![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
“i ty tez nie mów nic no może prócz tego że zależy ci nie planujmy lat wszystko byle nie tak”
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Ej no przestańcie się już sprzeczać. Jak będziemy tak wszystkie po kolei odchodzić to raczej nie pomoże.
A wątek upadnie , a chyba nie tego chcemy. Twórzcie, twórzcie , twórzcie - bo wątek istnieje dzięki tym, które coś w niego wkładaja. Wtedy były to ""stare krowy''' a dzis my. ''nowe krowy'' O! ![]() 'Za oknem mokną ludzie w samochodowym brudzie
Nadzieje z marzeniami zasiali pod stopami Blizny na doświadczeniu pozostawiają w cieniu Nie poznasz, co ich boli, kto idzie a kto stoi Wymyślne rzeźbią słowa by smutek w głosie schować' 'Nie muszę wiele umieć, lecz chciałbym Cię zrozumieć Pokochać Twoją inność, radosnych myśli zwinność Faluje w słońcu ziemia, czas kolor włosów zmienia Odwraca nas od siebie, na nowo godzi w niebie' 'Z rolą do odegrania na scenę los wygania Tak różnie się ich ceni, odważni, przerażeni Przecina wszelkie więzy codzienny obraz nędzy Uczucie niespełnienia na zawsze twarze zmienia'
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
dryfujemy po siódmym niebie
niepoprawnie romantyczni miłość w kilogramach bije od nas motyle nie odstępują nas na krok tęczowy kolor oczu uśmiech lśniący na odległość bądź moją radością, miłością bądź moim natchnieniem towarzyszem na następne cztery tysiące dni życia kącik ust unosi się miłe wspomnienia zostawiasz szkoda, że jest ich tak mało mam niedosyt ciebie
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
jesteś definicją wszystkiego .
nie chcesz ale to robisz. Ciągle za nim tęsknisz. mam trochę problemów ze sobą. Trochę, czyli całe mnóstwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
w ogóle przestańcie się dzielić na opisowym na stare krowy i nowe. co za głupota. po prostu twórzcie i tyle.
*** Stańcie z boku, spokój, dajcie mi szansę Bez pomocy mędrków chcę pokazać, że potrafię Mówią mi, gówniarzu - bawisz się A ja tylko chcę sam kierować swoim życiem Mówią, nie widząc, że ja też mam swoje uczucia Chce żyć po swojemu, podczas gdy wy chcecie zmuszać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Teraz jesteśmy my- wszystkie razem. Ja proszę o wyrozumiałość, przecież uwielbienie wraz z osobą nie znika, po mojemu przynajmniej. Dziękuję perełkom takim jak Paralogiczna Kochana czy caroline060, że zawsze dzięki nim przychodzi moje natchnienie- jesteście wspaniałą poezją. ________ Mam dłonie zimne od łez co nadążyć nie mogą za krokiem Twoich słów Gdybyś został i świat mój nie zatrzymał się w miejscu gdybyś mógł zostać i świat ten zamienić w cud znów - byłabym może dziś i ja szczęśliwa Czy dźwięk niewypowiedzianych słów może poranić serce, które nie bije? [...] Wróć by znów krzyczeć pod deszczowym niebem że jestem jedynym promieniem słońca dla Ciebie
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
no już, cichutko-cichutko dziewczyny
dziękuję trufelki :* _niebanalna, me9so3horny, blacknovice, caroline060 - Wam coś wzięłam :** Byli tacy, którzy postanowili zapomnieć.
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Primadonna
![]() Tell me please who the f*ck did you want me to be?
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
nie każdy uśmiech , to oznaka radości , wiesz ?
okłamywanie samej siebie opanowałam do perfekcji to nie moje oczy są uzależnione od Jego widoku to serce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Dot.: verba veritatis.
To że chciałabym zobaczyć posty starych dziewczyn nie znaczy to,że nie czytam innych.
Po drugie niczego im nie przypisuje tylko chodziło o to żeby się jeszcze czasem pojawiły bo "niektóre" o nich pamiętają. a po trzecie dochodzę do wniosku że tu są dzieci jakieś ciągle obrażone... o_O ![]() ![]() --- "Mała aleja róż Trzy rzeczy, które strach zobaczyć po imprezie: twarz, portfel i rejestr połączeń." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
...
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
A po co nam podziały? Każda tutaj obecna wnosi do tego forum coś wspaniałego - bo kawałek siebie.
A to, że często apeluje się o powrót kilku, które były tu kiedyś, to tylko przez wzgląd na tęsknotę za nimi i chęć poczytania ich tu ponownie. Pozdrawiam. *** Powiedziałeś o kilka słów za dużo. Zabolało. A słowa są jak rany. Potrzeba dużo czasu by się zabliźniły. noszę samotność w kieszeni głaszczę ją palcami pieszczę czułe punkty minęło dużo czasu zanim zrozumiałam, że twoja obojętność była tylko pancerzem bałeś się, że Cię zranię... dlaczego pomimo tego iż śpię z Tobą w jednym łóżku mam wrażenie, że wcale Cię nie znam? a może to Ty sam nie znasz siebie?
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozwól oddychać mojej
duszy a Ty prowadź mnie, bo bez Ciebie cofam się doceniałam tą ciszę lecz kochałam barwę Jego głosu kochałam Jego myśli zarówno te które znałam jak i te które były odległe śmiał zawierać w sobie wszystko czego Bóg nakazał mi pożądać, co gorsza pozwolił sobie na odebranie mi tego nie czyń mnie kimś najważniejszym, chcę być tylko sensem Twojej egzystencji upadać boleśnie i znów się podnosić, rzewnie płakać by uśmiech zagościł pamiętaj, że słońcem Twoim była zapomnij, że kiedykolwiek śmiałam nazwać Cię moją miłością
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz mnie pomiędzy nienawiścią, że odszedłeś a nadzieją, że wrócisz...
Z myślą że nie było cię wczoraj ani dziś już zdążyłam się pogodzić, ale przeraża mnie myśl, że nie będzie cię jutro. dzisiejsze pokolenie ma mocne głosy i kruche serca. tak wiele ocen wystawionych zbyt pochopnie. wiele decyzji podjętych zbyt gwałtownie .. ' mężczyzna pyta Boga: - " dlaczego uczyniłeś kobiety takimi pięknymi ? " na to Bóg: - " abyś je kochał ! " mężczyzna: - " a dlaczego uczyniłeś je takimi głupimi ? " na to Bóg: " - żeby Ciebie kochały ! " ![]() ' wieczór to taka pora doby, gdy serce nie rozumie co znaczy "niekochamcie". ' ' - pijemy ? - a co, imieniny masz ? - nie, wódkę. ' ![]() nie jest samotna - jest tak wyjątkowa, że nikt na nią nie zasługuje ' siedemnaście lat temu dostała nową grę , nazywała się życie . grała w nią codziennie , dwadzieścia cztery godziny na dobę . aż pewnego razu doszła do nowego poziomu o nazwie " miłość " . nie dała rady , wyskoczył napis " game over " , przegrała . ' Miała ochotę się roześmiać, ale nie udało jej się, bo zazdrosne serce nie uznaje śmiechu.
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
![]() __ ''Uświadamiasz sobie jak bardzo kogoś kochasz, gdy nie umiesz opisać tego przy użyciu słów. Od prawdziwego mężczyzny odchodzi się tylko raz. To prawda! Zabiłam swoje serce, ale przecież to wszystko dla Jego dobra. Może o tym jeszcze nie wiesz, ale szczęście nie jest dla wszystkich. Zastrzel mnie tą amorkową strzałą. Nasze niewidzialna radary sięgnęły ku sobie, wyczuwając fizyczne impulsy miłości umiejscowionej w umyśle, a nie w ciele. Gdy miłość otwiera ci bramę, nie przeciskaj się przez dziurę w płocie. Niczym Kopciuszek spróbujmy znaleźć ziarno radości pośród śmieci zazdrości, kłamstwa i obłudy. Nie ścinaj róży, daj cały krzew. Nie wiem co czuł Adam kiedy stracił Ewę, ale podejrzewam, że Bóg pierwszy raz zobaczył tak smutny widok.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Gdy miłośc otwiera Ci drzwi, trzaskasz nimi po czym zaglądasz przez dziurkę od klucza, bo może jednak coś straciłeś, powiedz mi miły, gdzie tu sens? Nie widzę błędów, które wytykają mi inni, idę wzdłuż ulicy, na której płakało tysiące dusz, wciąż obracam się za siebie, widzę przeszłośc, która nie opuści mnie aż do śmierci. Mając szczęście w swoich rękach, wypuszczam je, po co mi ono skoro nie mam komu o nim powiedziec? Jak wyglądało, jakie jest, jak smakuje, jak pachnie. Ty byłeś jedyną osobą, która rozumiała mnie bez słów. Odszedłeś, a wraz z Tobą ciepłe lato, znów deszcz i ziąb w tym zawiłym świecie. Nie mam komu opowiadac o tym, że znów rano wypiłam za gorącą kawę oraz zirytowała mnie mina pana w autobusie.
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
''Chodź, zniszcz mnie,
Pogrzeb mnie, pogrzeb mnie, Z tobą jestem skończona '' A co byś zrobił gdybym chciała walczyć ? Wyśmiać ci to wszystko w twarz Co byś zrobił ? A co, gdybym upadła na podłogę, Nie mogąc już tego wszystkiego znieść, Co byś zrobił ? Ma to coś i to coś mi się podoba
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
k' woli wyjaśnienia.
nie mam nic przeciwko tym które są tu od początku. wręcz przeciwnie nawet z niektórymi się 'zaprzyjaźniłam'. chodziło mi po prostu o to żeby nie rozdrapywać przeszłości i po prostu tworzyć, o. przepraszam za zamęt. * * * stoisz za daleko. stoisz tam gdzie nie sięga ramię. lżej mi. jak po jakiejś diecie, straciłam całe 80 kg. straciłam ciebie.
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
gdy Twoja strata wydaje się być ciężarem ponad siły..
zawsze mawiał, że należy iść do przodu chodź zaraz dodawał iż potrzeba czasu i niczego nie wolno na siłę przyspieszać. czasami czuję, że nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej. chcę, ale słowa więzną w gardle.
![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
kamisha & patrysiowa_, dziękuję z głębi serca, Najmilsze ♥
Przecież nie mogę pozwolić by każdego wieczora jak ja był sam. Muszę mu pozwolić na szczęście. Nawet nie wiem jak chcę byś kochał mnie tak jak nienawidzisz. Punkt ósma znikałeś z łóżka. Po kwadransie witałeś mnie z trzema niebieskimi bratkami; Miła kwiaciarka pytała wczoraj o Ciebie. _ ![]() błagam skończcie! więcej jest w poście bzdur, niż rzeczy ważnych dla tego wątku.
![]() |
#261 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___ Pod jej łagodnym usposobieniem krył się dziki zwierz. Dałeś się zmylić i tyle. Szczęście i miłość są tym, co czyni Kobietę prawdziwie szczęśliwą. Usiłowała wyczytać coś z jego twarzy, ale było to niemożliwe: radosny, kretyński uśmiech, niepasujący do nieco desperackiego, uważnego spojrzenia zmrużonych oczu.
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Wybacz, ale dzisiaj jestem nie do wyjścia. Dziś nie wyglądam, nieczynna jestem, chyba też trochę nie żyje. Może jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Everything will be ok.
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
oczywiście jesteście niezastąpione !
![]() "ludzie nie płaczą dlatego , że są słabi. płaczą , bo byli silni zbyt długo. co by się nie działo On będzie przy Tobie blisko zawsze . doceń to , bo na nikim mi tak jeszcze nie zależało. przysięgam jak umrę to zrobie wam takie paranormal activity , że się posracie." powiedzcie mi dlaczego czekam na coś co się nigdy nie wydarzy ? czy ja mam na prawdę wystarczająco siły żeby to przetrwać ? to jest zbyt trudne. mój plan na resztę życia : NIGDY , PRZENIGDY NIE ZAKOCHAM SIĘ W MĘŻCZYŹNIE O BRĄZOWYCH WŁOSACH I NIEBIESKICH OCZACH. __________ hej . to ja odrobina Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
blondii69 - więc chyba nas dobrze rozumiesz, i nigdy nam tego nie zrobisz. będziesz, będziesz, będziesz.. ♥ kontrastowa0, Paralogiczna - moje serduszka ♥ ____________________ " to love is hard, not to love is harder. trudno jest kochać, nie kochać jeszcze trudniej. I don’t know if I miss You or if I just hate being alone. nie wiem czy tęsknię za Tobą, czy po prostu nienawidzę być sama. God, why would I pray for You if 99% of the boys You create are assholes? Boże, po co miałabym się do Ciebie modlić, skoro 99% chłopaków których stworzyłeś to dupki? I want to love someone whose heart has been broken, so that he knows exactly how it feels and won’t break mine. chcę pokochać kogoś, kto miał złamane serce, kto dokładnie wie, co się wtedy czuje i nie złamałaby mojego. please God, make my tomorrow better. proszę Cię Boże, uczyń moje jutro lepszym. "
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Kontrastowao - pozwalam sobie na małą kradzież
![]() 'Szekspir byłby dumny z naszej dramatycznej miłości
Rumienił się gdy na niego spojrzałam, gdy mu się przyglądałam cały płonął Miłość spytała przyjaźń : Dlaczego Ty istniejesz skoro ja już jestem ? Przyjaźń odpowiedziała : Istnieje aby zostawić uśmiech tam gdzie Ty zostawiłaś łzy . Chcę znów wierzyć w miłość Mieć siłę by wstrzymać łzy. Mieć prawo do walki Znowu dotknąć gwiazd .Zatrzymać czas Bo w pamięci jest siła zaklęta. Listy i zdjęcia, oczy zapłakane, trudne pytania ciągle te same. 'M jak miłość' to 'Samo życie'... Mieszkasz w 'Hotelu 52', a tam poznajesz 'Pierwszą miłość'. Myślisz: kurczę 'Jaka to melodia?' Może to już 'Na dobre i na złe', ale nie... to tylko 'Świat według Kiepskich'. ![]()
![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna, strasznie się cieszę, że jesteś.
![]() ludzie, egoiści narzekający na egoizm innych.
nie szukam mężczyzny, dla którego będę ideałem, tylko takiego, który dostrzeże moje wady, a potem je pokocha. lęk zabił uczucie, mimo że to uczucie miało zwalczyć lęk. uciekasz wzrokiem. co powiedziałyby mi twoje oczy? naiwność cechowała mnie od zawsze, na błędach się nie uczę. chodź, oczaruj naiwną dziewczynkę.
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
" pozwoliłam mojemu sercu odejść, jest teraz gdzieś na dnie ale zdobędę nowe i wrócę po nadzieję, którą mi ukradłeś zatrzymam cały świat przed zamienieniem się w potwora, zjadającego nas żywcem "
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Ważne, aby mieć kogoś takiego, kto cię kopnie w odpowiednim momencie w dupę, wyzwie cię, siądzie na psychikę.
On to robi dla tego, żebyś sobie życia nie zmarnował i żebyś się otrząsnął. Ten ktoś nazywa się przyjaciel. Chcesz czy nie chcesz częścią mego życia jesteś. Subtelnie otuliłeś moją duszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.