|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
Też się cieszę.Cytat:
starsza i mądrzejsza.
|
||
|
|
|
#3602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) to bedzie ugodowy. ZMiana planow polegala na tym, ze nagle z meskiego posiedzenia przy piwie robi się domowke ze swoimi kobietami u jednego kolegi (bo ma nowe meiszkanie i go nie widzielismy...) i przy okazji trzeba mnie podebrac plan iscie szatanski, ale sie udal ![]() A to ciekawe, co mowisz. U mnie kompletnie inna bajka - ja zaczelam pic wodke... 3 wrzesnia tego roku (na weselu przyjaciolki). Wczesniej nie wypilam ani jednego calego kieliszka - nigdy, nawet jak mielismy probowac przed weselem i wybieram wodke dla przyjaciol wlasnie. Umoczylam usta i koniec. Teraz wypilam na sobotniej imprezie i wiem juz, ze wiecej wodki nie pije. Niesmaczna, za szybko uderza do glowy (mam bardzo slaba). Wole piwo czy wino, ktore mozna saczyc wolno. A tak naprawde to wcale nie lubie zadnego alko i mysle, ze jakbym musiala, to bym dlugo przezyla bez niego
|
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czarna.noc, niezły organizator z Ciebie ![]() z wódką pewnie miałabym podobnie jak ty, też zawsze kończyło się na umoczeniu ust, ale koleżanka uznała, że to wstyd żebym w wieku 16lat nie potrafiła pić wódki i postanowiła mnie nauczyć. Korepetycje brałam u niej w domu, po kilku spotkaniach mogłam już pić w towarzystwie, jednak po roku uznałam, że wódka nie dla mnie i do tej pory jej nie piję. |
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora, ja mam podobnie z wódką. Kiedyś to piłam bez zapijania nawet, ale te czasy już dawno za mną. Okazjonalnie może jednego kieliszka pochłonę, ale przeważnie odmawiam. Obrzydlistwo!
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Twin wrzuć przepis Super nastawienie do porodu.Zuza oo lada chwila super. Wódka?? bleeee Jedynie w drinku. |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam piję wódkę, a jak mam wybór, czy pić kolorowe drinki, czy czystą z kieliszka, to wybieram czystą
pod warunkiem, że jest dobrej jakości i zimna i mam odpowiednie soki do zapijania a nie jakieś barwione słodkie napoje.No i piję tylko na jakichś większych imprezach, nie rozumiem za bardzo idei siedzenia przed tv w domu i picia wódki
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo http://kuchniaolgi.blogspot.com/search/label/DESERY
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam po niej takich sensacji, jak po drinkach...Ale to też na większych imprezach
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo wszystko razem, wtedy na drugi dzień chodzę na czworaka
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam wrażenie, że czysta wódka mi lepiej robi na brzuch, niż te wszystkie słodkie dodatki z drinków albo nie daj Boże gazowane jeszcze
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz nie pijam praktycznie wcale (no oczywiście w ciąży w ogóle), bo jakoś okazji brak i nic mi nie wchodzi ![]() Cytat:
Na razie mam fazę tylko i wyłącznie na kisiel - pochłaniam wiadrami
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Twin
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Która Kasia K. wysłała mi zaproszenie na FB??
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem piję wódkę na imprezkach, ale znam swój limit (5-6 pełnych kieliszków), którego nie przekraczam, bo kończy się źle. Zdecydowanie jednak bardziej wolę dobre drinki lub wino.
Niu, jak sytuacja z mężem? |
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
dziewczyny wasze ciąże mijają mi strasznie szybko, pewnie jak ja będę w ciąży to będzie się ciągnąć w nieskończoność ![]() Cytat:
i to nie w stanie agonalnym tylko po paru kieliszkach zawsze mi niedobrze. Jak jest wódka to piję drinki, jak mam większy wybór to wino lub np.martini itp.Niu dobry pomysł z tym bigosem zrobisz wielki gar i niech się zapychają może jakiś barszcz z krokietem na kolację. Wydaje mi sie też, że niedrogo wychodzą sałatki z makaronem. Zaczynam odliczanie do wyjazdu.Jeszcze tydzień
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Dzięki za pomysły ![]() Co do picia to aktualnie nie mam tego problemu ale jeśli mam wybierać to wolę wypić czystą niż driny. To drugie zawsze kończy się dla mnie mega kacem i impreza też krótka się robi Emi_lko sytuacja z mężem przypomina trochę zimną wojnę ;p Niby wszystko ok ale pod powierzchnią duuuże różnice i pretensje. Czas pokaże jak dalej z nami będzie. gosiu to już bardzo blisko wygrzej się bo przed nami dłuuga zima
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#3619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Szaro na dworze ![]() Cytat:
Cytat:
Codziennie budzę się zestresowana i z wyrzutami sumienia, ciągle mam jakieś zaległości w pracy, które mnie dobijają. |
||
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
U mnie szaro-buro i mży. W ramach poprawy nastroju kliknęłam sobie Jelly Watch na Grouponie ![]() Tylko jeszcze nie wiem, który kolor wybrać - waham się między szarym a nude (nr 14 i 16). Fotka z Groupon.plNadal nie mam butów na słupku, może po wypłacie uda się na jakieś zapolować. Nawet fajne były w Zarze, z takim złotym obiciem obcasa, tylko że właśnie to obicie takie jakieś tandetne mi się wydawało (hmm, na tej fotce znowu mi się podoba )Potrzebuję też wierzchniego okrycia na jesień, nie mam zupełnie nic. Myślałam o trenczu. |
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda paskudna - patrzę za okno i jedyne o czym myślę, to pierzyna
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze, że nie kupuję butów, których obcasy są obciągnięte czymś, bo ja zawsze strasznie obdzieram obcasy i wygląda to potem niechlujnie. Szukam też torebki, przejrzałam e-torebkę, cośtam mi się nawet podoba, ale chciałabym torebkę na ramię a nie do ręki i z takimi gorzej... Z zegarkiem nie doradzę
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakupu torebki na razie nie planuję. |
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- A przez internet kupiłam raz buty - balerinki za trzydzieści złotych, więc zero ryzyka
|
|
|
|
|
#3627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty mi się nie podobają Cytat:
a ja kupuję buty przez neta, innego wyjścia nie mam z moją wielką stopą. Zresztą tak jest taniej po prostu, a wszystkie porządne sklepy nie robią żadnych problemów ze zwrotem |
||
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domyślam się, że buty są kontrowersyjne, zresztą lepiej wyglądają na fotce niż na żywo ![]() Ja nie dodaję tych pasków z E-torebki, bo moim zdaniem torebka potem źle się układa (mówię o takich większych, typowych do ręki) Które sklepy polecasz? |
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam z butyka, który znasz i kupowałam z takiego sklepu ebuty ricardo. Zawsze wszystko się zgadzało, przesyłka szybka a ceny niższe niż w sklepach stacjonarnych |
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wracam do świata żywych
Jestem już po egzaminie i w pracy jest trochę spokojniej. Niestety nie zdałam Praca magisterska napisana, ale nie mogę się bronić dopóki nie zdam post. cywilnego Zaraz postaram się Was nadrobić |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

Cieszę się, że było ok 

i to nie w stanie agonalnym tylko po paru kieliszkach 
Praca magisterska napisana, ale nie mogę się bronić dopóki nie zdam post. cywilnego