|
|
#1442 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
O rajusiu na pędzącym strusiu, ten Bar ni mo tagów?! Jakoś stare utkwiły mi w pamięci. To j nie gadam bo nie wiem o czym można żeby nie offtopować
|
|
|
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo tu jest woooooooolność i dowolność
|
|
#1444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę gotować, ale dla zwierza, bo my na diecie tylko kiełki i sałata ![]() Cytat:
ad2. no co Ty ![]() wpisz to żarcie i nalewki ![]() Cytat:
pobijam rekordy ja kontra miednica, już poniżej 20 minut
|
|
|
#1445 | ||
|
Zakorzenienie
|
brawo Flo
za dwa miesiace bedziesz sie wyrabiać w 16 minutach ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- chyba idę już bo mnie zimno zatrzęsie na śmierć.... żeby se tak chuć kota móc wziąć .....
|
|
#1446 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- wolnoooosx kocham i rosumieu
|
|
#1447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
jesu do łazienki chyba będę biec - tak jest zimno - koffffffam zimnooooo ![]() słucham reklamy "Nivea skuteczne oczyszczanie w kroku" w jednym kroku ale dotarło późnij Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-18 o 00:26 |
|
|
|
#1449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. do mnie koty same przychodzą dwa, że o psie , suce znaczy nie wspomneu ![]() Cytat:
Cytat:
ad2.
|
|
|
#1450 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
spiom goscie
Cytat:
sie zastanawiam czemu skar chce wzionc chuc kota? nie ma swojej chuci>
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
kokufa nie umiem imprezować na pół gwizdka - o 21. 00 już byłam czeźwa
![]() muszeu iść spać - i nie zobaczeu striptizu Gryxiego Flo- siem tak zastanawiałam wczoraj nocom - czy tom miednicę to masz taką elipsianą metalową? ja sie kiedyś w czymś takim kąpałam jako dziecko i kurdeu jakby dolewać wrzątku co trochę to niekiepskie to było? masz jakiś inny model moze? Red- sądzę bardziej niz na pewno - Buduaru nie masz co żałować paputki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-18 o 01:19 |
|
|
|
#1452 |
|
Nindżopesz
|
Tak też sądziłam
![]() Skrb, Twój did kupił se w końcu te pseudo Lity? Bo odkąd okazało się, że obcasy powyżej 10 cm mnie przerastają rozmyślam o wysokich platformach ale też nie wiem czy to wygodne. A fogle jestem załamana swoją fryzurą i poczebuję rady. Bo moje włosy mają dwa stany: sianowaty puch lub ulizane korkociągi. A chciałabym coś pośredniego czyli puszyste fale/loki/te sprawy. Używam szamponu dzieckiego Hipp, odżywki Garnier z awokado i karite a po umyciu kropelki oliwki Hipp bo bez niej mam właśnie siano. Kiedyś było ok mimo olejowania, teraz od dawna nie olejuję a takie smalcowate strąki... Nie chciałabym wracać do silikonów ani żadnych SLSów, kurde może tego Garniera odstawić, ech... Któraś ma podobne kłaki do moich, może coś polecić? |
|
|
|
#1453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na urodziny mogłam mieć sernik na zimno zrobiony przez tżta ![]() Witajcie ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- W ogóle miałam dziś sen. Śniło mi się, że ukradli mi kartę i baterię z komórki A resztę części zostawili i się bałam, że powrzucają moje prywatne zdjęcia itd gdzieś do netu I, że będą mieć telefony do wszystkich moich znajomych. Potem jednak było jakoś tak, że poszłam do domu i się okazało, że to był tylko sen, bo komórka leżała cała ![]() A i po południu idziemy w odwiedziny do znajomych, oglądać ich nowy dom
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też, a potem sieu dziwieu,że te ichne óne nie rozumiejo
![]() Cytat:
![]() ale marcową?
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Red, ja mam podobnie. Z szamponów używam ziołowych - Fitomedu, Rozmarynowego i oczyszczający, do tego co jakiś czas profilaktycznie Polytar. Z odżywek olej Vatika, odżywka z kaktusem albo Nivea Hair Care Long Repair i do tego woda brzozowa. |
|
|
|
#1456 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo ile naskrobaliście
![]() Ja żyję po weselu ![]() Obiecuję wszystko nadrobić tylko nie dzisiaj ![]()
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam wszystkich niedzielnie
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Ja już nawet nie obiecuję... ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1459 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Mojej znajomej kiedyś się trafiłą literówka i wyszła jej "sukienka skromna w kroku" zamiast w "w kroju"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1460 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1461 |
|
Panaroja
|
W sumie Nivea do oczyszczania kroku też może się jako mydło nadać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1462 | ||
|
Nindżopesz
|
Ooo, dobry pomysł z tą prezentacją na oudzie
![]() Niestety nie płacę ![]() Cytat:
Czym pachniałaś? Złapałaś welon? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
możecie polecić jakieś fajne zapachy do autka? Coś coby odświeżaczem do wc-tu nie pachniało?
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Po szamponach ziołowych szczególnie po Fitomedzie trochę siano, dlatego trzeba odżywki. Na co dzień używam Nivei (z tej samej serii jest też fajna do włosów kręconych, wygładzająca) albo tej z kaktusa, olej mniej więcej 2 razy w tygodniu, zawsze po odżywce woda brzozowa (marki Pollena Malwa, inne były gorsze) i jest w porządku.
|
|
|
|
#1465 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za polowanie na buty błe Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Madzik Dobry znów wczoraj pobalowałam, a miało być "jedno piwo" no ale sobota i fogóle
|
||||
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję pilnej porady, bo czasu mało - Tró
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Haha na ten czas uciekłam,co by nie kusić losu
![]() ![]() Co do zapachu był to Versace Crystal Noir ![]() Państwo młodzi wyglądali pięknie Byli niesamowicie dla nas gościnni.Po godzinie - no może dwóch mało kto kojarzył co się dzieje ![]() Mieliśmy prawie przygodę - jesteśmy na dworze co by ochłonąć oczywiście kubek z browarem w rękach i ''spacerujemy'' wzdłuż ulicy - troszkę już dalej od lokalu nagle jedzie auto (ciemno jak w d... ),a my nic drinkujemy i idziemy nagle patrzymy blisko,a to policja no i o kurde to po nas - browar rzuca się na kilometr,chowamy gdzie się da w tej sekundzie gdy nas mijają,ale trudno schować zwłaszcza w moim przypadku,jak się ma bolerko dopasowane do ciała minęli.Odwracam się ,widzę że prawie się zatrzymują.Co robimy?Pijemy do dna - jednym łykiem wszystko poszło,widzimy śmietnik podchodzimy,wyrzucone hurrra odwracam się z kumpelą,a ich nie ma![]() ![]() Nie no rewelacja ![]()
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-09-18 o 13:11 |
|
|
|
#1468 |
|
BAN stały
|
Haj!
Żyję, kłucie ustało Pić mi się chce jak cholera
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
dobri den!
Jak się mogło pić, to teraz można trochę pocierpieć ![]() Kłucie przeszło na mnie gdzieś w okolice łopatki
|
#1470 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

Albo fotografa żeby mnie uwieczniał, ohoho.
ja kontra miednica, już poniżej 20 minut
za dwa miesiace bedziesz sie wyrabiać w 16 minutach 

za polowanie na buty