|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
Nuruś bardzo Ci współczuję tych nerwów i straconego czasudobrze że jedziecie do Grecji, mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem, musi być dobrze należą Wam się wakacjewitam ![]() u mnie leje od rana dzisiaj na obiad robię kotlety z piersi kurczaka, ziemniaki i duszoną marchewkę bo nie mam innego pomysłu ![]() piję kawę bo ciśnienie w dół poleciało i spać się chce ![]() w ogóle rozwalają mi się baleriny |
|
|
|
|
#2402 |
|
kobieta za ladą
|
mi sie baleriny rozwaliły na maksa pomykam w butach z czasów ciąży
![]() lece do tesco bo mi schaba wykupią
|
#2403 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja piję teraz drugą i muszę to obwieścić światu
Mam kilka rzeczy do zrobienia w necie a pogoda temu sprzyja. Miało być uroczo a jesienna aura jakaś taka. Cytat:
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
My po spacerze, niby ciepło, ale tak pochmurno było
, no ale najważniejsze, że świeżego powietrza zaczerpnęliśmy, a mała się wybiegała Zaraz wypiję kawusię
|
|
#2405 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Zapomniałam
![]() Tradycyjnie: kciuki dla chłopaków: grają o brązik i w sumie jest lepiej niż myślałam
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za miłe powitanie
![]() Miałam dziś prasować, ale za tydzień się bronie i powoli wpadam w panikę
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
hey hey
Nureczku a ja troszke wiem co czujesz ale straszne to musi byc . napisalam troszke bo moj pierwszy lot samolotem wygladal mniej wiecej tak ze mial byc o 9 wiec od rana na lotnisku ... komunikat ze opozniony pol godziny , potem dwie w rezultacie podjechalismy na plyte lotniska wsiadamy do samolotu a jakis gosciu sie rozmyslil.... wyjmowanie bagazy zeby sobie gosciu zostal... czas zmarnowany wszyscy wkurzeni ,,, potem juz mielismyu leciec okazalo sie ze uwaga cos z elektronika i ze musza to sprawdzic ... wysadzili nas , wywalili bagaze , wrocilismy na poczekalnie . nastepne pare godzin znow nas wioza tym autobusikiem , znow cos nietak ze swiatlem znow nas wrocili .. wiec w koncu sie okazalo po prawie 10 godzinach ze ok lecimy ( w miedzyczasie dali jakies kanapki i napoje na szczescie chociaz tyle ale za tyle godzin tylko raz a dzieci plakaly pol dnia) lecimy lecimy a tu sie okazuje ze baba kapitan ( niemam nic do bab kierujacych pojazdami ale... trzeslo jak diabli i turbulencji takich juz na szczescie nigdy nie przezylam i juz nie chce - fakt wiekszy efekt robily panikujace dzieci i niektorzy ludzie ktorzy bardziej chyba z przemeczenia panikowali bo wyobrazalam sobie ze moglo byc gorzej) . to byl moj pierwszy i ostatni ( jak do tej pory a niemam zamiaru juz przeplacac) lot naszym krajowym ... wiadomo chyba . a juz polatalam od tamtej pory ( jakies 4 -4,5 roku temu to bylo) jakies 20 razy . dobrze ze mnie ten lot nie zrazil bo do tej pory uwielbiam latac tyle ze strasznie to meczace bylo czekanie rozczarowanie itd takze zycze Ci nurus zeby wakacje w Grecji sie udaly aaa mialam sie pochwalic kupilam sobie kapcie mam nadzieje ze odrazu sie nie rozwala ale nic porzadnego nie bylo w sklepach albo jakies na cienkiej materialowej podeszwie albo takie jak kozaki zimowki z materialu wiec wzielam te a jutro wooooolnnneeeee |
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na szczęscie dzisiaj deszczu nie ma ![]() Tż pojechał na grzyby, mam nadzieję że dużo przywiezie ![]() od dzisiaj dieta muszę zrzucić 4-5 kg normalnie spodnie mnie w tyłku i udach tak obciskają że jeszcze jakbym przytyła kilogram to chyba by pękły w szwach![]() póki co piję kawkę umyłam mamie juz głowę i wykąpałam ją za godzinkę podłączę jej jedzonko![]() dzisiaj chyba zrobię jajka na obiad bo nie mam pomysłu
|
|
|
|
#2409 |
|
zawsze mam racje
|
Ja dostaje czegos jak mi sie pociag spoznia 20 min nawet, a dopiero cos takiego
![]() Wczoraj bylam w gorach- tzn troche oszukiwane, bo czesc trasy wjechana kolejka, przez co oczywiscie bol glowy- bo nagla, za duza roznica cisnien ![]() A do tego bylam na zakupach- w koncu kupilam sweterki, ktore sa dobrej dlugosci- nie do pepka i nie do kolan Do tego w fajnej cenie- po 60 zl. Przy ostatnich cenach w sklepach to tanio wrecz. W cubusie widzialam sweter z bawelny 100% (czyli zaraz ksztalt straci) za 150 zl ![]() lili: mnie sie dobrze dzisny z cubusa trzymaly, ale polecam tylko granatowe, bo po czarnych mialam czarne nogi przez jakis czas A to jeden z niewielu sklepow, gdzie moge miec spodnie w ktorych jak siade to nie bedzie mi widac polowy pupy, tylko biore te z wyzsza talia, ktora jest u mnie dosc normalna talia.
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
Zapiszę sobie nazwę sklepu i jak będę kupowała to wejdę do niego ![]() Ja muszę niedługo się wziąć w garść i posprzątać, bo mi się taki bajzel od wczoraj zrobił ![]() Nie mam znowu pomysłu co na obiad zrobić dla Tż. Małej dziś zrobię jakąś zupę, ja może warzywa na patelnię z czymś zjem ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-19 o 10:00 |
||
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
a mnie obudził wlaśnie tel z agencji ... dostalam kolejne dni pracy ( mam tylko nadzieje, że nie wypali TŻ wyjazd w ten weekend, tylko w przyszły bo byśmy do domu wreszcie pojechali , a w ten weekend pracuję ) najlepsze jest to, że ładną wypłatkę za to dostanę taką jaką chciałam ( bo za miesiąc idziemy na wesele i potrzeba ciut więcej kasy ) i nawet uda się jeszcze cos odlożyć
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
przybrać na wadze to ja potrafię nadzwyczajnie szybko
Pochwalę się weszłam przedwczoraj na wagę i 1,5 kg mniej było, mimo, że późnym popołudniem się ważyłam ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
aa i od dziś dieta i to ostra ..0 slodyczy ... za 6 tyg wesele i muszę się wbić w starą kieckę ... także trzymajcie kciuki, a ja wskakuję na stepper
|
|
#2415 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej ![]() Bla bla bla, mi jest ciężko przybrać na wadze Kawa, zmęczenie i dziwna pogoda ![]()
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też od dzisiaj dieta![]() zazdroszczę
|
||
|
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
30 min na stepperze za mną
koszulka prawie cala mokra.. teraz sniadanko tz musi mi baterię do wagi kupić, bo mi nie chodzi
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedziała ta co wchodzi 3razy z rzędu na wagę coby potwierdzić wynik
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wagę schowałam z pół roku temu i boję się wyciągnąć bo wiem, że przerazi mnie ten widok ja cały czas o odchudzaniu myślę ale dupa mi rośnie i nic na to nie poradzę bo leniwa jestem normalnie tyję
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem coś o tym...Koczowałam na lotnisku w Wiedniu gdzie jedzenie było tak drogie, że byliśmy głodni. Mam nadzieje, że podejście do urlopu nr 2 się uda! Należy Ci się. U mnie pada, więc nici z jechania rowerem do pracy. Ostatnio wydajemy masę kasy Ale za to sporo osób mi mówiło, że schudłam. Weszłam na wagę i mniej więcej 1,2 kg mniej (nie ważę się codziennie). Nie żebym miała zamiar chudnąć, ale fajnie i tak ![]() Taaaak mi się nie chce iść do pracy. Net na netboku przestał mi działać, a mogłabym sobie nadrobić. Na uczelni wszystko mam załatwione ![]() Jedyne czego mi brakuje to czasu. A za chwilę zajęcia i będzie gorzej. Podpisałam nową umowę z telefonem (wzięłam Samsunga Galaxy mini) i nie mam nawet kiedy go sobie spersonalizować. |
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam ze sklepów.
60 zł poszło ![]() Na obiad jednak: -rosół dla małej (prócz tego mięsko-już zjadła z sosem )-kurczak w sosie aksamitnym z ryżem i warzywami na patelnię dla mnie (baaardzo mi ten Fix zasmakował niby sos brązowy,a taki fajny posmak ma )-ziemniaki ze schabem dla Tż ![]() Pogoda jesienna kropiło jak byłam na dworze.Czas na 2 kawkę ![]()
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam![]() my już po obiedzie bo Tż do pracy na 14 pojechał pogoda u mnie się poprawiła i słońce świeci a wczoraj cały dzień lało zaraz biorę się za grzyby bo Tż zebrał pół reklamówki i wysuszę
|
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś 3 obiady, a w weekend Tż sobie zgrzewa parówkę, bo mam w nosie gotowanie
|
|
|
#2425 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie dziś letnia aura jeszcze. Pogodnie i cieplutko Po pracy bankowo idę na długiiii spacer.Dziś na obiad u mnie rosół i potrawka z kurczaka z ryżem. Po za tym, to nie lubię poniedziałków.
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja gdzie wy te grzyby macie u nas normlanie w tym roku nic anic grzybów
a ja w tym roku już nawet zakupiłam w sierpniu suszarkę do gryzbów i zła jestem bo nie mam jak wykorzystać jej a jak w zeszłym roku chciałam kupić to nigdzie nie było albo ceny powalające bo był szał pał na nie bo tyle grzybów było.---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Ja widzę że u wszytskich dziś poniedzielny obiad
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmieniam tylko zostaw - smażone mielone z frytami, pulpety z ziemniakami. A dziś ostało się i takie i takie więc dla tż z ryżem a dla mnie z kaszą
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Naduś u mnie właściwie też, w sobotę był rosół w niedzielę miała być potrawka ale wyszło tak że wczoraj zrobiłam fasolkę po bretońsku więc dziś potrawka z marchewką i groszkiem
![]() A na jutro się już głowię czy właśnie schbowe czy może gulaszową zrobić ?? |
|
|
|
#2429 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() I tez biore forte, szkoda ze nieregularnie, bo zapominam
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzis mielone
dla mnie z buraczkami tz pomidorki z cebulka zajada |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Nuruś bardzo Ci współczuję tych nerwów i straconego czasu
należą Wam się wakacje

, no ale najważniejsze, że świeżego powietrza zaczerpnęliśmy, a mała się wybiegała 

niby sos brązowy,a taki fajny posmak ma
)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)