|
|
#991 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Politechnika Śląska:)
...
Edytowane przez swieta_weronika Czas edycji: 2011-09-16 o 10:28 |
|
|
|
|
#992 | |
|
Przyczajenie
|
inżynieria środowiska, też macie jakieś szkolenie 29?
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Jak rok temu odwoziłam brata do Solarisa, to faktycznie robili tam tak,ze jeżeli chciałeś miec pokoj z konkretną osoba to poprostu wprowadzaliście sie do 1 pokoju;p chyba,że wcześniej jakaś osoba sie tam zostawiła swoje rzeczy,to wynosili je do innego pokoju,tez np.2 osobowego;p Co do pokoi w 1 akademiku myślę,że idzie się dogadac,gorzej jezeli planujesz mieszkac wogole w innym,musisz znalezc osobę do zamiany
|
|
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim!
Mam pytanie do tych osób, które studiują filologię angielską na politechnice śląskiej. Jak to tam wszystko wygląda? Jacy są nauczyciele? Jest bardzo ciężko? I czy często wypadają zajęcia? Od tego roku będę tam uczęszczać, stąd moje wszystkie pytania |
|
|
|
|
#994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#995 |
|
Przyczajenie
|
No wiesz raczej nie musisz tego kogoś znać żeby się zamienić na akademiki. Zamiast pisać jak masz to zrobić, to na tym forum napisz do jakiego akademika sie dostalaś a do którego chcesz iść i podaj swój nr gg lub telefonu. Z tego co czytałam to jest na tym forum dużo osób które dostały akademik może ktoś się zechce zamienic.
(Jak już znajdziesz chętnego to wystarczy iść do keirowniczek jednego akademika albo obu i powiedzieć że się zamieniacie(podać swoje dane), a może jak dobrze pójdzie to nawet wystarczy tam zadzwonić ) |
|
|
|
|
#996 |
|
Przyczajenie
|
ja byłam niedawno w Strzesze i kierowniczka mnie przydzieliła do pierwszego lepszego pokoju, ale najpierw spytała czy kogoś znam, z kim chciałabym mieszkać. I w ten właśnie sposob stałam się mieszkanką pokoju 318 choć nie mam bladego pojęcia z kim bd mieszkać:P
|
|
|
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Pisałem już 3 razy czy ktoś z Elektrona jest chętny. Ewentualnie z jakiegoś innego akademika z tego samego osiedla, Karlik, czy inne cudo. Ktoś chętny do zamiany na Solaris?
gg: 7053314 |
|
|
|
|
#998 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze Solaris to dobry akademik ale rozumiem, że akurat wolałbyś inny akademik. Gdyby to było wcześniej to waro by było dzwonić do kierowniczki Elektrona i ja prosić żeby jesli ma miejsce to cię wzięła do akademika. Ale to też zależy od tego jaki mają humor te kierowniczki. Jeśli ci bardzo zależy to mozesz poczekać aż się zacznie semetr i iść do Eletrona czy innego akademika który ci pasuje i tam wywiesić kartkę że chcesz się zamienić z numerem gg czy telefonu, wiem że brzmi to może głupio ale ludzie tak robią, to jest normalne i czesto się udaje. Duzo osób jak zamieszka to coś im sie nie podoba, albo maja znajomych w innym akademiku i się przenoszą.
|
|
|
|
|
#999 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak ja tam dzwoniłem to mi powiedziała, że można wcześniej się kwaterować tylko to się wiąże z tym, że dochodzą opłaty (20zł za dzień). Mówiła Ci coś może na temat tego kiedy będzie takie "główne kwaterowanie"? |
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Przyczajenie
|
RafaMac poszlam tam właśnie po to, żeby się dowiedzieć co kiedy i jak. Powiedziała, że główne kwaterowanie chyba będzie 30go, ale dokładnie nie wiadomo i trzeba dzwonić w okolicach 26go po informacje. Ja mówię, że chciałabym 29go bo nie mam jak się dostać na inaugurację 30go na 8 rano. powiedziała, że chyba nie będzie problemu ale będę musiała zapłacić 15zł za tą jedną noc. A tak to po prostu wyjęła mi listę z nazwiskami i pokojami i sie spytała czy kogoś znam bo jak nie to w pokoju 318 ma jakieś dwie dziewczyny i może mnie tam dopisać.
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Swoje pytanie kieruje do osob , ktore juz dostaly sie na gornictwo i geologie na studia dzienne do Rybnika i Gliwic . Moglibyscie mi powiedziec ile mieliscie punktow ? Z gory bardzo Wam dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Skoro nie ma chętnych na taką zamianę, to może jest ktoś chętny z Solarisa na Elektron?
Trzeba próbować we wszystkie strony
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty jesteś w Gliwicach czy Rybniku?
|
|
|
|
#1004 |
|
Przyczajenie
|
Cześć! Specjalnie się zalogowałam widząc ile jest osób z GIGu! Jak dobrze : D
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
hej
miło, że do nas dołączyłaś jestes w Gliwicach czy w Rybniku an wydziale?
|
|
|
#1006 |
|
Przyczajenie
|
hej
ja takze jestem z gigu. W Gliwicach. może juz wiecie którego jest rozpoczęcie roku?
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
ja na stronie wyczytała, że:
Rok akademicki rozpoczyna się obowiązkowymi zajęciami dn. 3 października. Plan zajęć dostępny będzie w ostatnim tygodniu września na stronie: https://plan.polsl.pl/ . Należy być min. pół godziny wcześniej, odnaleźć się na liście grupy dziekańskiej (lista będzie wywieszona przed dziekanatem i na stronie www Wydziału w zakładce „dziekanat”). Uroczysta immatrykulacja oraz obowiązkowe szkolenie BHP: 5 października o godz.9.00, aula 300.
|
|
|
#1008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Przyczajenie
|
Ciekawe, bo my z MTku z Mechatroniki BHP mamy już 27 września.
Kiedy zaczyna się rok akademicki ? Jest tu ktoś z mechatroniki z MTku ? |
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() @sylwiszon757 racja, ja jeszcze nic nie mam na sotsie... Ogólnie nic nie wiem jak na moim wydziale jest, żadnych informacji.. Edytowane przez rasta368 Czas edycji: 2011-09-19 o 21:34 |
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
super
ja też
|
|
|
#1014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A 30 września jest ogólnowydziałowa inauguracja roku akademickiego
|
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Przyczajenie
|
A na chemicznym mamy już 26 września, zaraz po uroczystościach jest też szkolenie bhp
Plan zajęć i podział na grupy- niewiadoma. Wychodzi na to, że zostało mi jeszcze 6 dni wakacji i razem ze mną pogoda płacze
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Przyczajenie
|
no mnie też póki co przeraża ubogość tej strony pod względem nowego planu, grup, list studentów, nawet list większości akademików nie wrzucili;/ ale ja dziś na szczęście po mojej pełnej niespodzianek podróży do Gliwic (zgubiłam się w drodze z wydziału do akademika:P) załatwiłam wszystko w związku ze stypendium...
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Przyczajenie
|
no zawiozłam, ale bylam tam już w zeszłym tygodniu i się okazało, że połowy papierów nie mam:P więc jeśli chcesz to napiszę Ci na prv dokładnie co tam trzeba zawieźć, bo naprawdę jest tego mnóstwo... ( ja musiałam mieć 11 załączników do wniosku)
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Współodczuwam Twój smutek po odchodzących już powoli w zapomnienie wakacjach...
|
|
|
#1020 |
|
Przyczajenie
|
A jest ktoś może z ISzKNoM na MT? Ciężko znaleźć kogokolwiek a tak ciężko samotnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

a Ty jesteś w Gliwicach czy Rybniku?
Współodczuwam Twój smutek po odchodzących już powoli w zapomnienie wakacjach...