|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
niespodzianka o kotrej w zyciu bys nie pomyslala
Natchnelo mnie by zalozyc ten watek bo pierwszy raz spotkalo mnie cos takiego
mam nadzieje ze nie ma takiego drugiego a jesli jest to moja wyszukiwarka klamie badz tez sie popsula ale do rzeczy, zaczelam w tym roku studia, na pierwszych wykladach poznalam dwoch (dwoje?! studentka ) chlopakow. Jeden rzuacajacy sie w oko, ale po wykladzie rozeszlismy sie i jakos wiecej nie rozmawialismy procz czesc czesc. Pewnego dnia wchodze na gg a tu wiadomosc czy ja to ja bo on nie wie czy dobrze trafil. jestesmy z calkiem roznych okolic a on szukal mnie po mojim miescie niby w celu pobrania ode mnie notatek a przeciez mogl by je wziasc od swojich znajomych. w zyciu bym sie nie spodziewala ze ktos bedzie mnie szukal po jednej rozmowie i to jeszcze szukanie igly w stogu siana bo trudno mnie znalezc w katalogu. nie podawalam zadnych numrow a i mojego numeru nikt w grupie nie posiada szok!!zdarzyla wam sie jakas podobna historyja, ze w zyciu nie podejrzewalyscie ze ktos moze zrobic cos takiego?? czekam na wasze historie
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: niespodzianka o kotrej w zyciu bys nie pomyslala
Moze nie cos takiego ale skojarzylo mi sie to momentalnie z tytulem watku.
Nigdy w zyciu nie spodziewalam sie ze zamiast chow chow'a dostane krolika
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mnie dziś ktoś bardzo pozytywnie zaskoczył, choć absolutnie się tego po nim nie spodziewałam
![]() Pomógł mi rozwiązać spór z osobą, na której mi zależy. Przez cały weekend mnie ten spór bardzo, ale to bardzo gryzł... Więc za taką niespodziankę jestem szalenie wdzięczna
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mój synek miał ważyć w dniu porodu niecałe 3000 g
Jakież było moje zaskoczenie,gdy okazało się,że wydałam na świat prawie 4-ro kilowego dzieciaka (3700g)![]()
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zaskoczyła pani od socjologii na ostatnim wykladzie mowiac:
"poprzez małżeństwo nastepuje polaczenie dwoch rodów" normalnie boskie, w życiu bym nie wpadła na to
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
mnie kiedyś spotkało coś czego bym się nie spodziewała, niespodzianka pełną parą od koleżanek
![]() 18 urodziny robiłam w styczniu, mimo iż urodziny mam w marcu, aby można było potańczyć, było to 2 lata temu ponad urodziny się odbyły, tak więc dzień moich faktycznych urodzin był jak każdy inny dzień w roku, mama tylko nalegałą żebym upiekła jakieś ciasto, bo niby dawno nie piekłam nic a ona by zjadła coś, kazała porządki robić, bo niby wiosenne porządki czas zacząć ![]() popołudniu dzwonek do drzwi, nikt się nie ruszał żeby otworzyć więc ja poszłam, otwieram drzwi, widze tylko balony patrzę tu kolezanki przytargały balony, dostałam kwiaty, kawałek ciasta tortowego ze świeczkami i zaczęły śpiewać sto lat nie muszę chyba mówić że sąsiedzi wyskoczyli na klatkę co się dzieje ![]() jak się okazało uprzedziły wcześniej moją mamę żeby nie pozwalała mi nigdzie wychodzić tego dnia, mama kupiła wino i szampana byłam bardzo zaskoczona, przemiła niespodzianka
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Było to podczas sesji zimowej.
Koleżanka do mnie zadzwoniła,że są wyniki z jednego egzaminu. Niestety nie zaliczyłam. Szczerze mówiąc troche się zdziwiłam,bo uważałam,że napisalam w miarę ok. Ale mówię sobie trudno-Dziad zrobił sieczke,nie udało się teraz,uda się innym razem. No i tak sobie żyłam "bidna" z tą wiadomością kilka dni,zbierałam się do uczenia na drugi termin i.... Zadzwonił telefon- z DZIEKANATU. Miła Pani powiedziała mi,że profesorek się pomylił i okazało się,że ZALICZYŁAM!! Przekręcił ostatnią cyfre w numerze mojej legitymacji i stąd nieporozumienie. To był SZOK i do dziś wspominam tę historię jako jedną z najbardziej niespodziewanych PS-Szkoda ,że w zadośćuczynieniu za nerwy nie wstawił mi pięknej piąteczki
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
heh a mi sie przypomila hiostorai z przed 3 lat kiedy to rodznka wyjechała na wczasy do Zakopanego i kuzynka zostawiła mi pod opieka 2 chomki a dokladnie dwie chomiczki. (wtedy tak myslala
) jakiez było moje zdziwienie gdy rano wstaje by je nakarmic a w klatece 14 małych chomiczkow ![]() i dwa duze
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-11-12 o 20:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

mam nadzieje ze nie ma takiego drugiego a jesli jest to moja wyszukiwarka klamie badz tez sie popsula
studentka
) chlopakow. Jeden rzuacajacy sie w oko, ale po wykladzie rozeszlismy sie i jakos wiecej nie rozmawialismy procz czesc czesc. Pewnego dnia wchodze na gg a tu wiadomosc czy ja to ja bo on nie wie czy dobrze trafil. jestesmy z calkiem roznych okolic a on szukal mnie po mojim miescie niby w celu pobrania ode mnie notatek a przeciez mogl by je wziasc od swojich znajomych. w zyciu bym sie nie spodziewala ze ktos bedzie mnie szukal po jednej rozmowie i to jeszcze szukanie igly w stogu siana bo trudno mnie znalezc w katalogu. nie podawalam zadnych numrow a i mojego numeru nikt w grupie nie posiada szok!!

Jakież było moje zaskoczenie,gdy okazało się,że wydałam na świat prawie 4-ro kilowego dzieciaka (3700g)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)