Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-18, 19:48   #3991
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

dziekuje dziewczyny za wszystkie mile slowa co do mojej osoby

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
s

caate swietne lakiery na jesien, ja chciala bez i kupilam z chi, ale nie do konca jestem zadowolona, raz wyglada jakby go wcale nie bylo, raz jakby byl perlowy, a mial byc mleczny. jednak tansze lakiery lepiej mi sluza
a jaki konkretnie?
trzeba wiedziec, przed czym sie wystrzegac

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ale tu dziś spokojnie....

dziewczyny która z was sudocremu używa? bo ma być na promocji w rossie i zastanawiam się nad kupnem...

kurde człowiek pracę próbuje pisać a w klatce obok impreza, muzyka na full i krzyczą ludzie cały czas...

ja uzywalam, po depilacji i wlasnie czekam na promocje aby go zakupic
goil szybko ranki i nie powstaly zaczerwienienia.

pol dnia szukam szkoly jezykowej, chce bardzo doksztalcic angielski, bo umie takie podstawy, a wiem ze w zyciu przyda mi sie on.
drugie pol dnia spedzilam na poszukiwaniu podkladu na zime i wiem, ze to bedzie BB cream, ale ktory dokladnie to bede sie kierowac opiniami.

jeszcze chcialam Wam podziekowac za ten olej biedronkowy. trzymalam go 18h na wlosach wraz z himalaya i jakie mialam cudowne juz po samym szamponie to ah czulam, az w rekach to nawilzenie, wlosy nawet nie splataly sie nic, a nic podczas mycia. maske nalozylam z przyjemnoscia, dodalam kilka kropel keratyny i mam nadzieje, ze rano jak bede miala suche, to bede baardzo zadowolona to moje 3uzycie oleju.
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 20:24   #3992
snowhitee
Zakorzenienie

Umalowałam pazurki where is the party maaatko jaki kameleon i do tego 1 warstwa kryje idealnie wklejam foty i jeszcze ostatnie miętowe eveline (miałam takie fajne pazurki i musiałam skrócić )

ze spa było dziś:
-dłuuuuga kąpiel w pianie
-depilacja nóg i pach
-mleczko brązujące na całe ciało
-krem na dłonie
-żel aloesowy na twarz rano
-moczenie paznokci i ogólnie całych dłoni w oliwie z oliwek+olej rycynowy
-manicure i pedicure

będzie jeszcze:
-krem na dłonie i stopy
-żel aloesowy na noc
-olej rycynowy na rzęsy i brwi
-gruba warstwa neutrogeny na usta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P9180292.jpg (34,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9180289.jpg (32,2 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9120244.jpg (32,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P9120246.jpg (29,6 KB, 32 załadowań)

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 20:55   #3993
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny za wszystkie mile slowa co do mojej osoby

a jaki konkretnie?
trzeba wiedziec, przed czym sie wystrzegac

pol dnia szukam szkoly jezykowej, chce bardzo doksztalcic angielski, bo umie takie podstawy, a wiem ze w zyciu przyda mi sie on.
drugie pol dnia spedzilam na poszukiwaniu podkladu na zime i wiem, ze to bedzie BB cream, ale ktory dokladnie to bede sie kierowac opiniami.

jeszcze chcialam Wam podziekowac za ten olej biedronkowy. trzymalam go 18h na wlosach wraz z himalaya i jakie mialam cudowne juz po samym szamponie to ah czulam, az w rekach to nawilzenie, wlosy nawet nie splataly sie nic, a nic podczas mycia. maske nalozylam z przyjemnoscia, dodalam kilka kropel keratyny i mam nadzieje, ze rano jak bede miala suche, to bede baardzo zadowolona to moje 3uzycie oleju.
tez uzywalam i moge polecic, z tymze mi lekko skore rozjasnial

teraz jest promocja w szkolach empiku, podobno na szkole roczna do 400 zl rabatu, zastanawiam sie wlasnie

lakier->sorbet addict, nie jest zly, aczkolwiek

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 23:34   #3994
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

ja zawsze na najniższej ale to dlatego, że mam rozjaśniane włosy
Dziękuję zacznę od najniższej nie chcę za bardzo zaszkodzić włosom

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
męczą nas- codziennie jestem w domu o 16 plus do tego po lekcjach dokładają nam fakultety, czyli czasem wracam do domu ok 17, jestem mega zmęczona a trzeba jeszcze lekcje odrobić i nauczyc się, co trochę robią kartkówki, próbne prezentacje z polskiego, z przedmiotów zawodowych też co dwa tyg. musimy oddawać próbne projekty egzaminacyjne a wiadomo, dla siebie też chciałabym mieć czas a nie mam go w ogóle... może teraz na początku nadali takie tempo a później juz troche będzie luźniej i aż się wstyd przyznać, ale w soboty śpię do 14 () i połowę dnia też już mam zmarnowane

edit. i dzięki dziewczyny za wsparcie nauki mam sporo, ale przynajmniej wiem że będę dobrze przygotowana do matury i egzaminów zawodowych jeszcze tylko pół roku męczarni, to nie jest duzo, dam rade
Na pewno dasz radę

Wróciłam od Tż fajnie dziś było
A jutro znowu do pracy
Stary 2011-09-19, 07:57   #3995
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam w górach. Na Szyndzielni i Klimczoku.

Ja wczoraj tak samo, z tym ze to bylo oszukiwane, bo szlismy tylko szyndzielnia- klimczok. Ale jak sie idzie w gory w poludnie tak sie to konczy.

Tylko tez zjazd kolejka to nie dla mnie, bo nagla za duza roznica cisnien i oczywiscie dopadl mnie bol glowy i znowu ledwo dojechalam z powrotem wieczorem

Do tego bylam potem za zakupach i nawet jak na mnie jesli chodzi o ubrania sie obkupilam. No ale w koncu natrafilam na sweterki normalnej dlugosci, a nie ledwo za brzuch
Kupilam:
- w tally weijl dwa swetry: jeden ciemny roz, drugi kolor ciezko mi nazwac, zalezy od swiatla i koszulka tez w kolorze ktorego nazwac nie umiem, cos hmm brzoskwiniowego ale ciemniejszego
- koszule w kratke w croppie, taka troche dluzsza, ale nie znowu taka po kolana
- i jednak nie koniec z kosmetykami, bo od tej wody w kranie jestem wysuszoan na wior, mimo balsamow. A bez balsamow bym sie zadrapala- wiec musialam kupic mocniej nawilzajace balsamy i mniej suszace zele tzn: olejek pod prysznic nivea, zel ziaja maslo kakowe, zel z yves rocher brzoskwiniowy , mleczko yves rocher oliwkowe i balsam cztery pory roku- fajny sklad- olej kokosowy, maslo kakaowe i ekstrakty kwiatowe a to za 8 zl-200 ml . Droga ta woda jak zloto i do tego suszaca Chyba filtr zaloze do lazienki, bo herbaty parze na wodzie zrodlanej i zupy tak samo gotuje, bo nic tylko kamienie nerkowe, moj tata tak mial i od tej pory tez nie pije kranowki. A w domu rodzinnym byla i tak mniej twarda woda.
Do tego md w kolorze makes me weak, jeden cien rozswietlajacy pod luk brwiowy i na chlodne wieczory olejek do kominka zapachowego o zapachu czekolady i pomaranczy

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
mi też- najdroższy jaki mam to miętowy inglot szkoda mi pieniędzy na drogie lakiery bo wiem że ich nie zużyję do końca .. poza tym-wolę mieć dużo tanich
Ja sie oczywiscie musialam przekonac na wlasnej skorze, bo te opi to takie super wytrzymale, a wcale nie, wiadomo po dniu nie odpadna (jak to np astor szybkoschnacy ), ale zupelnie zwykla wytrzymalosc.

Ale szczoteczke maja super i super sie rozprowadzaja Tylko z okazji, ze maja 15 ml sa ciezkie do zuzycia.

Wole takie zwykle po kilka-kilkanascie zlotych, no chyba ze trafi sie swietny kolor w drozszym to ok.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wlasnie ostatnio pisalam w innym watku, ze mam duzo granatowych ciuszkow- uwielbiam ten kolor
Tez kiedys lubilam, ale w sumie nie lubie ostatnio granatu do ciemnoniebieskich/granatowych/czarnych spodni, a bezowych cos ciagle nie moge kupic- bo albo superskinny albo chinosy
A w polaczeniu z wyzej wymienionymi kolorami nie lubie siebie w granatowej/ciemnoniebiskiej gorze

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
męczą nas- codziennie jestem w domu o 16 plus do tego po lekcjach dokładają nam fakultety, czyli czasem wracam do domu ok 17, jestem mega zmęczona a trzeba jeszcze lekcje odrobić i nauczyc się, co trochę robią kartkówki, próbne prezentacje z polskiego, z przedmiotów zawodowych też co dwa tyg. musimy oddawać próbne projekty egzaminacyjne a wiadomo, dla siebie też chciałabym mieć czas a nie mam go w ogóle... może teraz na początku nadali takie tempo a później juz troche będzie luźniej i aż się wstyd przyznać, ale w soboty śpię do 14 () i połowę dnia też już mam zmarnowane
Nigdy nie rozumialam zamieszania z prezentacjami Kiedys sie losowalo pytania i dwaj a teraz tak szaleja z tymi prezentacjami. U mnie niektorzy pol roku wczesniej pisali Ja ogolnie nie umiem napisac sobie czegos i powiedziec to slowo w slowo i tak zawsze bede mowic na spontanie i inaczej
Poza tym ten polski ustny to sie nigdzie nie liczy

Mam nadzieje, ze wyluzuja nieco. A poza tym pomysl jakie bedziesz miec fajne wakacje potem

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:12   #3996
snowhitee
Zakorzenienie

dzień dobry

Dbam o siebie

Stary 2011-09-19, 08:45   #3997
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
dzień dobry
dzien dobry

Ty masz zmienne godziny pracy czy czasem piszesz z pracy?

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 08:51   #3998
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
dzien dobry

Ty masz zmienne godziny pracy czy czasem piszesz z pracy?
nie nie mam zmiennych, teraz chodzę do pracy na 14-stą dopiero od października chyba będę znów chodzić na 9-10tą

Dbam o siebie

Stary 2011-09-19, 08:56   #3999
samaraNW
Zakorzenienie

witam

musiałam sprawdzić w google, co to są te chinosy, bo nie miałam zielonego pojęcia. okropne te spodnie

Cytat:
I w ogole w niektorych szkolach mieli po 20 pare godzin w klasie maturalnej A ja 35
ja tak miałam, najwięcej miałam w pierwszej klasie, w drugiej już troszkę mniej, a w trzeciej mi odpadła większość niepotrzebnych przedmiotów do tego nie chodziłam na wf i religię

Cytat:
szkoda mi pieniędzy na drogie lakiery bo wiem że ich nie zużyję do końca .. poza tym-wolę mieć dużo tanich

a wiecie co- znalazłam mój KWC (chociaż w sumie to nie kosmetyk ) jeżeli chodzi o stopy- nożyk do pięt z rossmana... nareszcie mam cudownie gładkie piety a nic nie pomagało i tyle z nimi walczyłam.. a tu cudeńko za 7 zł mnie uratowało
z lakierami mam tak samo, szczególnie, że tanie nie oznaczają złej jakości

co to za nożyk do pięt?

Cytat:

Nigdy nie rozumialam zamieszania z prezentacjami Kiedys sie losowalo pytania i dwaj a teraz tak szaleja z tymi prezentacjami. U mnie niektorzy pol roku wczesniej pisali Ja ogolnie nie umiem napisac sobie czegos i powiedziec to slowo w slowo i tak zawsze bede mowic na spontanie i inaczej
Poza tym ten polski ustny to sie nigdzie nie liczy
ja napisałam swoją prezentację dzień przed ustnym i zdałam na maxa. wystarczy wziąć temat łatwy, o którym się wie tyle rzeczy, że bez problemu to opowiesz.
do dziewczyn, które zdają teraz maturę - przeczytajcie lektury, które weźmiecie do prezentacji, bo sprawdzają pytaniami, czy ktoś czytał, a znam przypadek, że kolesia udupili, bo widzieli, że nie ma zielonego pojęcia na temat książek(streszczenie to za mało)
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:23   #4000
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dlatego lepiej miec lektury obowiazkowe i do tego jedna dodatkowa ksiazke I z tym da sie super zdac, a nie trzeba czytac dodatkowych rzeczy

Przynajmniej mnie nie mieli na czym zagiac A ludzie cuda wianki wymyslali, a zdali i tak gorzej niz ja.

<3 <3 <3
Stary 2011-09-19, 09:51   #4001
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
Kochane mam nadzieję, ze o mnie jeszcze nie zapomniałyście, ale wogole praktycznie nie mam czas na wizaz...wiecie poprawka i wyniknely pewne sprawy rodzinne...mam nadzieje ze za tydz wszystko juz dojdzie do siebie i bd mogla sie normalnie udzielac...dbajcie o siebie
Pamiętamy
Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz
Cytat:

edit. i dzięki dziewczyny za wsparcie nauki mam sporo, ale przynajmniej wiem że będę dobrze przygotowana do matury i egzaminów zawodowych jeszcze tylko pół roku męczarni, to nie jest duzo, dam rade
Dasz radę
Szybko zleci

Cytat:
ale tu dziś spokojnie....

dziewczyny która z was sudocremu używa? bo ma być na promocji w rossie i zastanawiam się nad kupnem...

kurde człowiek pracę próbuje pisać a w klatce obok impreza, muzyka na full i krzyczą ludzie cały czas...
Ja używałam na okolice bikinki po depilacji, zero krostek.

Dzień dobry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 10:00   #4002
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ja używałam na okolice bikinki po depilacji, zero krostek.
zapomniałam napisać - też tak używam sudocremu i jest super
Stary 2011-09-19, 10:52   #4003
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Dawno mnie tutaj z Wami nie było, ale postaram się nadrobić
U mnie były chwile szczęścia a teraz nawet jeszcze gorzej jest niż wcześniej eeeeh nie mam sił już na to wszystko.

Pocieszam się, że jeszcze niespełna 2 tygodnie i zaczną się studia, wyjdę do ludzi i czymś się zajmę

Muszę wreszcie zrobić sobie peeling twarzy, bo dawno nie robiłam, ale może to i dobrze, bo mój wysyp o którym pisałam kiedyś jest o niebo mniejszy

A tak poza tym, to planuję PRZEZ WAS założyć bloga Tak, przez Was;p też chcę, żeby mnie tak ktoś podglądał
Stary 2011-09-19, 11:08   #4004
zielone_oko
Zakorzenienie

LeejdiNaati co się znowu dzieje?
Stary 2011-09-19, 11:34   #4005
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
LeejdiNaati co się znowu dzieje?
Odpisałam w klubie

Muszę dziś sobie zrobić porządne SPA
Stary 2011-09-19, 11:40   #4006
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

co sądzicie o tej tunice??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02683.jpg (79,4 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-09-19, 11:40   #4007
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry Właśnie skończyłam lepić knedle i teraz trochę się pouczę na jutro, bo jeśli będę bardzo dobrze odpowiadać z pierwszeństw, to będę już jeździć, jako jedyna z naszej grupy

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a jaki samochód mniej więcej szukacie?
Przerażają mnie ludzie którzy mają odwage odebrać sobie życie..
Już znaleźliśmy i od wczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami pięknej zielonej polóweczki

Każda śmierć jest straszna, jednak powieszenie jest dla mnie najbardziej przerażające.... Jutro może będę widzieć się z tą kumpelą, jeśli przyjdzie na wykłady. Sama nie wiem co mogę jej powiedzieć, jak dodać otuchy.... Cały czas myślę o tym i jest mi jej strasznie żal, a jeszcze bardziej jej młodszych braci, którym potrzebny jest ojciec

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 11:44   #4008
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej

Mi się podoba spiąć paskiem pod biustem i będzie cud miód
Stary 2011-09-19, 11:44   #4009
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
hej

fajna
Szkoda, że wszystkie paski nie idą w jedną stronę.
Stary 2011-09-19, 11:44   #4010
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

o to kupię pewnie bo u mnie często są problemy po depilacji, kroski, podrażnienia to na porządku dziennym

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

musiałam sprawdzić w google, co to są te chinosy, bo nie miałam zielonego pojęcia. okropne te spodnie

z lakierami mam tak samo, szczególnie, że tanie nie oznaczają złej jakości

co to za nożyk do pięt?

zgadzam się - chinosy są straszne i tyłek w nich tragicznie wygląda... a moja współlokatorka w nich zakochana , kilka par ma... no ale- każdy ma prawo do swojego stylu , jej sprawa

a ten nożyk to coś takiego
http://www.google.pl/imgres?q=no%C5%...YzJCZDQ&zoom=1

Cytat:
Dlatego lepiej miec lektury obowiazkowe i do tego jedna dodatkowa ksiazke I z tym da sie super zdac, a nie trzeba czytac dodatkowych rzeczy

Przynajmniej mnie nie mieli na czym zagiac A ludzie cuda wianki wymyslali, a zdali i tak gorzej niz ja.
a ja prezentacje zrobiłam na temat totalnie nie związany z lekturami- była o baśniach i podaniach mojego regionu... pisałam ja tydzień przed maturą a uczyłam dzień wczesniej- ale że sama ją napisałam to nie było problemu żeby potem to opowiedzieć komisja była zachwycona tematem, że oryginalny itd a ja go specjalnie wzięłam bo wiedziałam że jak przyjdzie mi coś z lektur odpowiadać to będzie zonk bo nie czytałam wszystkich albo czytałam "po łebkach" , udawałam że czytam tak jak lalkę ... i kurczę była na maturze
i tak cten ustny polski do niczego nie potrzebny... chyba na niewielu uczelniach biorą go pod uwage...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 11:52   #4011
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nożyk wygląda groźnie, chyba bym się nie odważyła go użyć
Stary 2011-09-19, 12:02   #4012
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

nie w moim typie, sadze ze bedziepogrubiac

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry Właśnie skończyłam lepić knedle i teraz trochę się pouczę na jutro, bo jeśli będę bardzo dobrze odpowiadać z pierwszeństw, to będę już jeździć, jako jedyna z naszej grupy

Już znaleźliśmy i od wczoraj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami pięknej zielonej polóweczki

Każda śmierć jest straszna, jednak powieszenie jest dla mnie najbardziej przerażające.... Jutro może będę widzieć się z tą kumpelą, jeśli przyjdzie na wykłady. Sama nie wiem co mogę jej powiedzieć, jak dodać otuchy.... Cały czas myślę o tym i jest mi jej strasznie żal, a jeszcze bardziej jej młodszych braci, którym potrzebny jest ojciec
moze, ze gdy bedzie chciala pogadac chetnie ja wysluchasz?? mysle, ze wiele osob sie narzuca rodzinom , ktore kogos stracily ( niewazne w jaki sposob do tego doszlo)...

Cytat:
o to kupię pewnie bo u mnie często są problemy po depilacji, kroski, podrażnienia to na porządku dziennym

zgadzam się - chinosy są straszne i tyłek w nich tragicznie wygląda... a moja współlokatorka w nich zakochana , kilka par ma... no ale- każdy ma prawo do swojego stylu , jej sprawa

a ten nożyk to coś takiego
http://www.google.pl/imgres?q=no%C5%...YzJCZDQ&zoom=1

a ja prezentacje zrobiłam na temat totalnie nie związany z lekturami- była o baśniach i podaniach mojego regionu... pisałam ja tydzień przed maturą a uczyłam dzień wczesniej- ale że sama ją napisałam to nie było problemu żeby potem to opowiedzieć komisja była zachwycona tematem, że oryginalny itd a ja go specjalnie wzięłam bo wiedziałam że jak przyjdzie mi coś z lektur odpowiadać to będzie zonk bo nie czytałam wszystkich albo czytałam "po łebkach" , udawałam że czytam tak jak lalkę ... i kurczę była na maturze
i tak cten ustny polski do niczego nie potrzebny... chyba na niewielu uczelniach biorą go pod uwage...
u nas wymagali oddania pelenj pracy conajmniej 2 miesiace przed

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 13:16   #4013
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzieki za opinie dotyczacej tuniki.

Ja ostatnio mało czasu mam na komputer dlatego taka moja nikła obecnośc na watku.
Stary 2011-09-19, 13:25   #4014
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość

u nas wymagali oddania pelenj pracy conajmniej 2 miesiace przed
U mnie tez sie polonistka pieklila, no ale wiedziala, ze ja zawsze robie wszystko na ostatnia chwile i ze i tak zrobie dobrze

kitka: ja bym sie bala nozyka do piet, ze jeszcze gorsze poodrasta. Bo kiedys uzywalam tarki i na dluzsza mete wcale sie to nie sprawdzilo.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-09-19 o 13:29
Stary 2011-09-19, 13:50   #4015
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jesli nie sprawdzi sie 'po' myciu to bede uzywac go przed

wlasnie ostatnio pisalam w innym watku, ze mam duzo granatowych ciuszkow- uwielbiam ten kolor

taak, bezowy swietny

oczywiscie napiszę
Też uwielbiam granatowy.

Cytat:
Umalowałam pazurki where is the party maaatko jaki kameleon i do tego 1 warstwa kryje idealnie wklejam foty i jeszcze ostatnie miętowe eveline (miałam takie fajne pazurki i musiałam skrócić )

ze spa było dziś:
-dłuuuuga kąpiel w pianie
-depilacja nóg i pach
-mleczko brązujące na całe ciało
-krem na dłonie
-żel aloesowy na twarz rano
-moczenie paznokci i ogólnie całych dłoni w oliwie z oliwek+olej rycynowy
-manicure i pedicure

będzie jeszcze:
-krem na dłonie i stopy
-żel aloesowy na noc
-olej rycynowy na rzęsy i brwi
-gruba warstwa neutrogeny na usta
Piękne masz paznokcie. Ja też mam gdzieś takiej długości, ale chyba znowu będę musiała skrócić.

Cytat:
Ja wczoraj tak samo, z tym ze to bylo oszukiwane, bo szlismy tylko szyndzielnia- klimczok. Ale jak sie idzie w gory w poludnie tak sie to konczy.

Tylko tez zjazd kolejka to nie dla mnie, bo nagla za duza roznica cisnien i oczywiscie dopadl mnie bol glowy i znowu ledwo dojechalam z powrotem wieczorem

(...)
To pogoda nam dopisała.

A mi jest smutno od wczoraj i czekam tylko, aż minie ten czas... .
Najlepiej chciałam bym znowu wiosnę.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 14:00   #4016
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja to chyba sobie zainwestuje w lampe imitujaca swiatlo dzienne

<3 <3 <3
Stary 2011-09-19, 14:38   #4017
CABIN CREW

co do nożyka- dla mnie nic nie pomagało- tarka, pumeks , kremy wszelkiego rodzaju, peelingi, kąpiele dla stóp z solami itd... i to mi pomogło w końcu

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 14:58   #4018
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry! Dla mnie tydzień juz z górki, bo jestem po praktykach, dziś dość komicznie hehe

Jak zwykle, skuszona waszymi opiniami jestem posiadaczką colosala i korektora mineralnego z bell, którego niedawno odkryłam u siebie i obiema rzeczami jestem zachwycona, tusz super wydłuża juz po 1 warstwie, fajnie wygrubia i taki efekt daje cudowny, a korektor... zdecydowanie KWC dzięki caate!

angelinmyheart

nie smuć popatrz jaka piękna mamy jesień po co nam wiosna uśmiechu!

snowhitee;
cudowny miętowy

kobietasukcesu
szalejesz z zakupami ostatnio ale to jest właśnie rozkosz bycia kobietą

ramoncia
mi sie tunika nie podoba

Kitka
i ja polecam sudocrem sama sie zaopatrzę skoro jest promocja dzieki za info

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:03   #4019
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Dla mnie tydzień juz z górki, bo jestem po praktykach, dziś dość komicznie hehe

Jak zwykle, skuszona waszymi opiniami jestem posiadaczką colosala i korektora mineralnego z bell, którego niedawno odkryłam u siebie i obiema rzeczami jestem zachwycona, tusz super wydłuża juz po 1 warstwie, fajnie wygrubia i taki efekt daje cudowny, a korektor... zdecydowanie KWC dzięki caate!

angelinmyheart

nie smuć popatrz jaka piękna mamy jesień po co nam wiosna uśmiechu!

(...)
Dziękuje.
Ale smutno jest mi też z innych powodów, a ta jesień to taki dodatek, ale to minie. Musi minąć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:07   #4020
CABIN CREW

loluska sudocrem bedzie na te kody z rossa chyba 24go

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości