![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dietetyka swsm
cześć dziewczyny!
własnie dostała maila z uczelni: ZAWIADOMIENIE Informujemy, że został/a Pan/i przyjęty/a na pierwszy semestr roku akademickiego 2011/12. Uroczysta inauguracja odbędzie się 23 września 2011 roku o godz.16.30 w sali audiowizualnej na wysokim parterze. Prosimy studentów, rozpoczynających naukę w SWSM, o wcześniejsze przybycie w dniu inauguracji do siedziby Uczelni. Przed aulą od godz. 16.00 czynny będzie specjalny punkt informacyjny, gdzie będą m.in. wydawane „wyprawki studenckie”. Szczegółowy plan zajęć dostępny będzie na stronie internetowej www.swsm.pl, w zakładce Sprawy studentów/Strefa studenta/Plan zajęć. więc chyba my też się musimy na tej inauguracji pojawić :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Ja neistety nie moge być na inauguracji i już do nich napisałam co w związku z tym, co tam dokładnie bedzie itp. Czekam na odpowiedź - dam Wam znać
![]() A swoją drogą widziałam że jest podział na 3 grupy, nie wiecie w którą stronę to idzie? A - podstawowy angielski B - średniozaawansowany C - zaawansowany ?? czy odwrotnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Kurde, ja żadnego maila nie dostałam ;/ Wkurza mnie coś takiego - nie dość, że człowiek płaci im za wszystko - to jeszcze musi się sam prosić o jakiekolwiek informacje...
A co do tej inauguracji - to ciekawe po co my tam - skoro my wyprawek żadnych nie dostajemy - a za indeksy i legitymację jeszcze nie płaciliśmy ;/ Ciekawe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
No hej ja się właśnie zdecydowałam na fizjoterapie. Uznałam ale wahałam się nad kosmetologią ale olałam to po tym jak chamsko postąpili
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Patiszonek fizjo to fajny kierunek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Mnie się wogóle nie udało maila napisać - wysyłam, a przychodzi mi info, że nie udało się dostarczyć wiadomości na podany adres - a adres kopiuje z ich strony internetowej ;/
Ale napisałam wiadomość na gg - jak nie odpiszą, to jutro spróbuję... Ale, jak tak dalej pójdzie - to coś czuję, że ciężko będzie się z nimi wogóle dogadać - nie mówiąc o załatwieniu ważnych spraw... Tak samo jestem ciekawa kiedy niby dostaniemy indeksy i legitymację?! Przecież do 10-tego trzeba czesne zapłacić - a numer konta niby jest generowany na podstawie numeru albumu z indeksu ;/ A my nawet nie płaciliśmy puki co za indeks i legitymację ;/ I nic o tym też nie mówili, przy składaniu dokumentów... Nieładnie, nieładnie... Tak samo z tymi grupami - jest plan - ale skąd niby mamy wiedzieć w jakiej jesteśmy grupie?! ;/ Masakra - mam nadzieję, że Wam lepiej pójdzie i czegokolwiek się dowiecie ![]() P.S. To kto w końcu zostaje na zaocznych? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
nic mi nie odpisali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
A nie zostałyście poinformowane listownie?
Ja rok temu dostałam list z uroczystym powitaniem oraz informację o inauguracji roku, a o swojej grupie dowiedziałam się mailowo, bodajże 16 września (o ile dobrze pamiętam). I nie wiem czemu robią takie problemy, ale przypuszczam że to ma związek z nowo otwartym kierunkiem i oni sami jeszcze nie potrafią się połapać co i jak, ale to w sumie nie zmienia faktu że powinni się jakoś bardziej zorganizować. Zresztą....pisałam już parę postów wcześniej, że na tej uczelni z organizują mają na bakier, co widać niestety już na samym początku.
Czas i tak upłynie ![]() ______________________ Bieganie - nowa miłość <3 ![]() Edytowane przez $ylwu$ Czas edycji: 2011-09-19 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
No Sylwuś masz rację
![]() Ale jutro jest nowy - dłuuugi dzień... Może się coś poprawią... ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja również wybieram się na Dietetykę zaocznie ![]() Jak by ktoś miał jakieś pewne informacje to się podzielcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
No to ciekawe - bo na planie,który jest na ich stronie na internecie - to my (czyli grupy dietetyki zaocznej - 3 grupy), mamy pierwszy zjazd 30-tego września...
Ale pomijam fakt, że wciąż nie mogę jakoś wysłać tam maila, a gdy piszę na podany na stronie numer gg (który jest aktywny), to nikt mi nie odpisuje! Zaraz naprawdę się wkurzę... Jak oni tak dalej będą Nas traktować - to chyba zrezygnuję... Bo nie będę się całe studia szarpać z kimś... Czy komuś udało się z nimi skontaktować? Bo puki co - to ja już nic nie wiem... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Te Panie w rekrutacji same do końca nie wiedzą co i jak, ale pewne jest to ze 23-ego jest tylko rozpoczecie a zjazd jest 30,1,i 2-gi , 23 -25 ma zjazd KOSMETOLOGIA, rozmawiałam z dziekanatem i osobiście przesłali mi plan zjazdów na cały semestr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
A wiesz, w której grupie jesteś? I co są za zajęcia w ten pierwszy zjazd? Czy masz tylko terminy zjazdów? Ja już sama nie wiem co oni tam wyprawiają... A jestem ciekawa kiedy wyjdzie sprawa indeksów i legitymacji - bo, jak już pisałam do 10-tego trzeba czesne zapłacić - a numeru konta to Nam nie podali... ;/ Zobaczymy co to będzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Cześć ja wczoraj otrzymałam wiadomość i napisali o rozpoczęciu a dalej miałam napisane do której grupy należę i nr konta na który mogę wpłacać pieniądze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Tak wiem, dostałam wczoraj maila z przydziiałem grupy, co wiecej dzisiaj udało mi się przepisać do innej grupy na niższy ang. a co do dokładnego planu to nie ma jeszcze przypisanego. Widzialam ze kosmetologii dali plan tak średnio na 5 dni przed, więc nam może na rozpoczęciu coś powiedzą....a o legitymacji nic nie wiem, ale nie mam żadnych problemów z dodzwonieniem się do dz. rekrutacji tj. 32/207-27-10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
To super... Widzę, że tylko ja nie dostałam żadnego maila, ani nic w tym stylu... A jedziecie na inaugurację? I piszcie, w której grupie jesteście - to będziemy wiedzieć czy razem jesteśmy
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- P.S. Przed chwilą odpisali mi na gg - że jestem w grupie 1AZD - i że zaraz dostanę maila szczegółowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Ja jestem w 1 CZD ale nie mam pojęcia co oznacza ta grupa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Ja wiem tylko, że 1 - to semestr, Z - to zaoczne, a D - to dietetyka... A to C - to pewnie grupa jeśli chodzi o angielski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Ja jestem w 1BZD na własną prośbę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja też 1BZD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Tak, to fajnie - to ja jestem w podstawowym angielskim - super... Nie będzie trzeba zapieprzać w angliku... No i pewnie dzięki temu będę w tej samej grupie z moją koleżanką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Bo dzwoniłam tam dzisiaj i pytałam o co chodzi z tymi grupami, byłam w 1CZD i przepisałam się do 1BZD. ogólnie wykłady bedziemy mieli wszyscy razem tylko ćwiczenia i angielski wg. grup. to tyle co wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
To fajnie... No też mi się tak wydawało, że tak będzie... że wspólne wykłady... ale cieszę się, że jestem na podstawie z angielskiego - żebym tylko była z koleżanką...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
No to będzie ciekawie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem w grupie 1CZD i raczej zostanę w tej grupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dzwoniłam do dziekanatu wypytać o tą inauguracje
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Ja jestem w grupie 1CZD. Aha i któraś z was pytała o te nasze numery konta. Ja dostałam numer konta w mailu na samym dole jest umieszczony tak ze go nie widac zabardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
alusiaa306 dzięki za info - ja puki co wiem tylko w jakiej jestem grupie - bo na gg mi odpisali i niby mają mi maila tego wysłać - ale puki co, go nie dostałam...
No to widzimy się na inauguracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
hej
ja też 1CZD najbardziej zaawansowany angielski? no chyba ich pogięło :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
A co wy na to żeby w dniu inauguracji spotkać się gdzieś w szkole przed szkołą albo gdziekolwiek :P ? Ja nie zabardzo wiem nawet gdzie iść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.