![]() |
#721 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Ja niestety nie pomogę, sama zaryzykowałam i poszłam do salonu ,,Escada" na Placu Żołnierza. Zapłaciłam 48 zł (samo ścięcie) ale nie jestem zadowolona z grzywki, nie chce mi się układać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Belle Femme Szczecin
Cytat:
![]() Juz pisalam powyzej ,ze bylam tez i Escadzie i niestety ten salon to porazka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
![]()
Namawiała mnie na farbowanie... hehe koszt na moje włosy (średniej długości) ok 150 zł powiedziała. Następnym razem pójdę do innego fryzjera, no trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
Witam
czy ktoś korzystał z usług Studio Fryzjerskie Joanna Borowska, jestem ciekawa opinii. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
|
cześć
mieszkam za granicą i korzystałam niejednokrotnie z różnego poziomu usług fryzjerskich. Po raz enty, po raz drogo i zawsze zawód z mojej strony.. Postanowiłam będąc u rodziców w Szczecinie spróbować swe włosy oddać tutejszemu fryzjerowi. Po wnikliwej weryfikacji sieci postanowiłam pójść do Michała, który ma opinię magika od ścinania. Nie zawiodłam się. Wyglądam szczuplej, młodziej i pewniej się czuję. Jestem pierwszy raz w życiu tak zadowolona. Nazywa się Dom Fryzjerski Micado. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z Was wie, gdzie przeniosła się Pani Magda z Imperium Wizażu?
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Byłam kilka razy, lecz niestety kilka lat temu, w salonie Obsession u pana Roberta i byłam bardzo zadowolona. Szczególnie z grzywki. Przestałam do niego chodzić ze względu na bardzo długie terminy. Teraz widzę, że w tym miejscu jest coś innego. Może ktoś wie gdzie można znaleźć pana Roberta? Z pani Wiolety z Imperium Wizażu byłam w miarę zadowolona, ale moja mama stwierdziła, że z tyłu byłam krzywo obcięta. Pani Ewa z OK jest bardzo miła, ale chciałam, żeby zaproponowała mi inną fryzurę, a obcięła mnie jak zwykle. Byłam tam też u pani Iwony - niby w porządku, ale szukam dalej, bo mogło być lepiej. Pan Marek Manosz, dawniej z Imperium Wizażu - zbyt pewny siebie, męczyła mnie rozmowa z nim, a cięcie ok, ale bez fajerwerków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny napiszcie coś proszę o salonie LOR w starej cegielni? słyszałam ze ok jest p.Lucyna ale dzwoniłam dzisiaj i tam już nie pracuje.
Zawsze chodze do p.Michała na rapackiego, ale teraz ma remont, przed remontem nie zdażyłam pójść, a wybieram sie na wesele w przyszłym tyg. Proszę podpowiedzcie coś gdzie się wybrać (mam cienkie kłopotliwe włosy, chciałabym fryzurę mniej więcej jak Victoria bekham miała- takiego boba) na Przyjaciół żołnierza jest jakiś w miare nowy salon, ale kompletnie nie wiem czego sie po nich można spodziewać i czy mają jakiegoś w miere dobrego fryzjera Poratujcie ![]()
![]() |
#730 |
BAN stały
|
A ja nie polecam Kameleona do teraz zaluje ze tam poszlam wlosy mam ściete tak,ze wyglądają jak piórka pisklaka, wycieniowane strasznie a kolor ktory mi zrobili.... tydzien temu tam bylam i NIGDY NIGDY tam nie pojde tam wiecej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
2 listopad idę do Dawida
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak: ja pracuję do 16 więc pasuje mi tylko po godzinie 16 ewentualnie na sobotę. Na 2 listopada mnie "wcisnął" dosłownie. Proponował mi termin 18 listopada.
Jeśli godzina nie gra dla Ciebie roli to pierwszy termin jaki mi zaproponował to 25/26 października na godzinę 13.
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Fryzjer przede wszystkim powienien byc specjalista w swoim fachu. Strzyc profesjonalnie kazdy wlos. Ja mialamkiedys takiego fryzjera . I Niestety juz nie mieszka w kraju ![]() Nie naleze do "latwych" klientow. Mam slabe wlosy, rzadkie, z ktorych nie da sie zrobic kazdej fryzury. Jak na dloni widac, czy ciecie bylo dobre czy nie. Mysle, ze wlasnie na takich wlosach jak moje kiepski fryzjer sie moze latwo wylozyc. Swojego czasu rowniez robilam balejaz, ale poniewaz przekonalam sie ze nie ma jak naturalna barwa wlosow, juz nie mecze swojej glowy farbami. Uwazam, ze godny polecenia fryzjer powinien umiec dobrac fryzure do osoby, stosujac sie oczywiscie do wskazowek/preferencji. Powinien umiec zaproponowac zmiany, ale w zadnym wypadku nie namawiac na cos czego klientka nie ma ochoty (chociazby farbowania, jesli lubi naturalny kolor). Zdarzylo mi sie bywac w salonach, gdzie mialam wrazenie, ze naciaga sie klienta na usluge, byle by wiecej zarobic... ![]() Lub odwrotnie .Klientka chce zmiany bo zobaczyla fryzure w gazecie a fryzjer wie ze bedzie miala duzo problemow z taka fryzura albo nie jest ona przeznaczone dla jej wloso-powinien rowniez nie robic na slepo tego co moze okazac sie porażką. Ja wole aby fryzjer odmowil mi zrobienia czegos co bedzie dla mnie niekorzystne. Z mmojego doswiadczenia wynika rowniez, ze chetniej wraca sie do fryzjerow, ktorzy sa tez milymi/towarzyskimi osobami. Moj "faworyt" to profesonalista w kazdym calu, ale rowniez osoba, ktora ewidentnie kocha swoja prace (a to sie od razu czuje). I mam nadzieje ,ze uda mi sie znowu znalezc takiego fryzjera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
|
a w jakich godzinach pan Michał przyjmuje i ile bierze za ścięcie włosów (takich do ramion) - podicięcie??
a może macie jakiegoś dobrego fryzjera na prawobrzeżu ?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny !
![]() ![]() Czy któraś z Was może farbowała się w salonie mieszczącym się w kauflandzie ? warto ? jak tak to do kogo ? (chodzi o blond ) ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Byłam u Dawida i jestem załamana... ściął nie tak jak chciałam. Wyglądam jakbym się postarzała o 10 lat. Po umyciu włosów fryzura w ogóle się nie układa, każde pasmo w inną stronę, masakra. Nigdy więcej...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mnie tak urzadzil jakis czas temu Josus Ramirez w Imperium Wizazu.Myslalam , ze sie porycze.Mialam dlugie wlosy a on mi obciał boki z obu stron na prosto du ucha!!! Reszte zostawił dlugą.To była porazżka.Wiec Ci wspołczuje. A mozesz kogos polecic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Imperium wizażu zawsze byłam zadowolona, ale ostatnio idealnie tak jak chciałam ścięła mnie babka z davidos na piastów i to za jedyne 20zł!
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Po co dalej koledujesz od salonu do salonu,od fryzjera do fryzjera (i jestes a zawiedziona,) skoro byłas zadowolona z fryzjerow w Imperim Wizazu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Ja w Szn ostatnio chodziłam do Beauty Center na Kopernika. Wnętrze jest bardzo schludne, zadbane, strzyżenie ogólnie tez nie jest złe, ale można się przeczepić do tego, że nie bardzo zważają na prośby klienta. Chciałam podciąć tylko końcówki, a wyszłam z włosami 10 cm krótszymi. Szkoda, bo strzyżenie było bardzo dokładne, a przy tym dosyć szybkie, ale jednak poszukam czegoś, gdzie fryzjer będzie się liczył z moim zdaniem.
Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego salonu, ale też te osoby przyznawały, że fryzjerka bardziej kieruje się swoim zamysłem i im to akurat pasowało. Przez wiele lat chodziłam do salonu na Kościuszki 'Teresa', jednak pani Lidka gdzieś się przeniosła (słyszałam, że w okolice Zawadzkiego), ma ktoś może namiary?
After all this time? Always. kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url] książki Edytowane przez Jigoku Czas edycji: 2011-11-24 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
czy któraś z was korzystał z usług fryzjera na Bogusława w strefie urody? podaję link http://strefaurody.clarena.pl/user//cennik/ czekam na opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
Jaaaa nie wiem czy istnieje w ogóle u nas w Szczecinie jakiś dobry fryzjer, może ukrywa się gdzieś w jakiejś szopie ale ja tyle razy włosy robiłam i stwierdzam, że zawsze włosy po wizycie miałam gorsze albo bez zmiany i to w nie byle jakich salonach nie za byle jakie pieniądze. Po prostu nie mam już sił i chyba przestane chodzić do fryzjera i sama sobie będę podcinać i farbować bo to nie ma co. I nie polecam na pewno Dąbia na dole po schodkach ani na Os. Bukowym bo tam to juz chyba gorzej i drożej być nie może. Dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Przyczajenie
|
![]()
Salon fryzjerski Ekspresja ul. Chlebowa3 os.Reda vis-a-vis KFC tel. 66-77-06-540
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam dzisiaj znowu w Beauty Center, teraz u pani Gosi i tym razem jestem bardzo zadowolona, ścięła mnie tak jak poprosiłam, przy tym szybko, dokładnie i tanio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
Ostatnio byłam w salonie Artmasters na ul. Mickiewicza i powiem szczerze,że się rozczarowałam. Chciałam trochę przyciemnić włosy, ale pani powiedziała, że jest to niemożliwe, gdyż włosy są zniszczone i zamiast farby kładziemy semi.
Trochę byłam zdziwiona, ale ok, oddałam się w ręce "fachowca". Za usługę zapłaciłam 200zl, a semi po dwóch myciach głowy mi się sprało i miałam to, co na początku. Uważam, że jest to duża przesada, żeby brać takie pieniądze!!!! W kilku innych salonach, w których też pracują na keune, za farbę, strzyżenie z modelowaniem płaciłam 140 zł, a nie TYLE!!! Więcej tam nie pójdę, szkoda kasy. Moja przyjaciółka ścinała tam włosy u "słynnego" p.Marcina i tez nie uzyskała takiego efektu jak chciała. Ma normalnie ścięte włosy, a też ponad 200 zł zapłaciła. Uważam, że ceny są mocno wygórowane i nieadekwatne do wykonywanych usług. Fryzjerzy często przesadzają, a później się dziwią, że tracą klientki. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, poszukuję dobrego fryzjera do zrobienia PASEMEK na średniej długości włosach, w salonie fryzjerskim w którym się obcinam używają jakiś dziwnych farb, których same fryzjerki nie polecają (farby z zalecenia właścicielki) więc muszę znaleźć sobie jakiegoś artystę, który zrobi mi boskie pasemka dobrą farbą nie paląc ich (tak jak w L'or) i nie robiąc jajecznicy na głowie (balejaż blond - czerwony - brąz zaserwowany przez babkę w Laurencie na Królowej Jadwigi) - bardzo chciałabym trafić do kogoś zaufanego, kto po raz 10380948 nie spieprzy mi włosów
![]() Proszę o pomoc! W zamian za to, polecę Wam z czystym sercem panią Sylwię z Królowej Jadwigi, koło SP nr 5 - strzyże bardzo dobrze i bardzo dokładnie, niedrogo, jest niezawodna jeżeli chodzi o podcinanie grzywki, końcówek, cieniowanie - chodzę tam od kilku lat i nigdy nie wyszłam niezadowolona. Do tego ceny - rewelacyjne. Za odświeżenie włosów (końcówki + pocieniowanie z długości + długa grzywka) płacę bodajże 30 zł. Edytowane przez llorelai Czas edycji: 2011-12-04 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Przyczajenie
|
Witam,
A czy któraś z Was była kiedyś w studiu ARMALI na Adama Asnyka? Chodzi mi o cięcie włosów krótkich na krótkie ![]() Jakie maja mniej więcej ceny i jakość? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was miało doczynienia z Sebastianem z samsebastiam? słyszałam,że dużo ogólnie liczy sobie ale czy jest tego wart?
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzeczywiście dużo kasuje 100zł za ścięcie z modelowaniem :/ A czy warto musisz określić sama. *Jak dla mnie to straszny indywidualista, lepiej nie mówić co się chce. *Artysta, sam coś wymodzi na głowie i to lubi w końcu "stylista", *Nie zawsze się to pokrywa z Twoją wizją - Generalnie masz wizję, wiesz co chcesz? To nie idź do Sebastiana, nie będziesz mieć tego, Sebastaian będzie traktował Cię chł0dno. *Jak oddasz się w jego ręce to zrobi fryzure pasująca do twarzy idealnie. * po wyjściu będziesz zrozpaczona, jednak włosy ukłądają się nieźle, a jak odrastają wyglądają jeszcze lepiej. * fryzjer dla facetów idealny. Moj TZ biega do niego co miesiac. * ma swoje dni i humory sztuką jest dobrze trafić,, żeby traktował Cię jak księżniczkę, bo jakby nie patrzeć ma manię wyższości * chcesz fryzjera psychiloga - to nie Sebastian *no i pointa... byłaś raz u Sebastiana było żle, poszłaś gdzie indziej - było jeszcze gorzej, więc i tak wrócisz do Sebastiana. Mam nadzieję że moje skróty myślowe pomogły.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.