|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vampire Diaries część 4
|
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
ach, siedzę w pracy i nie mogę ściągnąć odcinka, ale mogłabym obejrzeć online... ale szukałam i nie znalazłam
jak macie link to podeślijcie ![]() aa nie zauważyłam poprzedniej strony dzięki
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2011-09-16 o 11:04 |
|
|
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Widziałam, że polskich napisów jest już 75%przetłumaczone. Coś wypadło teraz tłumaczowi, ale zapewnił że dzisiaj sie pojawią ![]() Pozdrawiam, i nie mogę się doczekać odcinka , któy w tej chwili ściągam.---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Dziewczyny, są napisy na napisy24
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
końcówka ... omg
nie spodziewałam się tego
|
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
o matko, i teraz znów trzeba czekać
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.thevampirediaries.pl/film..._pilot,51.html napisy PL jezei, ktoras poszukuje
![]() Spostrzezenia: (do momentu, do ktorego dotarlam:P) Ian zmienil styl grania, widac, ze postac Damona sie zmienila troche przez wakacje :P Stefan rozpruwacz XD Caroline I tyler Uwielbiam ich XD Jeremy sie wyrobil Klaus is so hot !!
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2011-09-16 o 13:19 |
|
|
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
---> ,,Nie chcesz tego, idz pic jakies siki z dziecmi
|
|
#2561 | |
|
na przekór do celu
|
Oho, zaczyna się
podejrzewam że do końca dnia dopiszecie jeszcze z 5 stronjest ahh, miło jest zobaczyć:Sezon 3 PL s03e01 The Birthday [ENG] (czekamy na wersję z napisami) po tak długiej przerwie ![]() Cytat:
z tego co piszecie wiem że ma mnie zaskoczyć końcówka
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
z kazda sekunda jest lepiej
![]() tesknilam za nimi <3 wybaczcie, bede pewnie sie tak zachowywac przez dwa dni
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2011-09-16 o 14:21 |
|
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem "po".
Zdałam sobie sprawę jak teskniłam... oczywiście-końcówka mega... Gdy Stefan dzwoniła do Eleny, ja płakałam.... Ehh... |
|
|
|
|
#2564 |
|
na przekór do celu
|
O WOW
![]() już jest odcinek online z polskimi napisami, co za szybkość lecę oglądać
|
|
|
#2565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo jak kolesia przestawiła bo stał jej na drodzeCieszę się, że pokazali też sceny w których widać było więź między Damonem i Eleną ( chociaż i tak standartowo na niego nawrzeszcała), ale go broniła, piła z jego szklanki a nawet była miła czasami ![]() Damon jak widzę dalej jest chłopcem do bicia dla scenarzystów, żal mi go było strasznie bo nie dość, że stracił Andie to jeszcze uświadomił sobie, że jego Brat naprawdę daleko zabrnął i może już nie wrócić. Jeremy - damn!! ale zmężniał Na razie wątek z duchami słaby, ale całkiem podobały mi się sceny z Jeremym i Mattem, który trochę wyluzował
|
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałamDziewczyny wiecie może co to za piosenka w końcówce?
|
|
|
#2567 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo sie ciesze ze Stefek wrocil
].W ogole bylo milo znowu zobaczyc ich wszystkich ![]() Nudzil mnie tylko troche watek Jeremyego i Mata... ![]() A matka Tylera na koniec niezle mnie zaskoczyla... Nie spodziewalam sie tego po niej...
Edytowane przez Koan Czas edycji: 2011-09-16 o 15:16 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Ale szybko pojawił się odcinek! Tego się nie spodziewała, lecę oglądać
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
weeźcie sie :P nie wchodze tu póki nie obejrze :P
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia to nie czytaj
a odcinek suma sumarum dosć fajny
|
|
#2572 | |||
|
na przekór do celu
|
OK, jestem spełniona
![]() 1. Jeremy - oh my god ![]() 2. Podobało mi się to jak zakrywali za każdym razem krasę Iana, to stolik, to książka, to piana 3. No i oczywiście w domu każdej z was na legalu mieszka sobie wasz nauczyciel który był chłopakiem waszej ciotki ![]() 4. Caroline pijana była boska ![]() 5. No i wiemy że Stafan jednak w głębi jest Stefanem - dziwne tylko że Damon nie wpadł na to że to gra ![]() 6. A końcówka faktycznie... Jak w tamtym sezonie irytowała mnie pani szeryf, tak teraz przejęła jej rolę pani burmistrz - na pal z nią ![]() Gdy oglądałam miałam wrażenie że wróciłam do domu z dalekiej podróży i w końcu zobaczyłam znajome twarze ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
i właśnie te dwie postaci chyba zagrały najlepiejCytat:
chociaż w sumie ok, ma wiele odcinków na odkrycie prawdy, w tym już dość się wydarzyło![]() Cytat:
A i Matt ma + Chociaż to może tylko przez %%...
|
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
a mnie jest szkoda Alarica
rozmowa Eleny i Stefana - super! Ian - zabili mu tą jego laske :| znowu ma pod górke Elena jakaś taka nieswiadoma, powinna się domyślić czegoś o tym Stefanie a tu dupa. Taka królowa się z niej zrobiła moim zdaniem :/ chociaż i tak mniej mnie denerwowała niż w poprzednich odcinkach matka Tylera - no prosze prosze zaczyna działać, tylko złą ofiare sobie wybrała. ![]() brakowało mi Bonny w tym odcinku Jeremy jakoś tak nie umiem się przyzwyczaić do takich włosów ale jego postać - na plus ![]() no i te włosy Iana - o ile lubie jak ma troche dłuższe tak teraz zdecydowanie by mu się przydało je obciąć ![]() impreza mi się nie podobała, mało wampir-owska a dużo american-owo-pie-owska. nie pasuje mi do tego serialu Tyler i Caroline - przecież między nimi była jeszcze większa chemia dziś niż między Eleną a Damonem a oni tego jakoś nie umieli dostrzec no to chyba tyle
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
ojej jakie białe wypowiedzi
nie ruszam dopóki nie obejrzę...no i coś dla was dziewczyny: http://i1.ryjbuk.pl/25f7a7edd45ee722...?1316181503044
|
|
#2575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem fanką Caroline i Tylera, w ogóle to mi jest to obojętne Ale ostatnia scena zaskakujaca! Stefan rozpruwacz- ciekawie się zapowiada Ta scena spotkania dwóch braci identyczna jak w pierwszym odcinku pierwszej serii Tyle, że kwestie się odwróciły ![]() W ogóle myślę, że trzeba znaleźć kogoś Alarciowi A ta scena Elena/Stefan rzeczywiście świetna ![]() Cytat:
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
juz po
![]() -jak Stefan dzwoni do Eleny-prawie sie popłakałam... -ostatnia scena...ciekawe co się stanie z Caroline ![]() ogólnie odcinek świetny
|
|
|
#2578 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
|
#2579 | |
|
Raczkowanie
|
tak przy okazji to chyba Wam się jeszcze nie pożaliłam. Chociaż nie wiem czy w tej całej gorączce wampirowo-wilkołakowo-hybrydowej ktoś tu zauważy moje wypociny nie dotyczące serialu
mam sie bronić w poniedziałek 19 września, a wczoraj dzwoni do mnie pani z dziekanatu i mówi że nie może, nie umie przepuścić mojej pracy przez plagiat ale się okazuje że moja praca jaką złożyłam na płycie w dziekanacie jest niekompatybilna z tym całym plagiatem i wyskakują im zamiast słów kwadraciki więc pani mnie prosi o wysłanie mailem tej pracy ale już nie w pdf tylko jako dokument word ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
mam wrazenie że Stefan za wszelką cenę zawsze chce mieć taką samą minę i dąży do unieruchomienia głowy na stałe, za niedługo będzie jak Bella ze zmierzchu
|
|
|
|
|
|
#2580 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() co prawda to jeszcze nie mąż, ale i tak mam wesoło. na komputerze mam linuksa, nie windowsa i przez to nie korzystam z gadu gadu tylko z kadu, nie mam Microsoft Office'a tylko coś co gra z linuksem, programy do grafiki jakie musiałam zainstalować podczas studiów na linuksie nie chodzą ![]() Cytat:
![]() jak dla mnie Paul w tym odcinku użył więcej mimiki niż w poprzednich sezonach razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

jak macie link to podeślijcie

zaczyna działać, tylko złą ofiare sobie wybrała.