|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prosze o pomoc:(
Miesiąc temu przefarbowałam włosy .Mój kolor wyjsciowy był sredni blonnd z jasnymi pasemkami.Uzyłam farby w kolorze sredni blond a kolor wyszedł brązowy.Jak moge wrócic do poprzedniego koloru lub czy jest mozliwosc aby moje włosy miały sredni popielaty kolor??Bardzo prosze o pomoc i podpowiedz jakich kosmetyków moge uzyc do otrzymania takich własnie rezultatów.Z góry dziekuje i pozrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: prosze o pomoc:(
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Violunia
![]() Spróbuj użyć dekoloryzatora chyba jest z welli, albo poczekaj, po kilku myciach na pewno ciemny kolor trochę się wypłucze i zjaśnieje! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dekoloryzator, to bardzo mocny środek i nie zawsze nalezy go uzyć,a czasem wogole nie wolno!!!
po uzyciu tego środka napewno nie wyjdzie ciekawy kolor, i napewno trzeba bedzie specjalnej pielegnacji dla wlosa, szczegolnie jak sie robi to samej! ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam bardzo
![]() Hmmm mysle ze cos wykombinuje z moją czuprynka.Słyszałam cos o rozjasniaczu Joanna Extra podobno eliminuje Zółty kolor po rozjasnianiu czego najbardziej sie obawiam ![]() Marzy mi sie ciemny popielaty blond,taki jest mój naturalny kolor z reszta.A gdyby na moje włosy nałozyc ciemny popielaty blond??Teraz moje włosy są jasno brazowe bo troszke farba sie spłukała. Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.