|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Zapraszamy
Cytat:
Cytat:
![]() Z moim 158 cm raczej byłoby to trudne Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-17 o 00:32 |
||
|
|
|
#32 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co się stało że jej nie ma?? To już ostateczne? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#34 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz na snobce jest Maxineczka..nie wiem czy tak juz zostanie zy to tylko chwilowa zmiana Cytat:
wazne zeby sie nie zniechecac jak sie nie uda tylko zmazac i na nowo malowac.
|
||
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
A ja zapraszam na kosmetycznego bloga - przed chwilą opublikowałam recenzję z pięcioma makijażami
![]() Liczę na Wasze uwagi i rady co do mejk-apu, bo się uczę
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj żel chłodzący wyszczuplający Rebuild czerwony z Ziai. w zasadzie mam jeszcze 2 antycelle (nic wyszczuplającego nie mam), ale chciałam mieć coś porządniejszego żeby mieć lepsze efekty w Turbo Fire.
|
|
|
|
#37 | ||
|
Zadomowienie
|
przede wszystkim gratuluję nam wszystkim zużyć
moim zdaniem mimo szałów zakupowych trzymamy się całkiem nieźle ![]() Cytat:
tak, dosłownie ![]() też mi nie podpasował może ten z Culture Bio? ![]() Agniesia666 dla mnie ten szampon Ziajowy był okropny miałam po nim jeszcze bardziej tłuste włosy natomiast kulka "bawełniana" mnie osobiście bardzo podpasowała właśnie ze względu na ten ładny delikatny zapach anita9005 za ciuchowe zakupy na pewno przydadzą się dużo bardziej niż kosmetyczne zapasy ![]() Cytat:
czasami nie końca, bo większość to zamówienie z Ori w promocyjnych cenach, że aż żal nie brać no ale na pewno zużyję ehh niestety to nie to o czym myślisz ![]() zagłosowane
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam z Biedronki, zgadnijcie z czym
Kupilam peeling do ciala BeBeauty z tej serii, co masla Koncze wlasnie peeling z Ori wyszczuplajacy, wiec ten na razie lezy w zapasach, ale juz niedlugo potestuje Poza tym, kupilam dwie siaty zarcia i slodyczy na weekend
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzeba ćwiczyć
Nikt za pierwszym razem nie zrobił idealnej kreski. Mnie na początku też średnio szło, ale próbowałam i próbowałam i w końcu się nauczyłam Tak można robić ze wszystkimi kosmetykami ![]() Szczęściara Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, szkoda, a już miałam nadzieje ![]() Dziękuję ślicznie Jutro jadę na cały dzień w góry (na Czerwone Wierchy), ale wyjazd prawie że w środku nocy, bo o 5:00 |
||
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to koniecznie musisz mi zdać relację z niego bo czaję się od dłuższego czasu na zakup ![]() ja też myślałam, że może tym razem.. ale jak widać jeszcze musi minąć dużo czasu zanim będzie normalnie ![]() ale fajnie wycieczkuj się dobrze
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico zajrzalam na bloga. Ja bym jeszcze bardziej rozcierala cienie i dodala jasny cien dla rozswietlenia luku briowego. Na 1 makijazu podkreslilabym bardziej dolna powieke. 3 makijaz najbardziej mi sie podoba jesli chodzi o kolorystyke i wykonanie. Staraj sie tak laczyc cienie zeby nie bylo widac w ktorym miejscu sie one lacza no i rozcieraj gorne granice. Poza tym jest calkiem kolorowo
|
|
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nad rozcieraniem pracuję, teraz już mam pędzelki, ale te mejk-apy robiłam samymi palcami Jasny cień pod brwi daję, ale może jest zbyt cielisty... W każdym razie dziękuję i jutro biorę się za malowanie już z pędzelkami
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Baw się dobrze. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29458943] W każdym razie dziękuję i jutro biorę się za malowanie już z pędzelkami [/QUOTE]Z pędzelkami na pewno będzie świetnie. I może mocniej podkreślaj dolną powiekę?
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ja osobiscie wole cienie satynowe z lekkim polyskiem lub delikatna perle..nie wiem czemu ale jakos latwiej mi sie nimi cieniuje niz matowymi cieniami i mysle ze bardziej mi pasuja. No to pobaw sie pedzelkami i poogladaj troche YT...ja np sie duzo nauczylam. Chcialabym pokazac cos na MM ale zdjecia mi wychodza kiepskie..trzeba sie bedzie zapytac Malinki jak ona robi zdjecia make-upowi!
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze warto mieć nadzieje, podobno lepiej późno niż wcale Hm dzięki, mam tylko nadzieję że nie zasnę po drodze ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Ja z kolei boję się spróbować linera w żelu. Pisakami i w pędzelku sobie radzę, ale jakoś nie widzę siebie z żelowym
![]() Zużyłam półlitrowy żel pod prysznic z Avonu Miałam go tak dość, że pod koniec wystawiłam go do używania przez całą rodzinę
|
|
|
|
#47 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dzień dobry, stawiam imieninowe winko
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkiego najlepszego!
![]() To ja wszystkich częstuje moimi cukiereczkami z okazji imienin Noska
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanko czy któraś z was mogła bym mi polecić dobrą / baze/ podkład pod cienie .. koleżanka polecała mi hean ale nie mogę tego znaleść u siebie w sklepie ani na allegro ... hm nie wiem może coś źle wpisuję. Myślałam też nad inglotem bo dobra marka ale sama nie wiem , wolała bym coś poleconego
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico bo pewnie dlatego, ze nie uzywalas nigdy pedzelkow. A jak odkryjesz skosny pedzelek to potem nie bedziesz mogla bez niego zyc.
A co tyle tych tabletek? nosku najlepszego! No to pijemy! |
|
|
|
#51 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cuciola, mam bardzo dużą niedokrwistość (lub inaczej anemię), większość z tych tabletek to jakieś witaminy, żelazo itd, pozostałe to suplementy, które biorę dla poprawienia stanu włosów i paznokci - biotyna, skrzyp i drożdże. A skośny pędzelek już mam, czekam na Kobowy odpowiednik Duraline (powinien przyjść w poniedziałek) i popróbuję linerowanie w ten sposób z cieniami ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Kupiłam sobie tramposze http://allegro.pl/show_item.php?item=1811107447 Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-09-17 o 22:22 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
A no trzeba by się za to zabrać.
![]() Ooo wszystkiego najlepszego! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29465942]Cuciola, mam bardzo dużą niedokrwistość (lub inaczej anemię), większość z tych tabletek to jakieś witaminy, żelazo itd, pozostałe to suplementy, które biorę dla poprawienia stanu włosów i paznokci - biotyna, skrzyp i drożdże. Kupiłam sobie tramposze [/QUOTE] Oj to zdrówka życzę, obyś szybko z tym sobie poradziła. Trampki super.
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie do was.. może troszkę dziwne no ale ..
mam dylemat natury zakupowej ;D Wpadly mi w oko buty - są ładne wygodne , i teraz pytanko nie wiem jaki rozmiar powinnam kupić 39 są mega wygodne ale ciut noga podchodzi do góry jak idę , natomiast 38 są takie na styk troszkę ale noga w nich stabilniejsza jest i teraz nie wiem , mierzyłam 3 rodzaje butów na zimę 2x na obcasie i 1 plaskie i we wszytskich to samo. I teraz nie wiem , jak radzicie? |
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29449679]Możecie być ze mnie dumne, bo właśnie składałam zamówienie w aptece Dbam o Zdrowie i choć kusiło, nie zamówiłam żadnego kosmetyku Wzięłam drożdże w tabletkach (powinnam pić, ale nie mogę się zmusić...), biotynę i pojemnik na tabletki, bo biorę teraz tyle tego tałatajstwa, że już nie ogarniam, co kiedy i jak... [/QUOTE]Orlica ja też mam dużą anemie motgłabyś mi polecić konkretne nazwy leków? witam w nowym wątku wiecie ze jestem w domu zamiast w Turcji?? a miało być tak pięknie |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nosku wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
Na anemię biorę żelazo w tabletkach - Sorbifer Durules, to jest na receptę, no i bombę witaminową, Vita-miner.
|
|
|
|
#58 | |||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() Cytat:
zapraszamy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
\[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29470605]Na anemię biorę żelazo w tabletkach - Sorbifer Durules, to jest na receptę, no i bombę witaminową, Vita-miner.[/QUOTE] mi babka zapisała też ten Sorbifer, ale ja po nim od razu i nie mogę go brać
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Agniesia, mam tak, kiedy próbuję go brać na czczo. Po posiłku nie mam najmniejszych problemów
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

a ja bym chciała się do Was ładnie wprosić
Tz-owego zespolu.

moim zdaniem mimo szałów zakupowych trzymamy się całkiem nieźle 

natomiast kulka "bawełniana" mnie osobiście bardzo podpasowała właśnie ze względu na ten ładny delikatny zapach
czasami nie końca, bo większość to zamówienie z Ori w promocyjnych cenach, że aż żal nie brać
niestety to nie to o czym myślisz 

wycieczkuj się dobrze 

i nie mogę go brać