Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-18, 22:59   #3391
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Uciekam spać miłe Panie. Do jutra

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:01   #3392
stygmatek
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
mogą wyskakiwać przez pierwsze 2 tygodnie ale mi nigdy się nie pojawiły ale w końcu oczyszczanie to oczyszczanie, lepiej mieć pryszcze przez parę dni niż ten syf w sobie
hmm...może też bym spróbowała... i może przy okazji włosy będą mi mniej wypadały. Im mam je dłuższe, tym bardziej się sypią

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:08   #3393
carmelova
Zakorzenienie

Dziękuję Wam wszystkim za słowa pocieszenia, jesteście kochane Najgorsze jest to, że nigdy nie miałam większych problemów na studiach, ale jak spadać, to z wysokiego konia. Na samą myśl o tym, że będę się męczyć kolejny rok znowu się rozklejam. Wiem, że to zdam, ale wolałabym mieć te studia już z głowy
Niestety nic się nie da zrobić, w podobnej sytuacji są dziesiątki studentów, a kpc nie zdały setki. Póki co skupiam się na dokończeniu pracy magisterskiej i pisaniu podań o zwolnienie mnie z opłaty za seminarium (1000 zł), na które nie muszę chodzić, ale teoretycznie powinnam za nie zapłacić, bo się nie obroniłam.

Poza tym dotarłam do Krakowa. Idę spać, bo jestem cała zapuchnięta, a jutro praca, więc trzeba jakoś wyglądać
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:11   #3394
capriola_87
Zakorzenienie

Widziałyście to: http://www.wikary.pl/?17368 padłam
Stary 2011-09-18, 23:12   #3395
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
może być 4-6 listopad i z chęcią się Tobą zaopiekuję przez ten weekend
no to teraz licze na to, że wszystkim Wizażankom ten termin bęzie odpowiadał i również zaszczycicie mnie swoją obecnością???:prosi :
dam ci znac jak bede miala grafik ze szkoly - jeslki termin pokryje sie ze zjazdem to bede na pewno

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Musiałam sprawdzić w guglach, co to choroba miesiąca miodowego taki ze mnie emowsiur
a ja nie wiem dalej
Stary 2011-09-18, 23:12   #3396
Zwies
Zakorzenienie

Carmi bardzo współczuję tego egzaminu

Przepraszam, że nie nadrobię tak dokładnie, ale na razie napiszę dla Was relację

Najbardziej gorące dni zaczęły się już w czwartek
Od dyskusji z organistą. Zaraz jak przyjechałam do domu poleciałam do niego, żeby wyjaśnić sprawę
Następnie wraz z tatą pojechaliśmy do restauracji i ustalaliśmy ostatnie szczegóły
Potem tata zawiózł mnie na próbną fryzurę, która była mało ciekawa.

W piątek było już trochę luźniej - udało mi się załapać się na paznokcie, kupić prezent na podziękowanie dla

rodziców, załapać na spowiedź (byłam chyba z 3 razy w kościele i dopiero za ostatnim się udało), przekazać

ostatnie papierki do kancelarii i skończyć winietki

Z nocy z piątku na sobotę prawie w ogóle nie spałam Może 4h i było mi baardzo zimno.
Rano nudziłam się, potem wmuszano mi coś do jedzenia, tłumacząc, że pewnie nic nie zjem do 16stej :P
Potem musiałam już się śpieszyć z myciem, aby zdążyć do fryzjera, ale udało się.
Pokazałam Pani fryzurę, którą znalazła Carmi Analiza jej zajęła trochę czasu.
Straaasznie się bałam co to będzie po tej próbnej.
Powiedziano mi, że do tego trzeba będzie skrócić włosy - poszło około 20cm
Po umyciu i ucięciu zawinęli mnie na wałki i kazali siedzieć pod taką maszyną.
W tym samym czasie udało się zgarnąć Tżta do salonu i Pani umyła mu włosy i wysuszyła dyfuzorem - zrobiły

się śliczne loczki
Około 11stej trafiłam znów na fotel - o 12stej byłam umówiona z Kawką
Więc napisałam do Kawy, żeby już przyjechała do salonu
Fryzjerki nie były zbyt zadowolone, ale innego wyjścia nie było
Tata przywiozł w między czasie kwiatek do włosów.
Jak przyszła Kawa to Pani kończyła fryzurę Kawa jest zarąbista!
I strasznie miła i w ogóle składam pokłony
Po chwili zadzwoniła do mnie świadkowa (wysiadała właśnie z pociągu z koleżanką z Bułgarii) i zaraz potem

oddałam je w niewiarygodne ręce kawy.
Ze względu na to, że Kawuś musiała mnie malować u fryzjera zostałyśmy poproszone do salonu sukien

ślubnych, gdzie akurat był jakiś dzień otwarty Nawet było jakieś wysokie krzesło
Kawa kończyła malować świadkową, kiedy skończono moją fryzurę
Wyglądała ślicznie, ale Kawuś dokonała jeszcze lepszego cudu
Potem Kawuś malowała mnie. Jest bardzo delikatna
I w ogóle strasznie miła i przyjemna i kochanaaa
Pomalowała, dokleiła kępki rzęs i kazała się zobaczyć
Normalnie jak zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć, makijaż był niebywały a ja się niesamowicie dobrze w nim

czułam jak tylko go zobaczyłam. Potem jak miałam chwilę łaziłam do lustra i się oglądałam
W życiu nie pomyślałabym, że mogę tak cudnie wyglądać To było normalnie dzieło sztuki
I aż mi żal mi było, że będzie trzeba to zmyć
Kawa powiedziała, żeby załatwić pędzel i błyszczyk brudny róż.
Poprosiłam świadową o pomoc - żeby skoczyła i kupiła kilka rzeczy, kupiła m.in 3 błyszczyki, bo nie mogła się

zdecydować, który kolor lepszy
Jak Kawa skończyła swoje dzieło ( Biję pokłony ) przyszedł tata i zabrał mnie do samochodu -

myślałam, że zabierzemy świadkową i koleżankę, ale niestety i dla mnie miejsca ledwo co starczyło - tata miał

zapakowany samochód, bo miał wszystkie rzeczy do przebrania. Były też kwiaty, bransoletka nie do końca była

taka jak zamawialiśmy, ale była w miarę ok, a było też za mało czasu, żeby się wykłócać o poprawki.
Świadkowa i koleżanka przyjechały zaraz taksówką, niestety Pana Młodego brak
Szybko ustawiliśmy kwiaty i winietki i zaraz na górę - i za chwilę mnie ubierano.
Tak szybko to zleciało, że aż sama nie mogłam się zadziwić.
Tż o mało co nie spóźnił się na ślub - i byliśmy ciut za późno i musiałam biec do kościoła
Jak już Tż się ubrał kazałam mu zejść na dół i wyszłam do niego
Tż bardzo zadowolony. Mówi, że cytuję Szczena mu opadła :P
Nawet kierowca aż zaniemówił z wrażenia.
W pewnym momencie przypomniałam sobie, że świadkowie powinni mieć dowód - Tż wysiadł z samochodu
Potem pojechaliśmy do kościoła - niestety musieliśmy dojść kawałek bo jedna brama była zamknięta.
Wbiegłam przed kościół, znalazłam Tośkę
Następnie podreptałam do kancelarii, podpisaliśmy stos papierów, przekazaliśmy obrączki i migusiem do

głównego wejścia.
A! I Tośka zrobiła świetne zdjęcie ujmujące sytuację -rozłóżcie mi tren!

Potem przyszedł ksiądz, Tż trochę za bardzo biegł, ale w połowie udało mi się go przystopować.
Msza była bardzo krótka - pamiętam, że ksiądz dziękował za wybranie tego a nie innego kościoła, że nawiązał

do naszych zawodów i że w czasie przysięgi myliłam słowa
Znaczy niewypowiadałam wyraźnie i jakoś mi to nie szło.
Ksiądz był fajny, uśmiechał się do nas, robił miny
Tż trochę pomógł mi z jego obrączką, bo było dość ciężko.
Wychodząc z kościoła nadepnął mi na tren, ale na całe szczęście nic się nie stało
Potem wyszliśmy razem :P I w ogóle chciało mi się śmiać przez całą mszę.
Następnie życzenia - poszły w miarę sprawnie, z Tośką zrobiliśmy od razu wspólne zdjęcie
I przy tej okazji chcę powiedzieć, że Tośka jest niewiarygodna Już mnie w piątek uspokajała, a w sobotę

bardzo pomogła - Tata chciał oprowadzić koleżankę z Bułgarii i potrzebował kogoś, kto zna angielski, żeby

jakoś się porozumieć - Tosia zgodziła się pomóc, i ponoć bardzo elegancko to zrobiła.
Tosiu pamiętaj, że wiszę Ci przysługę - w razie czego pamiętaj, że możesz na mnie liczyć
Po życzeniach zostaliśmy na chwilę na kilka zdjęć - i jak przyjechaliśmy do lokalu gości, jeszcze nie było

Dziadek ich tak poprowadził, że byli dobrych kilka minut po nas.
Sala się całkiem przyjemnie prezentowała
Jedzenie nie wiem jakie było bo mało jadłam, kieliszki rozbiliśmy częściowo o ścianę i podłogę
Jak przyjechał tort to miał straaasznie dużo zdjęć
Potem zdjęcia z akcesoriami, potem mini sesja na mieście.
A i zabierano mi telefon, ale mąż nie był taki zły i dał napisać posta

W ogóle ja bym chciała bardzo podziękować Kawusi, Tośce, Carmi za znalezienie fryzurki i wszystkim

dziewczynom z wątku, bo naprawdę każda z Was niesamowicie się przyczyniła do końcowego rezultatu.
Nigdy w życiu nie pomyślałabym, że mogę tak niebywale wylądać
Normalnie jak tylko widziałam lustro to się w nim oglądałam
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:20   #3397
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

zwiesiu sliczna i wzruszajaca relacja czekam z niecierpliwoscia na foty

a jak sie czujesz jako zona???
Stary 2011-09-18, 23:24   #3398
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Rain, zaintrygowałaś mnie tą dietą oczyszczającą, co w niej jeszcze było oprócz cytryn?
Nic więcej - cała reszta żywienia jak zwykle a cała dieta polega na tym, że pierwszego dnia wypija się sok z jednej cytryny, drugiego z dwóch, trzeciego z trzech i tak dalej aż do sześciu. Później, kolejnego dnia z pięciu, z czterech i tak do jednej
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:24   #3399
stygmatek
Zakorzenienie

Zwies super relacja cieszę się, że się sobie podobałaś
Ale za siedzenie na wizażu w trakcie najważniejszego dnia w życiu masz

Stary 2011-09-18, 23:25   #3400
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
zwiesiu sliczna i wzruszajaca relacja czekam z niecierpliwoscia na foty

a jak sie czujesz jako zona???
nie wiem, jeszcze tak bardzo do mnie to nie dotarło.
Tż ciągle mówi żono i to tak dziwnie.
Teraz kazał przekazać, że mąż każe wrócić do łóżka
To znikam
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:26   #3401
stygmatek
Zakorzenienie

Rain nie wiem czy taka "dieta" tak do końca jest dobra. Tu musiałaby się Gwizdak wypowiedzieć, ale wydaje mi się, że dostarczanie organizmowi takiej ilości kwasu, niekoniecznie mu wyjdzie na zdrowie.

Stary 2011-09-18, 23:28   #3402
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
nie wiem, jeszcze tak bardzo do mnie to nie dotarło.
Tż ciągle mówi żono i to tak dziwnie.
Teraz kazał przekazać, że mąż każe wrócić do łóżka
To znikam
nooo to w tej kwesti nalezy sluchac męza
Stary 2011-09-18, 23:28   #3403
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałyście to: http://www.wikary.pl/?17368 padłam

matko, dobrze że Kawa odnalazła ten salonik Zwiesia i że odnalazłam kawałeczek w relacji o mężu, cieszę się że mu się podobałaś, w końcu poświęciłaś mnóstwo włosów

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:28   #3404
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nie zdałam
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Teraz muszę de facto powtarzać V rok, bo nie ma już terminów sesyjnych z kpc. Kolejny egzamin będzie pewnie w marcu. Obrona też mi się przesunie na przyszły rok
Jej, przykro mi Ale jak takie są zasady na uczelni, to nie zrobisz nic... Mam tylko nadzieję, że pozwolą Ci bronić pracę na ten sam temat?
Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
A ja dziś dostałam słodycze od TŻ z okazji 2 lat i 4 miesięcy
mój TŻ budzi się i do mnie
> Jadę do Elbląga traktorek bo muszę zwieźć ziemniaki,ale muszę jeszcze skoczyć po majeranek. Jedziesz ze mną?
> Tak Jadę ( ledwo się powstrzymując żeby się rozemiać
> to łap się naczepy i jedziemy
i poszedł dalej spać
Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość

Moj wczoraj naprawde popil i w pokoju hotelowym zamiast wejsc do lazienki to probowal przez dobre kilka minut otworzyc drzwi, ktore odbijaly sie w lustrze Dobrze, ze lustro dobrze przymocowane bylo

Dobrzy są!
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
hehehe to mogę Ci poradzić żebyś wypiła na czczo ok pół szklanki soku z cytryny - samego soku, wiem ohyda ale cóż zrobić :| - a później w ciągu dnia też dość dużo pij wody niegazowanej z cytryną albo skoku z żółtego grapefruta i tak przez dwa trzy dni a jeśli nie jest to bardzo rozległa infekcja to powinno przejść a jak nie to jedyna co Ci pomorze to Furaginum czy jakoś tak - na który chyba niestety będziesz potrzebowała receptę :| i na przyszłość warto się zaopatrzyć z żurawinę w tabletkach albo sok żurawinowy
I robić siku po każdym stosunku!

Zwies, wow, się opisałaś

Rain, i nic a nic się nie dzieje z tobą po takiej "kuracji"? Mi się od razu ujawnia AZS, jak tylko piję za często wodę z cytryną Kurczę, ale czy witamina C w takich ilościach nie obciąża trochę nerek i nie powoduje biegunek?

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2011-09-18 o 23:34
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:30   #3405
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Rain nie wiem czy taka "dieta" tak do końca jest dobra. Tu musiałaby się Gwizdak wypowiedzieć, ale wydaje mi się, że dostarczanie organizmowi takiej ilości kwasu, niekoniecznie mu wyjdzie na zdrowie.
Toż przecież nie chlejesz tej cytryny codziennie przez miesiąc, co nie? To jest kwestia paru dni.Czym sok z cytryny się różni od innych soków
Ja się po tym lepiej czułam, no i najważniejsze, że pierwszy raz od dłuuuugiego czasu nie rozłożyłam się "z przytupem" na grypę w zeszłym roku robiąc sobie na początku sezonu przeziębieniowego taką kurację i poprawiając ją kroplami z grejpfruta przez całą zimę
Stary 2011-09-18, 23:30   #3406
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
bo ja wiem, w czasie przeziębienia przepija się w herbatach ze 2-3 cytryny pewnie ta dieta polega jedynie na tym, że organizm wydala witaminę C i więcej się siusia więc oczyszcza to trochę organizm. takich najgorszych dni w tej diecie jest z 5

Stary 2011-09-18, 23:31   #3407
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Nic więcej - cała reszta żywienia jak zwykle a cała dieta polega na tym, że pierwszego dnia wypija się sok z jednej cytryny, drugiego z dwóch, trzeciego z trzech i tak dalej aż do sześciu. Później, kolejnego dnia z pięciu, z czterech i tak do jednej
ooo brzmi fajnie może wypróbuję jak wrócę od TŻta

Zwies, fajnie że wszystko się udało i że makijaż Ci się podobał i właśnie, jak się czujesz jako żona?
zazdroszczę żałośnie poznania Kawy
Stary 2011-09-18, 23:34   #3408
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
bo ja wiem, w czasie przeziębienia przepija się w herbatach ze 2-3 cytryny pewnie ta dieta polega jedynie na tym, że organizm wydala witaminę C i więcej się siusia więc oczyszcza to trochę organizm. takich najgorszych dni w tej diecie jest z 5
Ano właśnie. Zapomniałam napisać, ale wydało mi się to oczywiste, że trzeba pilnować wysokiego spożycia wody w czasie cytrynowej kuracji

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Spadam spać, dobranoc
Stary 2011-09-18, 23:51   #3409
stygmatek
Zakorzenienie

Rain ale jednak sok z 6 cytryn to jest porządna dawka kwasu samego w sobie.

Ilsa w herbacie masz sok z cytryny rozcieńczony w wodzie a jak pijesz samą cytrynę... no nie wiem.

Poza tym nadmiar wszystkiego jest szkodliwy. Nawet witaminy C.

Stary 2011-09-18, 23:51   #3410
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

I robić siku po każdym stosunku!

Rain, i nic a nic się nie dzieje z tobą po takiej "kuracji"? Mi się od razu ujawnia AZS, jak tylko piję za często wodę z cytryną Kurczę, ale czy witamina C w takich ilościach nie obciąża trochę nerek i nie powoduje biegunek?
To dlatego nigdy mnie to nie spotkalo - trzymam sie tej zelaznej zasady mimowolnie

Ja nawet nie moge plastra pomaranczy zjesc czy miec cwiartke cytryny w napoju bo nastepnego dnia bede sie musiala smarowac sterydami od stop do glow

Zwiesiu
super relacja

maju
za jutro
Stary 2011-09-18, 23:53   #3411
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

carmi kurcze! wiem że słowa być może nie są dla Ciebie pociechą więc się za Ciebie pomodle! może uda się coś zrobić, przecież to jest brak wyobraźni żeby tak studentów załatwiać

my zaraz jedziemy, najbardziej się boje wracania jutro bo nie będziemy za dużo spali.. jeśli któraś ma orange to napiszę że dojechaliśmy w razie gdybyście się martwiły
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:59   #3412
justyna_dt
Zakorzenienie

Olka ma rację, z wit. C nie ma co przesadzać.
A co do samej infekcji, to ja, niestety, mam i czasem się ujawnia na kilka dni, ale nic szczególnego nie robię poza myciem lactacydem. Ale niestety, jak jest seks - to jest problem, zawsze

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 00:35   #3413
capriola_87
Zakorzenienie

NIENAWIDZĘ SERIALI!!!!:mur :

za każdym razem jak wkręcę się w jakiś, to zwykle ma meeeeega dramatyczne zakończenie, a potem okazuje się że po 1. sezonie anulowali produkcję i jestem taka zła i rozwalona grrrrr !!

Edytowane przez capriola_87
Czas edycji: 2011-09-19 o 00:38
capriola_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 00:37   #3414
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
NIENAWIDZĘ SERIALI!!!!:mur :
Ty? Nie wierzę

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 01:18   #3415
capriola_87
Zakorzenienie

Patrzcie co znalazłam: http://www.jamesvandermemes.com/

W ogóle chciałam powiedzieć że ten pan jest dla mnie ideałem, chodzącym seksem i bym z nim chciała zrobić wszystko (oczywiście w wersji "dzisiejszej" a nie tej sprzed 12 lat, jak wszystkie za nim sikały)

tym oto postem kończę dzisiejszy dzień udając się na spoczynek
Stary 2011-09-19, 01:45   #3416
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle chciałam powiedzieć że ten pan jest dla mnie ideałem, chodzącym seksem i bym z nim chciała zrobić wszystko (oczywiście w wersji "dzisiejszej" a nie tej sprzed 12 lat, jak wszystkie za nim sikały)

w dzisiejszej wersji grał u Keshy w teledysku Blow to go sobie pooglądaj

całkiem niezły jest "Idiota za granicą" - wysyłają ograniczonego kulturowo Anglika za granicę w różne cudy świata. Już po trzecim odcinku widzę jak się otwiera i zaczyna doceniać takie przeżycia. Tyle że gdy narzeka na jedzenie ropuch w Chinach czy ogromną biedę w Indiach - poruszyła mnie - to nie sposób się z nim nie zgodzić

Stary 2011-09-19, 07:29   #3417
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

A z serialami mam to samo!!! Byłam zła o Mr. Sunshine, bo anulowali chyba po 9 odcinkach The Listener też długo był bez kolejnego sezonu, ale na szczęście wznowili. No i moje kochane Greek skończone na 4. sezonie

Dzień dobry!

Stary 2011-09-19, 07:43   #3418
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
osz ja nie znam w ogóle Gdańska! powinam być rano koło 8-10, TŻ chce trochę się przespać i potem ja mam wolne do 14 jakoś albo 15
no patrz ja też Gdańska nie znam pewnie i tak to przeczytasz jak wrócisz do domu

Zwiesiu dziekuje za relację i jeszcze raz gratuluję

okropnie się stawało o 5:15 już się przyzwyczaiłam do dłuższego siedzenia i dłuższego spania - a tu zonk trzeba do pracy i wcale za nią nie tęskniłam

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 07:56   #3419
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
no patrz ja też Gdańska nie znam pewnie i tak to przeczytasz jak wrócisz do domu

Zwiesiu dziekuje za relację i jeszcze raz gratuluję

okropnie się stawało o 5:15 już się przyzwyczaiłam do dłuższego siedzenia i dłuższego spania - a tu zonk trzeba do pracy i wcale za nią nie tęskniłam
Ja dzisiaj wstałam wcześniej niż zwykle, za to pełna energii
Też nie znam Gdańska! kto mnie oprowadzi? mam ochotę gdzieś pojechać...

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Capri http://media.tumblr.com/tumblr_lgbjc0j72L1qf8yek.gif więc uspokój się!

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

http://media.tumblr.com/tumblr_leut7h1jX61qf8yek.gif ahahaha, akurat w radiu mi leci muza w ten rytm

Stary 2011-09-19, 07:59   #3420
karola991
Zakorzenienie

dzien dobry

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości