|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
no ba
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- wkręciłam mamę w muffinki, ale póki co nie wie czy to słomiany zapał czy bedzie na dłużej szalała więc kupiła sobie w eleclercu za 3 zł 100 papilotek więc super, ale boi się że w samej papilotce pod naporem ciasta jej klapnie, ja nie wiem bo mam silikonowe, ale Rosi ty mówiłaś że robisz w samych papierkach,daje to rade?
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
halo
udało się nazbierać kasztanów juuupiii i żołędzi drzewa puste... nie wiem, chyba wymroziło... tylko na jednym drzewie znaleźliśmy kasztany, z ziemi zebrane i łobuzerskim sposobem udało nam się trochę pozrzucać z drzewa ![]() ![]() ![]() w ogóle to te kasztanowce to są jakieś chyba chore, bo liście suche, połamane... nie było co wziąć do pokazania...swoją drogą byliśmy nawet u wuja co zawsze miał całe reklamówki a tu ani jednego ja nie wiem co to u nas takie pustki... jedynie z jarzębiną nie było problemu.Mąż właśnie grilla robi i już mi tak ślinka cieknie, że szok ![]()
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
już ta godzina a ja jeszcze nie śpię
jutro będę nie do życia jutro chrzciny, mam nadzieję że wszystko będzie tak jak powinno Pewnie odezwę się dopiero w poniedziałek ale wtedy będę miała już jakieś zdjęcie
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kliwia jaki łaskawy mąż ![]() Marta słyszałam, ze w samych papilotkach potrafi się rozlać w piekarniku. mrrrr muffinki A ja sobie wczoraj grillowałam ze znajomymi. Chyba ostatni grill w tym sezonie.
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Martucha w samych papilotach może być ciężko. Kiedyś piekłam w papilotach, ale były one od góry wzmocnione tekturą-wyglądało to z góry jak blacha tradycyjna do muffin, ale po upieczeniu można było oddzielić pojedyńcze sztuki. Nie wiem czy jest to dostępne na rynku- mi to załatwił tatuś piekarz dziecka z przedszkola |
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie mówiłam jej że na moje oko to moze się rozlać, a wkładać 3 papilotki na raz to bez sensu bo strasznie dużo tego pójdzie.. no nic niech próbuje
![]() ale czekam jeszcze na Rosi bo wydaje mi się że ona mówiła ze robi w samych papilotkach
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
czesc śpiochy
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
marta ja pieklam w samych papilotkach i mi w szerz rosly
troche w zwyz tez ale nie byly takie ladne foremne
|
|
|
|
#4899 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
halo
![]() Bzyczka - udanej imprezy! lonieczni pokaz jutro jak malutka wygladala! Ale sie ciesze-zab mnie juz prawie calkiem nie boli na razie biore antybiotyk i wezme go do konca opakowania zeby bylo dzialanie skuteczne. Za to kregoslup na kedzwiach mnie bolii,moze od zimnej podlogi w przedszkolu w sali gdzie usypiamy dzieci jest chlodno a na podlodze siedzialam. Chyba cieplu termoforek musze sobie zapodac.Milej niedzieli wszystkim - u mnie piekna pogoda, sloneczko i cieplutko Na razie mykam gotowac obiad |
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia to trzymam kciuki aby się ząbek uratował. A na plecki to może plaster rozgrzewający??
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
slyszalam ale nie uzywalam jeszcze nigdy obiad zrobiony pomidorowka na gołąbku, ziemniaczki+filet z kurczaka i salatka z lodowej z sosem czosnkowym![]() Zamowilam zaproszenia na roczek-jejuu to juz za miesiac! od tego sprzedawcy-wzor nr 87-mam nadzieje ze ladne wyjdą http://allegro.pl/zaproszenia-ze-zdj...816603705.html Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-09-18 o 12:17 |
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak. Ja mnie kiedyś przewiało to tylko on mi pomógł.
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
tak ja tez polecam plastry rozgrzewające...nie są drogie (nawet te najtańsze działają lepiej niz te drogie) a tak rozgrzewają że szok
|
|
|
|
#4905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kliwia myslę, że wrócimy do naszych wczesniejszych rozmów, bo niestety moj się nie wyrobił Cytat:
![]() Cytat:
![]() czekam na obiad, nasza grupa ma o 14 - jakos musze wytrzymac
|
||||
|
|
|
#4906 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A sama spacerówka od tego wózka, co mój brat kupił kosztuje niecałe 2 tys. Cytat:
To musze pomyśleć co tu zrobić, żeby nie wyłysieć przez najbliższe 3 m-ce ![]() Cytat:
![]() Jesteśmy po weselu. Było fajnie, ale bez zachwytu. Jeszcze dzisiaj wybieramy się na poprawiny. Dziadkowie zachwyceni Celutką, podobno była bardzo grzeczna, ale i tak im urządziła przerwę w spaniu od 3 do 4.30, bo jak to teściu twierdzi chciała koniecznie opowiedzieć co jej się śniło W każdym razie są niezrażeni i chcą częściej
|
|||||
|
|
|
#4907 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zadecydowalo to ze mam zdjecie w pionie ktore chcialam tam wrzucic wiec ten wzor wybralam czekam teraz na projekt juz z fotka Toma ![]() Cytat:
Ja sie wlasnie zastanawiam nad weselem na ktore idziemy w kwietniu. Ciekawe czy wezmiemy Tomka czy nie... z jednej strony chcialabym zeby byl choc czesc z nami, ale nie bedzie tak latwo zeby np. zawiezc go na spanie do rodzicow bo wesele kolezanki jest ok 40 od nas...jeszcze mamy czas, zobaczmy jak to wyjdzie-a juz sie ciesze na to wesele bo u nas w rodzinach sie zadne nie zapowiada w najblizszym czasie |
|||
|
|
|
#4909 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu wykorzystuj teściów
![]() Katunia mój tata kiedyś kupił jakiejś innej firmy (nie wiem jakiej) i podobno były lipne. A te z Ketanolem i mi, mężowi i tacie bardzo pomagały. |
|
|
|
#4911 |
|
Wtajemniczenie
|
No i koniec urlopu
Jutro trzeba wracać do pracy...ciekawe co mnie tam czeka, bo ostatnio nie jest najlepiej ![]() Wrzucam poglądowe fotki z Rodos dla tych, które nie widziały na FB.
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatka widac, ze urlop mieliscie boski |
|
|
|
|
#4915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a teraz spokojnejgo powrotu do pracy Cos mnie chyba bierze przeziebienie albo inne swinstwo-gardlo juz mnie boli ![]() Jutro w koncu ide do dentystki i zobacze co bedzie z moim nieszczesnym zebolem-az sie boje!! |
||
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki z tym wykorzystywaniem teściów to nie taka prosta sprawa, ale dużo by pisać
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co z tesciami nie tak? Ja np. moim tesciom Tomcia samego bym nie zostawila, raz zostal na 2 godz ale nie mielismy z mezem innej opcji |
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpiszę w k.
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
india ok - napisz mi na gg czemu sie nie wyrobil etc
![]() a co do grania w gry PC - gra sobie w jakies tam gierki. nie robi tego nalogowo, tylko jak ma chwile luzniejsza. no i zawsze sie mnie pyta czy moze godzinke moze pogra nie wiecej a gry kupuje zawsze na przecenach, wiec za grosze w zasadzie. nie mam o to zalu bo ja w tym czasie mam spokoj i moge sobie babskie kanaly poogladac
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-09-19 o 07:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

udało się nazbierać kasztanów
juuupiii i żołędzi
drzewa puste... nie wiem, chyba wymroziło... tylko na jednym drzewie znaleźliśmy kasztany, z ziemi zebrane i łobuzerskim sposobem udało nam się trochę pozrzucać z drzewa
ja nie wiem co to u nas takie pustki... jedynie z jarzębiną nie było problemu.
i już mi tak ślinka cieknie, że szok
jutro będę nie do życia 

ale 3tys taka kosztuje wiec chyba tez sie nie zdecyduja.