|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Uciekam spać miłe Panie. Do jutra
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Cytat:
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za słowa pocieszenia, jesteście kochane
Najgorsze jest to, że nigdy nie miałam większych problemów na studiach, ale jak spadać, to z wysokiego konia. Na samą myśl o tym, że będę się męczyć kolejny rok znowu się rozklejam. Wiem, że to zdam, ale wolałabym mieć te studia już z głowy ![]() Niestety nic się nie da zrobić, w podobnej sytuacji są dziesiątki studentów, a kpc nie zdały setki. Póki co skupiam się na dokończeniu pracy magisterskiej i pisaniu podań o zwolnienie mnie z opłaty za seminarium (1000 zł), na które nie muszę chodzić, ale teoretycznie powinnam za nie zapłacić, bo się nie obroniłam. Poza tym dotarłam do Krakowa. Idę spać, bo jestem cała zapuchnięta, a jutro praca, więc trzeba jakoś wyglądać
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście to: http://www.wikary.pl/?17368 padłam
|
#3395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi bardzo współczuję tego egzaminu
Przepraszam, że nie nadrobię tak dokładnie, ale na razie napiszę dla Was relację Najbardziej gorące dni zaczęły się już w czwartek Od dyskusji z organistą. Zaraz jak przyjechałam do domu poleciałam do niego, żeby wyjaśnić sprawę Następnie wraz z tatą pojechaliśmy do restauracji i ustalaliśmy ostatnie szczegóły Potem tata zawiózł mnie na próbną fryzurę, która była mało ciekawa. ![]() W piątek było już trochę luźniej - udało mi się załapać się na paznokcie, kupić prezent na podziękowanie dla rodziców, załapać na spowiedź (byłam chyba z 3 razy w kościele i dopiero za ostatnim się udało), przekazać ostatnie papierki do kancelarii i skończyć winietki Z nocy z piątku na sobotę prawie w ogóle nie spałam Może 4h i było mi baardzo zimno. Rano nudziłam się, potem wmuszano mi coś do jedzenia, tłumacząc, że pewnie nic nie zjem do 16stej :P Potem musiałam już się śpieszyć z myciem, aby zdążyć do fryzjera, ale udało się. ![]() Pokazałam Pani fryzurę, którą znalazła Carmi Analiza jej zajęła trochę czasu.Straaasznie się bałam co to będzie po tej próbnej. Powiedziano mi, że do tego trzeba będzie skrócić włosy - poszło około 20cm ![]() Po umyciu i ucięciu zawinęli mnie na wałki i kazali siedzieć pod taką maszyną. W tym samym czasie udało się zgarnąć Tżta do salonu i Pani umyła mu włosy i wysuszyła dyfuzorem - zrobiły się śliczne loczki Około 11stej trafiłam znów na fotel - o 12stej byłam umówiona z Kawką ![]() Więc napisałam do Kawy, żeby już przyjechała do salonu ![]() Fryzjerki nie były zbyt zadowolone, ale innego wyjścia nie było ![]() Tata przywiozł w między czasie kwiatek do włosów. Jak przyszła Kawa to Pani kończyła fryzurę Kawa jest zarąbista! I strasznie miła i w ogóle składam pokłony ![]() Po chwili zadzwoniła do mnie świadkowa (wysiadała właśnie z pociągu z koleżanką z Bułgarii) i zaraz potem oddałam je w niewiarygodne ręce kawy. Ze względu na to, że Kawuś musiała mnie malować u fryzjera zostałyśmy poproszone do salonu sukien ślubnych, gdzie akurat był jakiś dzień otwarty Nawet było jakieś wysokie krzesło ![]() Kawa kończyła malować świadkową, kiedy skończono moją fryzurę ![]() Wyglądała ślicznie, ale Kawuś dokonała jeszcze lepszego cudu Potem Kawuś malowała mnie. Jest bardzo delikatna I w ogóle strasznie miła i przyjemna i kochanaaa Pomalowała, dokleiła kępki rzęs i kazała się zobaczyć Normalnie jak zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć, makijaż był niebywały a ja się niesamowicie dobrze w nim czułam jak tylko go zobaczyłam. Potem jak miałam chwilę łaziłam do lustra i się oglądałam ![]() W życiu nie pomyślałabym, że mogę tak cudnie wyglądać ![]() I aż mi żal mi było, że będzie trzeba to zmyć ![]() Kawa powiedziała, żeby załatwić pędzel i błyszczyk brudny róż. Poprosiłam świadową o pomoc - żeby skoczyła i kupiła kilka rzeczy, kupiła m.in 3 błyszczyki, bo nie mogła się zdecydować, który kolor lepszy Jak Kawa skończyła swoje dzieło ( myślałam, że zabierzemy świadkową i koleżankę, ale niestety i dla mnie miejsca ledwo co starczyło - tata miał zapakowany samochód, bo miał wszystkie rzeczy do przebrania. Były też kwiaty, bransoletka nie do końca była taka jak zamawialiśmy, ale była w miarę ok, a było też za mało czasu, żeby się wykłócać o poprawki. Świadkowa i koleżanka przyjechały zaraz taksówką, niestety Pana Młodego brak ![]() Szybko ustawiliśmy kwiaty i winietki i zaraz na górę - i za chwilę mnie ubierano. Tak szybko to zleciało, że aż sama nie mogłam się zadziwić. Tż o mało co nie spóźnił się na ślub - i byliśmy ciut za późno i musiałam biec do kościoła ![]() Jak już Tż się ubrał kazałam mu zejść na dół i wyszłam do niego ![]() Tż bardzo zadowolony. Mówi, że cytuję Szczena mu opadła :P Nawet kierowca aż zaniemówił z wrażenia.W pewnym momencie przypomniałam sobie, że świadkowie powinni mieć dowód - Tż wysiadł z samochodu Potem pojechaliśmy do kościoła - niestety musieliśmy dojść kawałek bo jedna brama była zamknięta. Wbiegłam przed kościół, znalazłam Tośkę ![]() Następnie podreptałam do kancelarii, podpisaliśmy stos papierów, przekazaliśmy obrączki i migusiem do głównego wejścia. A! I Tośka zrobiła świetne zdjęcie ujmujące sytuację -rozłóżcie mi tren! ![]() Potem przyszedł ksiądz, Tż trochę za bardzo biegł, ale w połowie udało mi się go przystopować. Msza była bardzo krótka - pamiętam, że ksiądz dziękował za wybranie tego a nie innego kościoła, że nawiązał do naszych zawodów i że w czasie przysięgi myliłam słowa ![]() Znaczy niewypowiadałam wyraźnie i jakoś mi to nie szło. Ksiądz był fajny, uśmiechał się do nas, robił miny ![]() Tż trochę pomógł mi z jego obrączką, bo było dość ciężko. Wychodząc z kościoła nadepnął mi na tren, ale na całe szczęście nic się nie stało ![]() Potem wyszliśmy razem :P I w ogóle chciało mi się śmiać przez całą mszę. Następnie życzenia - poszły w miarę sprawnie, z Tośką zrobiliśmy od razu wspólne zdjęcie ![]() I przy tej okazji chcę powiedzieć, że Tośka jest niewiarygodna Już mnie w piątek uspokajała, a w sobotę bardzo pomogła - Tata chciał oprowadzić koleżankę z Bułgarii i potrzebował kogoś, kto zna angielski, żeby jakoś się porozumieć - Tosia zgodziła się pomóc, i ponoć bardzo elegancko to zrobiła. Tosiu pamiętaj, że wiszę Ci przysługę - w razie czego pamiętaj, że możesz na mnie liczyć ![]() Po życzeniach zostaliśmy na chwilę na kilka zdjęć - i jak przyjechaliśmy do lokalu gości, jeszcze nie było Dziadek ich tak poprowadził, że byli dobrych kilka minut po nas. Sala się całkiem przyjemnie prezentowała ![]() Jedzenie nie wiem jakie było bo mało jadłam, kieliszki rozbiliśmy częściowo o ścianę i podłogę ![]() Jak przyjechał tort to miał straaasznie dużo zdjęć ![]() Potem zdjęcia z akcesoriami, potem mini sesja na mieście. A i zabierano mi telefon, ale mąż nie był taki zły i dał napisać posta ![]() W ogóle ja bym chciała bardzo podziękować Kawusi, Tośce, Carmi za znalezienie fryzurki i wszystkim dziewczynom z wątku, bo naprawdę każda z Was niesamowicie się przyczyniła do końcowego rezultatu. Nigdy w życiu nie pomyślałabym, że mogę tak niebywale wylądać ![]() Normalnie jak tylko widziałam lustro to się w nim oglądałam
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
zwiesiu sliczna i wzruszajaca relacja
a jak sie czujesz jako zona???
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cała dieta polega na tym, że pierwszego dnia wypija się sok z jednej cytryny, drugiego z dwóch, trzeciego z trzech i tak dalej aż do sześciu. Później, kolejnego dnia z pięciu, z czterech i tak do jednej |
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies super relacja
cieszę się, że się sobie podobałaś ![]() Ale za siedzenie na wizażu w trakcie najważniejszego dnia w życiu masz
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Rain nie wiem czy taka "dieta" tak do końca jest dobra. Tu musiałaby się Gwizdak wypowiedzieć, ale wydaje mi się, że dostarczanie organizmowi takiej ilości kwasu, niekoniecznie mu wyjdzie na zdrowie.
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matko, dobrze że Kawa odnalazła ten salonik Zwiesia i że odnalazłam kawałeczek w relacji o mężu, cieszę się że mu się podobałaś, w końcu poświęciłaś mnóstwo włosów
|
|
|
|
|
#3404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej, przykro mi Ale jak takie są zasady na uczelni, to nie zrobisz nic... Mam tylko nadzieję, że pozwolą Ci bronić pracę na ten sam temat?Cytat:
Cytat:
Dobrzy są! Cytat:
![]() Zwies, wow, się opisałaś ![]() Rain, i nic a nic się nie dzieje z tobą po takiej "kuracji"? Mi się od razu ujawnia AZS, jak tylko piję za często wodę z cytryną
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-09-18 o 23:34 |
||||
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się po tym lepiej czułam, no i najważniejsze, że pierwszy raz od dłuuuugiego czasu nie rozłożyłam się "z przytupem" na grypę w zeszłym roku robiąc sobie na początku sezonu przeziębieniowego taką kurację i poprawiając ją kroplami z grejpfruta przez całą zimę
|
|
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ta dieta polega jedynie na tym, że organizm wydala witaminę C i więcej się siusia więc oczyszcza to trochę organizm. takich najgorszych dni w tej diecie jest z 5
|
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może wypróbuję jak wrócę od TŻta![]() Zwies, fajnie że wszystko się udało i że makijaż Ci się podobał i właśnie, jak się czujesz jako żona?![]() zazdroszczę żałośnie poznania Kawy
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Spadam spać, dobranoc
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Rain ale jednak sok z 6 cytryn to jest porządna dawka kwasu samego w sobie.
Ilsa w herbacie masz sok z cytryny rozcieńczony w wodzie a jak pijesz samą cytrynę... no nie wiem. Poza tym nadmiar wszystkiego jest szkodliwy. Nawet witaminy C.
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet nie moge plastra pomaranczy zjesc czy miec cwiartke cytryny w napoju bo nastepnego dnia bede sie musiala smarowac sterydami od stop do glow ![]() Zwiesiu super relacja maju za jutro
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
carmi kurcze! wiem że słowa być może nie są dla Ciebie pociechą więc się za Ciebie pomodle! może uda się coś zrobić, przecież to jest brak wyobraźni żeby tak studentów załatwiać
![]() my zaraz jedziemy, najbardziej się boje wracania jutro bo nie będziemy za dużo spali.. jeśli któraś ma orange to napiszę że dojechaliśmy w razie gdybyście się martwiły
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
Olka ma rację, z wit. C nie ma co przesadzać.
A co do samej infekcji, to ja, niestety, mam i czasem się ujawnia na kilka dni, ale nic szczególnego nie robię poza myciem lactacydem. Ale niestety, jak jest seks - to jest problem, zawsze
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
NIENAWIDZĘ SERIALI!!!!
![]() ![]() ![]() za każdym razem jak wkręcę się w jakiś, to zwykle ma meeeeega dramatyczne zakończenie, a potem okazuje się że po 1. sezonie anulowali produkcję i jestem taka zła i rozwalona grrrrr !!
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2011-09-19 o 00:38 |
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam: http://www.jamesvandermemes.com/
![]() ![]() ![]() W ogóle chciałam powiedzieć że ten pan jest dla mnie ideałem, chodzącym seksem i bym z nim chciała zrobić wszystko (oczywiście w wersji "dzisiejszej" a nie tej sprzed 12 lat, jak wszystkie za nim sikały )tym oto postem kończę dzisiejszy dzień udając się na spoczynek
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całkiem niezły jest "Idiota za granicą" - wysyłają ograniczonego kulturowo Anglika za granicę w różne cudy świata. Już po trzecim odcinku widzę jak się otwiera i zaczyna doceniać takie przeżycia. Tyle że gdy narzeka na jedzenie ropuch w Chinach czy ogromną biedę w Indiach - poruszyła mnie - to nie sposób się z nim nie zgodzić |
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z serialami mam to samo!!! Byłam zła o Mr. Sunshine, bo anulowali chyba po 9 odcinkach ![]() Dzień dobry!
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie i tak to przeczytasz jak wrócisz do domu![]() Zwiesiu dziekuje za relację ![]() okropnie się stawało o 5:15 już się przyzwyczaiłam do dłuższego siedzenia i dłuższego spania - a tu zonk trzeba do pracy i wcale za nią nie tęskniłam
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie znam Gdańska! mam ochotę gdzieś pojechać...---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Capri http://media.tumblr.com/tumblr_lgbjc0j72L1qf8yek.gif więc uspokój się! ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- http://media.tumblr.com/tumblr_leut7h1jX61qf8yek.gif ahahaha, akurat w radiu mi leci muza w ten rytm
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

ale w końcu oczyszczanie to oczyszczanie, lepiej mieć pryszcze przez parę dni niż ten syf w sobie
Najgorsze jest to, że nigdy nie miałam większych problemów na studiach, ale jak spadać, to z wysokiego konia. Na samą myśl o tym, że będę się męczyć kolejny rok znowu się rozklejam. Wiem, że to zdam, ale wolałabym mieć te studia już z głowy 

taki ze mnie emowsiur 

13.03.2008

za jutro