![]() |
#2851 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
![]()
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Wtajemniczenie
|
Malenstfo, LadyWhisper, czaarna_a
W dniu Waszego Ślubu, Samych radosnych zdarzeń. Niech będzie on początkiem, Spełnienia Waszych marzeń. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pomocników to ja zdałam się na siebie samą ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2855 |
Raczkowanie
|
Dziołszki a Wy ile przed ślubem szukacie sukienki? Bo do naszego ślubowania jest jeszcze 9 miesięcy i nie wiem czy już się za to zabrać czy jeszcze wstrzymać do nowego roku??
#2857 |
BAN stały
|
Suknię do ślubu to będę szyła sobie sama.Przed wyjazdem do PL wezmę sobie tydzień i będę szyła sobie suknię ślubną.Boję się szyć wcześniej bo wiem że w ostatniej chwili spodoba mi się inna suknia.Ja to mam tak często, ze na manekinie suknia bardzo mi się podoba ale jak włożę na siebie to już mniej,i wtedy wiem ze to nie to
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo nie chce straszyć ale jest jakiś przesąd czy coś że Panna Młoda sama sobie nie powinna szyć.... Ale co tam z przesądami!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Raczkowanie
|
Ile macie zdjęć na CD z samej tylko sesji plenerowej, tych już obrobionych, gotowych do wydruku?
Znalazłam taką ofertę na grouponie http://www.groupon.pl/deals/katowice..._0_0_261&a=414 Może któryaś z Was skorzysta. Ja już mam fotografa na dzień ślubu, ale zastanawiam się, czy zdecydować się na sesję plenerową. Z tego co widzę jest raczej początkujący. http://pl-pl.facebook.com/media/set/...55750134439979 zdjęcia z tego pleneru komletnie mi się nie podobają, ale inne ma bardzo ładne, np. http://pl-pl.facebook.com/media/set/...55750134439979 Cena z grouponem to tylko 200 zł + 1 zł za każdy km od Katowic. I co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten plener, który pokazałaś nie podoba mi się i trochę nie rozumiem, on zrobi 350zdjęć i da tylko 50? Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2011-09-18 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknia do dnia przed ślubem była w pracowni salonu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak mi się przypomniało, byłam raz na przymiarkach w tąpkowicach i tam PMka była z 4 osobami-podejrzewam, że była to mama, ciocia, kuzynka i babcia. Tyle zamieszania co tam narobiły ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze co do zdjęć z internetu- od samego początku oglądając czy to zdjęcia katalogowe czy zdjęcia na PMkach- podobały mi się całe koronkowe suknie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale dzięki za radę ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą skoro Tobie taka duża grupa odpowiada, to nie ma się co przejmować, bierz je wszystkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Raczkowanie
|
...
"Ważne są dni których jeszcze nie znamy." ![]() ![]() Edytowane przez jagoda221 Czas edycji: 2011-09-20 o 12:10 Powód: post usunięty (proszę o usunięcie) |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Przyczajenie
|
Hej!
Moje wesele juz niedługo...w pazdzierniku. Wesele mamy w Timberlandzie w Orzeszu. Kurcze, rok temu jak zamawialismy sale to pani menager byla do rany przyłóż a teraz kiedy przyszło omawiac konkrety to troszke nas zaczyna denerwowac. Nie odbiera telefonów, nie jest chetna zeby cokolwiek zmienic itd...Jesli ktoras z was miala wesele wlasnie tam to prosze o rady, opinie. Moze ktos mnie uspokoi ze wszystko bedzie ok ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszle mezatki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Raczkowanie
|
o przepraszam nie wiedziałam że to też jest traktowane jako sprzedaż, w końcu ceny nie podawałam. Jeśli trzeba to po prostu usunę tę informacje.
#2871 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie ![]() ![]() czytajac Wasze opinię stwierdzam że czas najwyższy ruszyć na rajd po salonach ;p
![]() |
#2872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zdecydowałam się na tego fotografa, bo jedynie cena była zachęcająca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() u nas dziś już miesiąc po ślubie ![]() ![]() W czwartek odbieramy film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przy okazji zobaczyłam z boku film, na którym PMka ma suknie, która bardzo mi się podobała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wpadłam zdać Wam sprawozdanie z wędrówki po Katowickich salonach, strasznie to męcząca zabawa ![]() skopiuję częściowo to co pisałam w wątku PM 2012 ![]() byłam w Evicie na chopina - jak powiedziałam, że nie mam konkretnych typów (czyli wyczuli że nic nie kupię) to dostałam do zmierzenia 2 sukienki i jakoś tak w sumie większość modeli salonowych była już przebrana, a ceny baaardzo wysokie, jak dla mnie (prawie 3 tys za salonowy model). Sophia na słowackiego - bardzo miło i bardzo indywidualne podejście do klienta, modele salonowe dość przystępne ceny, szycie też do wytrzymania ![]() ![]() ul Andrzeja: Dorota Wormuth - nie najgorzej, ale suknie nie w moim stylu, mierzyłam jakieś justiny alexandry ale większość ciężka, ceny salonowych zaczynają się od 550 zł, więc można wejść i zobaczyć ![]() Kwiat Lotosu - fajne babeczki, super ceny, ale modeli mało, nowa kolekcja będzie od listopada, no i też uwzględniają wszelkie zmiany wg życzenia klienta ![]() Anna - najlepszy salon ever ![]() ![]() Na rogu Andrzeja przy dworcu - suknie Margarett tam sprzedają, a raczej zniechęcają do kupienia, nie zmierzyłam nic, obsługa niemiła, Pani powiedziała, że nic nie ma, będzie następna kolekcja i zabroniła dotykać sukien w salonie ![]() Sarah na kościuszki - trochę drętwo, nic nie zmierzyłam bo były 2 klientki a ja nie miałam wybranych modeli po numerkach, więc kazały szukać, ale byłam już zmęczona, więc zobaczę modele w necie i może tam wrócę.... no i to tyle na dziś, planuję jeszcze iść w stronę Mariackiej może kiedyś no i do małych salonów u mnie w mieście i miastach ościennych ![]() zdjęcia miałam tylko w dwóch sukienkach, jedna z "przyczajki" w annie, nawet nie wiem, czy wolno tam robić zdjęcia, ale koleżanka i tak nie potrafi ich zgrać z telefonu ![]() a druga w salonie Kwiat lotosu - mój numerek jeden ![]() ![]() ![]() ![]() Przy okazji mam pytanko, czy któraś z Was szyła suknię w pracowni Kwiat lotosu? bo nie mam żadnych opinii o nim....
![]() |
#2876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() która sukienka ? ![]() Cytat:
![]() Jak się okazało nasz poprzedni i obecny kamerzysta mają podobne ceny, a jakość filmów jak niebo i ziemia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Raczkowanie
|
ja tak na szybko
maly_czlowieczek dzięki za super relację. byłaś może w "Madonnie" na Kopernika? http://www.madonna.pl/pl/sklepy.php pytam, bo tam jest suknia, która mi się podoba... ![]() ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez dreamlady Czas edycji: 2011-09-21 o 01:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.