|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
zgadzam się z iwką, zapytaj dokładnie poszukaj posprawdzaj bo w sekretariacie bardzoo dużo mówią mam nadzieje że mają racje ale żebyś potem nie była zaskoczona a szefowi nie mówi nie masz obowiązku tłumaczyć się co robisz w wolnym czasie przecież ci za to nie płaci.. jak się nazywa twój kierunek bo patrz na usiu są przedszkolne podyplomowa ale mają zanaczone że dają kwalifikacje też masz takie adnotacje? http://www.pedagogika.us.edu.pl/inde...=90&Itemid=558
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-09-17 o 10:54 |
|
|
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jest tak napisane: kwalifikacje po ukończeniu studiów Absolwenci otrzymują świadectwo ukończenia Podyplomowych Studiów w zakresie Edukacji Przedszkolnej i Wczesnoszkolnej, uzyskując uprawnienia do pracy jako nauczyciel przedszkola, w oddziałach przedszkolnych, alternatywnych formach przedszkolnych i w Poza tym w planie są praktyki 160 godzin, więc mam nadzieję, że jednak będę miała uprawnienia. Cytat:
puźniej będzie się na mnie wyżywał jak sie dowie. Ale chyba tak zrobię jak mówicie, jak sie mnie zapyta to mu powiem, a jak nie to się nie przyznaję
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynki bylo by pieknei gdyby mi ja wymienili w ramach gwarancji tylko ze gwarancja skonczyła sie jakis rok temu..... i ja chciałam to naprawic ale sie NIE DA bo takich sprzetów to sie nei naprawia najlepiej wywalicdo kosza i isc po kolejna za 3 stowki
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
anika dlatego ja mam suszarke z biedornki za marne grosze
tylko ze ja nie uzywam suszarki codziennie i to pewnie w tym problem ehszkoda ze taka droga i sie tak szybko rozwalila. ugotowal krem z dyni - dla malej pycha po doprawieniu [w miseczce dla mnie ]
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham zupy krem... mogłabym jeść codziennie
Anika aaaa to już gwarancji, przykro mi w takim razie. |
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuu całe 2 lata minęło?
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
kufa, smietana mi sie zwazyla jak ja z galaretka mieszalam :/
juz niegdy w deserach nie wykorzystam smietany. to juz wole mleko skondensowane, lepiej sie ubilo i nie zwazylo z galaretka ![]() zobaczymy jak stezeje czy da sie to zwazone zjesc, no przeciez nie wywale |
|
|
|
#4868 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika - w konia Cię robi sklep i to równo. Gwarancja gwarancją (todaje producent) ale ty możesz dochodzić swoich praw z tytułu niezgodności towaru z umową i na to masz dwa lata "Sprzedawca odpowiada za niezgodność towaru konsumpcyjnego z umową, jeżeli kupujący stwierdzi tę niezgodność przed upływem dwóch lat od wydania towaru. W przypadku wymiany towaru na nowy termin dwuletni biegnie na nowo." - to ze strony Federacji Konsumentów.Napisz reklamację, powołaj sie na ustawę o sprzedaży konsumenckiej i skoro się nie da naprawić to napisz że odstępujesz od umowy i chcesz zwrot kasy. 300 stówy piechotą nie chodzi.
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
iweczko ale to mineło ponad 3 lata odkad ja mam gwarancja mineła ponad rok temu
wiecie dziewczyny ja to nie jestem zła o to ze sie popsuła no bo to przeciez zwykły sprzet i ma prawo sie popsuc tylko o to kutfa ze sie tego dziadostwa ni jak nie da naprawic!!!! bo nei ma czesci no kurde co to ma byc!!! i to rowenta taka znana marka i co mam teraz wyciagnac kase i kupic kolejną ..... kliwus ja ja dostałam od meza w prezencie na urodziny kiedys widział ja sie jej przygladał i ja dostałam potem na urodziny i no kurcze bombowa była no BYŁA
|
|
#4870 |
|
Wtajemniczenie
|
AAa to teraz rozumiem
Pocieszę Cię, że moja pralka się zepsuła parę miesięcy po gwarancji (2 lata) i to tak, że poszedł elektroniczny panel i do tego łożyska od bębna - a pralka Electrolux więc spodziewałam się że pochodzi dłużej niż dwa lata Koszty naprawy zaczęły się zbliżać do ceny nowej więc kupiliśmy nową.Ostatnio widziałam film nt. celowego "postarzania" rzeczy przez producentów - wiadomo po co ... W dodatku okazuje się, że lepiej jest im nie naprawiać rzeczy przy gwarancji tylko wymieniać na nowe ponieważ wychodzi to taniej niż utrzymywanie całego serwisu. Więc rzeczy są tak produkowane, coby te dwa lata przy normalnym użytkowaniu pochodziły te 2 lata, a parę zepsutych się wymieni.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-09-17 o 12:23 |
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy u mnei nei bedzie tak samo...
ale... znalazłam namiar na dwoch facetow co to złote raczki sa i takie rzeczy naprawiaja i pogadałam i mam przywiesc to zobacza czy to sie da naprawic jakos...
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to trzymam kciuki.
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Marta bo "lubię jak masz długie" - słowa tż
ale akurat jeżeli o to chodzi to w nosie mam co on lubi ja łysa nie chcę chodzić
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka też się ostatnio ścięła, bo tak jej zaczęły wypadac głowy od czasu kiedy przestała karmić.
|
|
|
|
#4875 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika - trzymam kciuki za "panów złote rączki".
Bzyczka - włosy odrosną, lepsze krótsze a fajnie obcięte niż długie trzy na krzyż.
|
#4876 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ale nie ważne ![]() wczoraj byłam z mężem w lesie oraz w parku i wiecie, że w ogóle nie ma u nas żołędzi 2 znaleźliśmy szok... chyba wszystko pomarzło... a w ogóle to jak tu robić dekoracje jak jeszcze tak mało kolorowych liści... prawie wszystko jeszcze zielone na drzewach, mało gdzie coś jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4877 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja też kiedys włosy obcięłam, bo były w tragicznym stanie.
Ana no co ty?? Kurde normalnie byś do mnie przyjechała to jest masa żołędzi i kasztanów. |
|
|
|
#4879 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 żołędzie jeszcze zielone mąż z drzewa urwał ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- orzechy są u nas też, mąż właśnie reklamówkę od babci przywiózł
|
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jeden uczeń ma obok siebie kasztanowiec i przyniósł mi ostatnio na zajęcia reklamówkę kasztanów uwaga, uwaga 157 sztuk - liczyliśmy . Na poniedziałek ma żołędzie przynieść.
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam juz duzy wazon kasztanow
jak widze jakis na psacerze to lapu capu do wozka![]() a jeszcze do jesiennej dekoracji chce kupic te male karlowate dynie po 2zl sztuka
|
|
|
|
#4883 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie weszlam zobaczyc czyscie naprodukowaly, a tu cisza!
maz mnie laskawie wpuscil, musial gre przerwac zeby mi dojsc do kompa. nooo :/ |
|
|
|
#4885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej łysa nie będziesz Cytat:
Cytat:
wu poszedł do naszego świadka pomóc mu wersalę wynieść, Pat wcina obok mnie parówkę, a ja mogę chwilę z wami posiedzieć
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
zjadlabym parowke ! i tosty z parowka i sosem czosnkowym!
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
to cho, może Pat ci odda bo jedną wsunął teraz je drugą ale widzę że ukradkiem wywala
więc pewnie już nie chce
|
|
#4888 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
mrrrr
a ja planuje zrobić jakies muffinki ale brakuje mi pomysłów.. musze poszukać jakiś fajnych mam malinki i fajnie by było je wykorzystać.. może jeszcze z karmelem albo toffi bo uwielbiam.. hmm chce poszaleć
|
|
#4890 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

ale nie zawsze jest to do końca prawda
puźniej będzie się na mnie wyżywał jak sie dowie. Ale chyba tak zrobię jak mówicie, jak sie mnie zapyta to mu powiem, a jak nie to się nie przyznaję

tylko ze ja nie uzywam suszarki codziennie

Koszty naprawy zaczęły się zbliżać do ceny nowej więc kupiliśmy nową.

ale akurat jeżeli o to chodzi to w nosie mam co on lubi ja łysa nie chcę chodzić

i to wlasnie jest kolejna przeszkoda do pokonania zeby jezdzic z nim do przedszkola-dzieci ida spac o 12 po obiadku a on zasypia mi ok 10.30 i nie ma mocnych czasem-chce spac i tyle-polozy sie przytuli kocyk i spi...
jak widze jakis na psacerze to lapu capu do wozka