Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-20, 14:00   #151
farfalla
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Kochana 3mamy wszystkie paluchy zaciśnięte

ok, wytłumaczona

KOCHANE PRZYSZŁAM SIĘ POCHWALIĆ
mój Mężuś dostał się na INFORMATYKĘ NA WYDZIALE ELEKTRYCZNYM POLITECHNIKI POZNAŃSKIEJ :d
Dziekuję kochana

Ale suuuper gratulacje dla męża
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 14:10   #152
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

Danulka nie, trza mieć ileś tam punktów, a moja Małżowina miała trudniej, bo starą maturę ma i na wstępie mniej miał, do tego z matmy miał 4 a polaka 6 (Jego żona, polonistka- miała z polaka 4 )...

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

JEŻELI JESTEŚ NOWA NA FORUM, ZANIM ZADASZ PYTANIE, CZY SĄ ZDJĘCIA KONKRETNYCH TOREBEK, JAK SIĘ OTWIERA DANY MODEL, ETC. TO NAJPIERW SPRAWDŹ, CZY W KATALOGU BĄDŹ NA FORUM- NIE PADŁA JUŻ ODPOWIEDŹ :d

6 mówisz, o jacie, ja tylko 5 miałam

myślę, że problem tkwi w tym, że mało kto zagląda na pierwszą stronę wątku gdzie jest link do katalogu i tym samym recenzje A wyszukiwarka......no cóż

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 15:12   #153
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

dobrrrry
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
ja bym się napiła wiśnióweczki z colą i bym jeszcze coś kliknęła-paluszki mi aż chodzą

ja kiedyś tak głupia to chyba nie byłam apeluję do młodszych wizażanek- z wiekiem stan rozumku się pogarsza
ooo ja dziś piłam w parku (matko kochana ) wiśniówkę popijaną colą. do tego pomagałam koleżance pić na hejnał piwo duże . było wesoło
a potem poszłyśmy do kina, na "Johnny English" (moja koleżanka poszła do kasy i mówi "3 bilety na Johnny Bravo proszę" ) - strasznie głupi i strasznie śmieszny , na sali było może z 7 osób - lubię tak. dużego wyboru nie miałyśmy, bo o 11 tylko Auta, Smerfy i inne tego typu rzeczy grają. ale było fajnie
Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
ja niestety muszę bo szafie z moim pokoju się nie mieszczę , gdybym sie uparła mogłabym sobie zrobić osobną garderobę bo mam taki luźny pokoik ale tam trzymam inne graty i część ubrań
zrób sobie garderobę - to moje marzenie . ale przestrzeni brak
Cytat:
JEŻELI JESTEŚ NOWA NA FORUM, ZANIM ZADASZ PYTANIE, CZY SĄ ZDJĘCIA KONKRETNYCH TOREBEK, JAK SIĘ OTWIERA DANY MODEL, ETC. TO NAJPIERW SPRAWDŹ, CZY W KATALOGU BĄDŹ NA FORUM- NIE PADŁA JUŻ ODPOWIEDŹ :d

dokładnie tak jak pisze Danula - gdyby dziewczyny zaglądały na pierwszą stronę to by wiedziały wszystko

miałam dziś sprawdzian z historii. i znowu nie potrafiłam nic sensownego napisać . niech ktoś mnie walnie młotkiem, powinnam się ogarnąć
Roxi na forum nie ma, pewnie się uczy dużo...

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2011-09-20 o 15:14
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 15:33   #154
fashionaddicted
Zakorzenienie

nudzę się dzisiaj
Stary 2011-09-20, 16:00   #155
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie dalej leje...
Stary 2011-09-20, 16:06   #156
maggie82
Zakorzenienie

Hej
Witam się w nowym wątku Wczoraj przespałam cały dzień

Spróbuję Was zacytować z poprzedniego wątku i nadrobię to co już tutaj napisałyście

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Maggie bidulko kochana zdrówka życzę ....

Dobranoc, ja też idę

Iduś tarta wyszła przepyszna nie da się zepsuć tego ciasta nawet jak ma się wiekowy piekarnik na gaz co ledwo zipie było ciasto tylko przez godzinkę (takie gołe jak stygło) po dodaniu śmietanki i malin znikło w 3 minuty

Ale będę piekła na święta, niech no tylko dorwę moją Amicę
Właśnie, Maggie Ty masz piekarnik tej firmy? Zadowolona jesteś? My wybraliśmy bo cena była przystępna i dobre opinie miał ten model
Reniu Tak mam piekarnik Amica taki czarny do zabudowy i płytę ceramiczną Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z tego sprzętu - ładnie się prezentuje, super sprawuje i cenowo też ok
Ja piekę głównie ciasta w nim, czasem jakieś mięso i wszystko zawsze robię z termoobiegiem - ciasta wychodzą pyszne Tak więc polecam

Cytat:
Dziewczynki wklejam Wam moją a'la Marti nareszcie ściągnęłam programik do obróbki fot.
Jest piękna, zdjęcia nie oddają uroku...

Załapał się kawałek tapety i płytek kuchennych jak się ogarnę, to porobię foty całości
Cudna ta Marti dużo ładniejsza niż na etorebce

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
dobranoc nikuś

wklejam parę obiecanych zdjęć- bardzo przepraszam, że to takie zdj- ale ja robię mało zdj- nie mam zwyczaju aż tak utrwalać, poza tym żaden fotografik,a nawet i fotograf ze mnie- zdj nie oddają uroku tego co przedstawiają i tak wybiórczo wklejam, żeby nie przynudzać

1 zamek Bran który pełni funkcję zamku Drakuli chociaż prawdziwy zamek znaczy autentyczny to inny po którym ruiny jeno. w powieści to też zamek ze zdj jest przedstawiony jako drakulowy - sam Vlad Palownik podobno w nim bywał

2Bran

3miasto Brasow - czarny kościół

4 jak widać

5 droga - z serpentynkami

6 miasto Sighisoara miejsce urodzenia Drakuli obłędny średniowieczny kościół wchodzi się po starych drewnianych 75 odaszonych męczących schodach - obok jest szkoła i dzieci też po tych schodach dzień jak co dzień - jest z drugiej str droga ewakuacyjna dla samochodów ale używana tylko ewakuacyjnie. W kościele jest wąziutka komnatka w której zamykano z 1 łyżeczką 1 miseczką i 1 łożem chcących się rozwieść póki nie doszli do porozumienia ze sobą.

7 dom w którym urodził się Vlad Palownik- Drakula /Drakulia/
jest restauracja i kawiarnia i mozna po tym domku w zwiążku z tym pochodzić

8 Sighisoara widok z wieży

9wioska Viscri- zdj robione z autokaru przedstawia dom księcia Karola Windsora- jeden z dwóch- drugi bliźniaczy

10 miasto Sibiu droga koło Mostu Kłamców
Śliczne zdjęcia ale mam ochotę na wycieczkę do Rumunii Kiedyś się wybiorę Śliczne widoki z zamku
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 16:17   #157
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Bry, bry wieczór w new wątalu

i nie wiem co chciałam i komu odp w tamtym no nic, przeżyję

co klikamy dziołszki?

A ja mam kilka pytań, bo Wy tu takie stałe, a ja początkująca

1. Jak się otwiera Vivien? Bo ma taki dyngs, nie wiem o co kaman
to pytanie kieruję przede wszystkim do Farfalki, ale coś Jej tu mało ostatnio

2. Kiedy będzie jakaś kolekcja? Czy macie jakieś przecieki?

3. O ile doładowanie przedłuża ważność konta rabatowego?

To tyle, bry wieczór
Nika

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Witajcie
mało mam dzisiaj czasu na podczytywanie i pisanie (niestety).
Kliknęłam koleżance Vivi i Iris
Hej O ciekawa jestem Iris Ostatnio się jej przyglądałam - bo potrzebuję coś czarnego

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry
Przeżyłam poranne wiercenie w zębach, znowu odbyły się sceny rodem z horroru.............no i wydałam kasę, która spokojnie wystarczyłaby na 3-4 torebki
Danulka Dobrze, że masz już to za sobą (tzn. wiercenie bo kasy szkoda )

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Korzystając z chwili przerwy zjem parufkę
A potem japko

Korci mnie ta zielona torba, chociaż ogólnie to uważam że ona brzydka jest, jenny postanowiłam jednak odesłać
A która zielona Cię korci ? Sigrid ?? Czy Nelly ?
Stary 2011-09-20, 16:18   #158
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Dzień dobry
ja się nieśmiało tylko odmelduję w nowym wątku żeby mieć go w sub

ad1: zapraszam do katalogu tam jest instrukcja otwierania vivien

W przyszły pon egzamin.. o ile mnie dopuści z ćwiczen których zaliczenia pisałam wczoraj (2 na raz) ... niestety wątpię żebym zaliczyła bo dała wszystko to na czym sie przy nauce nie skupiałam myśląc że da co innego i w przyszłym tyg robi jeszcze konsultacje ... ale wieczorem, a egzamin tego samego dnia rano wiec nie wiem jak to będzie, czy się da z nią dogadać wysłałam maila i czekam ... tak czy siak ... teraz głównie się uczę ale raz na jakiś czas was podczytuję w międzyczasie myśląc nad wizytą u lekarza bo już się aż porycząłam ostatnio i robię się zdezorientowana tym wszystkim co się dzieje.... i kompletując strój na wesele na które jako os towarzysząca ide 1 października ... ale obiecuję że po przyzłym poniedziałku będę tu bardziej na bieżąco

Buziaki dla was i miłego dnia wszystkim
Far Trzymaj się Kochana i powodzenia na tym egzaminie czekamy na Ciebie

Cytat:

KOCHANE PRZYSZŁAM SIĘ POCHWALIĆ
mój Mężuś dostał się na INFORMATYKĘ NA WYDZIALE ELEKTRYCZNYM POLITECHNIKI POZNAŃSKIEJ :d
Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
aha jestem tu nowa to nie wiedziałam tzn. nowa na wątku Waszym ale nadrabiam
podczytuję i oglądam wklejane przez Was zdjęcia
Gratulacje Ja mam w domu informatyka - programistę Ciężki kawałek chleba
Stary 2011-09-20, 16:19   #159
Iduś
Zakorzenienie

Upiekłam właśnie biszkopta ... cudny wyrósł

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 16:24   #160
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
no i po co mi smaka robiłaś
Stary 2011-09-20, 16:27   #161
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dobrrrry

ooo ja dziś piłam w parku (matko kochana ) wiśniówkę popijaną colą. do tego pomagałam koleżance pić na hejnał piwo duże . było wesoło
a potem poszłyśmy do kina, na "Johnny English" (moja koleżanka poszła do kasy i mówi "3 bilety na Johnny Bravo proszę" ) - strasznie głupi i strasznie śmieszny , na sali było może z 7 osób - lubię tak. dużego wyboru nie miałyśmy, bo o 11 tylko Auta, Smerfy i inne tego typu rzeczy grają. ale było fajnie

zrób sobie garderobę - to moje marzenie . ale przestrzeni brak

dokładnie tak jak pisze Danula - gdyby dziewczyny zaglądały na pierwszą stronę to by wiedziały wszystko

miałam dziś sprawdzian z historii. i znowu nie potrafiłam nic sensownego napisać . niech ktoś mnie walnie młotkiem, powinnam się ogarnąć
Roxi na forum nie ma, pewnie się uczy dużo...
Ale miałyście historie Ale czyżby to wagary były nieładnie
Też chyba pójdę na to do kina - czasami trzeba coś głupiego obejrzeć

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie dalej leje...
A u mnie dziś dość ładnie Dziwna ta pogoda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-20, 16:29   #162
roxana222
Zakorzenienie

Dzień dobry

Czuję jakby wieki mnie tutaj nie było Ale szkoła, szkoła i jeszcze raz nauka

W przyszłym tygodniu mamy aż 5 sprawdzianów! To ludzkie pojęcie przechodzi

Jak na razie najlepiej wychodzę na niezapowiedzianych kartkówkach. Mam lepsze oceny niż z tych zapowiedzianych

W piątek tylko, żeby się trochę rozerwać byłam ze znajomą w pubie (wypiłam TYLKO jedno piwo, i już mnie zmuliło i nogi mi się plątały - więcej nie piję). W czwartek znowu mamy tą dwudniową wycieczkę to trochę luzu
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 16:30   #163
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
a do czego ten biszkopt ?

