|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Zwiesku
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Zwiesiu Życzy Ci aby ten dzień był cudowny
i Szczęścia na nowej drodze życia ![]() Hej jem śniadanko ![]()
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Zwierzaku trzymam kciuki za dzisiejszy dzień
a na nowej, wspólnej drodze życia samym szczęśliwych chwil we dwojeGwizdaku 6. opowieść mnie rozbawiła fajnie szybko się ją czytało![]() wczoraj mąż doprowadzał laptopa mojej siostry do użyteczności i siedział do 3.30, a dzisiaj zmęczony no, ale wybieramy się na zakończenie sezonu grilowego u cioci w Gdyni
|
#3004 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Magda u mnie się mówi, że nawet jak się jest na diecie to menu można przejrzeć to tak apropos oglądania musztry na paradzie lepiej się już czujesz chorując u Rodziców?Caprioszku lovju tu fajnie Ci się złożyło z tym planem![]() A te filmy to na dachu ![]() ![]() Arrakis gratuluję płyty, wiem jaka to radość ![]() Anioł nie mam takiego wynalazku ![]() Gothko szampon to emolium z apteki Na ślubie mieliśmy księgę pamiątkową, do której wpisali się nasi Goście. Potem wkleiliśmy tam kartki z życzeniami, wywołane zdjęcia. Teraz jak idziemy do kina, zoo, na koncert to zachowujemy bilety i do księgi na pamiątkę. Jak jesteśmy na wczsach czy na wycieczce to oprócz zdjęć kupujemy widokówkę, mapkę i też do niej dajemy Trzymam kciuki za Ciocię i za TŻ pracęStygmatku nie chyba tylko NA PEWNO ![]() I z tym pójściem w cycki to się Słodki nie obrazi NA PEWNO ![]() ![]() Crozee ja mam cały czas w abonamencie więc nie pomogę. Jeśli masz starą kartę sim to może weź duplikat. Kiedyś w starej erze po kilku latach wymieniali za darmo. Ale nie wiem jak sobie życzą teraz ![]() Carmi jestem w trakcie nadrabiania i widzę, że się bardzo martwisz tym egzaminem. Ja mocno wierzę, że Twoje przeczucia się nie spełniąA Twój Były ma bardzo specyficzny sposób nawiązywania kontaktów. On jest grabarzem? ![]() ![]() Smerfetko i jak na wyjeździe? ![]() Medeline aż tak długo się nie widzicie? ![]() Justyś i jak lejdis najt? ![]() I dobrze, że "Twój" Słodziak gra czysto to co dziś randka?![]() Aleksaż tak źle? ![]() Doczytałam-masakra Choji kciuki za egzamin ![]() Hawwa też oglądaliśmy Shreka bo uwielbiam tą zieloną Potworę i Osiełę ![]() Gwizdak to fajowo masz z Tą Nową Kumpelą-oby tak dalej ![]() Męża masz świetnego, ale to już wiesz i Córkę sprytną-vide USC ![]() I wpis kolejny połknięty proszę o więcej.Aanix gratulacje Crozee nie denerwuj się bardzo Ci współczuję bo wiem co to znaczy niedotrzymane terminy i wszędzie bajzel na kółkach. Anioł kiecka jak Marylin ![]() Frezyjko bardzo zabiegana jesteś ![]() Osz przywieź mi coś z grila udanego dniaIlsa byłaś na dachu Caprioszkowym? ![]() A my posprzątaliśmy, zjedliśmy śniadanie i pójdziemy na spacer
|
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego spaceru |
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu, życzę Ci, żeby ten dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu, żeby wszystko wyszło tak, jak sobie zaplanowałaś i żeby żaden szczegół nie zmącił Twojej radości
Gwizdak, trzymam kciuki za rozmowę Choć jestem pewna, że musi być bardzo dobrze ![]() A konkurs na bloga roku chyba jakoś pod koniec roku będzie ![]() Przy okazji rozmów o blogach roku znalazłam coś dla Carmi http://www.kulinarnyblogroku.pl/
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Nie moge sie od niej od wczoraj oderwac i slucham w kółko
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 |
|
Wtajemniczenie
|
Zwiesiu dzis Twoj wyjatkowy dzien wiec zycze Ci by ta nowa zyciowa droga byla dla Was szczesliwa
(kolor czcionki pod kolor paseczka w sukni )czesc
|
|
|
|
#3009 |
|
Polka Ogarniaczka
|
heh, jestem kłębkiem nerwów, jakoś tak ze mnie za ostatnie dni wychodzi, Cz. zadzwonił powiedzieć, że nie wie czy ta marynarka co ma się nada, a ja się bałam, że usłyszę najgorsze, popłakałam mu się przez telefon, wszystko dziś przeciw mnie. Ale dobra, wybuchłam raz, to teraz już musi być ok. Kończę się szykować i jadę do niego
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia spóźnione życzenia urodzinowe
życze Ci byś sobie wszystko poukładała i mogła cieszyć się wspólnym życiem z mężem mam nadzieję, że wszystko jest już na dobrej drodze ![]() Zwiesiu, życzę Ci Kochana by ten dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu i by wszystko szło po Twojej myśli..niech ta nowa droga będzie przepełniona szczęściem i pięknymi chwilami ![]() ale dzisiaj pięknie u nas ![]() słoneczko grzeje..jak jutro tak bęzie to może uda nam się nad rzekę podjechać i grilla zrobić
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre ![]() By, fajny pomysł z tą księgą pamiątkową moze tez wykorzystam ![]() Ale dizsiaj ladny dzien. a ja mam dosyc... juz wariuje. w pon egzamin, a mi w glowie tylko blogi kulinarne i urzadzanie w koncu mieszkania...
|
|
#3012 |
|
MBZ♥
|
u nas też pięknie
spacer musi troche poczekać bo TŻ pomaga koledze przy jakiejś prezentacji do pracy![]() Crozee zdasz to sobie powtarzaj![]() ![]() a oderwanie od skryptów i innych takich z uczelni Ci się przyda ![]() Wiesz, z tą księgą to bardzo mi pomagało jak TŻ był na misji i to fajna pamiątka-wszystkie nasze wspólne dni w jednym miejscu może kiedyś nasze dzieci będą sobie oglądać![]() Ilsa dziękuję ![]() ja mogę wyjśc, ale tylko na balkon ![]() Majasn kupiłaś tą torbę z fleqa? ![]() Tośka spokojnie wszystko będzie dobrze![]() Arrakis może jak przesłuchasz plytę wtulona w D to nie będzie czasu i ochoty na wbijanie się w dół
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile w ogole pojade, bo znow sie wszystko komplikuje...bede wiedziec dzisiaj... ![]() aaa i ja az tak czesto sie nie doluje - ale jak mam dola to wlaczam najbardziej dolujaca muzyke jaka mam i dobijam sie juz na maxa (taka moja odmiana masochizmu)...a potem mi przechodzi ![]() Ale jak nie mam dola to muzyka go nie powoduje ![]() ale jak mam wyjatkowo dobry humor i ochote posluchac wesolej muzyki (rzadkosc niebywala) to mam z tym problem, bo wesole piosenki u mnie na kompie przy 40G muzyki to na palcach jednej reki chyba mozna policzyc ... no moze na dwoch
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-17 o 11:45 |
|
|
|
|
#3014 |
|
MBZ♥
|
może musisz sięgnąć dna dołowego żeby się móc odbić
![]() włącz jutuba i poszukaj czegoś wesołego ![]() Czemu się Wam komplikuje? |
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie tyle sie odbijam ile u mnie dol czesto jest bez powodu i przychodzi nagle taki stan depresyjny - trwa dzien, dwa, trzy i tak samo sam z siebie mija...2. no jak mam ochote na wesola muzyke to tak robie, ale to jest rzadkosc bo raczej nie lubie wesolej muzyki - drazni mnie - podobnie jak "kolorowe" kolory np w ubraniach (typu żłółty, pomaranczowy, zielony itp takie sloneczne i jasne) czy wystroju wnetrz ... 3. komplikuje sie, bo stan zdrowia jego mamy (chora na raka jest) sie znacznie pogorszyl i on z nia ciagle po spzitalach jezdzi i nie wiadomo czy bede mogla przyjechac - bede wiedziec dzis po poludniu...
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-17 o 12:06 |
|
|
|
|
#3016 |
|
MBZ♥
|
Arrakis przykro mi z powodu Mamy D
![]() ale mam nadzieję, że jednak się uda ![]() lubię kolory ale sama najczęściej uberam się zachowawczo "szaleję" w kolorach apaszek, rękawiczek, szalików i innych dodatków![]() TŻ lubi mnie na kolorowo więc czasem robię Mu przyjemność ![]() wlaśnie kupiłam buty ![]() o takie--kolor sahara: http://allegro.pl/krimen-muszkieterk...805068217.html |
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubie kolorow jedynym wyjatkiem jest czerwien, bordo, fiolet i granat - czerwien i fiolet to glownie w dodatkach - szczegolnie czerwien - mam czerwone torebki, buty, szaliki, bizuterie, lakiery do paznokci, portfel, kuferek z kosmetykami i bede miec czerwonego laptopa a poza tym czarny ![]() jak u mnie w domu po praciu cala suszarka jest zawieszona czarnymi rzeczami to wiadomo, ze ja pranie robilam a jak jasnymi to wiadomo, ze mama
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-17 o 12:27 |
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja za chwilę wychodzę i trzymajcie kciuki, bo mam misję do wypełnienia i mam nadzieję, że się powiedzie
|
||
|
|
|
#3019 |
|
MBZ♥
|
czerwony portfel podobno "przyciąga" pieniądze
![]() już sobie wykombinowałam, że jak źle będę wyglądać w tych muszkieterkach to zrobię z nich oficerki mam kilka par z tej firmy i są bardzo dobrze wykonane także mam nadzieję, że się nie zawiodę![]() dziękuję ![]() zgadzam się, że czarny jest piękny ![]() ale w lecie lubię go zdradzić z turkusem, niebieskim, miętą i maliną ![]() Majasn dziękuję ![]() za misję
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-17 o 12:37 |
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies, ja powiem tylko jedno: relax, take it easy!
![]() I żeby potem wszystko było już z górki |
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
niestety na allegro nic nie znalazłam ciekawego najwyżej krawcowa mi ją uszyję
a no na jej kieckę też bardzo choruję http://i.pinger.pl/pgr300/436631d700...n%20Monroe.jpg ![]() Witam ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- podobno |
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ma zawsze problem z kupnem kozakow. nawet jak bylam szczupla i nosiłam S-ki to z ledwoscia dopinałam długie kozaki
a teraz to juz w ogole. Nawet nie chce myslec o tym, ze znowu bede musiala kupowac buty na zime, zeby były niskie, wygodne i cieple Bo obcasy w zimie sie u mnie nie sprawdzaja.
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
podobno - u mnie sie to niezbyt sprawdza
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
crozee spoko mnie też ten problem czeka
więc też muszę sobie jakieś znaleźć tylko ja wolę na obcasie .A tak mam jeszcze czarne emu mój TŻ nie może patrzeć na te buty mi się osobiście nie podobają ale są ciepłe i wygodne ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- BYou w ogóle super pomysł z tą księgą gości . Ja chcę też kupić porządną , grubą coś takiego jak rain miała . Ale mam zamiar prowadzić album rodzinny z TŻ Już posiadam jeden od naszej znajomości po zaręczyny TŻ dostał ode mnie też fotoksiążk więc zdjęć już mamy masę będzie co pokazywać dzieciom Teraz powoli już muszę zapisywać zdjęcia na kolejny album już leży zakupiony
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
BYou, jesteś mistrzem nadrabiania~!!!
Wstałam przed 10, pojechałam na kawę do cioci i teraz zabieram się za naukę, mam nadzieje, że net nie bedzie szwankowal uda mi się dziś obejrzeć mecz
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
no...to czas popracowac troche - jade malowac PMke do slubu
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś jest masakra... Boli, jak nie wiem co
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam pizzę do piekarnika
Arrakis ja mam podobnie. W szafie mam głównie czerń. Choć ostatnio staram się kupować też inne kolory. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- BYou fajne te buty. Też bym takie chciała ale przez net to boję się zamawiać. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- To może nie czekaj do poniedziałku tylko idź do lekarza dziś. Wiesz żebyś czegoś gorszego się nie dorobiła. |
|
|
|
#3030 |
|
MBZ♥
|
Anioł ta Marylinowska fajowa ale ja nie mam co do niej włożyć
![]() Kartki w księdze nam się kończą, ale kupimy coś podobnego na kolejną część fajnie się teraz to ogląda![]() Aleks dziękuję ![]() u nich kupuję w ciemno i jeszcze nie odsyłałam. Widziałam buty z tej firmy w sklepach, oczywiście z odpowiednio wyższą ceną ![]() Crozee może uda Ci się znaleźć jakieś botki ocieplane ja też w zimie przeważnie na płaskim![]() Hawwa a nie możesz iść dzisiaj? po co się męczyć do poniedziałku? zapalenie trzeba dobić do końca bo jak nie doleczysz to wraca coraz częściej.U Ciebie to już pewnie bez antybiotyku się nie obejdzie![]() Caprioszek poczaruj i się uda ![]() i ![]() Arrakis udanego malowania ![]() TŻ przeczytał, o octoberfest i Mu się golonka zamarzyła no i idę odmrażać
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-17 o 14:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

i Szczęścia na nowej drodze życia 

a na nowej, wspólnej drodze życia samym szczęśliwych chwil we dwoje
fajnie szybko się ją czytało
no, ale wybieramy się na zakończenie sezonu grilowego u cioci w Gdyni
fajnie Ci się złożyło z tym planem
tym egzaminem. Ja mocno wierzę, że Twoje przeczucia się nie spełnią
13.03.2008

no i idę odmrażać