|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VII
Cytat:
. Chyba jeste¶my dobrym dowodem, ¿e zdobyæ prawko nie jest jest a¿ tak trudno ![]()
|
|
|
|
|
#3032 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3034 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Lunatyczka jam jest g³ównym dowodem na to ¿e jak siê chce to mo¿na
|
|
|
|
#3035 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 682
|
ojej, jestem sto lat za murzynami . ;o wiêc tak nawi±zuj±c do poprzednich Waszych w±tków odno¶nie ³uku, mi na moim egzaminie te¿ zgas³ silnik gdy wyje¿d¿a³am z koperty ale nic nie powiedzia³, jecha³am.. wróci³am do tej koperty a on, ¿e zadanie ¼le wykonane proszê jeszcze raz. Wiêc siê przy³o¿y³am i by³o ok.
Dziewczyny te co nie zda³y, no strasznie mi przykro, ¿e siê nie uda³o. !
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 438
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;29452877]Lunatyczka jam jest g³ównym dowodem na to ¿e jak siê chce to mo¿na
[/QUOTE]Misislipy zmieñ mi status, proszê. Zda³am egzamin 8 wrze¶nia w Word Rzeszów. W czwartek 22 wrze¶nia ide zapytaæ do urzêdu czy ju¿ jest dokument
|
|
|
|
#3037 |
|
Konto usuniête
|
Imienniczko oczywi¶cie ju¿ zmieniam i niezmiernie gratulujê
|
|
|
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziêkujê, bardzo siê cieszê ¿e po wielu trudach, nerwach, a nawet p³aczu po nocy w poduszkê i tu nie chodzi³o o z³± jazdê bo je¿d¿ê dobrze i spokojnie, tylko jak mia³ byæ egzamin to mnie nerwica taka ³apa³a ¿e a¿ zapomina³am o najprostszych rzeczach iiiiii.... zda³am ze wszystkimi pozytywnymi zaznaczeniami.
Ju¿ nie mogê usiedzieæ na miejscu, tak jakby na siedzeniu by³y szpilki tak siê palê do jazdy a do czwartku muszê czekaæ, bo za jazdê bez dokumentów p³aci siê do 500 z³ plus mog± odholowaæ auto na policyjny parking a koszt mo¿e urosn±æ do 2 tysiêcy, a wiêc zosta³o tylko czekaæ, mam nadziejê ¿e mi w czwartek je dadz±
Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2011-09-17 o 09:37 |
|
|
|
#3039 |
|
Konto usuniête
|
Sylwia niezmiernie siê ciesze
![]() a za kórym razem zda³a¶?
|
|
|
|
#3040 |
|
Wtajemniczenie
|
Wolê ju¿ nie mówiæ, niszczê wszystkie negatywne protoko³y, zatrzymujê na pami±tkê tylko ten ostatni pozytywny
![]() Od razu po odbiorze wskakujê do auta i jadê, nie bojê siê wcale. Prawo jazdy ma teraz prawie ka¿dy, jest bardzo potrzebne, nawet do dojazdu do pracy. Szkoda ¿e benzyna jest taka droga, no przetrzepie mi kieszeñ, zrezygnujê z nadmiaru szminek
|
|
|
|
#3041 |
|
Konto usuniête
|
Ja wszystkie wziê³am spli³am w grillu
![]() te¿ wsiad³am i od razu jecha³am, na poczatku trochê strachu by³o, ale my¶lê sobie ¿e muszê wsi±¶æ w koñcu po to zdawa³am a teraz bez gadania biorê auto i jadê
|
|
|
|
#3042 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 46
|
O Bo¿e, ile tu siê dzieje ;o
No to gratulujê tym co zda³y i trzymam kciuki, za te, którym noga siê powinê³a i bêd± próbowaæ dalej W czw za 3cim razem zda³a moja kumpela. Za 2 razem obla³a przy pokazywaniu ¶wiate³ na placu ![]() Dzi¶ min±³ miesi±c od mojego szczê¶liwego egzaminu. Plastik mam 2 tygodnie, ale uda³o mi siê tylko 2 razy poprowadziæ auto, w dodatku b.krótko ;( Pozdrowka i powodzenia ;* |
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzi¶ po kolejnych 2godzinach. Na mie¶cie mi ju¿ idzie coraz lepiej, tylko jeszcze nie umiem wyczuc ile dac tego gazu przy ruszaniu. Dzi¶ te¿ pierwszy raz jecha³am w korku ![]() a potem pojechali¶my na plac i siê uczy³am do ³uku. Dzi¶ tylko znowu przód-ty³ do pacho³ka na sprzêgle, ale mia³am zadanie zatrzymac siê na ok. 30cm i centralnie na ¶rodku samochodu mia³ byc ten pacho³ek. Odleg³o¶c ju¿ wiem jak zapa³apac, gorzej bo mi ci±gle brakuje ok.2cm do tego ¶rodka i dziewczyny! nie wiem co z tym zrobic, ale zapominam ci±gle o w³±czeniu ¶wiate³ i ¶cinam zakrêty ty³kiem -.-
|
|
|
|
#3044 |
|
Zadomowienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;29454214]Ja wszystkie wziê³am spli³am w grillu
![]() te¿ wsiad³am i od razu jecha³am, na poczatku trochê strachu by³o, ale my¶lê sobie ¿e muszê wsi±¶æ w koñcu po to zdawa³am a teraz bez gadania biorê auto i jadê [/QUOTE]ja tez ta szczesliwa i jedyna karke nosze w portfelu zawsze mi bedzie przypominac to co dzialo sie w PORDie oj ja strasznie sie balam wsiasc do innego auta niz grande punto... ale przejechalam po odebraniu prawka z 3 razy z moim TZ i teraz juz smigam sama ale jeszcze sie nie odwazylam pojechac do Gdanska...coz za tydzien zaczynam rok akademicki wiec moze sie skusze na mala przejazdzke
|
#3045 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 531
|
Cytat:
Cytat:
Mi najlepiej by³o wyczuæ je¿d¿±c w trampkach ![]() Jak zapominasz o ¶wiat³ach to napisz sobie na nadgarstku "¦", albo narysuj tak± ¿aróweczkê ¶cinasz zakrêty ty³kiem???? czyli, ¿e coo?
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
||
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zakrêtów, to za szybko chcê skrêciæ bo my¶lê, ¿e jak zrobiê to chwilkê pó¼niej to mnie wywali na drugi pas i wtedy mi I. mówi, ¿e mi ty³ek ¶cina zakrêt, bo inaczej idzie ty³, jak przód auta
|
|
|
|
|
#3047 |
|
Rozeznanie
|
te¿ noszê w portfelu.
nawet mam jeszcze fakturki jak wp³aca³am na egzamin.
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 549
|
dziewczyny, Wy tu jestescie na biez±co. jak to jest z cukrzyc±? mo¿na normalnie zapisaæ siê na kurs?
|
|
|
|
#3050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli osobówk± mo¿esz je¿dziæ
|
|
#3051 |
|
Konto usuniête
|
w³asnie z T¿em szukamy mu kursu
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 859
|
A ja tak cichutko, cichuteñko do³±czê
![]() Jutro czeka mnie wewnêtrzny Na komputerze za Chiny nie umiem rozwi±zaæ dobrze testu, bo mi siê literki przestawiaj±, za to na kartce wychodzi perfekcyjnie Jazdy przede mn± jeszcze. W domu nikt nie wierzy w to, ¿e usi±dê za kierownic± i nikomu nie zrobiê przy tym krzywdy
|
|
|
|
#3053 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak to Ci siê literki przestawiaj±? ![]() Nie patrz na innych, jeszcze im wszystkim poka¿esz jaki z Ciebie bêdzie kierowca
And reach out for the spell Find the door to the promised land Just believe in yourself Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The way out of the dark |
||
|
|
|
#3054 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
jutro egzamin...
Cze¶æ dziewczyny
Jestem Kasia i w ostatnim momencie postanowi³am do was do³±czyæ na forum. Dotychczas tylko czyta³am komentarze :P Ale wreszcie jestem! A jutro... mam egzamin na prawo jazdy... 1 termin. Nie wiem co to bêdzie, na jazdach z instruktorem nie sz³o mi jako¶ bardzo dobrze, wrêcz kiepsko. Dopiero na ostatnich 3 godzinach pojecha³am calkiem w porz±dku, o czym powiedzia³ mi instruktor To mnie bardzo podbudowa³o, bo gdy dotychczas wraca³am z jazd, zawsze mia³am do³ka, ¿e robiê tyle b³êdów... Wczoraj na ostatnich jazdach nstruktor powiedzia³, ¿e we mnie wierzy i ¿e bêdzie dobrze Teraz jestem pozytywnie nastawiona, choæ ju¿ siê stresujê... Macie mo¿e jakie¶ rady? Meliske zaraz sobie zaparzê :PBêdzie dobrze! Teoria-8:00 WORD Jastrzêbie Zdrój |
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Gruffi po prostu
W tek¶cie mi siê przestawia. "n" jest takie podobne do "m" czasami "i" nie widzê, a ju¿ notorycznie pomijanym przeze mnie s³owem jest: "nie"
|
|
|
|
#3056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lepiej przeczytaæ 3 razy i powoli ni¿ ¿eby za szybko i nie doczytaæ czego¶. ![]() A czasu jest ![]() kasiek_cn Bêdê trzymaæ
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki ![]() Chyba pierwsza osoba z tego samego wordu Oby¶ nie trafi³a na samochód 54
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jutro egzamin...
Cytat:
bedzie dobrze
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiêc blisko
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

. 

i ¶cinam zakrêty ty³kiem -.-

"Czy zostaniesz moj± ¿on±.." - 17.03.2012