|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
londa
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko nie pytaj co jadlam bo az wstyd ze tyle w siebie wsadzilam. Na sniadanie makaron i warzywa z woka ![]() Na obiad bufet czyli wszystko do woli i ile wlezie ![]() A kolacje zupe
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już niedługo zakup bucików? ![]() a i jeszcze pytanko to te jeansy co kupiłaś z Cubusa http://allegro.pl/cubus-cdenim-tanio...787736193.html ? Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-09-20 o 19:56 |
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
zleci jakos, mam miec w czwartek za tydzien. Ale wiesz jak to jest jak sie człowiek nastawi. A Labutinów zazdroszczę ze juz tyle nazbieralas
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o to sporo jedzonka jutro zamawiam chińczyka bo mi smaka narobiłaś ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- jak u Kitki
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze tylko tak na zdjeciu te pasma wyszly ale dbaj o wloski i ich nie przemeczaj. a uzywalas w koncu szamponu j&j? i jak?
|
|
#3309 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
mam nadzieje że będzie dobrze ![]() Cytat:
ale żadne mi nie wpadły w oko a te mi się spodobały i w dodatku lekkie są jak kapcioszki tak zostaje blond women Tż chciał właśnie blondzik jaśniutki Cytat:
![]() Cytat:
pasowałaby mi do butów ![]() Cytat:
tylko odrost jakiś cieplejszy mi się wydaje ![]() Cytat:
Cytat:
także mam wesoło jak nie jedno boli to drugie a o butach na wysokim obcasie moge pomarzyć dopiero bym miała ucisk na kręgi ![]() Cytat:
Cytat:
a kosztowały 45 zł pięknie ![]() Lady specjalnie dla Ciebie kochana obiecane foty po kokosku 1,2 z kokoskiem 3,4,5 po zmyciu i wysuszeniu trochę mam szope ale zawsze tak mam po oleju i robione na szybko więc nawet nie zdążyłam podmodelować więc sory za potargane końce
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||||||
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz pazurki-strzepki przy buzi i bokach twarzy
|
|
#3311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3312 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i robiła wcześniej zawsze też pasemka właśnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
a nastepnym razem wracasz do 12/1 czy dalej 10/16? ![]() a czas do operacji szybko zleci zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kosztuje na all 13zł i też ma eń odcień co wella 12/1 i jeszcze inne fajne http://allegro.pl/londa-londacolor-f...822045352.htmlCytat:
skórki jeszcze nie nosze Cytat:
super ![]() zadowolona jesteś?
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
J&J używałam i całkiem jest sympatyczny Ale przy spłukiwaniu lepiej niż po babydreamie, nie ma takiego mopa Cytat:
Dbaj o plecki A włoski śliczne Cytat:
Dzięki Właśnie perłowe kolorki mi sie podobają najbardziej... ten 12/61 i 12/89 12/1 też, generalnie dobrze sie czuje w popielatym chłodnym blondzie, ale w takim naturalnym, perłowym jak po c12 miałam o wiele lepiej, tak jakoś hmm promienniej mi ![]() Musze poczytac o tej farbce też
|
|||
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko tu masz koleston 12/61 podejrzewam że londa podobnie wychodzi
http://hairandstuff.blogspot.com/201...t-in-1261.html 12/89 też gdzieś u niej na blogu powinien być
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie wysusza wloskow wiec mysle ze szybko dojda do siebie.
|
|
#3317 | |||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Agatko czas szybko zleci
Cytat:
![]() Cytat:
i sweterek sliczny ![]() Cytat:
mi tak nigdy londa nie zlapala (a robilam nią az 4 razy Cytat:
![]() bardzo fajnie wyszla, jasniutko ![]() Cytat:
Bunny dzis dostalam Koleston i mam do Ciebie pytanie ![]() Ja mam kolor z serii Pure Naturals 10/16 i na ulotce jest napisane, że można zastosować wodę 9% i 12%, 9 wystarczy prawda? 9- rozjasnienie o 2 tony, 12-rozjasnienie o 3 (zdj 1) Poza tym ja będę malaksować wlosy, ale tak z ciekawosci, metoda opisana na zdj 2 "3.Koloryzacja pelna z rozjasnianiem" to wlasnie w taki sposob powinno sie nakladac farbe, jesli chce sie rozjasnic wlosy na calosci? jak rozjasnialam wlosy po calosci to nakladalam normalnie od nasady az po konce. Zle robilam? |
|||||
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
a tu koleston 12/89 z tego co wyczytałam farbuje z oksy 9% http://hairandstuff.blogspot.com/201...e-in-1289.html
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten 12/89 wydaje mi sie ze wychodzi ładniej na odroscie, ten 12/61 ciut cieplej... |
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3321 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Bunny
ja uwielbiam te pazurki ![]() Cytat:
![]() no ta londa tez ładna która się odważy wypróbować ? ![]() Cytat:
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#3322 | ||
|
Zadomowienie
|
no właśnie ta kieszonka też mi się niezbyt podoba.
Ogólnie chyba jutro ją oddam, bo butki mam karmelowe i trochę beżowych rzeczy i wydaje mi się ,że mdło jest. Genrelanie choruje na karmelowy kuferek ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
odrost masz rudawy? czy mi się wydaje.. nie ciekawie to wygląda. Chyba już czekoladowo lepiej wyglądają włoski. Ale bądźmy dobrej myśli ,że się wypłucze ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
generalnie nie wyszła żarówa ruda ale takie czerwonawe, trochę ciemnawe. Mamie się nie podobało. To poleciałam jej kupić blond joanny i nałożyła po jakiś 2-3 godzinach i ma teraz super jaśniejszy miedziany kolorek ze złotymi refleksami. Naturalnie to wygląda Mama zadowolona i mnie tak wyściskała
|
||
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponakręcajmy się razem ale ja póki co jeszcze się nakręcam na ten alfaparf właśnie jem budyń o smaku gumy balonowej ![]()
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chwilowo nakręcam sie na brak brudnego mopa na głowie
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- dziękuje sweterek bardzo lubie![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- dziękuje ![]() no a ja mam botki karmelowe i mi nie bardzo pasuje właśnie.. marze ciągle o karmelowym kuferku.Chyba oddam ją i będę czatować na karmelowy, był rano ale się spieszyłam bo byłam umówiona i jak wracałam już nie było ![]() Mogę Ci odsprzedać ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() albo wyślij mi zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Ja uciekam, proszę trzymać kciuki za mnie! jutro wyniki rekrutacji, mam nadzieję ,że się dostałam. Boje się
|
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
to oddaj i kup karmelkowy
|
||
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ale chwilowo muszę zacisnąć pasa jutro jeszcze mam zamiar jakąś kurcioche zakupić ![]() trzymam kciuki
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Nikolkaa
A tam ja się specjalnie nie martwię, bo mi te popiele wszystkie tak wychodzą i się zmywają ekspresowo po c12 to był ogień dopiero. Siwo-niebieski!Już poszorowałam nizoralem,teraz mam olej na głowie do rana, potem znowu nizoral, 2 mycia i będzie git ![]() Asiabbbbb genialne kłaczki a odrost właśnie dziko wyszedł! Bo to co nowe urosło, to ma kolorek normalny, a zaraz pod nim siwe oO!
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2011-09-20 o 23:08 |
|
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mmmm gumy balonowej ![]() ![]() będzie dobrze szybko się zmyje zobaczysz ![]() Cytat:
|
|
#3330 |
|
Wtajemniczenie
|
Nove wymyje się
ale nieźle Ci złapała ![]() Rina, jak dla mnie to na tych zdjęciach żółto ![]() o 23 wyszłam z pracy... masakra jakaś ![]() Snow, no poczekam poczekam jaką opinię wydasz o tej farbie i tak niedawno farbowałam więc... muszę trochę odczekać ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Kitka szybko Ci idzie zbieranie na te buty ![]() ja też zakupów na razie zero. Teraz myślę co by tu kupić Amelce aaaaaa i napaliłam się na biała krótkie conversy ![]() Nikola ja też jutro składam papiery na budownictwo ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- oo a ja właśnie zajadam chińczyka i ja chce być szczupła Edytowane przez _paulinka2 Czas edycji: 2011-09-20 o 23:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

ale według mnie ładnie Ci w tych ciemnych
fajnie że prawie wszystko byś wzięła

i właściwie jestem już w połowie 

dopiero bym miała ucisk na kręgi 

kosztuje na all 13zł i też ma eń odcień co wella 12/1 i jeszcze inne fajne
pierwsze 5 wypłat moich całych poszło na zadłużenie na mieszkaniu bo by nas wyrzucili

i ja chce być szczupła