|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Vampire Diaries część 4
eee to od Jeremiego
![]() czy tylko ja się wzruszyłam sceną jak Stefan dzwonił do Eleny? ![]() przepraszam bardzoo obiecuję poprawę Edytowane przez JustDreaming Czas edycji: 2011-09-16 o 21:35 |
|
|
|
|
#2612 |
|
Wtajemniczenie
|
JustDreaming patrz punkt 2
/ 1 strona tego wątkuDwie najważniejsze zasady dotyczace wątku - pokornie upraszam o ich przestrzeganie 1. Nie pisz tutaj jeżeli Twoje posty mają być obraźliwe i niekulturalne. 2. BARDZO prosimy o pisanie spoilerów dotyczących kolejnych odcinków na BIAŁO. Tym samym kolorem piszemy też informację na temat najnowszego odcinka do niedzieli włącznie, tak, aby każdy mógł spokojnie obejrzeć odcinek. |
|
|
|
|
#2613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam
Ale okazało się, że po potrójnym nurofenie da się funkcjonować (prawie) normalnie![]() 1 - Klaus, jako naczelny psychopata tego serialu jest bezbłędny. I ten akcent jest fantastyczny. A "pijacka gra rzutkami" - ekstra, takiego czegoś jeszcze nie widziałam (a zaręczam, widziałam wiele )2 - Elena ma śliczną pościel ![]() 3 - bąbelkowa scena była fajna ![]() 4 - nowość - Stefan ma mimikę inną niż doprowadzony do perfekcji obraz "weltschmertzu" Nareszcie zaczyna robić dobre wrażenie.5 - scena z lampą jak z taniego horroru. Za samą Andie tęsknić nie będę. 6 - finałowa scena była niezła, ciekawe co teraz ![]() Zapomniałam - kartka od Jeremiego, uroczy gest(i śliczna rzecz swoją drogą )
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2011-09-16 o 21:45 |
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim swiecie, to mozna byci byc Zagadka kartki rozwiazana ![]() a juz myslalam, ze to od S....
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
O matko kilka dni mnie nie było i tyle się naprodukowałyście
![]() A ja siedzę na wsi i dopiero w środę albo czwartek zobaczę nowy odcinek więc nawet nie czytam co pisałyście żeby nie psuć sobie przyjemności. Ale zapytam, warto się napalać na ten odcinek
|
|
#2617 |
|
Chimay
|
I ja w końcu po odcinku, ale jeszcze przed czytaniem waszego śniegu
- Look, I promise I'm not a serial killer i już banan na twarzy ![]() - Klaus if you wanna hospitality, you should come to Poland , coś mi się widzi, że scenarzyści wszystkie dobre kwestie opchną Klausowi i nic dla Damona nie zostanie - 3:36 – uruchamiamy licznik śmierci sezonu trzeciego 0-> - ELena budzi Bunnymana - Alaric zapuścił grzywkę, ciekawe na kim się wzorował? ![]() - Damon wstaje z wanny, powolny obchód domu, w tle krzyki setek tysięcy dziewczyn nienawidzących anonimowego projektanta wnętrz ![]() - tą scenę już widzieliśmy… w powietrzu ręcznik koloru bluzki Eleny , cóż za zbieg okoliczności - Bunnyman , dziewczyna na ekranie… słoik ogórków… jest atmosfera… a no i tez duchy są - chemia wilkompiryczna w powietrzu - Stefan zamawia szkocką - jako rzecze stare indiańskie powiedzenie „co dwie klaty to nie jedna, co dwie głowy to nie jedna”przy okazji dowiadujemy się, że niejedna dla Stefana straciła głowę ![]() - Tyler is not a good secret keeper ![]() - Everybody’s horny! genialny dialog - ognisko i gra w rzutki - przez te baczki to teraz Stefan i Klaus bardziej przypominają braci niż DiS - znaleziony niekradziony prezent, Damon też pewnie buszuje w secondhandach - jakby scenarzyści widzieli mój filmik - jest i impreza!- jeden mały skręt czyni cuda – Matt ożył, co na to jego rachunki? ![]() - Andie sama w ciemnym pokoju, Stefan Rozpruwacz wychodzi z mroku - taniec Tylera i rozwiązany jezyk Matta ![]() - Caroline pije do lustra, Elena odkrywa mapę Stanów w szafce Damona, skubany powtarza geografię? nie tym razem… - Hello brother ![]() -29:46 – licznik śmierci sezonu trzeciego 2 -> - I can’t find my truck - wilkompiryczny kiss - Czepielena - - There you go, that a boy! - 35:49 – licznik śmierci sezonu trzeciego 3-> - Alaric odchodzi - scenka ze zwiastunu, myślałam, że dłużej potrzymają nas w napięciu, jak na takie silne kreatury mogli zniszczyć więcej mebli… - Damon prawie stał się rockmanem ![]() - Caroline się zmywa, a nie… Pani burmistrz ją zatrzymała Podsumowanie: - Klaus zdecydowanie zostałeś bohaterem odcinka ![]() - Matt trzymaj tak dalej ![]() - Stefan jest lepiej, ale może obejrzyj sobie jakiś wytęp Ireneusza Krosnego ![]() - Caroline, leż grzecznie
|
|
|
#2618 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
to monterzy zmontowali inaczej czy aktorzy grają inaczej?a jak już się okreslicie to na czym polegają te różnice? ![]() ja tylko mogę dodać że ta cała impreza urodzinowa była faktycznie jak ktoś napisał zbyt american pie'owska pomijając fakt że to wyglądało jak patologia (nie wiem jak u was ale u mnie nauczyciele nie nocują na kanapie ) to chyba jednak się nie sprawdził...Cytat:
![]() ale że nie od Stefana to wiedziałam
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
usmiałam sie troszku
|
|
|
|
#2620 |
|
na przekór do celu
|
kosovitz, piszesz takim szyfrem, i mimo iż obejrzałam odcinek to i tak w wielu momentach nie wiem o co ci chodzi... piszesz to w trakcie odcinka czy wszystko z pamięci?
|
|
|
#2621 | |
|
Chimay
|
![]() Cytat:
może to dlatego, że te mało ciekawe dla mnie scenki pomijam... rzucaj pytania na biało ![]() odpowiadając na pytanie: oglądam raz a potem muszę uszeregować wszystko po kolei, więc oglądam jednym okiem, przewijając i jednocześnie spisując potok myślowy
Zagłosuj na Paczkomat Edytowane przez kosovitz Czas edycji: 2011-09-17 o 00:21 |
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
widać za bardzo się nudzisz
|
|
|
|
#2623 |
|
Chimay
|
w ramach rozrywki po dniu pisania notatek do pracy jak najbardziej mi się chce
|
|
|
#2624 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzała i ja
i chyba jako jedyną nie wzruszyła mnie scena Stefan/Elena, raczej się rozczarowałam, że jednak zadzownił, myślałam, że teraz twardszy facet z niego. Damon faktycznie się troszkę pogorszył, ale ogólnie i tak na plus
|
|
#2626 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Jestem już po i tak jak pisałam wczoraj, końcówka mega... Odcinek mi się podobał
Elena denerwuje mnie dalej. Szkoda, że Andie Star już nie ma Myślałam, że jak Stefan zadzwonił do Eleny to coś jej powie, a nie... Caroline i Tyler, no proszę... Podobał mi się Jeremy, za Bonnie jakoś nie tęskniłam w tym odcinku. Denerwuje mnie Klaus. Szkoda, że Alaric się wyprowadził. Pasował mi do tego domu, ale bez tej grzywki Ogólnie odcinek na plus
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co to była za piosenka gdy Stefek dzwonił do Eleny?
Bo nie mogę nigdzie listy znaleźć... |
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któraś z tych: http://www.cwtv.com/thecw/the-vampire-diaries-music
|
|
|
#2629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję |
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc edit. widzę, że już znalazłaś
"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..." F.Dostojewski Edytowane przez Pijana truskawkami Czas edycji: 2011-09-17 o 11:21 |
|
|
|
|
|
#2631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tż zwariuje, bo już mam fazę na nią ![]() Btw.Świetnie dobierają piosenki pod sceny
|
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, Viva - pytasz sie czemu inaczej ?
nie wiem czemu, ale mam wrazenie, ze np. troche inne ujecie lapia w tym odcinku niz w poprzednich seriach. Jest hmm, ciemniej, bardziej mrocznie Gdzie jego ironia i cwaniakowaty usmiech :P ale odcinek uwazam za udany Podoba mi sie Jeremy, Matt byl genialny z tymi lodami
|
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
![]() z tego co czytam to chyba wszystkim się odcinek podobał to dobrze miłego dnia życzę ja dziś się wybieram imprezę ur mojego męża (25) ale nie będzie taka jak Eleny
|
|
|
|
|
#2634 | ||
|
na przekór do celu
|
ja tam myślę że fajnie mu z grzywką
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie ironia? Chciałyście Deleny to macie ciapciawatego Damona
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Wiaomo, ze wampiry, to musi byc mrok
![]() Odszczekuje Delene w takim razie ;P ,,Wampiry harcuja, w mystic grill szarzuja wszedzie slychac, donosny ich ryk Zawsze gorace, silne i meskie, kazdy ich mord zapiera nam dech zobacz sammmm, jak wampiry zabijaja tam i siammm bo Damona caly swiat juz zna Damon to fajnyy wampiiirr Hokus, marokus dostarcza nam Bonnie zobacz sammmm, jak wampiry zabijaja tam i siammm Damon to fajnyy wampiiirr Damon to fajnyy wampiiirr"
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2011-09-17 o 12:09 |
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam
![]() 1) Klaus 2) Stefan średnio mi pasuje do wizerunku "bad boy"... Ale obrzydliwe były te dwie "poskładane"kobiety. I troszkę szkoda mi się go zrobiło, gdy zadzwonił do Eleny. 3) Dlaczego mnie nie ruszają sceny z duchami?:< 4) Matka Taylora mnie zaskoczyła 5) Nie podobała mi się Eleny sukienka na przyjęciu urodzinowym...Ale Caroline w każdym razie umie robić imprezy ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- a no i zapomniałam o D. nie podoba mi się! Zbyt stefanowaty
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję, że D. wróci do formy
|
|
#2638 |
|
Chimay
|
przydałoby się, poczytałaby wpisy, to by wiedział, że mu Klaus już fanki kradnie
tak się zastanawiam jaki rekord śmierci osiągnie sezon trzeci skoro podsumowanie drugiego wygląda tak: 48x ]
Zagłosuj na Paczkomat Edytowane przez kosovitz Czas edycji: 2011-09-17 o 13:19 |
|
|
|
|
#2639 |
|
na przekór do celu
|
A mnie się te "poskładane dziewczyny" podobały
Powoli się z tego bajka robiła, a nawet berek - wszyscy gonią Elenę Fajne jest to że Stefan zabija - mimo że troszczy się dalej o Elene i brata to innych ma gdzieś Wiem że nadejdzie moment gdy znów wróci na pokojową ścieżkę, ale mam nadzieję że jakiś ślad po tych jego wyczynach zostanie. A Damon - taki bezpłciowy sie zrobił Pewnie taki będzie do momentu kiss kiss Elena - który myślę że w końcu nastapi - a co będzie później zobaczymy...A rekordu śmierci też jestem ciekawa
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

/ 1 strona tego wątku

Ale okazało się, że po potrójnym nurofenie da się funkcjonować (prawie) normalnie
)

Elena denerwuje mnie dalej. Szkoda, że Andie Star już nie ma