Lecę na Twojego bloga pooglądać co tam ostatnio dodałaś
Stary 2011-09-20, 16:31   #164
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ale miałyście historie Ale czyżby to wagary były nieładnie
Też chyba pójdę na to do kina - czasami trzeba coś głupiego obejrzeć

A u mnie dziś dość ładnie Dziwna ta pogoda
wcale nie . kończę we wtorki o 9.50 . w ogóle się nie opłaca iść nawet. ale normalnie będę miała jeszcze 2 godziny dodatkowego przedmiotu . choć i tak będzie wcześnie - przed 12 skończymy
lubię wtorki

u mnie dziś wyjątkowo ciepło, szczególnie rano jak szłam po 6, to byłam zdziwiona, że tak ciepło. ale słońca nie ma. od jutra ma być ładniej
Stary 2011-09-20, 16:33   #165
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jak na razie najlepiej wychodzę na niezapowiedzianych kartkówkach. Mam lepsze oceny niż z tych zapowiedzianych

W piątek tylko, żeby się trochę rozerwać byłam ze znajomą w pubie (wypiłam TYLKO jedno piwo, i już mnie zmuliło i nogi mi się plątały - więcej nie piję). W czwartek znowu mamy tą dwudniową wycieczkę to trochę luzu
Hej E... ale Was męczą od początku

Może te niezapowiedziane kartkówki lepiej wypadają, bo stres mniejszy ? Jak się wie o sprawdzianie i do niego przygotowuje, to stres troszkę zżera a tak można powiedzieć bezstresowo

A na wycieczkę gdzie się wybieracie ?
Stary 2011-09-20, 16:33   #166
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

no mówiłam, że Roxi się pewnie uczy! plus dla Ciebie, bo ja...niezbyt. od października biorę się ostro do pracy
(Roxi, jak samopoczucie? )
Stary 2011-09-20, 16:34   #167
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
a do czego ten biszkopt ?

Lecę na Twojego bloga pooglądać co tam ostatnio dodałaś
Robie dobre ciacho ... ale to jutro na bloga wstawie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 16:35   #168
maggie82
Zakorzenienie

Iduś Te Twoje zdjęcia na blogu aż się głodna zrobiłam
Fajne te Donuty Ci wyszły Pewnie zaraz Danula się czepi że PĄCZKI ale ja tam wolę nazwę oryginalną
Stary 2011-09-20, 16:36   #169
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

kurcze współczuję tylu sprawdzianów

Ja od wczoraj mam załamanie że za kilka dni rozpocznę ostatni rok edukacji
Stary 2011-09-20, 16:38   #170
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
wcale nie . kończę we wtorki o 9.50 . w ogóle się nie opłaca iść nawet. ale normalnie będę miała jeszcze 2 godziny dodatkowego przedmiotu . choć i tak będzie wcześnie - przed 12 skończymy
lubię wtorki

u mnie dziś wyjątkowo ciepło, szczególnie rano jak szłam po 6, to byłam zdziwiona, że tak ciepło. ale słońca nie ma. od jutra ma być ładniej
Ale fajny plan masz Przynajmniej wtorkowy
Rzeczywiście aż szkoda iść do szkoły na te kilka godzin

U mnie też było dość ładnie, najważniejsze, że bezdeszczowo I miłe wieści przynosisz, że od jutra ma być ładniej

Cytat:
Robie dobre ciacho ... ale to jutro na bloga wstawie
Aaaaa To jutro też zajrzę i sprawdzę co to
Stary 2011-09-20, 16:39   #171
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Hej E... ale Was męczą od początku

Może te niezapowiedziane kartkówki lepiej wypadają, bo stres mniejszy ? Jak się wie o sprawdzianie i do niego przygotowuje, to stres troszkę zżera a tak można powiedzieć bezstresowo

A na wycieczkę gdzie się wybieracie ?
Maggie Ja już wolę nie myśleć co będzie potem

Pewno i tak Mam tylko nadzieję, że tak pozostanie

Do Uniejowa, na basen. Będziemy jeszcze zwiedzać jakąś kopalnię, ZOO, będzie ognisko i coś tam jeszcze, ale już nie pamiętam

Cytat:
no mówiłam, że Roxi się pewnie uczy! plus dla Ciebie, bo ja...niezbyt. od października biorę się ostro do pracy
(Roxi, jak samopoczucie? )

Uczę, uczę... Kiedyś trzeba

Samopoczucie już dużo lepsze, dziękuję I znowu zaczęłam pisać z pierwszym obiektem, chyba mi nie przeszło...

Edytowane przez roxana222
Czas edycji: 2011-09-20 o 16:40
Stary 2011-09-20, 16:41   #172
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

Fashion nie martw się Później też jest fajnie
Czy dobrze kojarzę, że chcesz coś z tłumaczeniami robić ? Bo wiem, że studiujesz filologię rosyjską
Stary 2011-09-20, 16:42   #173
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Roxi - dobra, to ja pisze pw
Stary 2011-09-20, 16:44   #174
fashionaddicted
Zakorzenienie

TO we mgle to Wenecja jaką zastaliśmy rano na szczęście szybko mgła się podniosła;]

z nudów troszke powklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0005.jpg (45,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0022.jpg (26,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0027.jpg (67,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0034_1.jpg (46,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0046.jpg (58,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0049.jpg (33,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0060.jpg (62,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0079_1.jpg (66,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0085.jpg (85,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0092_1.jpg (134,9 KB, 10 załadowań)
Stary 2011-09-20, 16:45   #175
kali765
Zakorzenienie

Moniś wstawiam zdjęcia zawartości wczorajszych paczek
niestety z aukcji bo u mnie w domu jest ciemno i nic nie widać

Roxi!

EDIT :
zdjęcia nie dodałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zz.jpg (100,3 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2011-09-20 o 16:48
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 16:48   #176
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Maggie Ja już wolę nie myśleć co będzie potem

Pewno i tak Mam tylko nadzieję, że tak pozostanie

Do Uniejowa, na basen. Będziemy jeszcze zwiedzać jakąś kopalnię, ZOO, będzie ognisko i coś tam jeszcze, ale już nie pamiętam

Uczę, uczę... Kiedyś trzeba

Samopoczucie już dużo lepsze, dziękuję I znowu zaczęłam pisać z pierwszym obiektem, chyba mi nie przeszło...
Miałam się kiedyś do Uniejewa wybrać bo tam są termy i basen i zamek podobno też a mam dość blisko i jakoś mi nie po drodze. Nawet w tym roku chcieliśmy tam z Tżtem jechać ale urlop szybko zleciał a pogody nie było (w lipcu to w ogóle cały czas lało ).

A z obiektami to już się pogubiłam Pierwszy ?? To ten co już szkołę skończył tak ?

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
TO we mgle to Wenecja jaką zastaliśmy rano na szczęście szybko mgła się podniosła;]

z nudów troszke powklejam
Ale fajnie I te we mgle ujęcia też ciekawe Mimo mgły i tak było gorąco, prawda ? Bo na wszystkich zdjęciach ludzie tak lekko ubrani
Stary 2011-09-20, 16:49   #177
fashionaddicted
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0219.jpg (74,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0231.jpg (84,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0237.jpg (195,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0253.jpg (69,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0276.jpg (39,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0283.jpg (54,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0292.jpg (113,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0293.jpg (54,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0118.jpg (45,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0092_1.jpg (134,9 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2011-09-20 o 16:53
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 16:52   #178
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Moniś wstawiam zdjęcia zawartości wczorajszych paczek
niestety z aukcji bo u mnie w domu jest ciemno i nic nie widać

Roxi!

EDIT :
zdjęcia nie dodałam
Fajne Ta sukienka - tunika z Vero Mody śliczna za ile kupiłaś ? Tylko nie mów, że all albo ebay

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Znikam narazie Zajrzę jeszcze wieczorem
Stary 2011-09-20, 16:54   #179
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Na pewno sobie poradzisz Będę trzymała kciuki za owocną naukę

A co do zdjęć Coś wspaniałego Pewnie pobytem we Włoszech jesteś zachwycona ?

Cytat:
Roxi!
Kali

Co tam u Ciebie ? Jak szkoła, jak prawko, jak TŻ, jak zakupoholizm ?

Cytat:
Miałam się kiedyś do Uniejewa wybrać bo tam są termy i basen i zamek podobno też a mam dość blisko i jakoś mi nie po drodze. Nawet w tym roku chcieliśmy tam z Tżtem jechać ale urlop szybko zleciał a pogody nie było (w lipcu to w ogóle cały czas lało ).

A z obiektami to już się pogubiłam Pierwszy ?? To ten co już szkołę skończył tak ?
Ja byłam raz w życiu i szczerze, to tak średnio mi się tam podobało. Może dlatego, że za mało atrakcji (tylko dwa baseny i sauny, chociaż może coś się zmieniło, bo byłam dawnooo temu). Ale z klasą to powinno być wesoło

Nie, nie. Z tym z pierwszej (teraz już drugiej) klasy Pamiętacie ? To był taki pierwszy obiekt, z którym się spotkałam parę razy
Stary 2011-09-20, 16:55   #180
hanusia505
Zakorzenienie

Fashion piekna Wenecja
I tego smoka poznaje - to w Czechach prawda?

A tak w ogole to dzien dobry

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości