|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Witam Was
![]() Porządne śniadanie zjedzone, w między czasie jogurt, a na obiad pieczony kurczak ![]() ![]() A Wy co dziś macie na obiadek? ![]()
#1352 | |
Zakorzenienie
|
czekamy Pandziu kochana
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
Pandziu
Dobrze Cię widzieć ![]() Też czekam na potwierdzenie, czy zostaniemy ciociami ![]() ![]() Wrrr, nie cierpie takiej pogody, szaro, buro i ponuro ![]() Jeszcze jutro inauguracja roku, czy coś takiego, legitymacje odbieram i wgl a jak będzie tak zimno to zamarzne, bo nie mam nic ciepłego co mi do spódnicy pasuje, aaa ! A na obiad tradycyjnie, udko z kury ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Raczkowanie
|
No, pogoda jest straszna. Zasypiam za biurkiem. A na obiad tradycyjnie kurak - dziś bez dodatków (no może odrobinka musztardy). A na kolację mam pyszną makrelkę wędzoną...mniam mniam
![]()
muszę schudnąć.. ![]() 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg ![]() 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do cierpliwości czy taktu, po prostu wychowana dobrze jestem, niekłótliwa i na co dzień życzliwa ludziom. I naprawdę musi mnie coś obruszyć, żeby zareagować. Mimo, że już skończyłam dawno dietę, zaglądałam tu z sentymentu wielkiego, ale to już nie ten sam wątek, w którym dziewczyny naprawdę do pionu wzajemnie się stawiały, a tym samym wspierały w odchudzaniu naprawdę. Bo nic tak dobrze nie działało, jak rzetelny opier... za ciągłe grzechy czy próby rezygnacji. Teraz coraz to większe odstępstwa od diety przyjmowane są z ogólnym rozbawieniem reszty, mało kogo dziwi na przykład wypad do fastfoodu. A czytając co niektóre z Was mam nieodparde wrażenie, że nie o dietę i gubienie kilogramów na wątku już chodzi, tylko o to, że fajnie się pobawić w odchudzanie i posiedzieć w gronie wzajemnej adoracji. Ja przeszłam przez Protal zwycięzko, a czas który minął pozwala mi na stwierdzenie, że jo-jo u mnie nie nastąpiło, I dziwi mnie to, że najczęściej moje posty i rady były albo atakowane, albo ignorowane a jakakolwiek próba pomocy, odrzucana. Przestaję więc już Wam truć na amen. Wszystkim dziewczynom, które rzetelnie dietkują i nie kombinują jak koń pod górę, życzę dalszej wytrwałości w dążeniu do swojej upragnionej wagi. A nowym przybyłym współczuję, bo z całą pewnością twierdzę czytając tu posty regularnie, że ten wątek coraz mniej pomaga tym, które chciałyby poważnych rad.... Agucha, dawaj na wątek IV ![]()
![]() |
#1356 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich.
Mogę się do Was przyłączyć??? ![]() ![]() wzrost: 173cm obecna waga: 73 kg właściwa waga wg testu dukana: 62kg wymarzona waga: 58kg Do diety mam zamiar dołączyć ćwiczenia. To jak? Przyjmiecie mnie do swego grona? ![]()
#1357 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() A co do czatu: ja chętnie przyjmuję do wiadomości wszelkie nowości. Pokornie przyjmuję dwa procent tłuszczu, ale też z radością czytam o suszonych śliwkach czy rabarbarze (chociaż nie stosowałam ![]() Także nie nerwujta się dziewczynki. Hihi, Mania po mnie chodzi i mnie łaskocze. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek po dłuższej przerwie
![]() ![]() Z powodów osobistych musiałam zrobić sobie tygodniową przerwę w trzeciej fazie. Z własnej głupoty narobiłam sobie w życiu niezłego g****, ale powoli wszystko sie prostuje ![]() ![]() ![]() Po tygodniu jedzenia wszystkiego co wpadło mi w rękę dorobiłam się 1,5kg nadwyżki, ale od wczoraj jestem z powrotem ![]() ![]() Co do dyskusji jaka sie wywiązała-jam jest z tych słabych, też grzeszyłam, ale z podniesiona głową szłam dalej i w ciągu 2 miesięcy udało mi się zrzucić 9kg ![]() ![]() Cytat:
![]() Karmelku też mi sie marzą 2 kreseczki ![]() ------------------------------------------------------------------ edit- Sprostowanie, 1,5kg nadwyżki mam od najniższej wagi na trójce czyli 53,3kg a od wyjściowej tylko 0,5 kg ![]()
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2011-09-20 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Wtajemniczenie
|
OFICJALNIE POTWIERDZAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1360 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() A co się dzieje? Mam nadzieję, że już wszystko ok. Pilnuj III fazy, bo łatwo popłynąć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Madzia kiedy w końcu dołączysz do mnie na III? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2 tygodnie temu startowałam ze zbliżoną wagą do Twojej, a moje parametry wzrostowe są takie same. Wymarzona waga również i ta wg testu Dukana także ![]() A ile robisz dni uderzeniówki? ![]() Pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1367 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteś potrzebna. Jak czytam ostatnio niektóre wypowiedzi dziewczyn, że zjadły ciastka czy fast foody, czy piły alkohol i waga im spadła to też mi ręce opadają. Ale co ja mogę. Jeszcze mi odpyskują, że im waga lepiej spada niż mi. A ja ich nie przeskoczę w moim wieku, z tyloma dietami na koncie przez całe życie. A i psychotropy też mnie spowalniają. Więc jesteś potrzebna. Cytat:
![]() -----------------------------
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-09-20 o 21:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do LaryB i Aguchy to błagam was dziewczyny nie odchodźcie bo bez WAS nie osiągnęła bym tego wszystkiego, to właśnie dzięki wam i waszym kopniakom podnosiłam się po grzechach, a miałam ich kilka, to 3 wesela, to panieński to jakieś okrągłe rocznice urodzin, nie powiem że byłam święta i nie grzeszyłam, ale zawsze czytając wasze posty uświadamiałam sobie że muszę brać się za siebie i dążyć do celu!!! I to dzięki WAM w niespełna 4 miesiące udało mi się tak dużo schudnąć. Więc dziękuje WAM za to że byłyście ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki. Na razie zedytowałam posta. Spróbuję za parę dni popatrzeć jeszcze raz na te zdjęcia, ale na dzisiaj mam dosyć.
![]() |
#1371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1372 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1374 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Dobranoc Kochane (-ni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A nawet jakby byly 3 czy 4 cyferki to Pandzia jest bogina i sobie poradzi ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() wiem, że najpierw należy zapoznać się z książką, ale niestety miałam sesję poprawkowa i dopiero od jutra będę miała czas na czytanie książki. Niestety mama w tamtym tygodniu niezwłocznie postanowiła przejść na ta dietę, a co się z tym wiąże, że ja również. Wcześniej dość sporo czytałam o tej diecie, ale każdego dnia dowiaduję sie czegos nowego ... Mam jeden dylemt, dkolezanka która była już an tej diecie i schudła mówi, że mogę jeść do dwóch jogurtów owocowych dziennie. Czy mogą być to np jogurty gratka Danone? Nie miałam na razie czasu uganiania się za specjalnymi jogurtami, więc mogłybyście mi podpowiedzieć, które jogurty sa najodpowiedniejsze do spożywania przy tej diecie? Mam wrażenie, że pierwsza fazę zawaliłam trochę, ale mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w utracie wagi, jeżeli będę już bardzo uważać na kolejnych fazach...
![]() |
#1377 |
Wtajemniczenie
|
herbatka z mniszka lekarskiego jest dobra jak mamy problem z zatrzymywaniem wody a dodatkowo utrzymuje w zdrowiu watrobe
![]() DEEDEE0529 : I purchased the dandelion tea like Rodrigo suggested. My question is how many times a day and for how long should I include this in my diet? Simone - moderator : Hi Diane! You can drink this tea a couple times per day when you feel extra water retention--it is also great for liver health! mozna ja pic kilka razy dziennie i jeszcze na zaparcia dobra- kolejny produkt na liste srodkow dzialajacych pozytywnie na porcelanke, tym samym suszona sliwka spada jeszcze nizej na liscie
Wzrost 176cm start maj 2010 prawie 3d, dukam stukam marzec 2011- jedyne 81 kg Moze kiedys magiczne 66 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam przed jojo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez d666666 Czas edycji: 2011-09-20 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Ehhh u mnie 5 dni bez zmian na wadze
![]() Wymęczona po wczoraj i dzisiaj strasznie jestem, koniec końców nie byłyśmy w knajpie więc sobie w domu jedzonko robiłam, tyle dobrze ![]() ![]() Kochane, ten słodzik taki świetny to Huxol? http://allegro.pl/slodzik-huxol-w-pl...821210759.html
#1379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mysle, ze te jogurty, to nie za dobry pomysl- glownie zywimy sie chudym miechem, rybami,owocami morza, jajami, i nabialem tez, ale to nie jest podstawa diety. Jogurt tak przy okazji- do 2% tluszczu, bez dodatku cukru i bez owocow. wiec najpierw ksiazka, potem napychasz lodowke dozwolonymi produktami, otrebami i woda, jesz i chudniesz ![]()
Wzrost 176cm start maj 2010 prawie 3d, dukam stukam marzec 2011- jedyne 81 kg Moze kiedys magiczne 66 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam przed jojo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez d666666 Czas edycji: 2011-09-20 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.