![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Anka
![]() ja Majce też daję zyrtec bo mądry lekarz na pogotowiu stwierdził, że objawy zewnętrzne - bladość, suche partie skóry i podkrążone oczy świadczą, że dziecko jest alergiczne. Mam w najbliższym czasie iść do lekarza rodzinnego żeby ją obejrzał i ewentualnie dał skierowanie na testy ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-09-19 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
coz, podkrazone oczy to tez symptom ze dziecku dokuczaja pasozyty
![]() nie daj sie Mała zwariować... ![]()
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
u mnie zyrtec stale w apteczce
![]() w lecie jest ok, ale jesień i zima to zaraz coś Mikiemu na skórze wyskoczy, jakieś egzemy go trapią a jak katar to już mus te 10 kropel odmierzyć, to obkurczy mu śluzówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Witam
Maja zdrówka ![]() Zresztą jak wszystkim dzieciakom ![]() u nas też katar się pojawił.W nocy Karolek budził się kilka razy z płaczem, //to już podejrzewałam co jest grane//I rano wstał kichający i z katarem. Wiem co jest sprawką, pierworodny chodzi już cały tydzień zakatarzony, w końcu go zaraził. powiedzcie mi czy ten zyrtec jest na receptę //może też go kupię/ narazie podaję tylko nasivin wit c , rutinos. i exberitoks |
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
co to wizaz nie chodzi? ja nie widze wiadomosci czy o co kaman??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też daję Zyrtec na katar (jest na receptę). Można dawać po 5 kropli rano i 5 kropli wieczorem albo jedną dawkę 10 kropli wieczorem (i zwykle tak daję). Dziś miałam jakiś koszmarny dzień - dużo paczek do zapakowania, trochę "papierkowej roboty" i jeszcze co chwilę ktoś dzwonił. Za odkurzanie zabierałam się 4 razy, a podłogę w kuchni myłam na dwie raty. Stos ciuchów do prasowania już się przestaje mieścić w szafie. Nie znoszę takich dni ![]() Popołudniu już luz - pojechaliśmy z Pauliną mierzyć krzesełka, chcę jej kupić takie dziecięce, ale już bez pasów, barierek, itp. Ma fajne krzesło Chicco, ale nie chce już w nim siedzieć. Szukam czegoś w stylu: http://www.stokke.com/highchair.aspx Używają wasze dzieciaki tego typu krzeseł?
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na krzesło rzuciłam dwie poduchy z lidla i są wystarczające ![]() Veronka to nie wizaż ![]() ![]() ja po południu byłam u orto ![]() ![]() mój obiektyw już w drodze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Piotrek ma stolik z Ikei z serii mammut i takie same trzy krzesełka. Uwielbia je, a poza tym opanowal sztuke wdrapywania sie na duze krzesla.
TZ cos rozklada przeziebienie ![]()
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajmuje mniej miejsca niz normalne i nie musze dawac poduszek itp...pozniej Antosi sie tez przyda. tylko, ze ja kupilam u nas na co niedzielnym bazarze wszystkiego i niczego za 30zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na finisz aukcji (te leginsy u sprzedawcy,od tunik wczorajszych) i spadam. edit. i leginsy Igusiowe ![]() http://allegro.pl/next-kolorowe-kwie...819120411.html choć u tego sprzedawcy licytowałam przede wszystkim dla tej bluzy w paski ![]() http://allegro.pl/next-zestaw-trzech...816322087.html jeden przesuwany ząb mnie po wizycie napierdziela. ale bez procha się raczej obejdzie. o dziwio przez 8mcy noszenia aparatu jeszcze ani razu nie ratowałam się przeciwbólowymi. dobranoc, spadam czytać biografię Coco Chanel. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-09-19 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
no to ja pokaze moje spodenki. kupilam koszulke za 0,5gr i zrobilam z niej na podstawie jej getrow wykroilam spodenki do zlobka.
musze zanabyc wiecej jakis koszulek i poszyc spodenki. z tego samego chce jeszcze czapke uszyc. na razie zrobilam tylko taka na probe, ale troche mala |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
hej. u mnie gorzej - wczoraj Maja miała taką gorączkę, że aż ją telepało
![]() ![]() ![]() jestem lekko podłamana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Maluśna ogromnie współczuję
![]() ![]() ![]() Jowiszkowa gratuluję wygranych aukcji ![]() ![]() Tunikę z Peppą - pewnie za duża będzie, ale to nic - urośnie ![]() http://allegro.pl/nova-tunika-ze-swi...809777440.html I taką z Minnie : http://allegro.pl/disney-tunika-minn...814083460.html Ver_Onko super szyjesz, naprawdę masz talent ![]() ![]() ![]() Saga współczuję ciężkiego dnia ![]() ![]()
#318 |
Zakorzenienie
|
Witam
u nas badziewna pogoda. Mała zdrówka dla Majeczki. Mam nadzieję że się dostałąś do lekarza i jej szybko pomogą. Karolek dziś dalej katarzy,Już nie kicha, Rano miał bardzo żółte gile, ale później już miał przeźroczyste.Mam nadzieję że mu to szybko przejdzie i nic innego się nie rozwinie. Zato togo najstarszego rozkłada coraz bardziej.Dziś jeszcze poszedł do szkoły//bo on n ie widzi innej opcji/a jeszcze ma lekcję grania. Muszę dziś jechać do apteki i apteczkę konkretnie zaopatrzyć bo wszystko się kończy. A 17 jadę na zebranie do szkoły, a ok 19 będę miała gościa//długo wyczekiwanego/ |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
hej
Kristi no to masz co robic ![]() ![]() Mała mam nadzieje u lekarza wiec trzymam kciuki za Majkę ![]() Kasiulka sliczne cacka znowu kupiaś, kurka , Ola to prawdziwa modnisia. Mnie to czasem az skręca jak widzę inne dziewuszki poubierane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#320 |
Zakorzenienie
|
hejka
Miki zagilany na maksa, dodatkowo czasami mokry kaszel, Olka czasem gile i zapchany nosek, witaj cudowne przedszkole ![]() robiłam remanent w fotkach oto Miki i jego siostra Olka mniej więcej w tym samym wieku sama nie wiem , podobne czy zupełnie inne bobasy ? ![]() ![]() o widzę, że następny mój bobas na fotkach wychodzi jakiś ryżawy ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-20 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasiu ładne tuniki ![]() u mnie dziś smętny dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
anka ja powiem tak
Miki jest bardzo podobny do Olci, różnią się tylko tym że Miki ma bardziej chłopięce rysy a Olcia typowo dziewczęce ![]() Śliczne dzieciaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obawiam się,że ja robiłabym tak samo dużo. w końcu do tej pory na kżde wyjście biorę aparat, czasem nawet do piaskownicy ![]() o, do lidla nie zabieram ![]() dziś żywię się głównie jajkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
hehe, to samo mialam pisac, ze ja malej tak malo robie zdjec. B ma co miesiac nowy folder w kompie, a Antosia tylko czasem jakies zdjecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Anka, przeciez to ten sam bobas. Miki w sukience
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Jowisz świetne te tuniczki. No i za taką cenę - masz talent do wyszukiwania na All
![]() Maja, Kristi współczuję choróbsk. Kristi oby na katarze się skończyło. Veronka powtarzam się, wiem, ale masz talent ![]() Anka podobne bobasy, a na tym zdjęciu w sukieneczce Ola wygląda mega dziewczęco. A i włoski u mnie na monitorze też widać takie lekko rudawe. U mnie ponuro i deszczowo. Rano zakupy, potem byłam z psem u weta. Z paczkami się dziś mega szybko obrobiłam, myślałam, że posiedzę chwilę z herbatką przy kompie. Ale gdzie tam - kurier właśnie przywiózł pakę nowych zimówek, muszę wystawić na All ![]() Kupiłam sobie dziś czekoladę mleczną z nadzieniem gruszkowo-miętowym, na osłodę ![]() Jeśli chodzi o krzesełka, to chyba się zdecydujemy na Stokke. Paulina ma w pokoju stolik z krzesełkami, ale potrzebujemy krzesła do kuchennego stołu (mamy aneks kuchenny, więc muszę kolorem dobrać do pozostałych mebli). Teraz siedzi na zwykłym i jak widzę jak się na nim wygina albo wręcz klęczy, to mi jej szkoda. Poduszki drugiej nie dam, bo już i tak nieraz spadła z krzesła.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.