Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-17, 11:49   #661
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość

Niestety ja mlecznolubna jestem i nabiał nie działa na mnie przeczyszczająco.Ale mam za swoje jak siorka rok temu była w ciazy to mówiłam, ze przesadza, bo lezała (tez szyjka) i miała toaletowe problemy...Wiec "nie smiej sie Jacku....
ja też jestem mleczno lubna,ale kefir to te dobre bakterie które wpływaja na zaparcia.wypij dziś, i jutro,pojutrze.oczywiście najlepszy naturalny nie słodzony.
wszelkie cukry bedą też wpływać nieorzystnie

jabłko też ma duzo błonnika,kasza gryczana,pestki słonecnzika(wystarczy 1-2 łyżki0-nie więcej bo efekt będzie odwrotny) bo czaasem jak się weźmie więcej zje tych sliwek czy błonnika to zaparacia gotowe

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 11:50   #662
OlusiaS
Wtajemniczenie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Aha jeszcze się Wam pochwale moim Tż.Wczoraj jak się dowiedział, że musze szkołe odpuscic w tym roku to nie ukrywał swojej radości (groziły mu samotne weekendy z niemowlakiem i widziałam, ze to go przeraza
Ostatnio zanim zobaczylismy to łozeczko koniecznie chciałam kołyske,ale niestety ona na krótko starcza jak duże dziecko.Poszłam na kompromis, ale po ostatnich akcjach i strachu Tż powiedział, ze jak bede w szpitalu i chce ta kołyske normalna to on pojedzie i kupi nawet materacyk i pościel wybierze.Tylko dlatego, ze mnie kocha i chce, abym była szcześliwa Ideał))))
Faceci to jednak nie takie zle stworzenia .Moj jakos ta ciaza bardziej sie przejmuje,wiecej pomaga,nie pozwala nosic toreb itd,bo w pierwszej to tak ronie bywalo.Chyba nie zdawal sobie do konca sprawy,co to znaczy byc w ciazy
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 11:51   #663
basiula19
Zadomowienie

No my do brzuszka MIKI właśnie wołamy

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 11:55   #664
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
milo, ze pytasz
Karol albo Marcel.

przegadalismy na luzie z rodzina kwestie imienia i z zaskoczeniem musze stwierdzic, ze moja rodzina i rodzila Tz wyrazila lekkie zadowolenie, ze nie bedzie Aleksandra ale nie chcieli wczesniej nic mowic bo to nasza decyzja.
a co do bolu to mi dzis pada kregoslup ale przez to, ze malo spalam w nocy, robie za kierowce od wczoraj i duzo chodze

To tam samo jak My chcielismy dać Julii wcześniej na imię Anastazja ale wkoncu przy porodzie jak juz sie urodziła postanowilismy Julia to póżniej teściu mówił ze ta Anastazja to tak mu sie nie podobała ale naszczęscie nic nie komentował wcześniej bo to jak mówisz nasza decyzja

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane mam pytanie co myslicie o poduszce do karmienia??
moja koleżanka sobie bardzo chwali ,a ja własnie się zastanawiam. ..

Ja sie długo nad nią zastanawiałam i siostra tez mówiła że duzo osób sobie chcwali ale jednak odpusciłam sobie Ją

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 11:58   #665
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
To tam samo jak My chcielismy dać Julii wcześniej na imię Anastazja ale wkoncu przy porodzie jak juz sie urodziła postanowilismy Julia to póżniej teściu mówił ze ta Anastazja to tak mu sie nie podobała ale naszczęscie nic nie komentował wcześniej bo to jak mówisz nasza decyzja [COLOR="Silver"]
A mi sie to imie bardzo podoba,zwlaszcza zdrobnienie Nastka .I jeszcze Tosia,tylko kurcze Antonina nie bardzo :/

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Odnosnie poduszki,tez wlasnie caly czas mysle,czy kupic.Mam takiego malego rogala do karmienia,najpierw wyprobuje jego,jak sie sprawdzi,to nie bede kupowala
Stary 2011-09-17, 11:58   #666
fatal21
Wtajemniczenie

My mamy już Zosie zaklepaną dawno.Osobiście priorytet stanowiła Wiktoria lub Weronika, ale siostry mnie uprzedziły a jedna ma Aleksandre i Michaline.
Z imion męskich to faworytem był Nikodem, ale już jest w bliskiej rodzinie.Teraz gdyby nie Zosia to Dawid.Chciałam Tymoteusza,Juliana, ale moj Tż mówi NIE

Co do tych poduszek Rogali to mam jedną po 2 siostrach i jest nieużywana.Jakoś się u nich nie sprawdziła.

Edytowane przez fatal21
Czas edycji: 2011-09-17 o 11:59
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:00   #667
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Oolong mam prośbę, mówiłaś o jakiejś firmie, która dobre termometry prdukuje - nie zapisałam sobie, a chciałabym mieć takie info gdzieś na wszelki wypadek. Jakbyś mogła to napisz jeszcze raz, proszę.
thermoscan, podobno najlepszy, ale ja go nie mam niestety
kosztuje 200zl

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:01   #668
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Fatal witaj z powrotem

Goldika zawsze możesz powiedzieć, że nie chcesz żeby była taka atmosfera pomiędzy tobą a babcią, zwłaszcza że niedługo urodzi się jej wnuk.... Może przejdzie i da się "udobruchać". Mi się podoba Marcel

Olusia jak się dzisiaj czujesz??

A u nas będzie Maksymilian, imię wybrane jeszcze przed ciążą. Niedawno idę sobie chodnikiem pod blokiem, a tam sąsiadka do swojego nowego szczeniaczka woła MaxAle na szczęście więcej 4-nożnych imienników nie znam

A tak z czystej ciekawości przytulacie się jeszcze z tż? Ja niby zakazu nie mam, ale jakoś obawy tak.

To tak Jak My mielismy w Moim domu rodzinnym psa o Imieniu NIKO a sąsiadka córce dała NIKOLA

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
molaa ja podkladow kupie sporo 2 paczki mysle do szpiatala na pewno. Tych duzych.

Ja kupiłam 6 podkładów myślę że starczy ( przy julii nie miałam ani jednego i miałam czyściutko )

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-17, 12:02   #669
Bahamadia_25
Zakorzenienie

A my brzuszek nazywamy Julian
Odkąd na USG zobaczyłam że ma zadarty nosek to nie mogłam się powstrzymać bo mi przypominał Króla Juliana z Madagaskaru
Poza tym miała być Julia ....

Goldika
Na metce materaca jest napisane GRYKOSEN. Zdrowtno rehabilitacyjnyz pokładem naturalnej łuski gryczanej...
http://allegro.pl/materac-materace-g...823119006.html
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:07   #670
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
dzień dobry

ja mam jakieś z auchan chyba 5 w paczce jest tych majciochów a podkłady musze kupic i chyba do szpitala bym miała już wszystko.....jakie te podkłady czy mega podpaski polecacie bo gdzieś czytałam, że z bella szałowe to nie są i niewiem jakie kupić....ja koszul mam 2 do szpitala jak coś to mi tż weźnie wypierze i na drugi dzień przywiezie także problemu nie będzie a nie kupuje dużo bo ja strasznie nie lubie w koszulach spać i wiem, że raczej później nie będe z nich korzystać to jak dla mnie szkoda kasy...................wc zoraj dostałam kasiorke z zusu jak sie sprawa wyjaśniła to w ciągu tygodnia pieniążki są a tak to musiałam tyle czekaćale ważne, że są

Ja tez mam 2 z tym że jedną piżame z gatkami a koszulka jest rozpinana pod szyją żebym mogła cyca wyjąść

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-17, 12:08   #671
owieczka86
Zadomowienie

My z Tż-tem jak jeszcze nie wiedzieliśmy że będziemy mieć synka mieliśmy kilka imion wybranych i dla dziewczynki i dla chłopca :
Liliana - Tż nie chcial nawet o tym slyszeć a mnie się bardzo podoba Oliwia,Paulina, Maja i Zuzia, a dla chlopca Filip, Wiktor i Igor No i wybraliśmy imię FILIP
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:19   #672
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Helloo!
Piekny dzien sie zapowiada
Wczoraj juz nie zagladalam do was, bo tak mnie zmaltretowal dzidziol po wnetrzach, ze zasnelam z tego bolu ( czy to sie kwalifikuje pod przemoc domowa?? )

Fatal ciesze sie, ze jestes w dwupaku! Malenstwo niech jeszcze posiedzi w brzuszku pare tyg- a ty sie oszczedzaj ile mozesz.

Nie mialam i nie bede miec- mi wystarczyla zwykla poduszka pod reke.

Ale wiecei co musze kupic?? ROGALA POD TYLEK! zapomnialam,ze po porodzie nie szlo usiasc na plasko na tylku i mialam pod tylkiem rogala - tzn on sluzyl na ramiona na podroz- ale spisal sie rewelacyjnie do innej czesci ciala heheh

No ja przegladalam mamusie wrzesniowe to tam wiekszosc rodzi przed terminem- i to nawet sporo przed.

No u nas tez niby nie ma zakazu,ale ostatnim razem to czulam dyskomfort i dalismy sobie spokoj- no i do tego obawy, ze cos tam moze peknac. Zreszta teraz mijamy sie praktycznie z Tżtem ( przez 3 tyg ma na 2 zmiane, wiec wraca o 23, a wychodzi o 10 rano, bo ma rehab przed praca).

Wyprawke juz mam, gacie dostalam z uk od znajomej- jedno opakowanie, bo tyle mi bylo potrzebne tez i za pierwszym razem. A jak braknie to apteki sa wszedzie. Podklady mam 2, rowniez jak braknie to sie kupi. Nie chce kupowac za duzo odrazu, bo planuje zmiescic sie w 1 torbe.
Zreszta bede w szpitalu niedaleko babci i kuzynek, wiec jak cos bedzie potrzeba, to zaraz dostarcza

Jedyne czego nie mam- to krem na pogryzione sutki!

Ide pod prysznic.

PS. Wiecie jak dziwnie bez Filipcia w domu? tak pusto i chicho... juz tesknie...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Sperma zawiera prostaglandyny przyspieszające rozwieranie się szyjki macicy.

Przy julci sexiliśmy sie non stop i nie skracała mi sie wcale

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Słuchajcie, mam ulotkę z Leclerca i od 20.09 będą pampersy Sleep& Play za 35,49 zł!!! Chyba w nocy zacznę stać pod sklepem Tańsze niż w Rossmanie z kodami. Będzie bitwa pod Grunwaldem, bo nie trzeba kodów żadnych, tylko brać i uciekać

A opłaca się, bo biedronkowe Dada kosztują ok. 30 zł.

Ja tych sleep&Play nie nawidziłąm takie dno jak dla mnie, jedynie co zapach fajny nic pozatym.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Chciałam sie pochwalić ze dzis zaczynamy 30 tydzień

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-17, 12:23   #673
mol_aa
Zadomowienie

Moja bratowa strasznie narzekała na sleep&play, ze za malo chlonne, ze odparzaja i w ogole do bani.

Razem z tzem mielismy maly spor o imie, on chcial Krystian, a ja Mikolaj i najprawdopodobniej zostanie Piotrek
Tesciowej bardzo podoba sie imie Julian, a moj malz od razu wypalil tekstem z filmu VINCI "ze to takie pedalskie imie" i sie obrazila na niego
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:23   #674
OlusiaS
Wtajemniczenie

U nas Max najpierw mial byc Filipem,potem Julianem,teraz sie okazuje,ze to bardzo popularne imie w tych rocznikach.
Stary 2011-09-17, 12:24   #675
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:

Ja tych sleep&Play nie nawidziłąm takie dno jak dla mnie, jedynie co zapach fajny nic pozatym.

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Chciałam sie pochwalić ze dzis zaczynamy 30 tydzień
Gratuluje 30 tygodnia klask i:

Nam od dzisiaj leci 31 tydzien
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:58   #676
owieczka86
Zadomowienie

Gratuluje nowych tygodni

u mnie dziś 33tydzień i 1dzień
Stary 2011-09-17, 13:05   #677
Myszeczka86
Zakorzenienie

Ja równiez gratuluje kolejnych rozpoczętych tygodni klask i:

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-17, 13:07   #678
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Moja bratowa strasznie narzekała na sleep&play, ze za malo chlonne, ze odparzaja i w ogole do bani.

Razem z tzem mielismy maly spor o imie, on chcial Krystian, a ja Mikolaj i najprawdopodobniej zostanie Piotrek
Tesciowej bardzo podoba sie imie Julian, a moj malz od razu wypalil tekstem z filmu VINCI "ze to takie pedalskie imie" i sie obrazila na niego

ach Ci faceci i te ich porównania
skąd ja to znam ...

Gratulację kolejnych tygodni, u nas równiutki 32 tydzień

Co do imion nic już nie wymyślam, są 3 typy:
- Maksymilian
- Julian
- Wiktor

Coś wybrać muszę
Stary 2011-09-17, 13:23   #679
owieczka86
Zadomowienie

Ja uciekam, raczej później mnie nie będzie, za ładna pogoda na siedzenie w domku
Jutro też nie wiem czy zajrzę bo idziemy do mojej mamy na obiadek

Miłego dnia Wam życzę

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
ach Ci faceci i te ich porównania
skąd ja to znam ...

Gratulację kolejnych tygodni, u nas równiutki 32 tydzień

Co do imion nic już nie wymyślam, są 3 typy:
- Maksymilian
- Julian
- Wiktor

Coś wybrać muszę

U nas pierwsze wybrane imię dla synka to Wiktor ale brat cioteczny Tż-ta dal tak synkowi na imię no i nazwisko ma to samo, więc u nas będzie Filipek
Stary 2011-09-17, 13:25   #680
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dziewczyny ile kupujecie proszków do prania dla maluszka i płynów do płukania ???
Znalazłam fajna oferte a że to będzie kurier to zastanawiam sie ile mam wziąść :conf used:

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-17, 13:32   #681
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Witam sobotnio
Również chciałam sie pochwalić, ze własnie wróciłam z Usg, córka nadal pozostaje córką wszystko było dokładnie widać, jest zdrowa, pan doktor sprawdził serduszko, przepływy, główke i mnóstwo innych rzeczy. Wazy juz 984 gramy i z badania wynika, że teramin porodu przesunął mi sie na 26 grudnia zamiast 15. Mam nadzieje, że jednak zostaniemy przy pierwszej wersji.
A co imienia Maksiu, mam nadzieje, ze zadna sie nie pogniewa, ale tak na imię ma mój piesek
Gratuluje kolejnych tygodni!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 13:40   #682
tuszka
Raczkowanie

Hej,

pospałam sobie dzisiaj do 11.00, ale po 2.00 zasnęłam, bo Tż do późna pracował ;/. I teraz mnie głowa pobolewa.

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
molaa ja podkladow kupie sporo 2 paczki mysle do szpiatala na pewno. Tych duzych.
Jakiej firmy kupujecie podkłady? Są w Rossmannie? Bo ostatnio się rozglądałam, ale nie widziałam.

Mały off topic:
Czym wyczyścić przypalony piekarnik??
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 13:50   #683
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Hej,

pospałam sobie dzisiaj do 11.00, ale po 2.00 zasnęłam, bo Tż do późna pracował ;/. I teraz mnie głowa pobolewa.

Jakiej firmy kupujecie podkłady? Są w Rossmannie? Bo ostatnio się rozglądałam, ale nie widziałam.

Mały off topic:

Ja kupiłam te podkłady

http://allegro.pl/super-podklady-do-...755949216.html

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Dziewczyny a czy to mydło Biały jeleń moze być do gojenia się krocza ????

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-17, 13:53   #684
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ile kupujecie proszków do prania dla maluszka i płynów do płukania ???
Znalazłam fajna oferte a że to będzie kurier to zastanawiam sie ile mam wziąść :conf used:
Ja kupilam na razie jeden,ale juz pol butelki zuzylam,wiec radzielabym min 2.Plyn,czy proszek Ci sie nie zepsuje ani nie zwietrzeje zamkniety,wiec smialo mozesz wiecej kupic.

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Hej,

Mały off topic:
Sa plyny badz pianki do czyszczenia piekarnikow,ale nie wiem,jakie marki sa w Polsce.Jesli jest Sidol,to polecam.Raz mi sie udalo plynem do naszyn zmyc przypalone

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Aha,tylko plyn na 18 pran,czyli maly.A plynu do plukania i tak wlewam ciutke,wiec na dluzej starczy

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:

[/COLOR]Dziewczyny a czy to mydło Biały jeleń moze być do gojenia się krocza ????
Wczesniej dziewczyny wspominaly,ze tak,jest bardzo dobry
Stary 2011-09-17, 14:07   #685
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupiłam póki co niemiecki Persil dla dzieciaczków 3,2kg starcza niby na 40 prań za 48zł.
Jak się skończy w tedy kupię następny

Biały Jeleń jak najbardziej jest odpowiedni do podmywania się.
Jak byłam malutka poparzyłam sobie girki i lekarz zlecił mamie mycie w szarym mydle

Aaaa i jak jeszcze nie macie proszków to do jutra jest promocja w Leclercu na proszek:
Lovela - 5kg - 36,95zł (aż żałuję, że już mam)
Chusteczki Pamper te co są w Rossmanie 3+1 - 19,26zł
Stary 2011-09-17, 14:16   #686
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
ja się właśnie zastanawiałam nad tym i doszłam do wniosku,że nie wiadomo czy maluszek nie będzie uczulony więc wolę kupic tylko 1 proszek lub 2 rózne rodzaje bez płynów do płukania.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
J
Aaaa i jak jeszcze nie macie proszków to do jutra jest promocja w Leclercu na proszek:
Lovela - 5kg - 36,95zł (aż żałuję, że już mam)
Chusteczki Pamper te co są w Rossmanie 3+1 - 19,26zł
może pojade po ten proszek-tylko,że to dosyc daleko i dźwigać 5 kg hmmm
a wiesz może czy tylko do koloru czy do bialego też?

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-17 o 14:22
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 14:33   #687
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ja kupilam na razie jeden,ale juz pol butelki zuzylam,wiec radzielabym min 2.Plyn,czy proszek Ci sie nie zepsuje ani nie zwietrzeje zamkniety,wiec smialo mozesz wiecej kupic.

Sa plyny badz pianki do czyszczenia piekarnikow,ale nie wiem,jakie marki sa w Polsce.Jesli jest Sidol,to polecam.Raz mi sie udalo plynem do naszyn zmyc przypalone

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Aha,tylko plyn na 18 pran,czyli maly.A plynu do plukania i tak wlewam ciutke,wiec na dluzej starczy

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Wczesniej dziewczyny wspominaly,ze tak,jest bardzo dobry

Pamiętam że był temat już Jelenia i dlatego dla pewnosci podpytuje

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-17, 14:45   #688
lina84
Rozeznanie

Cytat:

Ja sie długo nad nią zastanawiałam i siostra tez mówiła że duzo osób sobie chcwali ale jednak odpusciłam sobie Ją
Ja mam pare rzeczy do sprzedania -więc jak uda mi się coś sprzedać do kupie tą poduszke z Motherhood.
Właśnie powoli szykuje się na wesele zobaczymy ile wytrzymam .
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 14:47   #689
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja się właśnie zastanawiałam nad tym i doszłam do wniosku,że nie wiadomo czy maluszek nie będzie uczulony więc wolę kupic tylko 1 proszek lub 2 rózne rodzaje bez płynów do płukania.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

może pojade po ten proszek-tylko,że to dosyc daleko i dźwigać 5 kg hmmm
a wiesz może czy tylko do koloru czy do bialego też?

W gazetce jest napisane do koloru

Proszę link:

http://www.e-leclerc.pl/gazetab.php?dir=1785&diri=11
Stary 2011-09-17, 14:56   #690
Myszeczka86
Zakorzenienie

Może któraś i z Was skorzysta tak jak i Ja opłaca sie

http://allegro.pl/dzidzius-proszek-3...817631195.html
http://allegro.pl/dzidzius-plyn-750-...824990912.html

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości