Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-16, 18:42   #4021
little_ola
Zakorzenienie

Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam lolka, czy sie bardzo poobijala?
Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
Lola podoba mi się taka imprezka
zabawa była SUUUUPPPERRRRRRRRRRRR!!!
kilka osób już się umawia na kolejny czwartek
niestety jako początkująca kilka razy upadłam na zadek i dziś mam ogromnego sińca i smaruję kremem z arniką
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 20:02   #4022
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kofika13 Pokaż wiadomość
nie zaczailam dowcipu
:
oj tam, oj tam Kofii..... nie bądź taka zasadnicza

Cytat:

Miałam kiepski piątek w pracy
Kolejny tydzień szykuje się podobny za to jutro jadę zarejestrować się na Uni
ja też miałam kiepski... w domu przy książkach... wczoraj dużo w głowie zostało a dzisiaj....szkoda gadać.... zmarnowałam tylko czas...

Pogoda nie rozpieszcza, znowu jakoś dziwnie w powietrzu, w domu się nei chce siedzieć bo ... pustość przygniata, chciałoby się choćby do tesco na zakupy pojechac byle tylko wyjsc z tych 4 scian....

Teraz w dodatku leje.....
Stary 2011-09-16, 20:47   #4023
Kofika13
Zakorzenienie

Olaaaaa co ty znowu tak narzekasz
wkend sie zaczal trza sie cieszyc

moja recepta na dobry wieczór

:sex:

:dobry film:

wszystko w tej kolejnosci

good luck

aaa ps.ja zasiadam wlasnie do filmu hahahhaha

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein

Edytowane przez Kofika13
Czas edycji: 2011-09-16 o 20:52
Kofika13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 21:10   #4024
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:

good luck

1. seks u mnie odpada, nie te dni
2. drinki sie piją
3. dobrego filmu brak na wizji, ostatnio oglądaliśmy RED, fajny był a teraz patrze Druhny i się ciągnie....

a poza tym..... hmmm... ciężkie czasy.. zostałam nazwana przez pewne bliskie mi (jak dotad myślałąm) osoby (nie rodzina) AVATAREM...

Jak na moj gust niebieska nie jestem , a to że mam inne, rozwiniete i nieograniczajace poglady.. no coz... Adopcja dzieci to przeciez cos dobrego nie??

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-09-16 o 21:19
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 21:20   #4025
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Weekend
Ale mi sie ten tydzien dluzyl. Ale koniec 5dniowych tygodni na wrzesien

A ja bede ogladac zaraz Contagion z Mattem Damonem, Jude Law, Kate Winslet and Gwyneth Paltrow.
Milego wieczorka zycze.

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 22:57   #4026
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
Napisane przez hanna_f Pokaż wiadomość
wiolqn, masz rację, trudniej jest się później pozbierać - dlatego mam takie wątpliwości. Ale podobno ludzie powinni podążać za swoimi marzeniami, hmm.
Marzenia maja to do siebie, ze sa idealizowane, w zderzeniu z prawdziwym zyciem moze wyjsc niezly potworek .

Co to za praca ze nie mozesz jej realizowac w Polsce?

Cytat:

good luck

Kofika a ty zas o jednym . Tylko ten film i film .

Nie balas sie sama w lesie stac ?

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
a poza tym..... hmmm... ciężkie czasy.. zostałam nazwana przez pewne bliskie mi (jak dotad myślałąm) osoby (nie rodzina) AVATAREM...

Jak na moj gust niebieska nie jestem , a to że mam inne, rozwiniete i nieograniczajace poglady.. no coz... Adopcja dzieci to przeciez cos dobrego nie??
O szo chozi, bo chyba za malo trunkow wyskokowych dzis wypilam .

Wiecej nie pisze bo mnie znowu reka boli . Jakos tak dziwnym trafem po fizjoterapi .
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 00:10   #4027
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Marzenia maja to do siebie, ze sa idealizowane, w zderzeniu z prawdziwym zyciem moze wyjsc niezly potworek .

O szo chozi, bo chyba za malo trunkow wyskokowych dzis wypilam .

.
ojjj tak trzeba uważac czego się pragnie bo może się zrealizować....

Lori AVATAR- osoba "urwana" z innej planety, z innego środowiska.... Długa historia ale... TZ'ta kuzynki z którymi chodzilismy na imprezy itp, raczej bliskie mi osoby, stwierdziły że ... jestem avatarem, bo na wszystko mam inne poglądy, inne zainteresowania, wolę kupić książki niż trzeci komplet szklanek do domu etc. Nie chce popadać w stereotypy ale one ze wsi, po zawodówkach, na stwierdzenie że chciałabym adoptować dziecko nie pomyślą że mogę mieć problem żeby mieć swoje i mówią że adoptowane dzieck to nigdy nie swoje i zawsze będzie obce i one nie mogłyby go zaakceptować i lepiej swoje zrobic.....

ta adopcja to tylko taki przyklad był...

Nie rozumiem tylko czemu to ja jestem avatarem, a nie one....

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-09-17 o 00:24

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-17, 00:41   #4028
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Ola a co ty sie tak nimi przejmujesz? Kazdy ma w zyciu inne cele, marzenia i zasady. Kokodzambo i do przodu .
Nie ma co sie ogladac na innych, szczegolnie jesli macie inne priorytety, poglady i wrazliwosc. Ja tam nie mam nic przeciwko adopcji, nie wykluczam tez takej opcji. Ale jesli sie na 100 % zdecydujemy i do tego dojdzie, nie bede tego omawiac raczej z nikim. No oprocz TZa oczywiscie. Ale ja tak juz mam, jak se zaplanuje to sie tego trzymami ciezko mnie od tego odciagnac .
Jak ciebie TZ bedzie wspieral w tej decyzji to chyba juz nie potrzebujesz blogoslawienstwa dalszej rodziny i znajomych, nie?
Rodzice znajomego prowadza tu dom zastepczy dla 5 dzieci i fajnie to wyglada .

A ze avatar cie nazwali to raczej komplement z tego co pamietam avatary walczyly o lepszy swiat i stawaly sie lepszymi 'ludzmi' .

Sentymentalna sie cos ostatnio robisz Ola .

A pisalam to lewa reka .

Edytowane przez lorelei
Czas edycji: 2011-09-17 o 01:03
Stary 2011-09-17, 07:24   #4029
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj tak trzeba uważac czego się pragnie bo może się zrealizować....

Lori AVATAR- osoba "urwana" z innej planety, z innego środowiska.... Długa historia ale... TZ'ta kuzynki z którymi chodzilismy na imprezy itp, raczej bliskie mi osoby, stwierdziły że ... jestem avatarem, bo na wszystko mam inne poglądy, inne zainteresowania, wolę kupić książki niż trzeci komplet szklanek do domu etc. Nie chce popadać w stereotypy ale one ze wsi, po zawodówkach, na stwierdzenie że chciałabym adoptować dziecko nie pomyślą że mogę mieć problem żeby mieć swoje i mówią że adoptowane dzieck to nigdy nie swoje i zawsze będzie obce i one nie mogłyby go zaakceptować i lepiej swoje zrobic.....

Olu rozumiem, że skoro byliście powiedzmy blisko mogło ci sprawić to przykrość.
Z drugiej strony nie ma co się przejmować. W takim wypadku to bycie avatarem to komplement

Ważne by robić swoje.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 09:20   #4030
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

bry

ola to dzis tym bardziej powinnas powtorzyc to co uczylas sie wczoraj, lepiej zapadnie w pamiec i za kilka dni znowu zrobic powtorke (na takiej zasadzie dzialaja te wszystkie supermemo)

lori ladne wypracowanie jak na lewizne

jakie plany na weekend? postanowilam w koncu spakowac szpitalna torbe i zabrac sie za birth plan, joy oh joy

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 13:45   #4031
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:

eeeee tam Olka !!!
ja to bym sie cieszyla jak by mi ktos tak powiedzial
poza tym wg. mnie to nic obrazliwego, po prostu one widza, ze sie od nich roznisz i juz!
Kiedys mialam wielki ale to wielki kompleks pochodzenia ze wsi
tak teraz sie z tego smieje.... odkad przyjechalam do UK zupelnie sie tego uczucia wyzbylam.....
staram sie .... staram (czasem mi to nie wychodzi i z gory zakladam, ze nie bede tej czy tamtej osby lubiec i juz )
ale staram sie nie oceniac ludzi, nie pytam jakie maja wyksztalcenie, skad pochodza .....

zyje tak jak mi sie podoba, jesli ktos tego nie akceptuje t trudno, jesli ktos mnie ocenia to trudno, znaczy to tyle, ze nie powinnam poswiecac temu czlowiekowi wiecej czasu .....

jesli one mysla, ze jestes "inna" i beda cie na kazdym kroku krytykowac.. to po co zawracac sobie nimi glowe

wstalam to lało żabami
teraz słoneczko świeci

ta pogoda mnie rozstraja ......
oki lece wziac prysznic i zmykamy z tz do miasta .... warzywka, owoce....kurczaczek .... moze cos jeszcze
musze zaplanowac sobie lunch na caly tydzien .... bo ta codzienna niepwnoc juz mnie wykancza

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”
Albert Einstein
Stary 2011-09-17, 14:21   #4032
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:

ola to dzis tym bardziej powinnas powtorzyc to co uczylas sie wczoraj, lepiej zapadnie w pamiec i za kilka dni znowu zrobic powtorke (na takiej zasadzie dzialaja te wszystkie supermemo)
Wiolqn ja co dziennie powtarzam to co się nauczyłam Najgorsze jest to że ja to rozumiem, po polsku śpiewająco bym wytłumaczyła, ale po ang mi nie idzie dużo nowych słów których nie jestem w stanie pojąć... No i druga sprawa że ot co dla mnie wydaje się być niepotrzebne widzę że o tym piszą przy przykładowych odpowiedziach do testów.

Cytat:
Olu rozumiem, że skoro byliście powiedzmy blisko mogło ci sprawić to przykrość.
Z drugiej strony nie ma co się przejmować. W takim wypadku to bycie avatarem to komplement
.
BYlismy blisko, jedna z nich była swiadkiem na moim slubie cywilnym a moj TZ jest chrzestnym jej corki, druga z nich miala byc swiadkowa na moim przyszlorocznym slubie.... Dlatego tym bardziej to zabolało.

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Ola a co ty sie tak nimi przejmujesz? Kazdy ma w zyciu inne cele, marzenia i zasady. Kokodzambo i do przodu .

A ze avatar cie nazwali to raczej komplement z tego co pamietam avatary walczyly o lepszy swiat i stawaly sie lepszymi 'ludzmi' .

Sentymentalna sie cos ostatnio robisz Ola .

A pisalam to lewa reka .
LOL Lori, ile zajęło Ci napisanie tego wywodu??

ta adopcja wyszła kiedyś przypadkiem w rozmowie, nie było to powiedziane stwierdzająco: Bedziemy adoptowac dziecko, niemniej jednak jak się poskłada wszystko do kupy, inne rzeczy wypowiedziane to ja (niepotrzebnie w moim odczuciu) właśnie staje się ta inna....

Kofii bynajmniej nie był to komplement, zwłaszcza po tym jak zostało powiedziane (pijany prawdę Ci powie ) że jestem zupełnie inna niż one, takim avatarem z innego świata i jestem żoną kuzyna i trzeba mnie tolerować, a gdyby miały ze mną się kolegować na co dzień to nic by z tego nie było bo by ze mną nie wytrzymały... nie pomyślą, że to one są inne i to raczej ja z nimi nie mogłabym się z nim przyjaźnić na co dzień bo nie mają o niczym zdania, nie czytają książek etc. przecież to nei moja wina że mam większą wiedzę, że wiem ile to jest 12 do kwadratu, z czego robi sie szafran etc. Nawet ostatnia złotówkę one wydałyby na cień do powiek a ja na ksiazke czy dobra kawe.....

Ale fajnie jest do mnie napisać kiedy cos potrzebuja... Oj wtedy tak...

Boze bron nie wywyższam się ze ja jestem z miasta a one ze wsi, ale mowimy tu o zupelnie roznym poziomie intelektualnym, inne srodowiska, inne wychowanie i inne wartosci w zyciu....

Bozeeee jaka ja glupia jestem.....

Garnitur chcielismy dzisiaj TZtowi kupic na slub, byl fajny, niesamowicie skrojony, wprawdzie inny kolor niz chcielismy ale .... kosztowal 350 f!!!!! Czy oni oszaleli???

Ja mam problem ze znalezieniem butow na slub, welonu dlugiego (boje sie troche zamawiac z ebaya ), nikt nie ma pozyczyc kozuszka.... normalnie z palcem w nocniku jestem...

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-09-17 o 14:33
Stary 2011-09-17, 14:56   #4033
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

olcia to ty sie ciesz ze cie za inna uznaly a nie za swoja skoro macie takie roznice pogladowe

rosolek na kurakach mi sie gotuje

Kuchnia Tygryska
Stary 2011-09-17, 18:26   #4034
Kofika13
Zakorzenienie

olalalaaaa wyluzuj kochana

ludzie różne rzeczy gadają jak się napiją - fakt !!!
wg. mnie nie znaczy to jednak, że trzeba zawsze wszytsko brac do siebie

wiesz ludzie dziwni sa - czasem mowia cos bo chca kogos urazic.... swiadomie ......
jak tak mam po paru lamkach wina .... lepiej abysmy z tz nie poruszali powaznych tematow.... bo moge byc nieprzyjemna

wrocilismy z zakupów
sypialnia nam sie zmienia jest komoda i new TV
aaaaaaaa juz sobie wyobrazam, te zimowe wieczory... albo poranki
kawka w lozku i jakis dobry film albo x-factor albo..... cokolwiek fajnego

ok zabieram sie za porzadki
a pozniej kurczak po marokansku i xfactor
udanego wieczoru

Albert Einstein
Stary 2011-09-17, 19:06   #4035
szperrr
Zakorzenienie

Olka, kuzynki zauwazaja Twoja "innosc", ale czy to znaczy, ze traktuja ja jako zlo?

Kofi, co to za kurczak?? Przepis prosze, bo nie mam pomyslow czym jutrzejszych gosci poczestowac.

Ostatnio jakos mi czasu na wszystko brak, podczytuje Was, chwilami jestem nawet na biezaco (tak tak, ) ale na komentarze czasu/sily juz brak. Mam jakos oficjalnie zglosic urlop od pisania? Pewnie najpierw podanie do wodza

Ps. Gdzies cos kiedys napisalam, ze Frankie mi sie podobal w xfactor? Ooopst, osoby mi sie pokickaly, wtedy mi sie Ishma spodobal, nie F.!

Edytowane przez szperrr
Czas edycji: 2011-09-17 o 19:09
szperrr jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-17, 20:04   #4036
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Cytat:
LOL Lori, ile zajęło Ci napisanie tego wywodu??
No troche mi zajelo, a teraz musze znowu sie wtracic . Ty mnie wykonczysz Ola .

To one dopiero teraz pokazaly prawdziwa twarz? Bo nie rozumiem dlaczego ci zalezy zeby byc akceptowana przez osoby o ktorych najwyrazniej nie masz dobrego zdania?

Kazdy jest inny w oczach drugiej osoby. Inny nie znaczy gorszy czy mniej normalny. Ja tam lubie jak mowia ze jestem inna, zawsze chcialam odstawac od tlumu . A ostatnia zlotowke bym wydala na jedzenie , taka jestem wysublimowana .

I teraz bedzie ze swiadkowaniem?

A tak czepiajac sie, to powinny cie ufoludek nazwac jak juz cos, a nie avatar .
Stary 2011-09-17, 20:06   #4037
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość

Kofi, co to za kurczak?? Przepis prosze, bo nie mam pomyslow czym jutrzejszych gosci poczestowac.
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/8...lemon-couscous

jak dla mnie rewelacja
proste w przygotowaniu i zapewniam ze smakuje wysmienicie
dzis zamiast kuskus jest ryz

Albert Einstein
Stary 2011-09-18, 10:09   #4038
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

ja juz sie przyzwyczailam do tego ze jestem inna w swoim dawnym otoczeniu, nawet future in-law stwierdzila ze jestem nienormalna i zawsze bede odstawac i zyc we wlasnym swiecie i doskonale mi to pasuje. Bo to jest MOJ swiat i nie mam zamiaru podporzadkowywac sie tylko dlatego ze moje zdanie rozni sie od pozostalych.

Ola szkoda nerwow i czasu na takie glupoty. zwlaszcza ze nei musisz z nimi przebywac na codzien. Nastepnym razem usmiechnij sie i powiedz "dzieki za komplement"

kofik dzieki z aprzepis wlasnie dumalam co tu na obiad zrobic

Kuchnia Tygryska
Stary 2011-09-18, 10:23   #4039
olka_222
Zakorzenienie

Wiolqn coś w tym jest co napisałaś o wielokrotnym czytaniu... Wczoraj je zastosowałam i nieco więcej zostało w głowie....

Nie jestem dobra w ciętych ripostach więc dziękuję za podrzucenie pomysł u

Kofi gdzie końcem końców kupiliście komodę? U mnie jest natłok mebli w Tikeju, wszystkie świetne

Kurczak wygląda wyśmienicie ale kumin mnie odrzuca....

Lori na szczęście dowiedziałam się że moja siostra moze byc swiadkiem. Od poczatku chcialam ja ale nie do konca wiedzielismy czy moze byc choć nie ma 18 lat. (moze bo to nie jest slub konkordatowy)

dzisiaj małe zakupy (mam nadzieję) widziałam ładny płaszcz e H&M i mam nadzieję go dzisiaj przymierzyc i nabyc

Edytowane przez olka_222
Czas edycji: 2011-09-18 o 10:31
Stary 2011-09-18, 11:29   #4040
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

w tesco online jest 10f off na zakupy ciuchowe powyzej 40f, wczoraj kupilismy sobie plaszczyki z tz (zwlaszcza ze na meskie jest dodatkowe 10f off). kod AW-LFW dziala za kazdym razem wiec w przypadku wiekszych zakupow warto podzielic na kilka

Kuchnia Tygryska
Stary 2011-09-18, 12:40   #4041
Kofika13
Zakorzenienie

wiolqn proszę bardzo, napisz jak wam smakowało

ola coś mi się nie chce wierzyc, że ty cietych ripost nie masz

Co do komody to zwyczjnie poszliśmy do lokalnego sklepu może nie jest to mebel fantastycznej jakości, ale jak się chce co na "wczoraj" i w miarę tanio to ..... Myślę ze zakup się udał ]
**
Ja nadal w łóżku tz śniadanie robi
Zapowiada się leniwa niedziela
ola udanych zakupów, pochwał się później
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0215-1.jpg (41,5 KB, 44 załadowań)

Albert Einstein

Edytowane przez Kofika13
Czas edycji: 2011-09-18 o 13:00
Stary 2011-09-18, 13:47   #4042
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

kofi a robilas dokladnie jak w przepisie? bo w komentach ponizej pisza ze wychodzi za rzadkie

jakos nigdy nie przepadalam za Willem Youngiem ale podoba mi sie jego nowa plyta.

i troche jestem zawiedziona nowym Jonathanem Rossem. Jedyni goscie to ci ktorzy akurat cos promuja. Ciekawe ile mu placa za wystep w jego programie?

Kuchnia Tygryska
Stary 2011-09-18, 14:03   #4043
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
kofi a robilas dokladnie jak w przepisie? bo w komentach ponizej pisza ze wychodzi za rzadkie
nigdy nie robie stricte z przepisem.... zazwyczaj skladniki dobieram "na oko" albo "tyle ile mam"
przygotowywalam to juz 3 albo 4 razy i nigdy nie wyszlo rzadkie
Cytat:
jakos nigdy nie przepadalam za Willem Youngiem ale podoba mi sie jego nowa plyta.
ja nie znam nowej plyty ale bardzo lubie jego piosenke Leave right now

Cytat:
i troche jestem zawiedziona nowym Jonathanem Rossem. Jedyni goscie to ci ktorzy akurat cos promuja. Ciekawe ile mu placa za wystep w jego programie
no to fakt .... ale przynajmniej po jednym takim wieczorze, mozesz sie sporo dowiedzec co nowego, co ewent warto zobaczyc etc etc

**

wiem, ze juz to tu bylo poruszane setki razy
ale jak ktoras moze to prosze podajcie sprawdzone strony na ktorych mozna zarezerwowac bilet lotniczy albo wynajac pokoj lub jakis apartament
omijajac te wszytskie agencje turystyczne
oczywiscie booking com znam
dzieki

Albert Einstein
Stary 2011-09-18, 15:02   #4044
szperrr
Zakorzenienie

gosci jednak nie mamy, wiec bedzie jutrzejsza zupa z dyni pizmowej, ale kurczaka na pewno w tygodniu wybrobuje, dzieki Kofi

komoda swietna!

Young to nie moja herbata

pol dnia spedzilismy na farmie znowu, 6kg fasolki szparagowej powinno nam wystarczyc na tydzien, skoro TZ jej nie jada jablek zebralismy wiecej, bo pozeramy je wszyscy lubie takie zakupy
Stary 2011-09-18, 15:35   #4045
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
komoda swietna!
dziekuje

Cytat:
pol dnia spedzilismy na farmie znowu, 6kg fasolki szparagowej powinno nam wystarczyc na tydzien, skoro TZ jej nie jada jablek zebralismy wiecej, bo pozeramy je wszyscy lubie takie zakupy
oooo jak fajnie ... tez bym sobie takich jabłek uzbierała
musze poszperac za takimi farmami w okolicy

aaaaa jednak zmieniłam zdanie
zabookowalam bilety na Majorke w pazdzierniku (jako prezent na urodziny)
easyjet ma jakas znizke i zaplacilam 204F za 2jke i to jeszcze w haf termie wiec chyba calkiem spko ....
ok .... czas porzadnie zabrac sie za swoja opnke i przygotowac cialo na goracy piasek

yyyy mam nadzieje, ze na plazy sie posmaze
chyba nie bedzie zimno

Albert Einstein
Stary 2011-09-18, 16:45   #4046
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

Kofika to prezent dla TZta czy Ciebie
A tak na powaznie to fajny prezent.

Stary 2011-09-18, 16:53   #4047
***luna
Zakorzenienie

Kofi fajna komoda
plaza i Majorka brzmią super

szperrku też bym na farmę pojechała jakoś nigdy nie mogę się zebrać i pojechać...

Ola jak zakupy?

a tak mi się jeszcze przypomniało co do adopcji pochodzenia ze wsi
Ja pochodzę z dość dużego miasta. Sąśiadka adoptowała chłopca. Po jakimś czasie zaszła w ciążę. Inne sąsiadki łaziły doradzały, że skoro już zaciążyła to powinna syna adoptowanego oddać

U mnie weekend leniwy i rozlazły... prócz sobotniej wycieczki na Uniwersytet
Tego mi było trzeba, spokój, książka, film, jakiś drin wieczorem

a jutro poniedziałek... niech to
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-18, 17:00   #4048
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
Kofika to prezent dla TZta czy Ciebie
A tak na powaznie to fajny prezent.
hahahah
chyba bardziej dla niego ... bo mnie to wypad na zakupy wystarczy i juz zrelaksowana jestem
jemu potrzeba natury ... i wybycia w zupelnie "inne" miejsce aby sie "oderwac od rzeczywistosci"
a ze troche ostatnio narzekal, na te 4 sciany, na to, ze prawdziwych wakacji nie mielismy...
wiec pomyslalam sobie, nalezy mu sie dobry z niego chlopak ....
no i z taka kreatura jak ja nawet jemu czasem ciezko wytrzymac wiec .....

mam nadzieje, ze fajnie bedzie
wszyscy te Majorke tak chwala... chyba sie nie rozczarujemy

Albert Einstein

Edytowane przez Kofika13
Czas edycji: 2011-09-18 o 17:02
Stary 2011-09-18, 17:20   #4049
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

No to jak tak to prezent bedzie mu sie podobal. Kiedy mu powiesz?

Stary 2011-09-18, 17:22   #4050
Kofika13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
No to jak tak to prezent bedzie mu sie podobal. Kiedy mu powiesz?

aaa nie nie niespodzianki nie bedzie :|
musialam zapytac ile ma jeszcze urlopu i czy w te dni bedzie mogl wziac ......
ale i tak zadowolony

Albert Einstein
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości