|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13!
hej Piekne!! i zgrabne;D mi od samego czytania tylek sie podniosl;D i olowka se nie wsadze;D
dzis jade z psem na czyszczenie zabkow, nie wiem co jest, ale ma masakryczny osad;/ paskudztwo;/ bleeee ![]() potem spotykam sie z kumpela moja, bo wczoraj przyjechala ze szkocji wiec moze jakies piwko???;d![]() ja cwiczenia zaczynam od powrotu do noorwegii, a wyjezdzamy w nocy z srody na czwartek, o 3;( troche mi sie zaczyna robic smutno z tego powoduuuuuuuu;( Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-09-20 o 07:43 |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł laseczki!
Sylvi, pierwszy dzien pracy zlecial to teraz bedzie juz tylko lepiej ![]() Dziewoje z Wrocka i okolic, macie jakiegos poleconego elektryka? Chyba, ze Kinia Twojemu by sie chcialo przyjechac do mnie lampe wymienic a ty razem z nim oczywiscie ![]() Dzisiaj po zdjecie jade
|
#4023 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
nie bylo mnie... straszliwie dlugo bo pracowalam prawie non stop od lipca i nie mialam sie kiedy udzielac ![]() ![]() ...... z ciekawostek to udalo mi sie w koncu obronic w piatek a z jeszcze wiekszych ciekawostek to Tż sie OŚWIADCZYŁ!!!!!!!! w niedziele
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Tajeczko, gratuluje.
Tyle na razie, idę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- No to tak, na początek Dzień dobry dziewczynki ![]() Dziś mam wolne Wczoraj odgapiłam od Jlys pomysł na obiad i zrobiliśmy pizzę Była mega sycąca, zjadłam dwa kawałki i miałam dość. Zostało nam jeszcze chyba z pół ![]() Ala, torebka bardzo fajna Ja sobie kupiłam brązową, skórzaną, ale taką małą, żeby tylko portfel i telefon się zmieścił.Bjuti, ta Twoja z futerkiem też fajna i jeśli piszesz, że ta firma ma dobre torebki, to ja bym kupiła ![]() Jlys, kochany ten Twój TŻ Mój do układania ciuchów się nie garnie, ale wczoraj posprzątał całe mieszkanie, mi zostało tylko zrobienie ciasta na pizzę, w reszcie też mi pomógł i nawet nie musiałam mu mówić, żeby coś robił Także to 22 urodziny coś dały Gaja, współczuje tego zamętu w pracy. Wszystko zwalili na Twoją główkę. Musisz się postawić trochę, bo jakby nie patrzeć, to nie Ty jesteś szefową. Sylvi, fajnie, że pierwszy dzień pracy zleciał spokojnie Teraz już będzie tylko lepiej. Ale z tymi komputerami to na prawdę lipa trochę.A i co do ćwiczeń, to ja się w końcu wzięłam za 8abs Nawet TŻ się przekonuje do tych ćwiczeń
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczęta!
Widzę, że u Was się dzieje a dzieje U mnie sporo zabiegania - poranki spędzam na sprzątaniu, zakupach, gotowaniu, czytaniu, załatwianiu a popołudnie spędzam u TŻ w domu, żeby jak najwięcej z nimi pobyć póki jeszcze mam czas i mogę jakoś pomóc. W ogóle dzisiaj mam u nich nocować... pierwszy raz w sumie (kiedyś tam spałam, ale nikogo nie było w domu, a dzisiaj z Teściami! Ola boga ;p) TŻcik bidulek zasuwa w pracy, prawie się nie widujemy (wczoraj szedł na 6 wrócił po 20... dziś miał na 5!! Obóz pracy po prostu!!) Dorwałam właśnie książkę "P.S. Kocham Cię", którą mam zamiar pochłonąć - ponoć o wiele lepsza od filmu...więc jestem ciekawa Miłego dnia...mimo deszczu:/ brrr- taka typowa paskudna jesień :/ grr Papapa!---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
GRATULUJĘ!!!!!!!!!! klas ki:!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SUPCIO!! Taaa... Zaręczajcie się wszystkie po kolei a ja tu czekam, czekam i sie nie doczekam ;p
|
|
|
#4026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
nic laseczki ide do pracy. dzisiaj podobno szefowa swiruje i trza tylek ruszyc.. niedobrze:P
TŻ sie pytal kiedy w koncu pojdziemy do jubilera bo on nadal nie wie jaki mam rozmiar:P nie chcem ale muszem.. isc do pracy. pa
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale dobrz dobrze, checi sie licza ![]() A my z mama postanowilysmy robic porzadek i stare reczniki zawieziemy do schroniska, gary do kuchni charytatywnej przy kosciele, a ksiazki do domu dziecka
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Takie podejście z oddawaniem niepotrzebnych rzeczy dla potrzebujących, bardzo mi się podoba!! Popieram jak najbardziej
![]() Dziewczynki, wiecie co, trzeba mi piosenek z lat 80, 90 takich tanecznych. Ma któraś z Was i mogłaby wysłać na maila? Bo ja mam limit neta i nie mogę ściągać z sieci.. gdyby któraś mogła przesłać to byłaby mega wdzięczna |
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvuś fajnie z tymi nocami
I zgadzam się z Alą, że Tż od dawna zna Twój rozmiar Boże! Już się przygotowuje na zaręczyny!!!! ![]() Santom czyszczenie ząbków to po prostu zdrapywanie tego osadu Czyli powinno psiakowi lepiej z dzióbka pachnieć ![]() Tajeczka witaj i... Gratulacje! ![]() Bluesky a co to za ćwiczenia ![]() Z muzyką pomogłabym Ci jakbym nie miała wszystkiego na....kasetach Calipso tak ![]() Aluś super pomysł z tymi garnkami i ręcznikami! Jestem z was dumna! Dziewczyny!!!! Boże!!!!!! Idę do fryzjera na 15:00!!!!!!!!
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
bjuti - http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
to są ćwiczenia na brzuch i nogi Jak dla mnie świetna sprawa ![]() Co do muzyki Spoko, może od kogoś zapożyczę
|
|
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny, mogę się przyłączyć?
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię brzuszków I biegania Fuj fuj fuj Ale Ciebie podziwiam za takie wytrwałości ![]() Zbieram się..... Trzymajcie kciuki za tego fryzjera
|
|
#4034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co będziesz sobie robić?
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę Gala, że znasz mój ból.
Bjuti, te ćwiczenia nie są takie złe. Poza tym, to tylko 8 minut. Ja tez nigdy nie znosiłam brzuszków i jak miałam je robić, to mnie szlag trafiał. Ale te na początku może jest i ciężko, ale teraz to już, że tak powiem z palcem z nosie je robię Leyla, witaj I opowiadaj
|
|
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że mogę już do Was dołączyć
byłam z TŻem wybrać pierścionek zaręczynowy. Zbiegaliśmy całe miasto, aż w końcu: JEST!Jest już zamówiony, bo nie było odpowiedniego rozmiaru...16 to o wiele za dużo później pozostaje mi czekać jak to ujął TŻ ,,na ten właściwy moment,, a już myślałam ze od razu go dostanę
|
#4037 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratulacje! Cytat:
trzymam kciuki za fryza ja idę do sklepu po wędlinę ![]() potem na krótkie spotkanie z TŻ a potem nauka do nocy, bo jutro teścik do pracy pa
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
siemka laski
![]() od rana zalatana jestem mamy juz mikrofalowke, przyszla mi tez spodniczka kolor troszke inny niz na fotce,ale jakos to przelkne .oprocz tego kupilam sobie fajowe kolczyki-kokardki takie materialowe a teraz sprzatam i zaraz bede szla prac koszule do pracy :/Ala super pomysl brawo tez sie wieszalam na trzepaku na kielbase kiedys![]() Bjuti kciuki za fryzjera ![]() Bluesky to ciesze, sie , ze dalam ci natchnienie na zrobienie pizzy, nam tez strasznie wielka wyszla , mysle ze z 4 osoby by sie najadly spokojnie to milutko zestrony tż moniq nie stresuj , będzie dobrze ![]() Gaja bidulko mam nadzieje , ze sie nam tam nie zapracujesz na śmierc, bo z kim do Kazia pojedziemy ![]() i poradnie mamy już ''z glowy'' -wczoraj gadalismy o glupotach w sumie
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-09-20 o 18:00 |
|
|
|
#4039 |
|
Zadomowienie
|
Tż przed chwilą wyznał:
"(...)można by zaczac juz z robieniem nam gniazdka(...)Ja nie chce. Ja pragne(...)Chce juz z toba mieszkac tak na serio serio(...)To nie jest juz jakies tam marzenie tylko powaznie mysle o nas(...)." Aaaaaa!
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
niniejszym ogłaszam, iż koniec świata rozpocznie się 12 października o 9:00. Gajka broni magistra! Po wielu, wielu bólach i 4h latania od jednego dziekanatu do drugiego z podaniami, świstkami etc, wreszcie udało się ustalić!
Zaczynam się mocno bać. A teraz Was nadrabiam ![]() edit: Bjuti, a co robisz fajoskiego z włoskami? ta grzywka i podcięcie? a ja mam fryzjera w domu usiadłam sobie opierając się o łóżko, Cika wskoczyła za mnie, zaczęła mi podgryzać włosy i oblizała cały policzek. Mój maluszek kochany <3Tajeczka, podwójne gratulacje! Kiedy ślub! i poka pierścień ![]() Staram się jak mogę nie dawać w pracy. Nie zostaję po godzinach, części rzeczy zwalam na drugą dziewczynę i bezczelnie skarżę, jak tego nie zrobi ![]() Sylvi, stara się ten Twój, stara
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-09-20 o 18:37 |
|
|
|
#4041 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo większość dziewczyn to musi dopiero swojego faceta przekonać do takiej instytucji jak "narzeczeństwo" Bluesky ale dla mnie i tak brzuszki to złooooo ![]() Cytat:
Jlys pokazuj spódniczkę! ![]() I super z tą poradnią Już wolne! ![]() Cytat:
Widzisz jak Ci Tż poprawił humorek? Cytat:
Jesteś mądra i Twoja mądrość ich powali! Na pięć! ![]() I jestem meeeeega dumna ze skarżenia! Nie dawaj sobie wejść na tą Kochaną Główkę! ![]() Bjuti była u fryzjera Ma grzywkę i połowę mniej włosów Jak włosy były do tyłka to teraz z przodu są lekko pod barki, a z tyłu pod łopatki
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2011-09-20 o 19:13 |
||||
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
gtaruluję nowej narzeczonej
|
|
|
|
#4043 | |||
|
Zakorzenienie
|
czecs
![]() Cytat:
heja ,co tam ??jak tam ??poza kupnem pierscienia ,razem kupowaliscie??<nie lubic tak >opowiadajCytat:
Cytat:
![]() tz do mnie dzwoni i znowu pierdzieli o weselu ,znowu gdzies dzownil do zespolu i przy okazji sie dowiedzial ,ze ciezko jest grac na tej sali naszej ,bo jest wysoka i tz chce ja zmieniac tajeczka gratuluje ,opoweiadaj jak to sie odbylo i pokazuj pierscien ,a nie :P ![]() beauti pokazuj wlosy ![]() A i piona wszystkim ktore wisialy na kielbase na trzepaku,kiedys to byly zabawy ,ja mam przed blokiem duzy plac zabaw ,boisko ,stol do ping-ponga i za moich szczeniecych czasow to bylo istne szalenstwo na dworze ,zwlaszcza ,ze byl wyz demograficzny to dzieciakow z mojego rocznika i zblizonych byl ogrom,a teraz te dzieciaki takie zamulone na tych placach:P ,osowiale ,w ogole ich nie slychac.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-09-20 o 19:23 |
|||
|
|
|
#4044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i jak się czujesz w grzywce? ![]() Ja chcę mieć włosy do pasa albo do tyłka.
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka poka fryzurę ![]() A ja biorę się za pisanie planu nauczania wczoraj wieczorem pokłóciłam sie z T o sprzątanie w mieszkaniu i jego notoryczne granie w głupie gry na kompie Ostatecznie grzecznie posprzątał chatę i się nie gniewamy ![]() Chłopem trzeba czasem potrząsnąć
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
dokaldnie tak kamea ,masz racje.
A ty tam geografii uczysz w tej szkole ?? i jak tam ,nie podrywaja cie chlopaczki ![]() ??
|
#4047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bez sensu, skoro juz mieliscie zespol zaklepany i jakos problemow z sala nie robil to po co zmieniac? ![]() Witam wieczornie dzisiaj doslownie NIC w pracy nie robilam bo bylam tylko z mama przegadalysmy cale 4 godziny, a potem na miacho efekt - zdjecie odebrane i powieszone, 3 ksiazeczki z przepisami (kazda za 5 zl ) i postanowienie zrobienia porzadkow
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti specjalnie dla ciebie spodnica
fotka robiona teraz więc z lampa sie robilo- w realu jest troche ciemniejsza, ale i tak nie taka jak maila byc no ale jestem w miare zadowolona /troche mi sie zgiela spodnica -co widac na fotce ),a ty pokazuj wlosy!chwale sie jeszcze kolczykami i mikrofala-troche ta raczka mnie irytuje ale sie przyzwyczaje
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-09-20 o 19:41 |
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaa Narzeczona niech pierścień pokaże
![]() a ja dziś jestem choraaa nie mam sił na wizażByłam z Tż w tej galerii nic ciekawego nie było a po drodze przegadaliśmy o ślubie i dzieciach w przyszłości ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
super spudnica kolczyki i mikrofala
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
natasia to jak bedziesz sie lepiej czuc to opowiedz co dokladnie macie obgadane
![]() jlys ty nasza chudzinko ja sobie nie wyobrazam mikrofalowki bez raczki na przyklad kolczyki slodkie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

a ty razem z nim oczywiscie 
Papapa!
klas ki:!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:!! 

.oprocz tego kupilam sobie fajowe kolczyki-kokardki takie materialowe 
mam nadzieje , ze sie nam tam nie zapracujesz na śmierc, bo z kim do Kazia pojedziemy 
Ma grzywkę i połowę mniej włosów