Majowe Panny Młode - część V - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-15, 20:24   #4051
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część V

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
no to w takim rzie ja tez sie pochwale;D jestemy na urlopie w Pl i ruszylismy z kopyta slub 12 maja o godzinie 15, od tej niedzieli przez 3 tyg leca juz zapowiedzi, bo ksiadz powiedzial, e pozniej bysmy ich nie widzieli
zaliczka za sale i zespol wplacona
obraczki zamowione
no i najwazniejsze;d kupilam wczoraj suknie;D juuupiiii;D http://www.google.pl/imgres?q=suknia...:0&tx=55&ty=63

suknia na mnie ma zla halke pod spodem i trzeba ja zwezic w biodrach, dlatego na troszke dziwnie na biodrach lezy reszta idealna!!
wiec do przoduuu;D
śliczna
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Jagodziu, jeszcze raz gratuluję czekamy na foto na Tobie

śliczna, rybka, mój typ

Ja też dziś kupiłam suknię normalnie wysyp w tym tygodniu
Jest to suknia na którą chorowałam już od czerwca i nic piękniejszego nie znalazłam a ponieważ obniżyli cenę to kupiłam mimo to przekroczyłam trochę budżet
gratuluję zakupu upatrzonej sukni ja na szczęście znalazłam moją i sporo zaoszczędziłam
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ślubujemy tego samego dnia
Suknia śliczna, gratuluje zakupu

Super te wazony Dzięki za pomysł! Będę się musiała udać do najbliższego Carefoura, chociaż w życiu nie byłam Ale ta cena zachęca

A teraz ode mnie news dnia
Dzisiaj przyszły moje ślubne butki z Menbura Są śliczne Idealne, rozmiar pasuje, pasek nie spada z piety, w środku są wygodne i miękkie, palce nie wychodzą mi przodem, ale dla bezpieczeństwa pewnie kupię sobie takie płaskie żelowe wkładki do środka, żeby noga poszła wyżej bo mam strasznie szczupłą stopę na podbiciu
Ale się cieszę
Załączam zdjęcie, nawet jeszcze tej foli z paska nie zdjęłam Na zdjeiach jakoś tak się błyszczą w rzeczywistosci tego nie widać, ale to satyna może dlatego
buuuutki w realu booooski szkoda że ja nie mam tak sporego budżetu na butki... włączyła mi się kontrolka oszczędzania :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 08:15   #4052
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

A teraz ode mnie news dnia
Dzisiaj przyszły moje ślubne butki z Menbura Są śliczne Idealne, rozmiar pasuje, pasek nie spada z piety, w środku są wygodne i miękkie, palce nie wychodzą mi przodem, ale dla bezpieczeństwa pewnie kupię sobie takie płaskie żelowe wkładki do środka, żeby noga poszła wyżej bo mam strasznie szczupłą stopę na podbiciu
Ale się cieszę
Załączam zdjęcie, nawet jeszcze tej foli z paska nie zdjęłam Na zdjeiach jakoś tak się błyszczą w rzeczywistosci tego nie widać, ale to satyna może dlatego
Prześliczne

Cytat:

Ja też dziś kupiłam suknię normalnie wysyp w tym tygodniu
Jest to suknia na którą chorowałam już od czerwca i nic piękniejszego nie znalazłam a ponieważ obniżyli cenę to kupiłam mimo to przekroczyłam trochę budżet
Ewusia, gratulacje, pięknie wyglądasz Dekolt jest super!

Ja się chyba skuszę na przymierzanie sukien z tafty i odpuszcze falbanki. Może w weekend jakieś kolejne przymiarki.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:09   #4053
takaya
Zakorzenienie

Ewusia tak suknia bardzo w moim stylu Super, że znalazłaś właśnie taką która modeluje Ci sylwetkę. Moja talia to wytwór sukni normalnie nie mam prawie wcale talii.
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:24   #4054
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Panny Młode - część V

Ależ cudnie wyglądacie dziewczyny w swoich sukniach!!!
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 11:36   #4055
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
gratuluję zakupu upatrzonej sukni ja na szczęście znalazłam moją i sporo zaoszczędziłam

cieszę się razem z Tobą ze udało Ci się przyoszczędzić na sukni ja jednak mimo że wydałam dużo jak dla mnie, to bym żałowała jakbym się nie zdecydowała na tą ze względu na oszczędności, to była miłość od pierwszego wejrzenia, jak z TŻem
Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość

Ewusia, gratulacje, pięknie wyglądasz Dekolt jest super!

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Ja się chyba skuszę na przymierzanie sukien z tafty i odpuszcze falbanki. Może w weekend jakieś kolejne przymiarki.
mierz jak najwięcej wzorów i materiałów, bo a nuż się okaże że coś zupełnie niespodziewanego jest w Twoim stylu ja zaczynałam z przekonaniem że chcę prostą muślinkę, a skończyłam na rybce w sumie nie wiem z jakiego materiału, ale to jest taki delikatny, zwiewny jakby z domieszką jedwabiu
Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Ewusia tak suknia bardzo w moim stylu Super, że znalazłaś właśnie taką która modeluje Ci sylwetkę. Moja talia to wytwór sukni normalnie nie mam prawie wcale talii.
ja mam coś tam talii, ale na pewno nie tyle co w tej sukni a teraz jeszcze mam słabo zawiązaną na tym zdjęciu, bo tylko ubierałam się po to żeby fotkę zrobić
Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Ależ cudnie wyglądacie dziewczyny w swoich sukniach!!!

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 15:23   #4056
Duusiia
Rozeznanie

dziewczynki, czy wpadłyście gdzieś na jakieś ładne ozdoby do koków? jakieś grzebienie, spinki czy cokolwiek innego?szukam jakiejś ładnej ozdoby do włosów bo jakos nie widzi mi się kwiatek - planuję, najprawdopodobniej, bukiet z goździków i nie widziałam jeszcze tych kwiatów we włosach, welon po mszy ściągnę i tak jakoś goło będzie

https://www.facebook.com/pages/Rozko...68697883271953
Duusiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 15:38   #4057
DELL
Zakorzenienie

alez macie śliczne te Wasze suknie, i Wasze wybory sukien
achhh, cudnie!

Dusiia, przeglądaj sobie biżu w tych sklepikach ze spinkami,kolczyki i takimi pierdołkami w centrach handlowych... nie koniecznie pytaj o ślubną, bo to od razu cena dwa razy tyle.... jejku, wywiało mi nazwę tych sklepów.. coś na "B"....
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 15:40   #4058
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
dziewczynki, czy wpadłyście gdzieś na jakieś ładne ozdoby do koków? jakieś grzebienie, spinki czy cokolwiek innego?szukam jakiejś ładnej ozdoby do włosów bo jakos nie widzi mi się kwiatek - planuję, najprawdopodobniej, bukiet z goździków i nie widziałam jeszcze tych kwiatów we włosach, welon po mszy ściągnę i tak jakoś goło będzie

Duusiia, na wątku o kolorze różowym -> TU - Ifwka wskleiła kilka swoich zdjęć - chyba miała właśnie goździki w bukiecie jeśli dobrze rozpoznaję i goździka we włosach. Poproś, może wrzuci zdjęcie włosów i a nuż Ci się spodoba

Takaya kupowała kolczyki w sklepie too wee - mają tam piekne rzeczy - są też grzebienie

@Takaya - piękne te Twoje kolczyki - znalazłam wpis gdzieś na innym wątku i zakochałam się już w paru wzorach z tej strony TŻet dostanie listę prezentów na święta, dzień kobiet i jakie tam jeszcze w międzyczasie okazje wpadną

- George Elliot
Stary 2011-09-16, 23:17   #4059
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:

ja już Cię kiedyś bacikowałam żebyś po suknię szła serio już najwyższy czas, w niektórych salonach się czeka 6 miesięcy jak się chce nową
Ja z kolei pytałam siostrę TŻa kiedy najlepiej suknię kupować (szyła kilka lat suknie ślubne dla salonu sukien) i powiedziała, że 2-3 miesiące przed ślubem bo mogą zżółknąć

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 15:29   #4060
Duusiia
Rozeznanie

gdyby suknie faktycznie tak szybko żółkły to żadna nie nadawałaby się do sprzedania a np Jagodzia odkupiła używaną suknie w świetnym stanie. Mam nadzieje, że nasze kupione wiele miesięcy przed ślubem nie będą żółte poza tym, tak jak napisał Ewusia, na sprowadzenie do salonu nowej czeka się nawet 6 m-cy więc odłożenie tej decyzji na kilka miesięcy przed ślubem może być ryzykowne.
Przeglądam właśnie stronę toowee i inne z biżuterią i dwa grzebienie mi się spodobały. Ceny trochę powalające, ten większy 169 zł...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image_func.php.jpg (26,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1_45650a3eb8eb.jpg (46,7 KB, 7 załadowań)

Stary 2011-09-18, 17:51   #4061
takaya
Zakorzenienie

Ojj tak oni mają śliczną biżu w swoich kolczykach zakochałam się jak tylko je zobaczyłam u nich i nigdy ich nie sprzedam

To czy suknia żółknie zależy od rodzaju i jakości tkaniny oraz warunków w jakich jest przechowywana. Ja swoją suknię zamawiałam na początku grudnia wisi u mnie w pokrowcu schowana przed słońcem i ponad trzy miesiące po po ślubie wciąż jest bieluteńka.

Dusia sporo dziewczyn decyduje się na goździki we włosach. Ja wczepiłam sobie dwa zielone na plener bo zostały mi z bukietów z sali (plener był 1,5tyg po ślubie)
Na ślubie miałam eustomę, mimo, że nie było ich w wiązance ale się uparłam bo bardzo mi się eustoma we włosach podoba
Stary 2011-09-18, 17:58   #4062
alwa
Wtajemniczenie

no właśnie zastanawia mnie to żółkniecie, bo przecież są wypożyczalnie sukien, gdzie suknie wiszą po kilka lat i żółte nie są

Ja też się pochwalę, bo właśnie dziś znalazłam idealną dla siebie biżuterię. Chciałam coś subtelnego i nieprzesadzonego i nareszcie znalazłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biżu.jpg (22,6 KB, 16 załadowań)

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 20:36   #4063
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj tak oni mają śliczną biżu w swoich kolczykach zakochałam się jak tylko je zobaczyłam u nich i nigdy ich nie sprzedam

To czy suknia żółknie zależy od rodzaju i jakości tkaniny oraz warunków w jakich jest przechowywana. Ja swoją suknię zamawiałam na początku grudnia wisi u mnie w pokrowcu schowana przed słońcem i ponad trzy miesiące po po ślubie wciąż jest bieluteńka.
no dokładnie, nie wiem co by to musiał być za materiał żeby tak szybko zżółknął moja suknia czeka na mnie w salonie, w okolicach marca będę szła na dopasowanie a odbiorę dopiero przed samym ślubem
Cytat:
Dusia sporo dziewczyn decyduje się na goździki we włosach. Ja wczepiłam sobie dwa zielone na plener bo zostały mi z bukietów z sali (plener był 1,5tyg po ślubie)
Na ślubie miałam eustomę, mimo, że nie było ich w wiązance ale się uparłam bo bardzo mi się eustoma we włosach podoba
ja też raczej będę chciała kwiat we włosach tylko nie wiem jaki bo nie znam sie na kwiatach
Cytat:
Napisane przez alwa Pokaż wiadomość
Ja też się pochwalę, bo właśnie dziś znalazłam idealną dla siebie biżuterię. Chciałam coś subtelnego i nieprzesadzonego i nareszcie znalazłam
śliczna widzę ze nie jesteś przesądna i dobrze
Też będę szukać delikatnej biżu, jakieś kolczyki niezbyt wielkie i delikatną bransoletkę. Na szyję już nic bo dekolt mam w sukni bardzo ozdobny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 21:02   #4064
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z kolei pytałam siostrę TŻa kiedy najlepiej suknię kupować (szyła kilka lat suknie ślubne dla salonu sukien) i powiedziała, że 2-3 miesiące przed ślubem bo mogą zżółknąć
moja sukienka komunijna była taka jak ślubna :P tiul itd. wiecie nie alby tylko te takie księżniczkowe. Moja mama przechowywała ją w szafie. Po 8 latach oddała ją mojej cioci dla małej na przedstawienie i była bialuśka jak 8 lat wcześniej. Moja mama mówi że nie wolno trzymać sukni w worku foliowym lub w foli . Bo przez to suknie żółkną. Najlepiej w takich materiałowych bo materiał oddycha. A ta komunijna była przechowywana w poszewce na kołdrę.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-18, 21:37   #4065
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ooo dobra rada usze w takim razie przelozyc moja suknie do poszewki bo aktualnie jest wlasnie w worku foliowym i jeszcze takim futerale na ciuchy, ale bynajmniej nie jest on materialowy

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:07   #4066
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam właśnie stronę toowee i inne z biżuterią i dwa grzebienie mi się spodobały. Ceny trochę powalające, ten większy 169 zł...
Ojej, cena grzebieni faktycznie duża Ja upatrzylam tam sobie kolczyki i byc moze bransoletke - za około 150zł, ale obie rzeczy, no i jak pisałam zgłosze TŻetowi i moze mamie listę prezentów

Ja szukam biżuterii, jakiej co prawda nie noszę na co dzień, czyli bardziej strojnej, jak kolczyki, które miała Takaya - ale chcę mieć coś ślubnego, co będę mogła potem często zakładać na specjalne okazje No i sukienka w założeniu ma być bez ozdób.

Duusiia, zajrzyj jeszcze na alle... Kiedyś widziałam tam ozdoby do włosów za około 40zł. Szukaj pod "stroiki" - fryzjer wplata je we włosy - mi się podoba.

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Śliczny komplet

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2011-09-19 o 08:16
Stary 2011-09-19, 11:33   #4067
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam goździk we włosach

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
moja sukienka komunijna była taka jak ślubna :P tiul itd. wiecie nie alby tylko te takie księżniczkowe. Moja mama przechowywała ją w szafie. Po 8 latach oddała ją mojej cioci dla małej na przedstawienie i była bialuśka jak 8 lat wcześniej. Moja mama mówi że nie wolno trzymać sukni w worku foliowym lub w foli . Bo przez to suknie żółkną. Najlepiej w takich materiałowych bo materiał oddycha. A ta komunijna była przechowywana w poszewce na kołdrę.
dokładnie sukni nie można przechowywać w folii bo materiał wtedy nie oddycha
ja swoją trzymałam w poszewce na kołdrę i nic jej się nie stało
kupiłam ją pół roku wcześniej
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 11:50   #4068
Duusiia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja miałam goździk we włosach

dokładnie sukni nie można przechowywać w folii bo materiał wtedy nie oddycha
ja swoją trzymałam w poszewce na kołdrę i nic jej się nie stało
kupiłam ją pół roku wcześniej
A masz może zdjęcie fryzury? bardzo chciałabym zobaczyć jak to wygląda a nie trafiłam nigdzie na zdjęcie z gożdzikami akurat

Stary 2011-09-19, 11:57   #4069
takaya
Zakorzenienie

Ja pokrowiec na suknie dostałam z salonu, zazwyczaj są one robione z takiej jakby fizeliny i suknia wisi cały czas własnie w tym pokrowcu

Ewusia ja swoje kolczyki założyłam na jeszcze dwa wesela po swoim i będę nosic kiedy tylko nadarzy się okazja Dumna jestem, bo nie były drogie w sklepach z biżu takie same (też wykonane z metalu nie szlachetnego i szkła) kosztują ok 100zł!
Mam delikatne uczulenie na nikiel (swędzą mnie uszy po jakimś czasie) a w tych ZERO swędzenia
Stary 2011-09-19, 12:07   #4070
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
A masz może zdjęcie fryzury? bardzo chciałabym zobaczyć jak to wygląda a nie trafiłam nigdzie na zdjęcie z gożdzikami akurat
w wolnej chwili zerknę w domu i najwyżej ci podeślę
podaj mi maila na pw
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:18   #4071
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
gdyby suknie faktycznie tak szybko żółkły to żadna nie nadawałaby się do sprzedania a np Jagodzia odkupiła używaną suknie w świetnym stanie. Mam nadzieje, że nasze kupione wiele miesięcy przed ślubem nie będą żółte poza tym, tak jak napisał Ewusia, na sprowadzenie do salonu nowej czeka się nawet 6 m-cy więc odłożenie tej decyzji na kilka miesięcy przed ślubem może być ryzykowne.
Ale śliczne te grzebyki Ale ta cena Zakładam, że już bym go więcej nie założyła.
Alwa, bardzo ładne kolczyki wybrałaś, takie delikatne

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:33   #4072
Duusiia
Rozeznanie

Cytat:
Ale śliczne te grzebyki Ale ta cena Zakładam, że już bym go więcej nie założyła.
Alwa, bardzo ładne kolczyki wybrałaś, takie delikatne
no cena dość wysoka , 169 zł za większy lub ten z mniejszą ilością cyrkonii za 70 zł. Tylko faktycznie, raczej jest to rzecz jednorazowego użytku. Poczekam na zdjęcia T'ai z goździkami, może akurat mi się spodoba i będzie spora oszczędność

Stary 2011-09-19, 15:37   #4073
kindziulindzia
Zakorzenienie

a ja w końcu jutro idę na saolony

a no i dziś 8 miesięcy do ślubu
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:42   #4074
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
no cena dość wysoka , 169 zł za większy lub ten z mniejszą ilością cyrkonii za 70 zł. Tylko faktycznie, raczej jest to rzecz jednorazowego użytku. Poczekam na zdjęcia T'ai z goździkami, może akurat mi się spodoba i będzie spora oszczędność
Też chciałabym goździki w bukiecie (ew.kalie) i nie wiem jak to będzie wyglądało, więc chętnie zobaczę zdjęcia Planowałam też toczek (nawet śniło mi się ostatnio, że zamówiłam go u stylistki i go nie dostarczyła na czas - to był koszmar ślubny ) ale, żeby się zdecydować najpierw muszę pomierzyć

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a ja w końcu jutro idę na saolony

Super, będziemy czekać na relację I gratuluje ósemeczki

Stary 2011-09-19, 15:44   #4075
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Też chciałabym goździki w bukiecie (ew.kalie) i nie wiem jak to będzie wyglądało, więc chętnie zobaczę zdjęcia Planowałam też toczek (nawet śniło mi się ostatnio, że zamówiłam go u stylistki i go nie dostarczyła na czas - to był koszmar ślubny ) ale, żeby się zdecydować najpierw muszę pomierzyć

Super, będziemy czekać na relację I gratuluje ósemeczki
o pokazal się mój chorowitek
słuchaj Madziu kiedy mam ci oddac te twoje katalogi z sukniami? bo może są ci potrzebne?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:54   #4076
Duusiia
Rozeznanie

Cytat:
ja na początku chciałam woalkę, ale ostatecznie stwierdziłam, że do mojej sukienki nie pasuje zupełnie więc stanęło na długim welonie tylko do kościoła, ale do Twojej sukienki toczek będzie idealny

Stary 2011-09-19, 15:59   #4077
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
o pokazal się mój chorowitek
słuchaj Madziu kiedy mam ci oddac te twoje katalogi z sukniami? bo może są ci potrzebne?
Część Madziu
Katalogi mnie osobiście na razie nie są potrzebne, ale później chciała sobie przeglądnąć je "dziunia" Ale to dam Ci znać jak zapytam czy chciałaby je już teraz czy później Bo może przy okazji w piątek - zapytam

Cytat:
ja na początku chciałam woalkę, ale ostatecznie stwierdziłam, że do mojej sukienki nie pasuje zupełnie więc stanęło na długim welonie tylko do kościoła, ale do Twojej sukienki toczek będzie idealny
Właśnie. Dla mnie wizja toczka w ogóle pasuje do look, a najbardziej chciałabym osiągnąć taki styl retro Tylko, że toczek też do tanich nie należy i dlatego wolę mieć alternatywę w postaci prostego kwiatka we włosach

Stary 2011-09-19, 16:00   #4078
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

U mnie dziś 250 dni do ślubu

- George Elliot
Stary 2011-09-19, 16:02   #4079
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Część Madziu
Katalogi mnie osobiście na razie nie są potrzebne, ale później chciała sobie przeglądnąć je "dziunia" Ale to dam Ci znać jak zapytam czy chciałaby je już teraz czy później Bo może przy okazji w piątek - zapytam

ja do tej pory się smieję z tżtem z dziuni i tego waszego kolegi co was wykolegowali tyle wydatków a tu jeszcze tamci się wcisnęli

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 16:27   #4080
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja do tej pory się smieję z tżtem z dziuni i tego waszego kolegi co was wykolegowali tyle wydatków a tu jeszcze tamci się wcisnęli
No niestety, takie życie - do tej pory im tego nie mogę wydarować A tak serio, takie są uroki wpadek, choć i tak wszyscy zgodnie twierdzimy, że mogli poczekać jak już im się dzidzia urodzi, a nie tak teraz ślub brać - byłoby nam to na rękę nie ukrywam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości