Groupon.pl korzystacie? - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-04, 23:14   #871
kotbezbutow
Przyczajenie

Dot.: Groupon.pl korzystacie?

Cytat:
Napisane przez tranqil babe Pokaż wiadomość
A mialyscie doswiadczeniez kuponem do restauracji? Bo rozumiem,ze jak np. kupie kupon za 40 zl opiewajacy na kwote 80 zl, to moge chyba pojsc ze znajomymi prawda? Nie musze sama tego zjadac?

Nie musisz sama tego zjadać, znajomi tez moga skorzystac sprawdz tylko co oferta obejmuje. zdarza sie, ze na przykld napoje sa platne osobno. Ale oprocz tych drobnych niedogodnosci grupowe zakupy to super sprawa

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Proponuje wiec zapisac się tez na listy wysylkowe innych portali zakupow grupowych (oprocz Groupona to np Gruper), bedziesz miec wiecej propozycji i na pewno znajdziesz cos dla siebie

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

wlasnie o to chodzi zeby sprawdzac te salony, fryzjerow przed zdecydowaniem se na oferte. a jak ktos kogos gorzej traktuje, bo ktos ma znizke to dla mnie to po prostu brak kultury

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

hehe, no ja mam to samo, zapisana jestem na kilka list dystrybucyjnych i poluje, poluje;-)

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez laaant Pokaż wiadomość
......................... ......................... ......................... ......................... .......................
No właśnie o te 200 % chodzi.
czy uczesałabyś 1600 kobiet za 10 zł ?Mając przy tym koszty zakładu jak światło czynsz materiały.1600 osób to praca na 160 dni. Czyli normalne bankructwo dla tego fryzjera.Fakty--- to spotkało łódzkiego fryzjera który tak jak ty piszesz wywnioskował że 100 osób może uczesać za friko, aby zrobić sobie reklamę.Kiedy dochodziło do setki zadzwonił do gruponu aby zablokować wejścia.I co myślisz że zablokowal?A skąd. poczekali aż urosło do 1600 i wtedy zablokowali.Zrobili tego człowieka bankrutem w 1 dzień.Frajerki jesteście że się dajecie wciągać w takie bagno.Umyją ci włosy szamponem za 2 zł z kiosku naprzeciw.Wystarczy że usługodawcy sie połapią że to przekręt na miarę bolka estricha.Dla tych co niewiedzą :
wymuszają ceny po kosztach i musisz się podzielić 50/50 - to mafia w automatach brała mniej.Czyli dokładasz do interesu.Rośnie przy tym ilość tzw gruponówek - frajerek które chodza od salonu do salonu niewiedząc co jej kładą na łeb.Na pewno większość salonów zrobiła to na próbę, i juz wie że to im szkodzi.Czemu? a jak myślisz jak się poczuje twój stały klijent który płaci pełną cene i dostaje od ciebie stałe rabaty za lojalność?Ja nie wiem jak on sie czuje ale wiem co zrobi.Więcej do ciebie nie przyjdzie.
nie rozumiem w takim razie. dla mnie jesli firma sie decyduje na te kupony to sie jakos do tego przygotowuje, sprawdza ile moze np uczesac osob zeby nie byc stratnym. to sie ustala najpierw. zreszta mozna przeciez wspolopracowac z innymi portalami niz groupon, gruper na przyklad rozlicza sie od razu po sprzedazy kuponu, wiec firma nie czeka na kase. jak firma nie chce niech korzysta, niech nie daje tego typu znizek, tylko normalne promocje. ale zwroc uwage, ze na takie grupowe zamowienia decyduja sie setki, setki firm. cos z tego musza miec. to przeciez nie sa swiete mikolaje
kotbezbutow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 08:57   #872
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

ja polecam serwis http://www.godealla.pl/ - zbiera większość ofert zakupów grupowych

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 09:57   #873
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
ja polecam serwis http://www.godealla.pl/ - zbiera większość ofert zakupów grupowych
Dużo takich serwisów jest teraz Ja czasem na snuper.pl wchodzę, choć i tak kupuje tylko z trzech portali zakupów grupowych - jakoś się tak do nich przyzwyczaiłam
lewandm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-06, 14:32   #874
vesper
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja te poduszki kupiłam 8 sierpnia;/ Wysłałam im już 2 maile w tej sprawie ale jak narazie nie doczekałam się odpowiedzi. Przyznam ,że jestem już mocno zirytowana.
i jak dziewczyny dostałyście poduszki ? u mnie też już minęło 28 dni i zaczynam się trochę niepokoić
vesper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-06, 15:12   #875
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Czy ktoras z Was kupila grupon za 15 zl o wartosci 30 zł na dermokosmetyki firmy Siquens?
A probowalyscie odebrac w jeden z tych sieci Euro Apteka 30 sierpnia (zgodnie z data waznosci gruponu)?

Ja przejechalam caly Wroclaw (doslownie) do tej apteki, by odebrac zamowienie (akurat tego dnia mialam cos do zalatwienia w tej czesci miasta, wiec dla mnie to bylo super ulatwienie). Bylo to 30 sierpnia (i od tego dnia rowniez mozna bylo realizowac kupon - bez wczesniejsze rezerwacji ani niczego podobnego). Dojechalam na miejsce, poczekalam 20 min w kolejce po czym dowiedzialam sie, ze moge je odebrac jutro, bo dzis ta promocja jeszcze nie jest 'czynna'! Pytam sie jakim cudem skoro na gruponie jest data 30 sierpnia. Otrzymalam od Pana odp, ze Grupon nie wprowadzil im tego w systemie (co ma Grupon do ich wewnetrznego systemu kasowego ja sie pytam?). Tym bardziej, ze gdy stalam w kolejce, przy jednym nieczynnym okienku lezal formularz dla apteki, jak dokladnie wydawac produkty klientom Gruponu. W punktach bylo opisane, ze farmaceuta sprawdza kupon, doradza przy wyobrze odp kosmetyku i wydaje produkt bez zadnej operacji kasowej (!).
Pan wielce oburzony stwierdzil, ze kupon jest wazny tak dlugo, ze moge kiedy indziej przyjechac. Niestety poki nie bede tam w poblizu w innym celu, cala "znizka" przestaje mi sie oplacac, bo wiecej wydam na paliwo na dojazd do tej apteki, niz wynosila znizka.
Oczywiscie nie uslyszalam "ani be, ani me, ani... kukuryku..."
Takze niestety to pierwszy Grupon z ktorego jestem baaaaaaaaaaaaaaaaardzo niezadowolona.........
Pojechalam dzis po raz drugi po te kremy... Tym razem natomiast nie mieli ich w aptece. Swietnie!
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-06, 16:20   #876
Onnaa88
BAN stały

Nie nie korzystam,ale mam dosyć tych ciągłych reklam które wysyłają mi na emaila
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-06, 19:34   #877
seduction
Zakorzenienie

A czy odpisują oni w ogóle coś, jeśli zwraca się groupony, czy po prostu do 30 dni zwracają pieniądze? Wysłałam oświadczenie, że z nich rezygnuję i im je zwracam, podałam numer konta itd. do przelewu oraz poprosiłam o odpisania, a dostałam tylko automatyczne potwierdzenie, że mail doszedł
To u nich normalne, czy mam się już bardziej martwić?

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 00:23   #878
kiciaaa87
Rozeznanie

Zastanawiam się nad skorzystaniem z oferty Bydgoskiego groupona na peelingi kawitacyjne. Chociaż trochę się waham czy nie zrobią mi krzywdy
kiciaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 09:57   #879
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
A czy odpisują oni w ogóle coś, jeśli zwraca się groupony, czy po prostu do 30 dni zwracają pieniądze? Wysłałam oświadczenie, że z nich rezygnuję i im je zwracam, podałam numer konta itd. do przelewu oraz poprosiłam o odpisania, a dostałam tylko automatyczne potwierdzenie, że mail doszedł
To u nich normalne, czy mam się już bardziej martwić?

Mi z opaskami odpisali po tygodniu dopiero. Przesyłka w miedzy czasie doszła, więc niby wszytsko ok, ale oczekiwanie 7 dni na odpowiedź to troche długo. Nie wiedzieli, czy na pewno otrzymałam przesyłkę i na wszelki wypadek zaproponowali zwrot pieniędzy, ale nie na moje konto tylko do wykorzystania na inne oferty.

Nie wiem jak będzie w Twoim wypadku, skoro ogólnie chcesz się wypisać, ale na pewno możesz się spodziewać długiego oczekiwania na odpowiedź na maila
Stary 2011-09-07, 10:20   #880
Annabel89
Zakorzenienie

A ja nadal nie mam tych poduszek Już do nich napisałam, ciekawe co zaproponują

Annabel89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 11:53   #881
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lewandm Pokaż wiadomość
Mi z opaskami odpisali po tygodniu dopiero. Przesyłka w miedzy czasie doszła, więc niby wszytsko ok, ale oczekiwanie 7 dni na odpowiedź to troche długo. Nie wiedzieli, czy na pewno otrzymałam przesyłkę i na wszelki wypadek zaproponowali zwrot pieniędzy, ale nie na moje konto tylko do wykorzystania na inne oferty.

Nie wiem jak będzie w Twoim wypadku, skoro ogólnie chcesz się wypisać, ale na pewno możesz się spodziewać długiego oczekiwania na odpowiedź na maila
Dzięki jak ni odpiszą do tygodnia to może spróbuję tam zadzwonić

Stary 2011-09-08, 10:24   #882
karoolaaa
Zakorzenienie

http://www.groupon.pl/deals/lublin/a..._0_0_251&a=413

Moze ktoras z Was byla na takich zabiegach ?? warto?

karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 19:34   #883
kolorowatecza
Zakorzenienie

A ja się zapisałam wczoraj z grupera na kurs prawa jazdy.. no zobaczymy jak to wyjdzie

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 11:12   #884
ayashi21
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
http://www.groupon.pl/deals/lublin/a..._0_0_251&a=413

Moze ktoras z Was byla na takich zabiegach ?? warto?

Byłam ale w Gdańsku na podobnym. Bardzo fajne jak dla mnie. Po jednym razie nie zobaczysz efektów ale skóra jest napięta i fajnie wymasowana cała seria to już co innego...skóra jędrniejsza, cellulit mniejszy
ayashi21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 11:17   #885
seduction
Zakorzenienie

Mi nadal nie odpisali z groupona Chyba będę musiała tam zadzwonić w poniedziałek lub wtorek, dziś mija tydzień

Stary 2011-09-11, 11:51   #886
witch_18
Zakorzenienie

Dziewczyny z kuponów z Grupera można zrezygnować tylko do 10 dni od zakupu?
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-11, 22:28   #887
kotbezbutow
Przyczajenie

nie korzystalam z mydeal, uzywalam groupona i grupera, najbardziej polecam grupera
kotbezbutow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 09:49   #888
karoolaaa
Zakorzenienie

zamowilam ostatnio 2 kupony - jeden na manicure a drugi na saune ozonowa na wlosy ... Mam nadzieje,ze sie nie zawiode

karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 10:21   #889
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Mi nadal nie odpisali z groupona Chyba będę musiała tam zadzwonić w poniedziałek lub wtorek, dziś mija tydzień
I jak? Odpisali, albo dodzwoniłaś się do nich?
Stary 2011-09-13, 10:31   #890
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
I jak? Odpisali, albo dodzwoniłaś się do nich?
Odpisali w zeszły piątek, że pieniądze powinnam dostać na swoje konto w ciąg 7. dni, a jeśli nie dostanę to mam się skontaktować z jedną babką

Stary 2011-09-13, 12:54   #891
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Odpisali w zeszły piątek, że pieniądze powinnam dostać na swoje konto w ciąg 7. dni, a jeśli nie dostanę to mam się skontaktować z jedną babką
Dobrze, że się odezwali Rozumiem, że groupon jest największym takim portalem w Pl, ale tydzień oczekiwania na odpowiedź z biura obsługi to trochę długo :/
Stary 2011-09-13, 12:56   #892
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że się odezwali Rozumiem, że groupon jest największym takim portalem w Pl, ale tydzień oczekiwania na odpowiedź z biura obsługi to trochę długo :/
Zastanawiałam się, czy nie odpiszą np. za 3 tygodnie
Zobaczymy teraz, kiedy kasę zwrócą tak naprawdę

Stary 2011-09-14, 20:55   #893
sniegowa7
Raczkowanie

GG do sniegowa7

naruszenie regulaminu

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-09-16 o 11:24
sniegowa7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 20:59   #894
seduction
Zakorzenienie

Dzisiaj zwrócili mi kasę

Stary 2011-09-14, 20:59   #895
Annabel89
Zakorzenienie

a ja w końcu otrzymałam swoje poduszki minęło jakieś 35 dni

Annabel89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 21:56   #896
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj zwrócili mi kasę
Cytat:
Napisane przez Annabel89 Pokaż wiadomość
a ja w końcu otrzymałam swoje poduszki minęło jakieś 35 dni
Cytat:
Cytat:

Jak się to wszystko czyta to, aż strach kupować. Choć wierzcie mi, że z drugiej strony też to nie wygląda fajnie. Mają baaardzo duże opóźnienia z płatnościami - bo płatności przyjmują oni.
A zysk mają całkiem spory, bo w przedziale między 30 a 50%, a przynajmniej ja takie propozycję współpracy otrzymywałam.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 23:04   #897
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Kachulec Pokaż wiadomość
Jak się to wszystko czyta to, aż strach kupować. Choć wierzcie mi, że z drugiej strony też to nie wygląda fajnie. Mają baaardzo duże opóźnienia z płatnościami - bo płatności przyjmują oni.
A zysk mają całkiem spory, bo w przedziale między 30 a 50%, a przynajmniej ja takie propozycję współpracy otrzymywałam.
Ja też Dlatego naprawdę należy od nich wymagać interwencji jak coś jest nie tak.

Edytowane przez alkaxy
Czas edycji: 2011-09-14 o 23:06
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-15, 11:11   #898
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj zwrócili mi kasę
Super

Zakupy grupowe są teraz bardzo popularne, mają duże obłozenie, więc rozumiem, że mogą mieć opóźnienia, jakieś problemy, itp. Tym bardziej jak jest cos nie tak (z każdej strony) trzeba reklamować, interweniować.
Stary 2011-09-15, 23:03   #899
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Ja też Dlatego naprawdę należy od nich wymagać interwencji jak coś jest nie tak.
Szkoda tylko, że uwielbiają w takich przypadkach chować głowę w piasek i np. nie odbierac telefonów, nie odpisywac na maile.

Cytat:
Super

Zakupy grupowe są teraz bardzo popularne, mają duże obłozenie, więc rozumiem, że mogą mieć opóźnienia, jakieś problemy, itp. Tym bardziej jak jest cos nie tak (z każdej strony) trzeba reklamować, interweniować.
Niestety z reklamacjami nie zawsze jest tak łatwo i przyjemnie. Prawa konsumenta są wielokrotnie łamane.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-16, 16:06   #900
lewandm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachulec Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że uwielbiają w takich przypadkach chować głowę w piasek i np. nie odbierac telefonów, nie odpisywac na maile.

Niestety z reklamacjami nie zawsze jest tak łatwo i przyjemnie. Prawa konsumenta są wielokrotnie łamane.
Niestety masz rację, ale uważam, że naprawdę trzeba próbować
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości