|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
2000 et une rose Lancome...
Teraz nie dozdobycia poza Ebayem ( w Allegro tu nie bardzo wierzę), a i na Ebayu dla bardzo zakochanych w tym zapachu - 200USD
![]() Pamiętam, że kiedy on był dostępny czyli chyba w 2000roku( jeśli dobrze liczę) kupiłyśmy go z przyjaciółką w perfumerii w Domach Centrum w Warszawie. Oczywiście już go nie ma daaawno, a ja teraz zatęskniłam strasznie i jestem ciekawa co myślą o nim Wizażanki, które go posiadały lub mają go nadal. Swoją drogą kobieta zmienną jest. Do wczoraj numerem jeden na liście marzeń był Flowerbomb. Dziś dostałam go i już na pierwsze miejsce wysuwa się 2000 i jedna róża
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2000 et une rose Lancome...
Zgadzam sie, ze jest bardzo ladny. Mam resztke
Niestety gdzies zapodzialam wstazeczke, ktora zawsze mi zjedzdzala z korka. Byly dostepne na przelomie 1999 i 2000 roku. Pamietam, ze je sobie zazyczylam jako prezent gwiazdkowy i bardzo sie z nich cieszylam Sa piekne, kobiece i trwale. Moim zdaniem to naladniejszy rozany zapach. Wiedzialam, ze to edycja limitowana, ale wydawalo mi sie wowczas, ze jednak nie znikna tak szybko z perfumerii. No ale jednak... Szkoda, ze juz nie mozna ich kupic, ale jako milosniczka perfum stale poszukuje czegos nowego
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Wygrzebałam wątek bo to moje NAJWIĘKSZE MARZENIE
![]() Jest pewna nadzieja, że się ono spełni, ale to dopiero ( jeśli wogóle) za parę tygodni
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam dzięki próbce od pewnej, sympatycznej wizażanki.
Przepiękny zapach róży, słodkiej i upajajacej, bardzo kobiecy zapach i trwały.Ubolewam nad niedotępnoscią tego zapachu. Póżne odkrycie, póżna miłość i to bolesna . Szkoda i szczere to nierozumiem właśnie tego że moje miłości producenci wycofują bądz wycofali zbyt wcześnie. Póki co chomikuje próbke w zaciemnionym miejscu.
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
[quote=neonka28]Testowałam dzięki próbce od pewnej, sympatycznej wizażanki.
Przepiękny zapach róży, słodkiej i upajajacej, bardzo kobiecy zapach i trwały.Ubolewam nad niedotępnoscią tego zapachu. Póżne odkrycie, póżna miłość i to bolesna . Szkoda i szczere to nierozumiem właśnie tego że moje miłości producenci wycofują bądz wycofali zbyt wcześnie. Decyzje producentów pozostana dla mnie czarną tajemnicą.Wycofane Le Feu, EC, Seria Les Belles(w Polsce) etc. Pozostaje mi czekać i trzymać kciuki żeby naprawdę wymarzona Różyczka do mnie trafiła na początku maja.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam i to mocno
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez jestem zaskoczona wycofywaniem takich pieknych zapachow
Szajo, czytalam gdzies, ze ponoc maja wrocic 2000 et une rose, wraz z innymi zapachami Lancome, ktore juz keidys zostaly wycofane. Ponoc maja byc odswiezone... Ja bym tam wolala, zeby nie modyfikowali takich ladnych zazpachow. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kcem EC
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Mam nadzieję, że nie chcą zrobić z Różyczki czegoś banalnego co "każdemu sie spodoba".
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc wg mnie stara rozyczka podoba sie wiekszosci - jest po prostu bezapelacyjnie piekna
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Oj jest, jest
![]() Chyba będę skreślać dni do jej przybycia
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Oj piękna jest różyczka...mhmmmmmmm:love : W ubiegłym roku upolowałam ją w Kłodzku i byłam tak szczęśliwa, że natychmaist zadzwoniłam do jednej z wizażanek, żeby się pochwalić(sama nie mogłam uwierzyć, że mam 2000 et une Rose na własność):P Przepiękna wytrawna kompozycja, chłodna ale i rozgrzewająca z wyjątkowo wyeksponowaną różą
![]() ![]() ![]() Przy okazji polecam Wizażankom mniejsze mista na zakupy perfumeryjne, zdarza sie, że obsługa nwet nie jest zorientowana jakie "skarby" jeszcze ma. ![]() OT czasami w dużych miastach tez się zdarzają cuda pamiętam, że w Gdańsku na jednej z bocznych ulic od Kołobrzeskiej była drogeria w której mieli mnóstwo zapachów wycofanych m.in. Que Vivę Escady, Fleur d'Interdit, Meteoryty Guerlaina, Plomę Picasso i wiele innych
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Wskrzeszam wątek aby sobie ponarzekać
![]() Moje nadzieje na posiadanie Różyczki zgasły ![]() Mam baaaardzo hojnie zrobioną próbkę od kochanej przyjaciółki, ale i w niej zobaczę wkrótce dno ![]() ![]() ![]() Coś wyjatkowego jest w tym zapachu, taki chłód, który zazwyczaj nie kojarzy mi się z różami. To jakby róża z lodu Zbyt cudowna by była nuiedostępna!!!!!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sama róża w 2000 et Une Rose rzeczywiście jest niezwykła - chłodna i nowoczesna. Nie kupiłam tych perfum, gdy były ogólnodostępne, choć robiłam parę podejść, a później, gdy je wycofano, mocno tego żałowałam .
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
Cena....
ale z drugiej strony gdyby tak podsumować ile wydałam na perfumy w ciągu ostatnich 60 dni to moze zamiast kilku flakonów na allegro i miniaturek kupiłabym jedna jedyną Różę....Tylko trzeba mieć samozaparcie, a ja najpierw musiałabym je miec
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
szajo o ile dobrze pamiętam ktoś na naszym targowisku chciał wymienić Twoje perfumy niestety na EC
|
|
|
#19 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak i nawet byłabym ( ale z jakim bólem) gotowa na tę wymianę, ale Mad była pierwsza i sprawa tej wymiany jeszcze się nie wyjaśniła ostatecznie ![]() Jakby co to jestem druga w kolejce Staram się nie robić sobie nadziei bo raz już byłam tuż tuż od Róży i...uciekła
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mam chrapkę na tep erfumy, choć ich nie znam
![]() Ostatnio w ogóle kupowałam dużo perfum z nutą róży.Niestety nigdzie ich nie widziałam, może ktoś wie gdzie można je jeszcze nabyć w miarę rozsądnej cenie? |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Dość długo wisiała na allegro, chyba ze trzy wystawienia http://www.allegro.pl/item844382302_...dp_unikat.html
Może napisz do sprzedającej. Wiem bo sama mam chrapkę na tę tytoniową różyczkę (tak właśnie na mnie pachnie) i miałam ją w obserwowanych. |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, napiszę
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
witam,
posiadam te perfumu, zainteresowanych prosze o kontakt. Edytowane przez berrit Czas edycji: 2010-03-24 o 09:46 |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
witam,
wystawiłam posiadane przeze mnie perfumy na allegro. Edytowane przez berrit Czas edycji: 2010-03-24 o 09:46 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
berrit: usuń szybko ten link i te propozycje sprzedażny bo jak "szefostwo" zauważy to będzie "widziałam orła cień" czyli wylecisz zbanowana.
W regulaminie jest napinane o zakazie sprzedażny na forum i reklamowaniu swoich rzeczy w celach zysku.
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
dzieki, posty edytowalam, mam nadzieje, ze teraz juz nie bede mogli sie przyczepic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.