Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 23:00   #1891
Ania_M_
Raczkowanie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Na wszystkich weselach na których miałam większą lub mniejszą przyjemność być była naklejki.
Taki "zwyczaj" jest u nas, wódka jest zawsze z banderolą. To już nie te czasy kiedy kupowało się spirytus i się go samemu rozcieńczało i rozlewało po butelkach

Rozumiem, że jedni to lubią inni nie, jedni chcą inni nie. Wszystko jest ok.
Pytam tylko co lepsze naklejki czy te etykietki.
Czy te etykietki nie spadają z butelek, jak się leje wódeczkę
Nie byłam na weselu gdzie były etykietki raczej zawsze były to naklejki.
A bardziej przemawiają do mnie etykietki bo mam plan, że sama je zrobię

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Naoglądałam się wesel że hoho już i muszę Wam powiedzieć, że najlepsze rozwiązanie miała ostatnia para. Pierwszą wódkę ( gdzie się od razu gorzką pije itp.) mieli naklejoną, ozdobną itp a następne to już szły normalne bez wstążeczek i naklejek, bo co jak co, ale butelki wódki na weselu często się wymienia, więc dla mnie to trochę strata kasy

Ciekawe rozwiązanie - wezmę je pod uwagę.
Powiedzmy dwa pierwsze "sorty" (że się tak wyrażę) ozdobione, a reszta normalne
Dobry pomysł dziękuję
Stary 2011-09-19, 23:08   #1892
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Upsss będzie dobrze

Dziwczyny mam pytanko odnośnie alkoholu. Mianowicie czy będziecie miały naklejki na butelkach czy takie małe etykietki?
A jeśli etykietki to czy oryginalne naklejki na wódce zdrapujecie czy zostawiacie?

I co ładniej wygląda? Jakie macie zdanie?
Ja będę miała zawieszki na wódke, orginalną etykietę zostawiam, nie będę jej zdrapywać bo po co? niech ludzie nie maja wątpliwosci że ją kupiłam
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 23:13   #1893
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Na wszystkich weselach na których miałam większą lub mniejszą przyjemność być była naklejki.
Taki "zwyczaj" jest u nas, wódka jest zawsze z banderolą. To już nie te czasy kiedy kupowało się spirytus i się go samemu rozcieńczało i rozlewało po butelkach

Rozumiem, że jedni to lubią inni nie, jedni chcą inni nie. Wszystko jest ok.
Pytam tylko co lepsze naklejki czy te etykietki.
Czy te etykietki nie spadają z butelek, jak się leje wódeczkę
Nie byłam na weselu gdzie były etykietki raczej zawsze były to naklejki.
A bardziej przemawiają do mnie etykietki bo mam plan, że sama je zrobię

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Ciekawe rozwiązanie - wezmę je pod uwagę.
Powiedzmy dwa pierwsze "sorty" (że się tak wyrażę) ozdobione, a reszta normalne
Dobry pomysł dziękuję
Widziałam też rozwiązanie, że taki kosz z wódką pary młodej którą oni mieli przy stole, jak podchodzili goście itp to mieli ozdobną, reszta zwykła

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 23:18   #1894
Ania_M_
Raczkowanie

Dziewczynki ja zmykam
Dobrej nocy
Stary 2011-09-19, 23:19   #1895
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałam też rozwiązanie, że taki kosz z wódką pary młodej którą oni mieli przy stole, jak podchodzili goście itp to mieli ozdobną, reszta zwykła
a po co mieli ten kosz z wodka? bo n ie rozumiem
Stary 2011-09-19, 23:22   #1896
(kicia)
Zakorzenienie

dobranoc dziewczynki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 23:28   #1897
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dobranoc dziewczynki
Dobranoc
ja jeszcze się uczę
Stary 2011-09-19, 23:29   #1898
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
a po co mieli ten kosz z wodka? bo n ie rozumiem
Często ojcowie/starsi mają kosze jak donoszą wódkę na stoły, to oni mieli taki sam tylko że swój, gdzie była wódka ozdobiona I sobie chłodzoną donosili i jak oni polewali gościom, to ze swojej ozdobnej. A goście miedzy sobą, ze " zwykłej" bez naklejek/zawieszek

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 23:41   #1899
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
My się będziemy składać we 3 i w sumie więcej jak 20zł nie chciałabym na to wydać, ale dziś np. znalazłam coś takiego... Fajne czy nie bardzo, jak myślicie? Dla kogoś, kto uwielbia książki, filmy i obce kraje: http://www.nokaut.pl/gadzety/sejf-ka...safe-book.html
Mój tatko dostał kiedyś od mojego kuzyna książkę Ballentines'a. Co w środku było chyba pisać nie muszę
Jeśli nie znajdziecie innego prezentu dla promotora to kasetka może być. Ja jednak postawiłabym na prawdziwą książkę. Ale co człowiek to inna opinia

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
coś pięknego ale długaśne

http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC...eature=related

kocham Guns N' Roses
też kocham g'n'r i oczywiście November Rain także

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A wiec pogoda 17 wrzesnia sie PM idealnie udała, było 20 stopni, chodniejszy wiatr ale było jak znalazł PMka miał suknie z Ukrainy co bedzie widac na zdjeciu. Nie dziwie sie ze tam ją kupiła bo sam pochodzi z dosc dziwnej rodziny gdzie matka kazała jej pracowac od 15 roku życia na swoje rzeczy bo ona tylko jej daje dach nad głową i jedzenia na reszte musi zarobic sama, na swoje wesele tez wiec suknia jaka była taka była. Ogólnie nie w moim guscie bo jak to na Ukrainie lubią błyskotki. Było dośc dużo niedociągniec jak zauwazyłam bo mieli tylko kucharki do gotowania, wszystko roznosiła rodzina ale sprawnie im to szło. Nie miał kto przed przyjazdem Młodych nalac szampana i to tez minus bo tak głupio jak inni nalewaja a goście czekaja i Młodzi tez. Wesele umilał dj który sie nie nadawał na dja bo Młodzi mieli wybrane utwory a on puszczał jakies techno co raz i kazdy uciekał z parkietu. Młodzi zamiast podejsc i mu wytłumaczyc to tylko mówili ze ten dj to taki i owaki i w gruncie rzeczy muzyka była słaba.
Młodzi na pierwszy taniec mieli piosenkę po angielsku ( nie pamietam tytułu choc piosenka jest mi znana) i taki jeden z prostszych układów, wyszło im to super. Było sporo zabaw i to takich które sama chciałam miec na swoim weselu i nie wiem teraz czy się powtarzać
A o to jak wyglądałam ja na weselu Fryz na zdjeciu wygląda dziwnie ale w rzeczywistości fajnie ta grzywka skrecona wyglądała Doczepiłam sobie tez kępki ale ich jakoś na zdjeciu nie widać
O i to jest właśnie przykład sukni, której bym za Chiny Ludowe nie ubrała. A Ty wyglądałaś ślicznie. Tak młodzieńczo

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
piękna jest ta piosenka
nam jak zespół pokazywał płytę z jednego wesela to para tańczyła do piosenki take my breath away z filmu hot shots, też ładna
A nie przypadkiem z filmu Top Gun z Tomem Cruisem
Chyba, że w Hot Shots też było, a nie pamiętam

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Co do tych gejowskich fotek... mimo, ze nie są one jakies zboczone, nie wsadzają sobie gleboko jezyka do ust.... to ja i tak nienawidze gejow!!! na lesbijki latwiej mi spojrzec... kazdy ma prawo do swoich opini
A mi się podobały bardzo. Wystrój świetny, dodatki przemyślane i dopasowane idealnie. A największe wrażenie zrobiło na mnie zdjęcie z rodziną. Bo jeśli się kochają i mają prawo do zawierania ślubów to czemu z tego nie korzystać. Każdy ma prawo do miłości i szczęścia. Jeśli pary homoseksualne tak postrzegają miłość to czemu nie. Dla mnie nie ma znaczenia czy lesbijka, czy gej. Mimo tego, że ogólnie utarło się, że lesbijki to "mniejsze zboczenie". Toleruję wszystkie związki, oczywiście bez żadnych perwersji, pruderii. Bo czasem wolę patrzeć na spokojnie idących sobie ulicą facetów trzymających się za ręce, niż oglądanie pary heteroseksualnej obściskującej się, śliniącej i prawie rozbierającej na ławce w parku. Jak widać skrajności w każdym przypadku nie spotykają się z moją aprobatą, ale okazywanie sobie uczuć w granicach dobrego smaku, niezależnie od płci, uważam za całkiem normalne. A to co się dzieje w sypialni to sprawa indywidualna nas (jako ja+TŻ, lub inne pary hetero) czy też homoseksualistów.
I nie chciałam tego kierować do Ciebie Paulinko, tylko akurat pod Twoim postem napisałam swoje odczucia.
Mamy demokrację, wolność słowa, więc każda opinia jest tak samo ważna i dobra.

Pamiętacie kiedy ostatnio byłam chora???
No i znowu mi z nosa cieknie... Jakiś pechowy dla mnie ten schyłek lata

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 23:45   #1900
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Często ojcowie/starsi mają kosze jak donoszą wódkę na stoły, to oni mieli taki sam tylko że swój, gdzie była wódka ozdobiona I sobie chłodzoną donosili i jak oni polewali gościom, to ze swojej ozdobnej. A goście miedzy sobą, ze " zwykłej" bez naklejek/zawieszek
Aha to po to im to było już rozumiem

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pamiętacie kiedy ostatnio byłam chora???
No i znowu mi z nosa cieknie... Jakiś pechowy dla mnie ten schyłek lata
może Cię TŻcik ostatnio za mało ogrzewa?
Stary 2011-09-19, 23:51   #1901
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Naklejki/ zawieszki na wódkę ja lubię i naklejki i zawieszki. U nas praktykuje się i jedno i drugie, z tym że naklejki były odkąd pamiętam, a zawieszki wprowadzają młodzi od niedawna. Dzięki naklejkom/zawieszkom i wierszykom na nich tworzy się taki swojski klimat. Ja tam się nie boję, że jak jest oryginalna naklejka z wódki zdarta to zawartość może być "podrobiona". Zawsze pozostaje banderola na wierzchu. no i widać, czy butelka postawiona na stole była już otwarta czy jest fabrycznie zamknięta. Póki co skłaniamy sie bardziej w kierunku naklejek. Na pewno zrobimy swój własny oryginalny projekt, może jakieś małe zdjęcie dołączymy??? Przy zawieszkach boje się, że mogą się gdzieś miedzy palcami plątać.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 00:19   #1902
tenebrosa
Wtajemniczenie

Margida, dzięki za wrzucenie linka z tymi grawerowanymi spinkami do mankietów. Pozwolisz, że sobie zapiszę? Pokażę coś takiego TŻtowi. Myślę, że mogłoby mu się spodobać, bo on woli na ślub raczej poważne spinki, a nie takie jajcarskie typu "I love my wife" i serduszko. Powiedział, że takie z przymrużeniem oka to chętnie na plener założy

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Hehe, nasze Chłopy mają tak samo - wolą zacząć ćwiczyć wcześniej, żeby jak najswobodniej się czuć w tym układzie Ja zresztą się z tym zgadzam, bo jak zaczniemy sobie w głowie układać ten układ już teraz, robić pierwsze próby, to z czasem wykreuje się nam taniec-ideał a jakbyśmy się wzięli na ostatnią chwilę (jak większość par zresztą robi), to by było sztywno i tylko byśmy się niepotrzebnie stresowali. A tak to pewnie będziemy ten układ znać w nocy o północy
Właśnie bardzo mnie TŻ zaskoczył, że chce wcześniej zacząć ćwiczyć. Może to też dlatego, że powoli zaczęłam go uświadamiać, że i na poprawiny chcę wyćwiczyć pierwszy taniec, więc będziemy mieć 2 x więcej roboty Poza tym wie jak bardzo mi zależy na dobrym tańcu. W każdym razie wolałam powiedzieć mu realistycznie, że zaczniemy ćwiczyć w kwietniu niż żeby się nie oburzał, że to za wcześnie, gdybym wyskoczyła np. ze styczniem... A tu taka niespo z jego strony

W ogóle to trochę dziwi mnie to olewanie pierwszego tańca, o którym pisałaś - przygotowywanie tego na ostatnią chwilę, bez głębszego przemyślenia, wyboru piosenki, aranżacji układu itd. Dla mnie wesele jest tak długo szykowaną imprezą, że ten pierwszy punkt programu na parkiecie też powinien być wyjątkowy i dopracowany. Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Każdy robi jak mu pasuje, niektórzy lubią spontany.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Czy u Was ciasta są wliczone w cenę lokalu, czy osobno zamawiacie? U mnie osobno alkohol, napoje, owoce i ciasto. Zastanawiam się,czy to norma, czy nasi własciciele restauracji tacy skąpi ...
My zamawiamy osobno ciasta i tort, alkohol: wódka, wino, produkty do drinków, owoce. Napoje zimne bezalkoholowe, szampan na powitanie i napoje gorące bez ograniczeń dostajemy w lokalu w cenie.

Cytat:
Tenebroso:W tej sukni super wyglądasz : https://wizaz.pl/forum/attachment.php?
attachmentid=4228756&d=13 16176552
Fajnie wygląda, ale to jednak zupełnie nie mój styl Czułam się w niej jak sierotka. Ale fakt, że proporcje chyba całkiem ładnie podkreśla? To jest właśnie mierzenie sukni we właściwym rozmiarze - inne, nawet najpiękniejsze, ale za duże, nigdy nie będą wyglądać na fotce rewelacyjnie. I weź tu coś wybierz

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A o to jak wyglądałam ja na weselu Fryz na zdjeciu wygląda dziwnie ale w rzeczywistości fajnie ta grzywka skrecona wyglądała Doczepiłam sobie tez kępki ale ich jakoś na zdjeciu nie widać
Twój look - naprawdę świetny! Suknia PMki rzeczywiście przebogacona, ale zgadzam się z Chatką - PMka wcale źle w niej nie wyglądała. Tylko bolerko i rękawiczki były całkiem od czapy jak dla mnie.
Btw, czy taką fryzurkę rozważasz na swój ślub?

Cytat:
Dziewczyny mam pytanko odnośnie alkoholu. Mianowicie czy będziecie miały naklejki na butelkach czy takie małe etykietki?
A jeśli etykietki to czy oryginalne naklejki na wódce zdrapujecie czy zostawiacie?
Naklejek nie będzie, zostawiamy oryginalne etykiety. Co najwyżej jakieś delikatne ozdoby w postaci kokardek tego typu: http://allegro.pl/wstazki-zawieszki-...810354746.html

A ja po pierwszych zajęciach ze stylingu muszę z dumą twierdzić, że wcale nie straciłam przez wakacyjną przerwę formy. Myślałam, że po 1 h 15 min intensywnego tańca nie będę w stanie doczłapać się do domku, a tu miłe zaskoczenie, bo nie czułam się wcale zmęczona i do domu leciałam jak na skrzydłach.

Śpijcie dobrze!
Stary 2011-09-20, 07:52   #1903
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
Naklejki/ zawieszki na wódkę ja lubię i naklejki i zawieszki. U nas praktykuje się i jedno i drugie, z tym że naklejki były odkąd pamiętam, a zawieszki wprowadzają młodzi od niedawna. Dzięki naklejkom/zawieszkom i wierszykom na nich tworzy się taki swojski klimat. Ja tam się nie boję, że jak jest oryginalna naklejka z wódki zdarta to zawartość może być "podrobiona". Zawsze pozostaje banderola na wierzchu. no i widać, czy butelka postawiona na stole była już otwarta czy jest fabrycznie zamknięta. Póki co skłaniamy sie bardziej w kierunku naklejek. Na pewno zrobimy swój własny oryginalny projekt, może jakieś małe zdjęcie dołączymy??? Przy zawieszkach boje się, że mogą się gdzieś miedzy palcami plątać.
CZEŚĆ Dziewczyny - dziś JA jestem pierwsza.
Miłego dnia

Jestem tego samego zdania. U nas zawsze na weselach były naklejki a zawieszki wchodzą od niedawna muszę pomyśleć co wybrać. Nie byłam na weselu ani nikt z moich gości (chyba) na którym były zawieszki i nie wiem jak to się sprawdza

tenebrosa bardzo fajne te kokardki zwłaszcza seledynowe zapisałam
Stary 2011-09-20, 07:56   #1904
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej

dziś nastała wiekopomna chwila cieszę się szczerbaty na suchary
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 07:58   #1905
M_ilkaa
Rozeznanie

Witam Was

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

My na wódkę na pewno będziemy mieli ozdobne naklejki , myślałam o tych śmiesznych z Allegro , ale teraz nie mogę znaleźć linka
Stary 2011-09-20, 08:03   #1906
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
Witam Was

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

My na wódkę na pewno będziemy mieli ozdobne naklejki , myślałam o tych śmiesznych z Allegro , ale teraz nie mogę znaleźć linka
Czy chodzi o coś takiego?
http://allegro.pl/etykiety-naklejki-...820394396.html
Stary 2011-09-20, 08:03   #1907
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry

co do zawieszek- my chcielismy sobie sami zrobić, ale zobaczymy czy jak to wyjdzie. naklejek na pewno nie będzie.
Stary 2011-09-20, 08:05   #1908
Ania_M_
Raczkowanie

Ja też planuję zrobić sama
Stary 2011-09-20, 08:22   #1909
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
znalazłam w końcu
http://moda.allegro.pl/hit-nietypowe...810361043.html

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

mnie najbardziej interesuje wzór Nokii Connecting people

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Margida, dzięki za wrzucenie linka z tymi grawerowanymi spinkami do mankietów. Pozwolisz, że sobie zapiszę? Pokażę coś takiego TŻtowi. Myślę, że mogłoby mu się spodobać, bo on woli na ślub raczej poważne spinki, a nie takie jajcarskie typu "I love my wife" i serduszko. Powiedział, że takie z przymrużeniem oka to chętnie na plener założy

Właśnie bardzo mnie TŻ zaskoczył, że chce wcześniej zacząć ćwiczyć. Może to też dlatego, że powoli zaczęłam go uświadamiać, że i na poprawiny chcę wyćwiczyć pierwszy taniec, więc będziemy mieć 2 x więcej roboty Poza tym wie jak bardzo mi zależy na dobrym tańcu. W każdym razie wolałam powiedzieć mu realistycznie, że zaczniemy ćwiczyć w kwietniu niż żeby się nie oburzał, że to za wcześnie, gdybym wyskoczyła np. ze styczniem... A tu taka niespo z jego strony

W ogóle to trochę dziwi mnie to olewanie pierwszego tańca, o którym pisałaś - przygotowywanie tego na ostatnią chwilę, bez głębszego przemyślenia, wyboru piosenki, aranżacji układu itd. Dla mnie wesele jest tak długo szykowaną imprezą, że ten pierwszy punkt programu na parkiecie też powinien być wyjątkowy i dopracowany. Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Każdy robi jak mu pasuje, niektórzy lubią spontany.

My zamawiamy osobno ciasta i tort, alkohol: wódka, wino, produkty do drinków, owoce. Napoje zimne bezalkoholowe, szampan na powitanie i napoje gorące bez ograniczeń dostajemy w lokalu w cenie.

Fajnie wygląda, ale to jednak zupełnie nie mój styl Czułam się w niej jak sierotka. Ale fakt, że proporcje chyba całkiem ładnie podkreśla? To jest właśnie mierzenie sukni we właściwym rozmiarze - inne, nawet najpiękniejsze, ale za duże, nigdy nie będą wyglądać na fotce rewelacyjnie. I weź tu coś wybierz

Twój look - naprawdę świetny! Suknia PMki rzeczywiście przebogacona, ale zgadzam się z Chatką - PMka wcale źle w niej nie wyglądała. Tylko bolerko i rękawiczki były całkiem od czapy jak dla mnie.
Btw, czy taką fryzurkę rozważasz na swój ślub?

Naklejek nie będzie, zostawiamy oryginalne etykiety. Co najwyżej jakieś delikatne ozdoby w postaci kokardek tego typu: http://allegro.pl/wstazki-zawieszki-...810354746.html

A ja po pierwszych zajęciach ze stylingu muszę z dumą twierdzić, że wcale nie straciłam przez wakacyjną przerwę formy. Myślałam, że po 1 h 15 min intensywnego tańca nie będę w stanie doczłapać się do domku, a tu miłe zaskoczenie, bo nie czułam się wcale zmęczona i do domu leciałam jak na skrzydłach.

Śpijcie dobrze!
ja też nie wyobrażam sobie zostawiać pierwszego tańca na ostatnią chwilę , my już teraz chodzimy na wieczorki taneczne i powiem Wam , że trening czyni mistrza
Nie chcemy układu rozpisanego co do minuty, tylko "swobodny" układ tak żeby było widać , że umiemy tańczyć, czujemy rytm i w ogóle super swobodnie czujemy się na parkiecie.
Stary 2011-09-20, 08:22   #1910
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
znalazłam w końcu
http://moda.allegro.pl/hit-nietypowe...810361043.html

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

mnie najbardziej interesuje wzór Nokii Connecting people
ale to śmieszne, jak tak się szybko spojrzy to takie dziwne, że jest coś innego napisane niż oryginalnie
Fajne
Stary 2011-09-20, 08:24   #1911
M_ilkaa
Rozeznanie

i też jestem bardzo miło zaskoczona, że mój ukochany TŻ chętnie chodzi ze mną na tańce i wcale a wcale nie marudzi
Stary 2011-09-20, 08:28   #1912
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:
i też jestem bardzo miło zaskoczona, że mój ukochany TŻ chętnie chodzi ze mną na tańce i wcale a wcale nie marudzi
My zaczniemy chodzić w styczniu
Stary 2011-09-20, 08:31   #1913
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

dziś nastała wiekopomna chwila cieszę się szczerbaty na suchary
ooo świetne a tak btw, czemu?? nie w temacie jestem

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ale mi się ziewaa idę poćwiczyć i spaaać

nena jak tam efekty Twoich 8 minutowych ćwiczeń?
sama oceń - zdjęcia po 3 tygodniach ćwiczenia (ale dodam, że ostatnie kilka dni nie ćwiczyłam bo byłam chora i obolała). Jakieś tam efekty widać

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-09-20 o 09:27
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 08:35   #1914
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

sama oceń - zdjęcia po 3 tygodniach ćwiczenia (ale dodam, że ostatnie kilka dni nie ćwiczyłam bo byłam chora i obolała). Jakieś tam efekty widać
no wiesz co idziemy dziś na salony z evoonią i chatką a dokładniej do Madonny ciekawe jak tam nas przyjmą i ugoszczą bo słyszałam różne opinie na temat tego salonu i nie były dość pochlebne
19.05.2012
Stary 2011-09-20, 08:37   #1915
Ania_M_
Raczkowanie

WoW a to same brzuszki robisz?
Czy co?
Widać efekty
Stary 2011-09-20, 08:43   #1916
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
ja jeszcze uwielbiam reklamy rozum i serce. a ta http://www.youtube.com/watch?v=ylZuMb_8q10 - po prostu wymiata, założę się że nie widziałyście jej w telewizji

heyda - taki malutki opakowanie 3 cm na 3 cm z gąbeczką - najlepiej od razu zaopatrzyć się w 4 opakowania. Szybko wysycha i jest dość mocno napigmentowany
Serce i rozum wymiatają

Przede mną tez jeszcze obrona magisterki, nie chce mi sie już jak nie wiem. Zostały kosmetyczne sprawy, a nie potrafię sie do tego zabrać od wakacji....

malwus ładnie wyglądałaś, ale PMka nie bardzo

Ja będę miała zawieszki na alkoholach, sama będę robiła, przynajmniej będę miała jakąś satysfakcję, że zrobiłam coś sama Ja te etykietki dokleję delikatnie przeźroczysta podwójna taśma klejąca i nie powinny spadać z butelki jak się przechyli ją.

nena efekty widać

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 08:49   #1917
jagodzia133
Zakorzenienie

Witajcie
Chatko gratuluję oddania pracy
Nena a tobie zamówienia obrączek i to takich samiutkich :P
Cytat:
Pisałyście kiedyś o tym, że niby w TzG Martę Krupę przedstawiono jako piosenkarkę. Oto fragment jej nowego singla http://w656.wrzuta.pl/film/8IBi7I3lV..._singiel_limbo

I teraz pozostaje pytanie czy to jej nowy singiel, czy pierwszy singiel. A może nowy pierwszy???
gosza normalnie hit nie no żart głos ma jak nie powiem co jak dla mnie porażka
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
U nas impreza udała się wyśmienicie. Z gośćmi, którzy zostali na noc siedzieliśmy jeszcze do 16.00 w niedzielę Było ok. 25 osób i powiem Wam, że na początku imprezy cały czas było coś do zrobienia - przywitać się z gośćmi, oprowadzić po domu, przygotować drinki powitalne (mieliśmy cały garnek mojito - zrobił furorę i nie została nawet kropelka!), w międzyczasie dopilnować grilla... Dopiero po jakimś czasie mieliśmy chwilę by porozmawiać z gośćmi, a było "tylko" 25 osób... Już się obawiam co to będzie na weselu, gdzie gości będzie pewnie z 6 razy więcej... Na szczęście nie będziemy musieli przynajmniej dopilnowywać strony gastronomicznej
świetnie że wszystko się udało
Cytat:
jeśli chodzi o te ślubne zaproszenia to uważam że gość chociaż 1 raz powinien dokładnie przeczytać a nie biorą zobaczą kto, gdzie i z kim i rzucają w kąt a później ręcę rozkładają bo oni nic nie wiedzieli
święta prawda mnie też to deneruje
Cytat:
Popatrzcie co mi TŻ podesłał http://www.youtube.com/watch?v=MF8nvTToetM
To w sprawie jego pomysłu na pierwszy taniec. Jestem w szoku, że On znalazł coś takiego

Cytat:
ja jeszcze uwielbiam reklamy rozum i serce. a ta http://www.youtube.com/watch?v=ylZuMb_8q10 - po prostu wymiata, założę się że nie widziałyście jej w telewizji
o tej nie widziałam jest świetna
Cytat:
o tu mam lepsze zdjęcie tego kamienia
ooooooooooo nena jak je zrobiłaś?? Chciała bym takie tylko żeby zamiast tej prły był jeszcze jeden kamień. Chodziłam wczoraj po jubilerach i nic nie mogę znaleźć
Cytat:
jakieś?! dziewczyno efekty są i to powalające
Cytat:
no wiesz co idziemy dziś na salony z evoonią i chatką a dokładniej do Madonny ciekawe jak tam nas przyjmą i ugoszczą bo słyszałam różne opinie na temat tego salonu i nie były dość pochlebne
no to czekamy na relację
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 08:54   #1918
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no to czekamy na relację
zdjęć raczej nie będzie bo pilnują ale może a nóż widelec się uda zrobić telefonem ale relacja będzie
19.05.2012
Stary 2011-09-20, 09:00   #1919
evoonia86
Zakorzenienie

nena efekty są niesamowite
Stary 2011-09-20, 09:01   #1920
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:

jakieś tam efekty??
dziewczyno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości