Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 01:22   #1651
Niusia22
Zadomowienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Nvmd nie za późno Ty do tej szkoły?
skonczyłam poprawiać pracę ojejku i rano do Olsztyna i będę prowadzić 200km, chociaż nie, ok.240 bo jeszcze musze do ortodonty zajechać
Niusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:21   #1652
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niusia22 Pokaż wiadomość
Nvmd nie za późno Ty do tej szkoły?
skonczyłam poprawiać pracę ojejku i rano do Olsztyna i będę prowadzić 200km, chociaż nie, ok.240 bo jeszcze musze do ortodonty zajechać
nvmd chodzi do szkoły wieczorowej

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 08:42   #1653
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Nie słyszałam o tym, żeby kot rzucił się dziecku do gardła o.O to bardziej dzieci zamęczą kota, jak się nim bawią

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:24   #1654
Niusia22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
nvmd chodzi do szkoły wieczorowej
A to nie wiedziałam
Niusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 09:25   #1655
asik1503
Zakorzenienie

ja też nie spotkałam się żeby kot sam z siebie zaatakował kogoś... zwierzęta atakują jak czują zagrożenie... a które dziecko nie chciałoby "pogłaskać" kotka... tylko potem jak kotek robi ałka to dziecko ma żal do zwierzaka, że drapnęło a nie pamięta co samo zrobiło... mój chrześniak wiecznie tarmosi swoje psy... i jeden to ucieka gdzie tylko może a drugi jest dość cierpliwy bo pani nauczyła, że nie wolno gryźć ale ileż można wytrzymać jak maluch wykręca psu łapy... to pies w końcu reaguje... a potem jest ryk xD
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 10:01   #1656
Charlotte1103
Zakorzenienie

na osiedlu gdzie pracuje moja mama dzieci mecza kota statnio przytachaly kosz na smieci z drugiego konca osiedla i przykryly nim kota... biedny siedzial tak cala noc nie cierpie ludzi ktorzy mecza zwierzeta

wogole wstalam rano patrze a tu pol twarzy spuchniete <3 ciekawe jak ja pojade do tego wrocka ;/
Stary 2011-09-19, 10:06   #1657
nvmd
BAN stały

A ja umieram. Biust mi odpada. Zawsze czuje jakbym nosiła kamienie tydzień przed @ :/
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 10:07   #1658
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte1103 Pokaż wiadomość
na osiedlu gdzie pracuje moja mama dzieci mecza kota statnio przytachaly kosz na smieci z drugiego konca osiedla i przykryly nim kota... biedny siedzial tak cala noc nie cierpie ludzi ktorzy mecza zwierzeta

wogole wstalam rano patrze a tu pol twarzy spuchniete <3 ciekawe jak ja pojade do tego wrocka ;/
oj co Ci się stało?? ząb?

ja też nie toleruję znęcania się nad zwierzętami..bardziej mi ich żal niż ludzi..tż zawsze tak mówi,i się mi dziwi..ale taka prawda,że zwierzaki są bezbronne i nikt im nie pomoże..a ja bardzo kocham zwierzęta,nie mogę oglądać ani czytać informacji o znęcaniu się nad nimi bo mnie coś trafia

lecę robić obiad

Stary 2011-09-19, 10:17   #1659
Charlotte1103
Zakorzenienie

no wlasnie zab mnie nie boli tylko mam policzko spuchniete... chyba musialo mnie przewiac... musze jakos sie pozbyc tego "chomika" xD
Stary 2011-09-19, 10:49   #1660
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Co?! Nie można temu Kotu jakoś pomóc?
Stary 2011-09-19, 14:29   #1661
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:

ja też nie toleruję znęcania się nad zwierzętami..bardziej mi ich żal niż ludzi..tż zawsze tak mówi,i się mi dziwi..ale taka prawda,że zwierzaki są bezbronne i nikt im nie pomoże..a ja bardzo kocham zwierzęta,nie mogę oglądać ani czytać informacji o znęcaniu się nad nimi bo mnie coś trafia

lecę robić obiad
dokładnie też tak uważam... człowiek się zawsze wybroni... jak mu źle to powie a zwierzak? one jedynie mogą uciekać... nikomu się nie poskarżą, nie poproszą o pomoc jak ludzie... i właśnie dlatego, że są słabsze to my jako silniejsi powinniśmy się nimi opiekować a nie udowadniać swoją wyższość znęcając się nad bezbronnymi zwierzakami...
22.08.18
IG

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 15:00   #1662
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:

lecę robić obiad
mamy z Tż'em takie samo zdanie na ten temat

jestem chora (chyba mam zapalenie krtani) i w podłym nastroju (znó u mnie grobowo, bo matka zaczyna chore jazdy odstawiac i kłócic się z ojcem o byle co...)

A co do wspólnych pieniędzy, to bycie narzeczeństwem to jeszcze nie wspólne pieniądze (to jeszcze nie małżeństwo, nie jedna rodzina), a jak się nawet razem mieszka to na swoje pierdółki i potrzeby, które nie są koniecznością nie powinno się wyciągac od drugiej strony...Jestem z Tż'em i musimy planowac większe wydatki razem (wyjazd gdzieś, pójście do kogoś na wesele), bo musimy sie liczyc z tym, że druga strona może na to nie miec, tak samo pomogłabym mu finansowo, gdyby poprosił, ale gdyby to było ważne dla niego, pomoc przy firmie, zepsułoby mu się auto, nie miałby chwilowo na zapłatę ubezpieczenia, czy pójście do lekarza, ale na pewno bym go wyśmiała w takiej sytuacji, gdyby mi powiedział, że mam mu kupic nowego XBOX'a, albo kurtkę na motor -.-.
Ja rozumiem, są sytuacje, gdzie jedna strona pracuje, ale to raczej do przyjęcia dla mnie jest wtedy, gdy kobieta zajmuje się dziecmi, domem, bo np. mają 3 dzieci a facet ma firmę i sporo pracuje i wtedy ona raczej musi byc w domu, bo nie da się wyrównac obowiązków.

Może mam jakieś chore spostrzeżenia na świat, ale po prostu mnie razi coś takiego jak 'sponsorowanie' zachcianek drugiej strony. Tak zostałam wychowana, widziałam wiele przypadków, kiedy coś takiego się odwraca przeciwko tej drugiej stronie i dziękuję, nigdy na coś takiego nie pójdę...

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:22   #1663
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
Charlotte1103 wybierz się koniecznie na pokaz multimedialnej fontanny na Pergoli o ile jeszcze są
Kocham Pergolę

Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
A ja umieram. Biust mi odpada. Zawsze czuje jakbym nosiła kamienie tydzień przed @ :/
Mam tak samo, na szczęście ja dziś już 5 dzień okresu ;p

Cytat:
no wlasnie zab mnie nie boli tylko mam policzko spuchniete... chyba musialo mnie przewiac... musze jakos sie pozbyc tego "chomika" xD
A ja właśnie ząb chyba. Dziąsło mnie coś boli.. tak jakby jest tam coś i ciągle mi to przeszkadza, uczucie jak by się coś przykleiło do dziąsła.. -,- może przejdzie mi
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:24   #1664
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
A co do wspólnych pieniędzy, to bycie narzeczeństwem to jeszcze nie wspólne pieniądze (to jeszcze nie małżeństwo, nie jedna rodzina)
Zależy jak sobie para ustali... Bywa, że ludzie latami żyją bez ślubu, a jednak dzielą ze sobą życie... I wtedy to normalne, że mają wspólne finanse.

Cytat:
a jak się nawet razem mieszka to na swoje pierdółki i potrzeby, które nie są koniecznością nie powinno się wyciągac od drugiej strony...
Dla mnie to nie jest "wyciąganie od drugiej strony", tylko branie pieniędzy ze wspólnego funduszu. Norma.

Cytat:
ale na pewno bym go wyśmiała w takiej sytuacji, gdyby mi powiedział, że mam mu kupic nowego XBOX'a, albo kurtkę na motor -.-.
Bo Wy macie inny układ. Ale dla niektórych jest normalne, że mają wspólne pieniądze, więc wspólnie nimi gospodarują.

Cytat:
Może mam jakieś chore spostrzeżenia na świat, ale po prostu mnie razi coś takiego jak 'sponsorowanie' zachcianek drugiej strony.
Dla mnie to żadne "sponsorowanie", tylko kupowanie sobie rzeczy ze wspólnych pieniędzy
Stary 2011-09-19, 15:36   #1665
martusia205
Zakorzenienie

ja mam takie zdanie jak Black jestem z narzeczonym,nie pracuję a on tak,mamy wspólne pieniądze..staram się jakoś oszczedzać..kupować to co jest potrzebne,a nie to bez czego mogę się obejść,bo wiem,że oszczędzamy na nasze wesele,i jak nie dostanę auta,czy kolejnej pary butów to świat się nie zawali..a zawsze będzie oszczędniej.

sorki za nadużywanie słowa "oszczędnie"

Stary 2011-09-19, 15:56   #1666
pati0090
Zakorzenienie

co tam słychać dziewczynki nie jestem w temacie. Boziu jakie nudy. Poratujcie mnie i pogadajcie Ze mną

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 16:21   #1667
asik1503
Zakorzenienie

wybacz Chatul ale Twoje argumenty kompletnie mnie nie przekonują mówisz o wspólnym gospodarowaniu, wspólnych funduszach ale o spełnianiu tylko własnych zachcianek... to bardzo samolubne i wygodnickie... pewnie każdy by chciał żyć z cudzej kasy... ale to jest nie w porządku i wcale nie jest normalne... na własne kaprysy każdy powinien zarabiać sobie sam a nie ciągnąć ze "wspólnego skarbca" który zasila tylko jedna ze stron...
22.08.18
IG
Stary 2011-09-19, 16:24   #1668
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
mamy z Tż'em takie samo zdanie na ten temat

jestem chora (chyba mam zapalenie krtani) i w podłym nastroju (znó u mnie grobowo, bo matka zaczyna chore jazdy odstawiac i kłócic się z ojcem o byle co...)

A co do wspólnych pieniędzy, to bycie narzeczeństwem to jeszcze nie wspólne pieniądze (to jeszcze nie małżeństwo, nie jedna rodzina), a jak się nawet razem mieszka to na swoje pierdółki i potrzeby, które nie są koniecznością nie powinno się wyciągac od drugiej strony...Jestem z Tż'em i musimy planowac większe wydatki razem (wyjazd gdzieś, pójście do kogoś na wesele), bo musimy sie liczyc z tym, że druga strona może na to nie miec, tak samo pomogłabym mu finansowo, gdyby poprosił, ale gdyby to było ważne dla niego, pomoc przy firmie, zepsułoby mu się auto, nie miałby chwilowo na zapłatę ubezpieczenia, czy pójście do lekarza, ale na pewno bym go wyśmiała w takiej sytuacji, gdyby mi powiedział, że mam mu kupic nowego XBOX'a, albo kurtkę na motor -.-.
Ja rozumiem, są sytuacje, gdzie jedna strona pracuje, ale to raczej do przyjęcia dla mnie jest wtedy, gdy kobieta zajmuje się dziecmi, domem, bo np. mają 3 dzieci a facet ma firmę i sporo pracuje i wtedy ona raczej musi byc w domu, bo nie da się wyrównac obowiązków.

Może mam jakieś chore spostrzeżenia na świat, ale po prostu mnie razi coś takiego jak 'sponsorowanie' zachcianek drugiej strony. Tak zostałam wychowana, widziałam wiele przypadków, kiedy coś takiego się odwraca przeciwko tej drugiej stronie i dziękuję, nigdy na coś takiego nie pójdę...
masz całkiem zdrowe spostrzeżenia, ja mam takie same
biedactwo zdrowiej mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej i fizycznie i humor będzie lepszy...

co do znęcania się nad zwierzętami, to gorzej mi sięrobi jak słyszę o takich ludziach, jakbym mogła to bym za przeproszeniem za jaja powiesiła tych idiotów którzy przywiązali husky'ego za głowę do auta i jeździli tak aż mu odpadła...przypadków podobnych akcji było i jest wiele, powinni za to siedzieć tacy ludzie. Albo żeby im zrobili to samo...

kochane, nie odzywam się bo teżet wreszcie jest i nawet nie siedzimy w domu tylko ciągle gdzieś z Hanią chodzimy i łapiemy ostatnie ładne dni...

jeśli chodzi o kasę to ja jestem oszczędna a tż nie bardzo dlatego ustaliliśmy że ja pilnuję finansów, oczywiście bez przesady, ale no cóż jak ma się dziecko trzeba już rozsądniej podejść do sprawy :P
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 16:43   #1669
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
masz całkiem zdrowe spostrzeżenia, ja mam takie same
biedactwo zdrowiej mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej i fizycznie i humor będzie lepszy...

co do znęcania się nad zwierzętami, to gorzej mi sięrobi jak słyszę o takich ludziach, jakbym mogła to bym za przeproszeniem za jaja powiesiła tych idiotów którzy przywiązali husky'ego za głowę do auta i jeździli tak aż mu odpadła...przypadków podobnych akcji było i jest wiele, powinni za to siedzieć tacy ludzie. Albo żeby im zrobili to samo...

kochane, nie odzywam się bo teżet wreszcie jest i nawet nie siedzimy w domu tylko ciągle gdzieś z Hanią chodzimy i łapiemy ostatnie ładne dni...

jeśli chodzi o kasę to ja jestem oszczędna a tż nie bardzo dlatego ustaliliśmy że ja pilnuję finansów, oczywiście bez przesady, ale no cóż jak ma się dziecko trzeba już rozsądniej podejść do sprawy :P
ja w przyszłości chcę brać zwierzaki ze schroniska..tż także jest wrażliwy na ich krzywdę i w pełni to akceptuje..ludzie traktuję je jak zabawki niestety..

buziaki dla Haniusi dziś pomagałam kuzynce w wybieraniu imienia dla jej synka który urodzi się za 4 tygodnie

Stary 2011-09-19, 16:50   #1670
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

martusia205 i jakie imię wybrałyście?

Biedne zwierzęta, szczególnie kotów mi żal, psów mniej, ale jak widzę, jak ktoś kota męczy to mam ochotę i jego pomęczyć, żeby poczuł, jak to miło i przyjemnie. TŻ i ja to takie dwa kotomaniaki

Chora chyba będę cały nos zatkany, nie lubię tego

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2011-09-19, 16:53   #1671
asik1503
Zakorzenienie

o i co wybrałyście?
ja się boję brać zwierzaka ze schroniska bo kiedyś wzięliśmy dla koleżanki szczeniaka i nie dość, że kupę kasy się na malucha wydało to bidulka na koniec zdechła w ciężkich męczarniach bo była chora
22.08.18
IG
Stary 2011-09-19, 16:57   #1672
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
o i co wybrałyście?
ja się boję brać zwierzaka ze schroniska bo kiedyś wzięliśmy dla koleżanki szczeniaka i nie dość, że kupę kasy się na malucha wydało to bidulka na koniec zdechła w ciężkich męczarniach bo była chora
wybrałyśmy Adriana,Patryka,Szymona,i Filipa wstępnie i jeszcze coś ale nie pamiętam

Stary 2011-09-19, 17:04   #1673
asik1503
Zakorzenienie

heh co jest najgorsze w imionach? że często kojarzą się z konkretną osobą itak Adrian... mam kuzyna i kolegę w grupie takiego wesołego romka xD, Patryk... nowy chłopak eks mojego tż'a , Szymon... u mnie w klasie był taki lapsik xD, Filip... mój chrześniak
22.08.18
IG
Stary 2011-09-19, 17:04   #1674
Niezmienna
Wtajemniczenie

Chyba o mnie Dziewczyny zapomniałyście...bo rzadko sie udzielam ostatnio, ale wesele siostry miałam, urodziny swoje i tyle się działo. Dopiero dziś troszkę odsapnęłam ....

A wiecie co jest najgorsze, że w końcu mam chwilkę dla siebie a idę na nockę do pracy!

Edytowane przez Niezmienna
Czas edycji: 2011-09-19 o 17:06
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 17:08   #1675
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
heh co jest najgorsze w imionach? że często kojarzą się z konkretną osobą itak Adrian... mam kuzyna i kolegę w grupie takiego wesołego romka xD, Patryk... nowy chłopak eks mojego tż'a , Szymon... u mnie w klasie był taki lapsik xD, Filip... mój chrześniak
hah zgadzam się..dlatego kuzynka bardzo wybrzydzała..a ja jestem zdania,że nalezy się odciąć od tych skojarzeń..bo każdy człowiek jest inny a imiona muszą się powtarzać..to ludzkie

Stary 2011-09-19, 17:22   #1676
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
hah zgadzam się..dlatego kuzynka bardzo wybrzydzała..a ja jestem zdania,że nalezy się odciąć od tych skojarzeń..bo każdy człowiek jest inny a imiona muszą się powtarzać..to ludzkie
nie no pewnie ale czasem to jest silniejsze i wtedy lepiej sobie darować jak już są na imiona, które na prawdę bardzo źle nam się kojarzą
22.08.18
IG
Stary 2011-09-19, 17:27   #1677
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
wybacz Chatul ale Twoje argumenty kompletnie mnie nie przekonują mówisz o wspólnym gospodarowaniu, wspólnych funduszach ale o spełnianiu tylko własnych zachcianek... to bardzo samolubne i wygodnickie... pewnie każdy by chciał żyć z cudzej kasy... ale to jest nie w porządku i wcale nie jest normalne... na własne kaprysy każdy powinien zarabiać sobie sam a nie ciągnąć ze "wspólnego skarbca" który zasila tylko jedna ze stron...
właśnie o to mi chodzi

Z Tż'em mam "układ" jaki mam, bo szanujemy siebie nawzajem, nasz czas i energię, którą zużyliśmy do 'produkcji' pieniędzy. Oboje ciężko pracujemy na te 'tysiaki', on aktualnie we własnej firmie i wiem ile się musi nazapieprzac ze wszystkim, nie stac go na speca od marketingu i reklamy, więc musi nadrabiac w tym temacie sam, telefony dzwonią nieraz o 23(!?) bo ktoś się nie skapnie, że jego laptop jest w stanie hibernacji a nie popsuty (sytuacja z soboty). Ja pracuję w firmie ojca i przez to wymaga się ode mnie więcej i więcej (który pracownik zostałby 'poproszony' o wstanie o 2 w nocy, żeby zapakowac buty i przygotowac auto do wyjazdu w trasę?), ale to i tak mało. Wiem ile oboje trudu w to wkładamy i byłoby mi po prostu wstyd, gdybym poprosiła o zasponsorowanie zakupów ciuchowych (choc wiem, że Tż nie miałby nic przeciwko temu, jeszcze by się ucieszył, że mógł coś dla mnie zrobic, ale ja nie potrafie go tak wykorzystac).

Będziemy tworzyc rodzinę, będziemy miec dzieci i trzeba będzie wtedy dopiero umiec gospodarowac pieniędzmi, dom się sam nie opłaci, dzieci i my musimy coś jesc, ubrania też skądś trzeba brac, a jakies nadprogramowe wydatki? Leki, wizyty u lekarza, coś pójdzie nie po naszej myśli? Ja tam wolę już teraz byc oszczędna i zaradna i jeśli nie mam wielkich wydatków to odkładam na dom (może to będzie głupie 30 tysiaków, może trochę mniej, ale uwierzcie, dla mnie to będzie któraś częsc domu, w którym zamieszkam z Tż'em, naszymi dziecmi i psiakiem) i jeśli teraz ciągnęłabym z niego kasę na pierdoły, to co byłoby później?

Maryjamie
, w naszym związku też Tż jest bardziej rozrzutny, ale trochę naprowadziłam go na właściwe tory ciesz się czasem spędzonym z Mężem i córcią

Niezmienna,
brakowało mi Ciebie na forum jak zawsze jak będziesz miec czas to opowiadaj jak było na weselu Mam nadzieję, że świetnie! Współczuję nocki

asqua92, witaj w gronie chorowitków :C do łóżka i grzac się!

Dobra, mój Tż oszalał, właśnie wlazł mi do pokoju (ja wyglądam jak zasmarkany pasztet) a on mi słodzi jak może i daje syrop na kaszel, pakę chusteczek, herbatę (sam sie obsłużył w kuchni) gripeks, buziak w czoło, opierdziel, że nie śpię, tylko opatulona kołdrą siedzę przed kompem, po czym pojechał xD

martusia205, powodzenia z wybieraniem imienia, ja to dla chłopca bym miała problem, Tż coś pobąkiwał o Maksiu, mi zaś marzy się Leon ;P ale jak przyszłoby co do czego to bym zgłupiała jakbym miała wybierac imię dla syna
Ja jestem za Szymonem i Patrykiem

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Stary 2011-09-19, 17:56   #1678
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość
Chyba o mnie Dziewczyny zapomniałyście...bo rzadko sie udzielam ostatnio, ale wesele siostry miałam, urodziny swoje i tyle się działo. Dopiero dziś troszkę odsapnęłam ....

A wiecie co jest najgorsze, że w końcu mam chwilkę dla siebie a idę na nockę do pracy!
ja tam nie zapomniałam tylko sama nie mam czasu ;P jak się bawiłaś kochana na weselu?

martusia z tej czwórki najlepsze Szymon, no ale to moje zdanie tylko my mamy psa ze schroniska, tż go wziął 3 lata temu, następnego też planujemy wziąć stamtąd...
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 18:03   #1679
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

martusia205 ja jestem za Patrykiem choć w sumie każde imię mi się kojarzy z osobą, za którą średnio przepadam ale Patryk mi się podoba

Black Cashmere kochany Twój TŻ dlatego posłuchaj go i do spania^^ ja też się wybieram niby dużo zdrowia życzę

Éric-Emmanuel Schmitt
Stary 2011-09-19, 18:10   #1680
Black Cashmere
Zadomowienie

ja też się niby wybieram, ale albo mi za ciepło, albo za zimno, czy niewygodnie :P jak jestem chora to jestem maruda straszna, wczoraj przy Tż'ie też byłam chora, ale zamiast marudzic to ugłaskana zasnęłam na Kung Fu Pandzie 2 (idealny repertuar dla 23latki i jej o 2 lata starszego faceta xD)

Mam za swoje, tydzień temu mojito z lodem mi zaszkodziło...potem niewysypianie się, nie ubierałam się za ciepło/spałam przy otwartym oknie...a czwartek, piątek i sobota piłam, gdzie ja mam rozum?

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości