Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-20, 11:27   #3721
kasia0912
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

ja się strasznie zapuściłam,ale ja uwielbiam słodycze. Ale w końcu muszę powiedzieć NIE.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:29   #3722
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Majasn to będę czekać na wiadomości

Sanrioo nie śpijopowiadaj

Caprioszek dużo masz do "zrzutu"?

ciekawe jak Stefani
Hm...jak się zaczęłam spotykać z TŻtem prawie 3 lata temu, to ważyłam jakieś 12 kg mniej Z tym że przytyłam 7 przez ostatnie 8 miesięcy Chciałabym wrócić do tej wagi...
Stary 2011-09-20, 11:30   #3723
Smerfetka_88
Zakorzenienie

A ja radykalnie ograniczam słodycze, nie jem fast foodów (b. rzadko) uwielbiam owoce i warzywa i co mam nadwagę i zrzucic nie mogę życie nie jest sprawiedliwe

Musze z psem iść do weta bo kleszcza złapał w samym kąciku oka

a pogoda jest wstrętna i mam jesienną depresję

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:32   #3724
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
pogoda sobie w kulki, albo w krople leci

ale cappucino z cynamonem i "noce i dnie" poprawiają mi humorżeby jeszcze kalorfer był ciepły

dziś będzie kurier z butami

************************* **

Karo jak TŻ?
Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
tak w pracy od 7.00 i mam plan wyjść o 15-tej może plan się powiedzie bo naczelnik gdziesz wyjechał służbowo
Justi
Karola i jak tam Tż ?
Dobrze jest z tż bylismy u znajomego, bo strasznie to spuchło i zaogniło, powiedział, ze jak tż nie ma gorączki to jest-powinno być ok. by to jest reakcja na ciało obce-szwy ma dwie lub trzy w srodku i chyba trzy albo cztery normalne, ale jak przyjdziemy w przyszlym tyg, na zdejmowanie do niego to obiecał zbadac wszytsko, bo na razie to za świeże jest, kazalam tż tez zrobić testy krwi, bo nie wiadomo kogo wczesniej ten bandyta nożem dźgał, ma tez skierowania na 2 zastrzyki tęzcowe chyba, trzeba czekać, jak na razie tż nie może siadać, wstawać, nachylać się, najlepiej się mu leży, poszedł dzis do pracy , dobrze ze kierownik go uwielbia i daje mu lekką pracę, wypisywanie na kompie, adresowanie przesyłek albo sprawdzanie czy chlopacy dobrze uszykowali przesyłkę, nie chce siedzieć w domu, nie slucha mnie kiedy kaze mu lezec chociaz dwa trzy dni, zeby to sie zagoiło ale może to dobrze, skoro chodzi do pracy to powinno być dobrze, prawda
Stary 2011-09-20, 11:32   #3725
kasia0912
Zakorzenienie

Ja jak zaczęłam by- z TŻ ważyłam 49 kg, a teraz o 10 więcej chcę moje 49 kg.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-20, 11:34   #3726
BYou
MBZ♥

Capri pomału dojdzieszgrunt żebyś robiła to dla siebiei z głową i poproszę o uśmiech jak rano

Karo będzieTŻ jest młody i silnyporadzi sobie, jeszcze mając taką Pielęgniarkę przy boku to już wogóle nie ma o czym mówić

Smerfetkomoże trzeba zrobić jakieś badania jeśli takistan długo trwa?

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-20 o 11:38
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:39   #3727
stygmatek
Zakorzenienie

Bry

Mam @ i boliiiiiiii najpierw nie mogłam spać w nocy bo bolało, później tabletka nie działała, w końcu wzięłam nasenną i zasnęłam na kilka godzin. Koszmar! Za co nas to spotyka? W takie dni nienawidzę być kobietą

BYou przedmioty mam takie:
- choroby zwierząt gospodarskich- które są co najmniej dziwne, bo egzamin z nich zdaliśmy w czerwcu tego roku więc podejrzewam, że będzie jakaś kaszana w związku z tym przedmiotem
- higiena produktów pochodzenia zwierzęcego- ponoć straszliwa kupa
- choroby psów i kotów- ok
- choroby ptaków- ze względu na prowadzących- nic ciekawego niestety
- dietetyka weterynaryjna
- andrologia i unasiennianie
- prewencja weterynaryjna
- radiologia kliniczna nagłych przypadków u małych zwierząt
- pediatria z elementami behawioru małych zwierząt- te 2 ostatnie to fakultety na jakie się zapisałam, mam nadzieję, że pediatrię będzie prowadził ktoś konkretny, bo w przeciwnym wypadku będzie to strata czasu.

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:41   #3728
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja raczej chodze cicho ale trzaskam drzwiami i robie to kompletnie nieswiadomie - swiadamiam sobie ten fakt jak uslysze trzasniecie drzwi - od dziecka nie jestem w stanie sie tego oduczyc i jest to kompletnie nieswiadome - jakas wada genetyczna czy co...tak samo jak nie uswiasdamiam sobie potrzeby podlewania kwiatkow - tzn traktuje jak element wyposazenia i nie pamietam o podlewaniu
no właśnie, dlatego piszę, że tacy ludzie robią to nieświadomie tylko chyba w genach się to dziedziczy

ja jak poznałam tż miałam rozmiar XS a teraz M :P ale czuję, że w tej pracy uda mi się jakieś takie twardsze zrobiły () i spodnie spadają także czekam na dalsze efekty

fajnie, że macie rodziców, którzy mimo tylu lat bycia razem dalej się kochają, dbają o siebie moi to od paru lat śpią w osobnych pokojach i żyją razem chyba tylko dlatego, że nie wypada się rozwieźć

a mi się znowu zachciało pierścionka, ale porażka

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2011-09-20 o 11:43
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:41   #3729
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Capri dasz radę tylko nie waż się za często - wystarczy raz w tygodniu
Karola oczywiście, że z Tż będzie wszystko okej! zobaczysz niebawem będzie zdrów jak ryba

a ja nie przytyłam w ciągu 4 lat bycia z Tż i po półtora roku wspólnego mieszkania baa nawet stwierdzili, że schudłam i małżeństwo mi służy fast foodów nie jadam, ziemniaki bardzo rzadko i lubię głównie mięso drobiowe i od pewnego czasu piję wyłącznie wodę gazowaną a odstawiłam pepsi i inne napoje gazowane. Ale np. pozwalałam sobie na słodyczę

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:43   #3730
capriola_87
Zakorzenienie

Tadam! http://www.pudelek.pl/artykul/35154/...zareczyli_sie/
tak żeby nie wypaść z tematu

BYou, uśmiechy dla Ciebie --->

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

a mi się znowu zachciało pierścionka, ale porażka
Stary 2011-09-20, 11:48   #3731
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Karola, wierzę, że będzie dobrze

Tak mi się przypomniało jak pisałaś o tym, że nie może się ruszać "Zabawna" sytuacja chłopaka mojej koleżanki z gimnazjum. Był kibicem/kibolem i jak to kibic/kibol tłukł się na stadionie. Pewnego dnia, w trakcie bijatyki, ktoś mu nóż wbił w pośladek. Zawieziony na pogotowie musiał się wypiąć pani doktor i paniom pielęgniarkom, bo męska część służby zdrowia gdzieś się ulotniła. Podobno śmiechu miały kobiety co nie miara Jak można sobie wyobrazić, pozycja siedząca była niemożliwa do osiągnięcia w jego ówczesnym stanie, dlatego wyznania miłosne na gadu-gadu koleżance przeprowadzał na klęczkach przed kompem

peach, moi rodzice mają to samo. Tyle, że nie jest to nawet "nie wypada", a "za duzo z tym problemu", bo byłaby wojna o każdą łyżeczkę.

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2011-09-20 o 11:50
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 11:49   #3732
kasia0912
Zakorzenienie

Moi rodzice to chyba najbardziej udane małżeństwo jakie znam. Tata przynajmniej raz w miesiącu kupuję mamie kwiaty. Praktycznie się nie kłócą. W tym roku stuknęło im 27 lat razem

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-20, 11:52   #3733
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Karola, wierzę, że będzie dobrze

Tak mi się przypomniało jak pisałaś o tym, że nie może się ruszać "Zabawna" sytuacja chłopaka mojej koleżanki z gimnazjum. Był kibicem/kibolem i jak to kibic/kibol tłukł się na stadionie. Pewnego dnia, w trakcie bijatyki, ktoś mu nóż wbił w pośladek. Zawieziony na pogotowie musiał się wypiąć pani doktor i paniom pielęgniarkom, bo męska część służby zdrowia gdzieś się ulotniła. Podobno śmiechu miały kobiety co nie miara Jak można sobie wyobrazić, pozycja siedząca była niemożliwa do osiągnięcia w jego ówczesnym stanie, dlatego wyznania miłosne na gadu-gadu koleżance przeprowadzał na klęczkach przed kompem

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Moi rodzice to chyba najbardziej udane małżeństwo jakie znam. Tata przynajmniej raz w miesiącu kupuję mamie kwiaty. Praktycznie się nie kłócą. W tym roku stuknęło im 27 lat razem
Moi też mieli 27mą! Oni się kłocą czasem, ale mój tata jest aniołem i czasm się zastanawiam jak on wytrzymuje z mamą ktora czasem zrzędzi nie do zniesienia Ale szaleje za nią strasznie Chciałabym mieć kiedyś takie udane małżeństwo jak oni
Stary 2011-09-20, 11:56   #3734
BYou
MBZ♥

Capri odrazu lepiej

Osz jak się oduczyłaś pić pepsi?wody piję dużo ale czasem muszę to brązowe
Mój TŻ lubi dobrze zjeść i dużowięc codziennie jest obiad z dwóch dańziemniaki obowiązkowo bo jak nie ma to On tęsknino i przy Nim ja też sobie dogadzamwszyscy mówią, że jak się zaokrągliłam tu i ówdzie to mi lepiej niż przedtemto pozostało zaakceptować fakt

Stygmatku współczuję@.
Niektóre nazwy czarna magiai masz rację kiepski wykładowca z najbardziej interesującego przedmiotu zrobi miazgę. U mnie na uczelni też było zapychanie przedmiotami, które treść miały taką samą ale ważne, że się inaczej nazwywają

Peach

Med ale jaki Kolega wprawiony w klękaniu

Mam w bliskiej rodzinie takie małżeństwo na pokaz-wszystko robią na pokaz, a odzywają się do siebie w czysto służbowych sprawach. Tylko do kościoła chodzą razemu Nich nie ma domu-jest pomieszczenie bo samotność i zimno wieje z każdego kąta

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-20 o 12:00
Stary 2011-09-20, 11:57   #3735
peach_passion
Zakorzenienie

to czemu do cholery nigdzie nie mówi się o takich małżeństwach? wszędzie tylko słychać, że ślub to głupota bo po kilku latach i tak wszytsko wygasa i nie ma szans na miłość do końca życia
Stary 2011-09-20, 11:59   #3736
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
to czemu do cholery nigdzie nie mówi się o takich małżeństwach? wszędzie tylko słychać, że ślub to głupota bo po kilku latach i tak wszytsko wygasa i nie ma szans na miłość do końca życia
Bo zawsze najbardziej nagłaśnia się przykre sprawy. Jak komuś jest dobrze, to nie ma potrzeby obwieszczać tego na prawo i lewo.

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-09-20, 12:00   #3737
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Maya kciukam
Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Maya
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Maya -
uwielbiam Was!!! nie dziękuję jeszcze, ale trzymajcie mocno żebym nie zrobiła z siebie pajaca tak się stresuje, że nie mogę się na niczym skupić!
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 12:03   #3738
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
uwielbiam Was!!! nie dziękuję jeszcze, ale trzymajcie mocno żebym nie zrobiła z siebie pajaca tak się stresuje, że nie mogę się na niczym skupić!
Będzie dobrze A jak wyjdziesz na pajaca, to przynajmniej ładny mądry pajac będziesz

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-09-20, 12:05   #3739
peach_passion
Zakorzenienie

czemu do jasnej ciasnej nikt mnie nie uprzedził, że w pierwszym odcinku 90210 będą zaręczyny jak jęczę, że chcę pierścionka? no dziewczynyyyy przed takimi rzeczami trzeba ostrzegać:P
Stary 2011-09-20, 12:05   #3740
kasia0912
Zakorzenienie

Maya

Moi dziadkowie (rodzice mojego Taty) wzięli ślub kiedy babcia miała 18 lat bo w wieku 17 zaszła w ciąże z moim tatą. Jest między nimi spora różnica wieku. I w zeszłym roku obchodzili 50 lecie małżeństwa. I są szczęśliwi mimo,że wzięli ślub przez wpadkę Drudzy dziadkowie też byli szczęśliwi i różnica też spora,ale dziadek nie żyje już. U mnie w rodzinie większość to małżeństwa szczęśliwe

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-20, 12:05   #3741
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfetkomoże trzeba zrobić jakieś badania jeśli takistan długo trwa?
żeby to dało się jeszcze zrobić, ginekolog rozkłąda ręce, ogólny zrobił hormony tarczycy i cukier, ale z wielką łaską. Ogólnie wszyscy twierdzą, że to moja wina i tyle.

Cytat:
Osz jak się oduczyłaś pić pepsi?wody piję dużo ale czasem muszę to brązowe
trzeba to zrobić raz a radykalnie, ja jestem uzależniona o pepsi. ale jak sie zapre i nie pije to nie mam potrzeby. Gorzej jak mi się zachce, bo jak się raz napijesz to już przestać nie można Teraz pije te zero, żeby kalorii i cukru nie było, a musiałam znów zacząć przy egzaminie, bo inaczej zasypiam ;D

Stary 2011-09-20, 12:07   #3742
BYou
MBZ♥

Maya będzie dobrzekciukam od 7

nie wiem czy to wynika z polskiej mentalności? lepiej ponarzekać?
ja czasem wolę nic nie powiedzieć jak jesteśmy u znajomych bo kiedyś pewna pani zarzuciła mi, że to niemozliwe żeby było tak dobrze, bez mega awantur, trzaskania drzwiami itp

Stary 2011-09-20, 12:07   #3743
capriola_87
Zakorzenienie

Jutro mam egzamin ale chyba nie dam rady Za to zanoszę promotorowi cały materiał badawczy, wstępny konspekt, bibliografię do magisterki i...licze na wpis z seminarium, więc trzymcki kciuki
Stary 2011-09-20, 12:07   #3744
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Bo zawsze najbardziej nagłaśnia się przykre sprawy. Jak komuś jest dobrze, to nie ma potrzeby obwieszczać tego na prawo i lewo.
jest taka medialna zasada: dobra wiadomość, to żadna wiadomość

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
nie zrobisz z siebie pajaca, spokojnie

Stary 2011-09-20, 12:09   #3745
stygmatek
Zakorzenienie

BYou my mieliśmy na pierwszym czy tam drugim roku psychologię zwierząt. Zapisałam się, bo stwierdziłam, że może to być ciekawe.... Taaaak... prowadziła to pani, która niemal sika po nogach widząc pieska i takie jedno jedyne zdanie, jakie mi utkwiło w pamięci to "piesek ma na pyszczku wąsiki czuciowe, dzięki tym wąsikom zwierzątko wie, że jest dotykane i bardzo się z tego cieszy machając ogonkiem" poza tym, że niewiele to miało z psychologią wspólnego, to mówiła jak do dzieci w przedszkolu.

Aha i od wczoraj wieczorem....chcę wyjść za P. i urodzić mu dwójkę dzieci!!!

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 12:09   #3746
BYou
MBZ♥

Capri nastaw się na tak

Stygmatku to widzisz @ się przyda
A co takiego zrobił Słodki?

hmm nie zawsze machanie ogonkiem oznacza radość

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-20 o 12:11
Stary 2011-09-20, 12:10   #3747
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
czemu do jasnej ciasnej nikt mnie nie uprzedził, że w pierwszym odcinku 90210 będą zaręczyny jak jęczę, że chcę pierścionka? no dziewczynyyyy przed takimi rzeczami trzeba ostrzegać:P
oł noł! Nie pisz tu takich rzeczy bo ja obejrzę dopiero za tydzień

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Maya, kciukam mocno!
Stary 2011-09-20, 12:10   #3748
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Smerf, dokładnie. W dodatku mam wrażenie, że w naturze naszej leży ciekawość sensacji. A sensację i emocje największe budzi nieszczęście innych osób Bo jakby same dobre wiadomości byly, same dobre przykłady, to człowiek się zdołuje, że u niego jest tak kijowo. A mając same przykre rzeczy podane na tacy, człowiek czuję się lepiej porównując własną sytuację. Tak mi się wydaje.

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-09-20, 12:11   #3749
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

CZOŁGIEM

Cytat:
nasuwa mi się jedna odpowiedź.........

"lubisz to, ****"

Cytat:

Kawka to samo co w malinowym chruśniaku?
czy ja Wam sie tak jednoznacznie kojarze ?? od dzis jestem grzeczna : hahaha:
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
miałam ochotę ale i tak nie zjadłam nic słodkiego

co prawda nasze były mrożone ale jedne z tych co smakują prawie jak tyle co pokrojone ziemniaki napiszę szczerze objedliśmy się jak prosiaki

prawie nadrobiłam już klub i za wiele to się nie działo

edit:
Kawuś muszę Ci napisać że ponoć babcia nie bardzo chciała album oglądać bo stwierdziła: "a tam, wiem że zdjęcia są ładne bo to takie fajne chłopaki były!"
Babcia jest za✂✂✂ista

Cytat:
no fakt....

babcia wymiata

a jaka nalewkę robi klask i:

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ja mogę zrobić zlot w listopadzie, no problem, ale nie wiem czy Wam ten termin pasuje, bo może być już zimno.
mnie pasuje , no chyba że przewidujesz również miejscówki na balkonie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 12:11   #3750
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
BYou my mieliśmy na pierwszym czy tam drugim roku psychologię zwierząt. Zapisałam się, bo stwierdziłam, że może to być ciekawe.... Taaaak... prowadziła to pani, która niemal sika po nogach widząc pieska i takie jedno jedyne zdanie, jakie mi utkwiło w pamięci to "piesek ma na pyszczku wąsiki czuciowe, dzięki tym wąsikom zwierzątko wie, że jest dotykane i bardzo się z tego cieszy machając ogonkiem" poza tym, że niewiele to miało z psychologią wspólnego, to mówiła jak do dzieci w przedszkolu.

Aha i od wczoraj wieczorem....chcę wyjść za P. i urodzić mu dwójkę dzieci!!!

Nie za szybko?

30.12.2012
26.04.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości