|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Palenia to ja nie toleruję, moi rodzice palą od zawsze, matka paliła w ciąży i ze mną i z bratem, ja tego smrodu nie toleruje, jak spędzę w tym 5 minut to od razu mnie boli głowa i jest mi niedobrze, dlatego nie uczestniczę w spotkaniach rodzinnych tylko siedzę w pokoju, bo u mnie to wszyscy palą. Wiem, że na pewno nigdy nie pozwolę palić w swoim domu, jak jakiś gość musi to na dwór i nie będzie mnie obchodził śnieg czy ulewa.
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że to rzadkość obecnie
|
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata palił w domu i tż też, ale jak się Klaudia urodziła to powiedziałam kategorycznie nie ma palenia w domu, musiał wychodzić na dwór, do piwnicy, etc. Wytrzymał 2 miesiące i rzucił palenie, bo nie chciało mu się wychodzić co chwila
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym co chwilę wychodziła to może bym się zastanowiła, ale tak to... Zresztą może się narażę na baty, ale lubię palić, po prostu. A szanuję innych, bo jest tez kilka rzeczy, które mi przeszkadzają - np. mocne perfumy- i wtedy proszę o to, żeby jak się mamy spotkać, czy w pracy siedzieć w jednym pokoju o użycie czegoś lżejszego- bo ja potem umieram. O jeszcze mi się przypomniało, nie palę przed wejściem do środków komunikacji- bo mnie samą mimo że palę drażni taki smrodek w autobusie czy tramwaju. |
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropność!Zgadzam się! Brawa dla Despy ![]() Zrobiłam sobie wishlistę z 15 i jakaś taka mała... Trochę ponad 70 Przy ostatnich zamówieniach na 200, dlatego mnie to dziwiZmykam spać Kolorowych |
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie mam pomysłu co wezmę z k15, na pewno 2 nowe lakiery
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
katakumby Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-09-17 o 23:45 |
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3193 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
a przy jakiej sytuacji to było bo nie pamiętam? może Beatka z pielęgniarzem?
![]() Cytat:
przeszło mi to,a Ty jak szanujesz niepalących to super Cytat:
![]() Dziewczyny w związku z tym że tak dobrze się nam na tym wątku pisze,zapytam,czy zawarłyście jakieś przyjaźnie internetowe? poza naszym wątkiem,na innych forach? na wielu innych bywacie bądź kiedyś byłyście?kontaktujecie się z kimś pozawirtualnie?
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-09-17 o 23:47 |
||
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3197 |
|
|
hehehe
![]() Skarby na mnie pora,zamieniam się w Kopciucha po północy ![]() jeszcze dodam odp.na swoje własne pytanie ![]() odkąd mam dostęp do neta (2005 rok) to najpierw 5 lat byłam na jednym forum na Kafeterii,z kilkoma dziewczynami utrzymuję kontakt,z jedną się zaprzyjaźniłam i widziałysmy się kilka razy na żywo w międzyczasie byłam na Grono.net,tam też zawarłam kilka fajnych znajomości,nawet z mężczyzną którego uwielbiam i czasem wymienimy jakąś wiadomość wszystkich mam na NK i FB,z niektórymi sms-uję,więc jako tako się podtrzymuje znajomości choć trochę no i teraz na Wizażu,mam nadzieję że będziemy tu dłuuugo pisać![]() dobranocki |
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez popisywałam wczesniej na forum prywatnym o avonie, ale ostatnio nikt tam nie zagląda to ja też nie - tam było kameralnie bo bylo to forum zamknięte więc nikt nie podglądał tego co się tam pisze.. tam poznałam czajanę- była i chyba jest tam adminem - a potem przybiegłam tu gdy tam pisałam już sama ze sobą
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-09-18 o 00:05 |
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też odlatuję
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam też na tym forum... Idę w ślady Muso i Sarunieczki, do jutra |
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zmykam .. dałam dziś po robocie, aż skóra na dłoniach wyschła.. wcześniej byłam na zakupach w galerii (buty kupiłam, chociaż obcas chyba mocno wysoki) a potem porządki generalne bo w łazience została tylko kosmetyka- więc można było sprzatać już tak dokładnie
mam nadzieję że jutro nie obudze się o 6tej tylko jakoś później Dobranoc ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- a pod jakim nickiem tam byłaś?? |
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też cieplutko ![]() Psinki macie cudowne Może jutro zrobię zdjęcia swoim i wam pokażeSpotkanie z długo niewidzianą przyjaciółką udane Nadrobiłam was i też mogę uciekać spać Kolorowych kochane
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, to ja Wam pokażę moje maleństwo
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Perełki
![]() Cytat:
Musso, u mnie rodzice nigdy nie palili, a ja z bratem zaczelismy dość wcześnie i mieliśmy taką umowę, że już palcie sobie, ale na dworze. I rzeczywiście przed domem u rodziców zawsze stoi słoik na pety Jak jest u mnie i Dawida? On też pali Ale zgodnie ustaliliśmy, że palenie na zewnątrz i bez wyjątków na wchodzenie do domu I każdy to akceptuje
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Pobudka na kawkę!!!...choć raz dużo nie musiałam nadrabiać. Ja nigdy nie udzielałam sie na żadnym forum...te są pierwsze...na głównym już nie piszę bo mam wrazenie że tam ciągle to samo...czasem tylko zaglądam... Za to tutaj się "zadowoliłam"...chcia łam napisać"zadomowiłam"
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i kawkę już piję, dzisiaj z ekspresu, bo D. zakupił, bo mu sie taka kawka marzyła od dłuższego czasu
|
|
#3207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama przeważnie paliła na balkonie, czasem w kuchni...palenie mnie drażniło tylko jak moja córcia była malutka a teściowa paliła w kuchni...ale co miałam jej powiedzieć "jej dom...mogłam się dostosować albo wyprowadzić..." Uważam że zakaz palenia w miejscach publicznych jest ok tak jak sprzątanie po psach![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
Na początku była ekscytacja, lecz szybko mi przeszło...ach ten mój slomiany zapał![]() Cheneelle ładny ten ostatni lakier Inglot na blogu, na stópkach wolę mocniejsze kolory, ale na dloniach...
|
||
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekspress D kupił, bo taka dobra kawa jest stamtąd ![]() Dziękuję ![]() Zresztą mam tylko 3 lakiery, dwa jasne i jeden ciemny I ten ciemny mialam ostatnio więc teraz na jasno pomalowałam.
|
|
#3209 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() Cytat:
Cytat:
a jak zaszłam w ciążę i jechaliśmy do nich to nie palili przy mnie ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cheneelle zajrzałam na twojego bloga ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Sarunieczka już nie śpisz czyżbyś szła do kościoła
|
||
|
|
|
#3210 | |||
|
|
Bry
Sarunieczka z kawką i pudłem z kosmetykami,jem,piję i się maluję![]() ojeje ale ma mordeczkę słodką Ostatnio,nie wiem czy przez pełnię,mam co noc tyle snów,normalnie kalejdoskop i wiem że dziś głaskałam i całowałam jakieś słodkie psiaki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

wydaje mi się, że to rzadkość obecnie

Okropność!
Przy ostatnich zamówieniach na 200, dlatego mnie to dziwi

a ogólnie to prawie codziennie jem łuskany słonecznik,strasznie lubię,nie wiecie czy ma jakieś dobre właściwości,czy jem na darmo? 

Ale zgodnie ustaliliśmy, że palenie na zewnątrz i bez wyjątków na wchodzenie do domu