|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
nasz proboszcz ma podobno dwójke dorosłych dzieci:P
ps. ciekawe czy je ochrzcił hahahahahha
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
andziot dobrze pamietasz
![]() mamaoptymistka strasznie Wam wspolczuje. Franus sie bidulek meczy a Ty razem z nim Rowniez uwazam, ze mozna ochrzcic dziecko i nie chodzic co niedziele do kosciola Jestem wierzaca i uwazam jak andziot, ze modlic mozna sie wszedzie nie tylko w kosciele. Przez ostatnie lata kosciol wiele stracil w moich oczach i dlatego tam nie chodze. eee i po rocznicy Fajnie miec czasem swoje swieto
|
|
|
|
#2073 |
|
Rozeznanie
|
Mała śpi, kaszki zjadła pare łyżeczek, ale chyba sporo Uu zjadła, zobaczymy
![]() MIłej i spokojnej nocki dziewczynki...
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
gusia a ja wam jeszcze wszystkoego co najlepsze nie życzyłam!
wiec zyjcie w zgodzie i milosci kolejne milion lat!
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
No możecie się śmiać ale u nas jest ksiądz z dzieckiem.
Oczywiście wszyscy o tym wiedzą bo sam się do tego przyznał.
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin My z tego powodu mamy problem z chrzczeniem.
I moralny i formalny. No, ale więcej o tym pisałam już w K.
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mentalnie chce zeby był ochrzczony
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Gusia, a Ty rocznicę miałaś?
Wszystkiego naj naj naj! My mieliśmy dwa dni temu, 5 lat
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
a zimeniajac temat to mam do obgadania dwie osoby
![]() 1. KORA z must be the music po prostu na ta kobiete mi sie noż w kieszeni otwiera i uwazam ze szymon majewski ja prze za✂✂✂ iscie parodiuje;P 2. natasza w 97 edycji tańca z gwiazdami jakas taka sztuczna jest, juz lepiej jej idzie ni z w pierwszym odcinku ale niezbyt wypada mimo ze ja lubie. no i ta sukienka dzisiaj
Edytowane przez Grazin Czas edycji: 2011-09-18 o 21:10 |
|
|
|
#2081 | ||
|
Zakorzenienie
|
już niedługo
![]() ![]() Cytat:
ciekawską masz córunie ![]() i co chodzicie na spacery na rączkach ![]() Cytat:
szkoda że raz w roku
|
||
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Mnie bardzo wkurza takie szufladkowanie, że jeśli nie chodzisz "tam" co niedziele to won... i nie wierzysz.
To jest jakieś dziwne myślenie... I ci księża którzy tak karcą za to. Spotkałyście kiedyś księdza takie prawdziwego z powołaniem? z którym można porozmawiać o wierze? który rozróżni wiarę od kościoła? Ja znam i wiem, że idąc do niego nie trzeba się spodziewać żadnej obrazy czy złego słowa tylko dlatego, że się do kościoła nie chodzi. Grazin on by Ci dziecko bez problemu ochrzcił bo przecież ważna jest wiara a nie to jak się komuś życie układa!
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Halo koalo. Czy ktos mnie jeszcze pamieta? Nie odzywalam sie, gdyz byla u mnie kuzynka i spedzalysmy caly czas razem robiac rozne ciekawe rzeczy. Wczoraj na przyklad bylysmy w operze na balecie, dzisiaj na pysznych lodach, przedwczoraj u kosmetyczki i takie tam. Tak wiec lojalnie informuje, ze Was nie doczytam chyba, bo za bardzo nie mam juz sily.
Zla jestem o ten Wasz zjazd NADAL, a im wiecej o nim czytam/ogladam w klubie, tym bardziej jestem zla, wiec juz sie nie bede denerwowac Jutro przyjezdza do mnie Mary z Hanutka i bede zla pewnie jeszcze bardziej, jak mi wszystko opowie ze szczegolami, sprzedajac Wasze najskrytsze tajemnice.Z ciekawostek to informuje, ze marchewka uczynila nam wielkie zlo w postaci korka w brzuszku, tak wiec na razie tego nie powtorzymy, bo nie chce miec jelitka Misi na sumieniu. Za to jabluszko sie dzisiaj sprawdzilo, kupa jak ta lala, choc marchewka smakowala bardziej. Mleczko za to przestalo smakowac, Misiek bardzo fochuje butelke, nie wiem czy to kwestia tego, ze zasmakowala nowych smakow, czy moze jednak nadal te zeby? Kuzynka pomagala mi przy Misi, a i tak styralysmy sie we dwie okropnie, wiec juz sie boje tego, co to bedzie jutro, jak zostane sama. A musze jechac z nia do ZUSU s*rusu i juz czuje strach. Bo nie chce jesc i potem jest glodna, robie nowa butelke, pociumka 50 ml i dalej nie chce i tak w kolo Macieju.Na kaszkach Nestle napisali "20 gram" wiec planuje uskutecznic im polonistycznego maila, nieuki jedne. A 24tego mam w planie wygrac 10.000 w galerii handlowej i nie dam sobie powiedziec, ze mam marne szanse [marnęsząsę]. Tak apropos wygrywania to czy WSZYSTKIE juz zaglosowaly? Bo sie konczy glosowanie na moj cudowny zestaw w Rossmannie i ryzyk fizyk albo mam tyle wspanialych kolezanek i wygram albo inne dziewczyny maja wiecej kolezanek, ale na pewno mniej wspanialych. Tutaj arcyciekawy link ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross....php?pid=19279 Ah i obejrzalam nowy katalog Ajkiji i jestem w szoku - nic, prawie zupelnie nic mi sie nie spodobalo, tak wiec droga Mary, przypominam, ze w salonie nadal stoi tylko kanapa, a reszta przypomina kolchoz. Ale jakis mily karton dla Hani sie znajdzie. Łoczka mnie sie kleja tak wiec zycze wszystkiego najlepszego, radosci, szczescia moc, sloneczka wesolego, snow pieknych co noc. |
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Tańców nie oglądam ![]() Dzięki Grazin Dobra, czas iść spać bo niedługo pewnie mój synio się obudzi i będzie po spaniu
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce dawac codziennie
moze tak to zabrzmialo widze, ze zadna z was nie chce mi pomoc a jakis czas temu pol watku dawalo viburcol trudno spytam lekarza we wtorek na szczepionce znalazly sie dokumenty jednej osoby w wiosce 6km od naszego miasta w rowie przy domu babka w ciazy mu porzywiozla ![]() zniknelo tylko prawo jazdy zadne karty nie ruszone no i gotowki brak oczywiscie |
|
|
|
#2087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. nie oglądam tańca z gwiazdami ![]() a swoją drogą jak ty to robisz, przecież te programy lecą w tym samym czasie ??
|
|
#2088 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do księży majacyach dzieci to niby w mojej parafii proboszcz tez ma 2 dzieci doroslych w Niemczach ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ola spi wypila 60ml mleka z kleikiem. ale dalej jest ryk przy piciu ze za szybko leci
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co wiecej jest moim wujkiem ale mieszka i praktykuje w Watykanieznam jeszcze jednego ksiedza ktory jest prze rewelacyjny chodził z nami na pielgrzymki i jeden zmarł kilka lat temu i tez był cudowny... no i w jednym kleryku si ekochałam kiedys ![]() ale z wiekszościa ksiezy mam kiepskie doświadczenia. no
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
MoniaK dziekuje
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to o której wy chodzicie spać? Tak pytam, bo chyba tylko ja chodzę tak wcześnie
|
#2092 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tu niezła dyskusja na temat kościoła i księży
ja z tych wierzących, niepraktykujących, a ochrzcic zamierzam....każdy postępuje zgodnie z własnym sumieniem i już oo ![]() Dobranoc
Edytowane przez Dziewczonka Czas edycji: 2011-09-18 o 21:18 |
|
|
|
#2093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2094 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam ochote do tych do ocieplaja bloki u nas napisac bo też tumoki nidouczone piszą ulica. Obozowa nr . <kropka> 1 jak ja widze kropne po nr to mnie trafia :P choc z ortografii jestem noga i nawet żołnierz/rzołnierz/żołnież/rzołnież nie umiem napisać:P Cytat:
swego czasu dawałąm 2 dziennie viburcole nie było nic sebusiowi no ale nie pochwala sie a to za ząbki?? moze lepiej jakis nurofen czy cos dac?? fajnie ze cos sie znalazło zawsze to jakis mały plusik ale zeby kurde im pies na głowe nasrał tym złodziejom znaczy sie normalnie mi sie nóż w kieszeni otwiera jak tak mozna! Cytat:
sobie skacze na reklamach ale taniec z gwiazdami juz przełaczyłąm na amen bo mnie wkurzaja tam:P ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
jak dniówki to koło 22 jak popołudniówki to po 24 jak nocki to róznie zalezy ile sie z wami zagadam ale juz czuje ze poinnam isc spac
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalam pol i nie wiem czy dzieki niemu ale spala 2,5h ostatni raz tyle spala majac 6 tyg ![]() no wlanie nie wiem czy zabki nie ma temperatury, ale ma katar, czasem wymiotuje a slini sie jak szalona no i gryzieeee
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
Agus87 z tego co wiem to dziewczyny dawaly viburcol w kryzysowych momentach, a nie prodilaktycznie. Niemowletom do 6 miesiaca zycia maksymalnie jeden czopek dwa razy dziennie.
mamaoptymistka... biedny Franio... ![]() Grazin uwielbiam Majewskiego jako Kore z tymi psami na rekawach i glowie Co do chrztu. Ja chrzcze. Do kosciola nie chodze. W Boga wierze.
|
#2098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby się wszystko znalazło i ręka sprawiedliwości dopadła tych złodziei ![]() Swoją drogą po co komuś czyjeś prawo jazdy ![]() Dobra już na pewno idę
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczonka takie dokumenty sa w cenie niestety.
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
andziot !!!!!! Nadia ssie kciuka !!!!!I to jak namietnie
![]() Czulam, ze predzej czy pozniej tak bedzie Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-09-18 o 21:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

strasznie Wam wspolczuje. Franus sie bidulek meczy a Ty razem z nim 

Wszystkiego naj naj naj!

szkoda że raz w roku 

Jutro przyjezdza do mnie Mary z Hanutka i bede zla pewnie jeszcze bardziej, jak mi wszystko opowie ze szczegolami, sprzedajac Wasze najskrytsze tajemnice.
A musze jechac z nia do ZUSU s*rusu i juz czuje strach. Bo nie chce jesc i potem jest glodna, robie nowa butelke, pociumka 50 ml i dalej nie chce i tak w kolo Macieju.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Czekamy na Ciebie fasolko