jaki kolor?
Brązowo - beżowy

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Marta- nie wiem, czy uda się przekonać syna, że stomatolog, to jego przyjaciel. Na początku będzie to dla niego zabawa i będzie chętnie siadał na fotel, ale prawda jest taka, ze jeśli zdarzy sie wizyta, na której będzie musiał dostać zastrzyk, to wydaje mi się, że przestanie lubić chodzić do niego i tak czy tak będzie się bał. Ja uważam, ze najważniejsze jest nauczenie dziecka, że chodzenie do stomatologa co pół roku jest obowiazkowe, zeby mu to po porstu weszło w nawyk. Według mnie właśnie nie obawa przed wizytą, ale systematyczność jest bardzo ważna. Na początku to Wy będziecie tego pilnowali i z pewnościa takie wizyty nie będą dla niego stresujace, bo borowanie malej dziurki nie boli i w ciągu pół roku próchnica się tak nie rozprzestrzeni. Poza tym o stałe zęby trzeba zacząć dbać w podstawówce, a wtedy dziecko już dobrze wszystko rozumie i ta systematyczność z pewnością się przyda.
Nie do końca się z tobą zgodzę. Jak chcesz nauczyć roczne dziecko, że coś jest jego obowiązkiem? Niewykonalne. A w nawyk i tak mu wejdzie, jeśli będzie zaprowadzany przez rodziców na wizyty. Dla dziecka jak coś jest obowiązkiem, to z góry jest skazane na niepowodzenie, bo maluszek potrzebuje tego w bardziej "rozrywkowej" formie, niż trzymania się sztywno reguł. Dzięki temu co planuje Marta, jest duża szansa, ze Patryk jednak nie będzie się bał dentysty, bo to jeżdżenie na fotelu góra dół, psikanie powietrzem będzie dla niego frajdą. A przy regularnych wizytach, co pół roku, jest małe prawdopodobieństwo, że w ząbkach zadzieje się coś takiego co będzie wymagało bolesnych zabiegów.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
ja miałam dwa razy kanałowe leczenie i nie bolało mnie, no może po wypełnieniu ostatecznym przy nagryzaniu czegoś, ale nie był to mocny ból i trwał prze kilka dni. Za to zdarzył mi się po normalnym borowaniu ból dziąsła od zastrzyku po znieczuleniu- tak mnie rwało, że myślałam, że zabije dentystkę- ale wtedy rzeczywiście mało delikatnie robiła mi ten zastrzyk

matka co ty chcesz od dziecka, wczoraj spała ci długo w dzień to w nocy musiała sobie odbić

dokładnie
Chyba faktycznie
Stary 2011-09-16, 13:58   #4824
kolanka
Zadomowienie

Ktosia widze, ze mnie źle zrozumiałaś, ja nie chcę uczyć systematyczności roczne dziecko. Uważam, ze wtedy o tę systematyczność muszą dbać rodzice i to bardzo chwalę.

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 14:01   #4825
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Ktosiu ale fajne wózek.... ale pewnie mega ciążki będzie co?? ciekawe jak się takie prowadzi

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 14:09   #4826
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Laski mam pytanie za 100 punktów- czy w kauflandzie lub lidlu kupię rukolę i parmezan? Bo wymyśliłam sobie tą sałatkę a w mojej małej mieścinie nie ma tych rzeczy, do tych sklepów mam kawałek więc nie chciałabym jechać nadaremnie.

Ktosia wózek fajny ale jakoś bardziej mi sie podobaja takie gdzie dzieci są obok siebie a nie jedno za drugim, chociaż ten jest bardziej praktyczny bo węższy więc wszędzie z nim wjadą

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 14:23   #4827
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pisałam ci o tym w klubie i z całym szacunkiem nie chce mi się znowu - metoda porannego kręgu, polisensorycznego poznania - 22 strona w klubie w nauczycielkach
i to metoda pracy z dzieckiem więc nie rozumiem jak miałaby się nadawać do kącika na korytarzu
kącik jesienny to robisz wielką panią jesień, drzewa, liście spadające upinasz, rozrzucasz kasztany itd, koszyk z grzybkami postaw koło jesieni, gdzieś obok na stoliczku mozesz "przetwory" postawić, z sufitu spadajace kropelki deszczu...
tyle
Martuś anie edytowałaś tego posta? teraz czytam... ii serio ja nie pamiętam, żeby to było jak czytałam

odp. w k.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

jejuuuu jak mnie zab boli-dentystka powiedziala ze musze zrobic rtg i musi zobaczyc co tam sie dzieje i juz mnie nastraszyla ze moze byc do usuniecia oj nieeee to jest czworka wiec sie nie dam! powiedziala ze musialoby do jutra przestac bolec, wezme jeszcze antybiotyk i poczekam do pon.

A czy ktoras miala leczone kanalowo?? Marta - ty posalas ze mialas. Czy bolalo was po leczeniu?? mnie zaczelo bolec 2 godz po wyjsciu od dentystki!
Ja miałam raz leczonego kanałowo i pamiętam, że bolało... oni rozwiercają zęba, wkładają trutkę i ząb obumiera... a potem czyszczą ten kanał z tego co umarło...i plombują... tak mi się wydaje przynajmniej

a ja idę na drzemkę, bo padam na twarz... ciężki tydzień to był a przyszły nie lżejszy

Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 15:25   #4828
kliwia
Zakorzenienie

ktosia no ale Twoj brat drogi wozek sobie wybral. moja kolezanka kupila nowy wozek tako chyba blizniaczy 2w1 i za 1200zzl wiec mozna

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

mona rukola w lidlu bywa, ale nie dam reki uciac czy w stalej ofercie co do parmezanu powinien byc w kauflandzie taki starty juz [w zasadzie to jest pseudoparmezan] a w lidlu nie patrzylam za nim
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 15:51   #4829
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosia no ale Twoj brat drogi wozek sobie wybral. moja kolezanka kupila nowy wozek tako chyba blizniaczy 2w1 i za 1200zzl wiec mozna

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

mona rukola w lidlu bywa, ale nie dam reki uciac czy w stalej ofercie co do parmezanu powinien byc w kauflandzie taki starty juz [w zasadzie to jest pseudoparmezan] a w lidlu nie patrzylam za nim
Dzięki w razie w kupiłam biedronkową mieszankę z rukolą, mam nadzieję że chociaż parmezan gdzieś zdobędę a jak nie to zrobie z fetą lub mozzarellą

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 15:53   #4830
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja kiedyś kupiłam parmezan w lidlu, ale to było jakiś czas temu, teraz nie zwracałam na niego uwagi i nie wiem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości