|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IX
Prosze o info może byc priv ktora z tych nowych pomadek - z poczatku katalogu - jest krwisto czerwona bo nie potrafie doradzic klientce....
|
#902 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli jest to ta nowa pomadka z Wonder, to koleżanka mi dzisiaj powiedziała, że są to trzy ostatnie cyfry z danego (akurat pięciocyfrowego) kodu, tylko, że odejmuje się 30. Czyli jak szminka w odcieniu CLover Haze ma nr 22530, to próbka będzie miała kod 560
|
|
|
|
#903 |
|
Przyczajenie
|
A propos żelu Love potion , działa rozgrzewająco ( jak durex) , jest super jak się użyje trochę , jak się go da więcej to faktycznie "aż piecze "
, wewnętrznie nie zauważyłam żeby było coś nie tak i tak jak pisało FB jest słodki (ale nie wiem czy "jadalny" w wiekszej ilości Ogólnie jestem nim zachwycona, nie tylko ja
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam perfumy Love Potion i jestem po prostu zachwycona
![]()
|
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
A ja czytając Wasze posty odnośnie tego żelu stymulującego z Love Potion, też się skusiłam. I dopiero rozpakowując paczkę dotarło do mnie, ze ja samotna kobieta jestem, więc jak ja sobie go przetestuję
?Chyba jakies ogłoszenie do prasy dam w stylu "szukam przystojnego, zadbanego faceta w celu przetestowania żelu stymulującego Oriflame"![]() .Zamowilam tez caly komplet biżuterii Paris. W przypadku kolczyków jestem pozytywnie zaskoczona, reszta też obleci ( zdjęcia na katalogowym ). A krem na pękające pięty az mnie zszokował - już po pierwszym użyciu widać kolosalną róznicę! Na plus oczywiście. Stopy dużo gładsze. I jeszcze test próbki kremu do cery naczynkowej na dzień - faktycznie ma w sobie kolorowy pigment ( ale nie nazwałabym go żółtym, taki żółtawy beżyk ) i wyrównuje koloryt cery ( chociaż zaczerwienień całkiem nie pokrywa, to nie korektor ). Gdybym nie miała kolekcji kremów do twarzy "do szybkiego zużycia" w ilości kilkunastu sztuk - kupiłabym go. a tak, to cóż, może innym razem.
Aniołek[*]28.11.2015 Edytowane przez anetka832 Czas edycji: 2011-09-17 o 10:18 |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Oj chyba niee...
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
Któraś z was wie gdzie na stronie zmienić w ustawieniach, żeby nie dopisywały mi się do zamówienia katalogi?
Nienawidzę ich strony
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Przy każdym zamówieniu musisz kasować katalogi, instrukcja na pierwszej stronie wątku
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
aneczka dzięki
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam pytanie!
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem odcień Daring red i Red Devotion(modelka ma ten na ustach)
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
A poleciłybyście jakiś podkład z Oriflame?
|
|
|
|
#913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. najlepiej dla ułatwienia zorientować się w kolorze opakowania próbki - będzie on zgodny z kolorem opakowania pełnowymiarowej pomadki: * colourfull - satynowo-czerwony * triple core - listek z trzema "tabletkami" * hydracolour - listek z jedną "tabletką" * powe shine - srebrny * pure colour - czarny * GG ruby - kremowo-złoty * wonder colour - satynowo-fioletowy 2. w cenniku szukamy danej grupy próbek pomadek 3. odszukujemy kod próbki (lewa strona tabelki) po ostatnich cyfrach 4. po prawej stronie tabelki wpisany jest kod produktu pełnowymiarowego Cytat:
Poza tym - wszystkie pomadki mają w miarę naturalne kolory, a określenie "krwisto czerwona" kojarzy mi się z teatralnym efektem. No ale zawsze można oddać
|
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak sprawdzają się pomadki Giordani Gold, zadowolone jesteście, możecie mi powiedzieć, czy kolor Luscious Pink jest taki, jak w katalogu, czy wygląda zupełnie inaczej. Szukam koloru szminki różowego, ale nie bladego ani ciemnego, szminka powinna nawilżać i ładnie kryć. Myślicie, że te szminki spełniają te kryteria?
Miałyście dezodorant do higieny intymnej? Przydaje się, czy to taki gadżet raczej?
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
Czy jest tu może konsultantka jakas z Piaseczna albo lepiej Zalesia Górnego ewentualnia Warszawa Centrum? Chętnie bym coś zamówila
|
|
|
|
#916 |
|
Wtajemniczenie
|
Przetestowałam dzisiaj żel Love Potion - dogłębnie
Zwykle boję się stosować tego typu specyfiki, bo często mam uczulenie, ale po ostatnim smarowaniu go po skórze, dzisiaj odważyłam się na zastosowanie go "wewnętrzne". Na początku bałam się, że będzie piekło, bo momentalnie zrobiło mi się gorąco Po chwili jednak było ciepło i przyjemnie, więc dalsze testy przeprowadziłam wspólnie z TŻ Dla mnie żel ogólnie w porządku. Daje dobry poślizg, co spodobało się mojemu TŻ, ale jeszcze bardziej spodobało mu się, że jestem cyt.: "cieplutka w środku". Po zakończeniu testowania nie czułam żadnego podrażnienia, a skóra była nawilżona. Jak zwykle wzięłam prysznic, ale tym razem mam większe niż zwykle uczucie czystości i ogólnie pojętego komfortu.W związku z powyższym POLECAM i zalecam odważniej testować
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
akurat będe niedługo robić zamówienie. Mogę się spotkać w centrum Wawy, lub np. przy metrze wilanowska bo to bliżej Piaseczna.. Jak będziesz chętna to napisz do mnie
|
|
|
|
|
#918 |
|
Rozeznanie
|
ja bardzo lubię podkład mineralny giordani. n amnie ma takie wygładzające działanie ibardzo dobrze się "wtapia"
![]() może już było w tym wątku, ale nie mogę znaleźć, wiadomo, czy będzie jakiś produkt zamiast bazy pod makijaż giordani?
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam ostatnio mineralny Giordani i o ile przy pierwszym nałożeniu nie byłam zbyt zadowolona, jakiś taki... kleisty, to po kilku godzinach zmieniłam zdanie. Podkład jest bardzo trwały
podoba mi się bardziej niż Urban Shield, aczkolwiek w lecie Urban był genialny, tak fajnie się wtapiał w buzię
|
|
#920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W komentarzach wyczytałam, że ten kolor nie jest taki jaskrawy jak na zdjęciu w katalogu. ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Myślałam, że dzisiaj będzie ulotka, a tu nic |
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
specjalnie wstałam. No nic, może później wrzucą.
|
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
Jednak jest ulotka
|
|
|
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze postarali się z tą ulotką
Fajna
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
No ulotka niezła ja wziełam sobie piłke do ćwiczeń już dawno chciałam ale cena mnie troche odstraszyła a teraz jest praktycznie za 1/3 tamtej ceny
no i balsam do ust z jagodami który bardzo lubie
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ulotka jest, a ja dopiero z pracy wróciłam i już balsamu do ust nie ma
a tak go chciałam...Ogólnie chyba pierwszy raz w ulotce spodobała mi się więcej niż jedna rzecz Wzięłam błyszczyk Cherry i ten sztyft pod oczy, a chciałam jeszcze balsam do ust i korektor, ale balsamu nie było, a korektor chyba dla mnie za ciemny będzie
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Nareszcie zestaw korektorów jest dostępny .........
|
|
|
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
Ja wlasnie zamawialam i u mnie jeszcze byly balsamy do ust
![]() wzielam 5
|
#930 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Jestem w oriflame od niedawna i chciałabym sie dowiedziec, czy rabaty 3%, 6%...w progach punktowych, otrzymuje sie, jesli zdobedzie sie wystarczajaca ilosc punktow na poszczegolne procenty, tak? Zastanawiam się, czy dobrze zrozumialam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

, wewnętrznie nie zauważyłam żeby było coś nie tak i tak jak pisało FB jest słodki (ale nie wiem czy "jadalny" w wiekszej ilości
?

specjalnie wstałam. No nic, może później wrzucą.