|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
żegnam sie!!
jadę spędzać popołudnie u siostry !! |
|
|
|
#1412 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Sobotnie dzień dobry się kłania nisko!!!!!!!
No widzisz jaka zdolniacha z Ciebie!!!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dobra jesteś!!To jest genialne!!!!!!! Nie chciałam niczego w stylu Pomocy!!!! ale teraz poważnie rozważę Twoją propozycję ![]() Cytat:
będzie dobrze!Cytat:
Cytat:
Najbardziej spodobał mi się wers z dedykacją ![]() Te drugie ![]() ![]() ![]() O! W współczesnych czasach królowania imion- Julia, Emilia, Amelia, Olivia, Wiktoria dawno nie spotkałam się z tym, by ktoś dał córce na imię Małgosia. No i Małgosie są faaajne (jaka skromna jestem ) ![]() Jamee a my w czwartek się widzimy?????
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Piszę z pracy, bo wczoraj wróciłam tak zmęczona, że Was tylko czytałam i to bez z rozumienia...Dziś miałam fajną przygodę: udało mi się załatwić szefowi podbicie przeglądu i jestem z siebie dumna - pierwszy raz byłam w stacji diagnostycznej, jego auto to rozsypa, nie miał sprawnych hamulców a przegląd podbili Ja też, no i chcę pielęgniarstwo albo ratownictwo medyczne ![]() Cytat:
My jeszcze wstążkę i koperty musimy kupić i jedziemy z koksem ![]() Gratuluję Naklejki na buty: powiedzcie mi, czy będą pasować buty z napisami i spinki do koszuli te, co tu wstawiałam (z napisem "I love my wife")? Czy to się nie będzie gryzło?? No i drugie pytanko: Czy buty w kolorze nude będą pasować do sukni Mori Lee 6601?? Bo się boję, że zrobię z siebie bezguście ![]() Wszystkim Wam, Kochane, życzę udanej reszty weekendu |
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
tak więc Kocurku dobre imię wybrałaś
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
To sie ciesze dziewczyny
![]() Ja mam tak na drugie Marcel chyba też dość popularne, ale strasznie mi do gustu przypadło... ![]() Co do karteczek o kasie..w nosie mam co sobie ludzie pomysla...daje karteczki, ale sama wymysle tekst żeby był ładny i nie chamaski ![]() Moja siostra miała takie karteczki i nikt nic nie mowił..a raczej było po problemie
|
|
|
|
#1419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ludzie nie będą się martwić prezentami co kupić
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam troche dalej, od Oslo mam jeszcze 600km z promu z Karlskrony jedziemy.. 14 godzin.. My tez zbieramy na dom - to najwazniejsze, a wesele to wlasciwie sie przy tym umywa. Czesto bywasz u Siostry?
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-09-17 o 13:56 |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnio w wakacje była tam moja druga siostra, teraz wybierają sie rodzice a ja to jeszcze nie wiem kiedy, może dopiero po slubie kiedyś chciałabym bardzo jechac bo norwegie warto zwiedzic jesli sie ma taka okazje
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie sobotnio dzisiaj słucham Franka Sinatry ( którego ubóstwiam!!!!!!!!) i przyszło mi do głowy, by do Fly me to the moon zatańczyć pierwszy taniec. Dzwonie z tym do TŻta. A rozmowa przebiegła mniej więcej tak
TŻ: Frank Sinatra powiadasz. Jeśli chcesz to może być, ale inna piosenka. Ja: To jaka? Something stupid??? TŻ: nie, nie o to mi chodzi. Ja: No więc..??? TŻ: (nucąc) Love and marriage, love and marriage... No i popłakałam się ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=BRDBv...eature=related
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiac widoki to jaknajbardziej do nas tez przyjezdzają tak ratami w te wakacje byla moja mama, tata, siostra i brat zrobili sobie wycieczke samochodem fajnie bylo
|
|
|
|
|
#1424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1425 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
a my dziś wieczorem świętujemy 32 rocznicę ślubu moich rodziców
![]() więc lece po zakupy pa
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Orkiestrę z trąbka i saksofonem
![]() Cytat:
|
|
#1428 |
|
Rozeznanie
|
I juz mam krawcowa.... suknia zamowiona, miara pobrana...pierwsza przymiarka w styczniu
|
|
|
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wasza orkiestra bedzie potrafiła Wam zagrać tą piosenkę która wybrałaś?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i pochwal się jaka to będzie kiecuszka
|
|
#1431 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
powiedz, jaki salon wybrałaś i ile Cię ta przyjemność będzie kosztować ![]() Tak ostatnio gadałyście o tej lasagne, że właśnie zrobiliśmy na obiad
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
to będzie połaczenie dwoch
....tylko nie umie tego ładnie pokazac
Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-09-17 o 16:00 |
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
Salon Scarlett - został mi polecony przez kożeanke kuzyna, obsługa bardzo miła i profesjonalna...kobieta wiedziała czego chce i nie nazucala mi swojego zdania. Suknia wyniesie mnie 1500zł.- (ponieważ zamawiam teraz jak nie ma sezonu i byłam zdecydowana)Wpłaciłam zaliczke 400zl
A i będzie bez kola... tylko będą odpowiednie haliki Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-09-17 o 15:59 |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę piec biszkopt. Jutro po południu robimy małą rodzinną imprezkę z okazji mojego mgr'a. Przyjdzie siostra z mężem i córcią, dziadka też zaprosiliśmy, rodzice, młodsza siostra i my z TŻtemy. kawa ciacho, a potem grill. Tak kameralnie.
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- O jak ładnie!!! Bardzo bardzo bardzo podoba mi się ten gorset!!! I bardzo ładnie wygląda w połączeniu z tymi drobnymi falbankami
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Wam wszystkim zazdroszcze ktore mają suknie ja sie boje ze nic mi pasowac nie bedzie![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- a ja mam dzisiaj pizze na obiad i sie wlasnie nią obrzeram:P a na 18 jedziemy na siatke
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
powinno wyjść ciekawie
i wcale nie drogo Cie wyniesie ta suknia
|
|
|
|
#1437 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale cena super, właśnie tyle mogę dać za suknię i pani w salonie na Fabrycznej, który mnie zainteresował, też mówiła, że za tyle może mi uszyć. Tylko najbardziej obawiam się tej odległości w sumie... Ale s drugiej strony Lublin jest tylko 2 i pol godziny ode mnie busem, wiec w sumie mogłabym i na jeden dzień jechać, jakby mi trzeba było na przymiarkę.ooo, super, że chcą Ci bez koła zrobić, ja też będę tak chciała Kurcze, może do tego Scarlett powinnam się wybrać ![]() I im dłużej patrzę na Twój dekolt tym bardziej jestem w nim zakochana... Cytat:
Ja, jak nie piję alkoholu prawie w ogóle, to chyba po obronie się schleję jak świnia
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
umieram.........wczorajsz a impreza mnie zmasakrowała
![]() och, żal mi, że nie mogę być na bieżąco, ale przynajmniej się wygadałam z moimi "druhnami" ognisko się udało koncertowo, ale foty mamy takie, że rozbiją małżeństwa i złamią kariery ![]() ach, piszę do Was z prośbą o poradę........powiedzcie, czy to będzie niestosowne jeśli pójdę "na suknie" ze świadkową i 4 przyjaciółkami.....boję się, że jak w 6 wparzymy do salonu to nas wyrzucą.... mam nadzieję, że miło Wam mija weekend
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
Chatka - salon jest na ul. Bernardyńskiej 20/15 czyli w centurum.
|
|
|
|
#1440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

muszę wymyślić nazwę dla mojej firmy
firma dekorująca wesela i inne imprezy okolicznościowe - w skrócie. Przydało by się też jakieś ciekawe logo. Nie musicie tak od razu się męczyć. Może wpadnie wam coś do głowy jadąc autobusem... gotując obiad oglądają tv....

będzie dobrze!
)