Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-20, 18:24   #4141
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Poszło 5
dziekuje

Ja juz dawno temu dalam Ci 5

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość

kobieto odemnie też 5
dziekuje

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 18:31   #4142
lacrimachristi
Zakorzenienie

kobieta poszlo 5
Stary 2011-09-20, 18:33   #4143
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
kobieta poszlo 5
dziekuje, ja juz dawno dalam Ci 5

Ide umyc wlosy i nalozyc waxa, chociaz srednio mam dzis wene na spa, ale jak sobie postanowilam to to zrobie A potem maseczka nawilzajaca.

<3 <3 <3
Stary 2011-09-20, 19:00   #4144
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
zagłosowałam

kupiłam sobie dzisiaj micel z biedry za 2,99zl. niższa cena, bo to promocja na otwarcie nowej biedronki
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 19:07   #4145
caate
Zakorzenienie

GG do caate

heeej
znowu wlaczylo Wam sie turbo w pisaniu

Samara, Loluska, Oczko, dzieeekuje

Cytat:
Hej dziewczyny
wczoraj wieczorem napisałam długi post i zanim go dodałam to mi internet wcieło więc dziś napisze w skrócie co miałam do powiedzenia.

Kusi mnie ta paletka sleek , sa cienie takie akurat na okres jesienno-zimowy, nie ma co szaleć z kolorami na powiekach w tym okresie. Była by to moja pierwsza paleta ze sleeka, a że po jutrze mam swięto wiec może sobie ją sprawie.

Teraz siedzę z odżywką na włosach, owinięta w folie i na to ręcznik. Posiedzę tak jeszcze z 10 min i ide zmyć.

caate makijaz bardzo mi sie podoba, i tak jak dziewczyny pisały bardziej naturalny Tobie pasuje, ale mi osobiście równiez podobasz sie w takim makijazu z brazem w załamaniu.

loluska zdrowia
dziekuje

paletke warto, ja dostalam ja na prezent i to byl jeden z najbardziej udanych prezentow jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jesienna aura utrzymuje sie od wczoraj i kompletnie nie chce odpuścić. Marzą mi się jakieś zakupy i najchętniej poszłabym już, ale muszę czekać na wypłatę i aż opuchlizna z wargi mi zejdzie

Caate, naprawdę ślicznie wyglądasz w tym makijażu Chciałabym żeby ktos mnie tak kiedyś pięknie umalował, a najbardziej to chciałabym zobaczyć czy z kreską mi do twarzy, ale ja takich zdolności nie mam

Loluska i wszystkie chorowitki, życzę dużo zdrówka, bo ono się teraz przyda
dziekuje

wbrew pozorom to jest szybki makijaz, mi na dwa oczka z rzesami wystarczylo 10min... trzeba miec tylko pewnosc w rece i ten zmysl (nabyc badz wyuczyc) gdzie jaki cien polozyc a o kresce to wiele razy pisalam, jest latwa tylko trzeba wylapac swoja technike. ja tam lubie krechy, wiec robie je kazdemu czy to w cieniu, czy w zelu, czy tuszem, mam bzika jezeli chodzi o nie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
(...)

Przepiękny makijaż.

Też mi się teraz zamarzyła ta paletka. Choć mam już inną paletkę cieni i prawie jej nie używam.
dziekuje
tez sie tego balam, ale tak jak pisalam, wiedzialam, ze te kolory beda moje, a to oznacza, ze bede ja uzywac z przyjemnoscia

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
(...)

caate przepiękny makijaż!!! taki delikatny ale ma to coś w sobie! świetne brwi, wręcz idealne!

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

ja polecam ten fajny i nie drogi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ny.html&next=1
dziekuje
wlasnie to samo mi TZ powiedzial, ze wygladam tak swiezo i lekko, jak fotomodelka

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ja uzywam dermacolu i jestem zadowolona.
i starcza na bardzo długo, smiało moge go porównac do kamuflaza z make up forever ( jak byłm w sephorze poprosiłam o próbke)>> no ale zapłacic za korektor 170 zł to dla mnie za duzo
========================= ========================= ====
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1

jest nawet caływatek na wizażu o nim
mi podkresla zmarszczki, ktorych normalnie nie widac, wiec obowiazkowo nawilzacz dobry. to jest ciezki korektor, ja bym go nie polecila pod oczy, wiele osob moze sie zawiesc, mimo ze sama go stosuje od czasu do czasu

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
mam taką tylko nie z etorebki i niebieską
tylko ta moja jakościowo jest średnia

teraz myślę, że mogłam kupić Jenny - http://etorebka.pl/s03.php?f=0366
ale już zamówiłam na all tą którą Wam pokazywałam
no i lepszy wybor, wg mnie

Talullah, dziekuje
nie gniewam sie, sama jestem zabiegana, wiec rozumiem Ci doskonale, szczegolnie, ze jestes chora sweterki mi sie baardzo podobaja koszule nie w moim stylu, ale wierze ze mozna je ladnie zestawic

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
(...)

Caate powiem Ci szczerze że lepiej wyglądasz w naturalnym delikatnym makijarzu niz w takim ostrzejszym jak sie malujesz zazwyczaj. Widzialam Twoje zdjęcie chyba na blogu gdzieś było i tam byłaś tak fajnie naturalnie pomalowana. Cudownie. Jestes bardzo ładna i lepiej moim zdaniem wyglądasz bardziej naturalnie.
czyli w tym Ci sie podoba, czy jakim? troche zglupialam, ale dziekuje za opinie

co do Twojej sukienki, to mam zdanie podobne do dziewczyn. ewentualnie sama gore z czyms zestawic, bo ten styl juz dawno wyszedl z mody, mimo ze moze wygladac ladnie.
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 19:18   #4146
kobietasukcesu
zawsze mam racje

samawa: dziekuje

Nalozylam wax beauty formulas z miodem, slicznie pachnie Teraz maseczka, troche ten wax suszarka podgrzeje, pozmywam z siebie te mazidla, domaluje tego jednego paznokcia, bo jednak od nowa mi sie dzis malowac nie chce Jutro postaram sie zrobic i mani i pedi, o ile wroce w miare na silach, bo jutro wczesna pobudka i ciezki dzien sie szykuje

<3 <3 <3
Stary 2011-09-20, 19:33   #4147
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny

Talullah super zakupy

Odebrałam dziś moje zamowienie z d o z .pl i kurier przywiózł mi moje kosmetyki od dzis będę testować

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-20, 20:05   #4148
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
hej piekne pisze do Was spod kołderki, zasmarkana i zaziębiona myślałam że mnie nie dopadną zmienno-pogodowe uroki, ale jednak...

cudowna torebka, a zwłaszcza kolor

caate
bardzo ładny makijaż, podzielam zdanie dziewczyn czym naturalniej tym piekniej ;] a brwi masz rewelacyjne

kitka
no właśnie ja tez nie i jestem zielona

blondyneczko
wydaje mi się że ta suknia z gorsetem cię postarzy, jesteś młoda, postawiłabym na coś delikatniejszego a nie takiego "Sztywnego". no ale to jest moje zdanie ;]
Dzikeuej za opinie ale jednak ja założe bo i tak nie mam nic lepszego i zdrówka zycze
Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Ciekawe, ciekawe - chyba wypróbuję.

Zwłaszcza to żółtko mnie kusi. Moja babcia od dawna mnie zachęcała do stosowania maseczek z żółtka.
Ja tez tak nakładam z żółtkiem.
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Piekne

Wrocilam po urlopie i padam - rozlozylo mnie calkowicie
Chodze do pracy co prawda bo musze, ale dzis sie zwolnilam 4 godziny wczesniej bo bylo mi bardzo slabo, prawie nie mowie, raczej skrzecze, na szczescie kolezanka sie wymienila ze mna na dyzur i zamiast dzis mam 2 pod rzad w przyszlym tyg ale wole tak Wiec jestem jej wdzieczna
Czuje sie jakby mnie czolg przejechal, sama sie sobie dziwie ze dalam rade w takim stanie sama przejechac 400 km.

Doszly juz moje butki i jestem zadowolona Zwlaszcza szare botki na obcasie sa super

Dokupilam sobie jeszcze troche ubran:

http://www.emimo.nazwa.pl/modo/zd/mk...a/36/70-11.jpg
http://www.emimo.nazwa.pl/modo/zd/mk...a/36/70-10.jpg
http://www.emimo.nazwa.pl/modo/zd/D69P/RS/D69-35.jpg
http://www.emimo.nazwa.pl/modo/zd/mk/78/1/D71-2.jpg
http://www.emimo.nazwa.pl/modo/zd/mk/63/SM/8.jpg
http://www.emimo.nazwa.pl/modo/zd/d71p/RS/D71-5.jpg

Jeszcze szara torebka i na razie zakupy uwazam za zakonczone, chyba ze cos bardzo mi wpadnie w oko ale na razie nie planuje wypraw po sklepach a torbe mam upatrzona Weekend mam pracujacy wiec sobie go uprzyjemnie nia

I kurier dowiozl mi tez Physiogel ale na razie nie otwieram bo mam kilka innych balsamow i kremow pootwieranych i musze je zuzyc

Z tego co troszke nadrobilam

Caate - paletka jest cuuuudna i sama mam ochote na nia a Ty w tym makijazu wygladasz wspaniale
Mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze napisze tu - co wtedy tak szybko musialam leciec, przepraszam, jak tylko sie pozbieram w calosc to Ci napisze sensowna wiadomosc Mam nadzieje ze jak najszybciej

Czekoladowa - oj, az sie zarumienilam Doskonale sobie dasz rade, ja tez jak chodzilam do LO to myslalam sobie ze jest ciezko ale potem dalsze zycie mi zweryfikowalo ten poglad
Bedzie dobrze

Blondyneczka - przykro mi, mi sie nie podoba ta sukienka z gorsetem w ogole
Dziekuje za opinie.
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
heeej
znowu wlaczylo Wam sie turbo w pisaniu

Samara, Loluska, Oczko, dzieeekuje

dziekuje

paletke warto, ja dostalam ja na prezent i to byl jeden z najbardziej udanych prezentow jak dla mnie

dziekuje

wbrew pozorom to jest szybki makijaz, mi na dwa oczka z rzesami wystarczylo 10min... trzeba miec tylko pewnosc w rece i ten zmysl (nabyc badz wyuczyc) gdzie jaki cien polozyc a o kresce to wiele razy pisalam, jest latwa tylko trzeba wylapac swoja technike. ja tam lubie krechy, wiec robie je kazdemu czy to w cieniu, czy w zelu, czy tuszem, mam bzika jezeli chodzi o nie

dziekuje
tez sie tego balam, ale tak jak pisalam, wiedzialam, ze te kolory beda moje, a to oznacza, ze bede ja uzywac z przyjemnoscia

dziekuje
wlasnie to samo mi TZ powiedzial, ze wygladam tak swiezo i lekko, jak fotomodelka

mi podkresla zmarszczki, ktorych normalnie nie widac, wiec obowiazkowo nawilzacz dobry. to jest ciezki korektor, ja bym go nie polecila pod oczy, wiele osob moze sie zawiesc, mimo ze sama go stosuje od czasu do czasu

no i lepszy wybor, wg mnie

Talullah, dziekuje
nie gniewam sie, sama jestem zabiegana, wiec rozumiem Ci doskonale, szczegolnie, ze jestes chora sweterki mi sie baardzo podobaja koszule nie w moim stylu, ale wierze ze mozna je ladnie zestawic

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

czyli w tym Ci sie podoba, czy jakim? troche zglupialam, ale dziekuje za opinie

co do Twojej sukienki, to mam zdanie podobne do dziewczyn. ewentualnie sama gore z czyms zestawic, bo ten styl juz dawno wyszedl z mody, mimo ze moze wygladac ladnie.
Tez myślałąm żeby gorset z czymś zestawić ale nie mam z czym nie wiem do czego mogłabym zestawić. Mam kiecki takie czarne do kolan z materiału ale one są takie zwykłe. Nie balowe jakieś... A ja wole Cie tak własnie lekko pomalowaną, leciutko nie lubie jak nakładasz takie ostre cienie
Stary 2011-09-20, 20:22   #4149
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Czesc dziewczyny, dawno nie pisałam, bo jakoś brakowało mi weny

Dzisiaj w planie: depilacja, peeling, oliwka na ciało, olejowanie włosów i przede wszyskim: WYSPAĆ SIĘ
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 20:23   #4150
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
monia dziękuje, właśnie nad nim się zastanawiałam

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

snow a czy on zakrywa wypryski ??
u mnie tak i nie zapycha

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
snow zdecydowanie mozna, natomiast nie nie udalo sie kupic dobrych kozakow ponizej 250. albo skracaly nogi, albo obciskaly, abo przeciekaly. hitem byly takie z ccc , w ktoych odmrozilam sobie stopy

ramoncia z tanszych kocham wlasnie te z bell, z drozszych dermablend ( ten jest meeega wydajny i nie zapycha)
o kurcze współczuję

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
uwielbiam go

spróbuj na allegro vatike kokosową ( odbiór w Lbn jest na Zana)

ja mam jakis z golden rose za 7 zeta i go bardzo lubie

Zdałam gramatykę dziś i laciny wyniki były i też zdany tylko angielski w plecy i muszę powtarzenie lektoratów brac
jeszcze w poniedziałek egzamin i potem dopiero w pazdzierniku..

kupiłam sobie taki cudny sweterrr w cubusie zielony dłuugi ( za tylek) grubej nitki rozpinany
gratulacje

Cytat:
Czesc Piekne

Chodze do pracy co prawda bo musze, ale dzis sie zwolnilam 4 godziny wczesniej bo bylo mi bardzo slabo, prawie nie mowie, raczej skrzecze, na szczescie kolezanka sie wymienila ze mna na dyzur i zamiast dzis mam 2 pod rzad w przyszlym tyg ale wole tak Wiec jestem jej wdzieczna
Czuje sie jakby mnie czolg przejechal, sama sie sobie dziwie ze dalam rade w takim stanie sama przejechac 400 km.

Doszly juz moje butki i jestem zadowolona Zwlaszcza szare botki na obcasie sa super

Jeszcze szara torebka i na razie zakupy uwazam za zakonczone, chyba ze cos bardzo mi wpadnie w oko ale na razie nie planuje wypraw po sklepach a torbe mam upatrzona Weekend mam pracujacy wiec sobie go uprzyjemnie nia

I kurier dowiozl mi tez Physiogel ale na razie nie otwieram bo mam kilka innych balsamow i kremow pootwieranych i musze je zuzyc

Caate - paletka jest cuuuudna i sama mam ochote na nia a Ty w tym makijazu wygladasz wspaniale
Mam nadzieje ze sie nie obrazisz ze napisze tu - co wtedy tak szybko musialam leciec, przepraszam, jak tylko sie pozbieram w calosc to Ci napisze sensowna wiadomosc Mam nadzieje ze jak najszybciej

Czekoladowa - oj, az sie zarumienilam Doskonale sobie dasz rade, ja tez jak chodzilam do LO to myslalam sobie ze jest ciezko ale potem dalsze zycie mi zweryfikowalo ten poglad
Bedzie dobrze

Blondyneczka - przykro mi, mi sie nie podoba ta sukienka z gorsetem w ogole
świetne sweterki koszule nie mój wzór niestety

Cytat:
już dawno kliknęłam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 21:05   #4151
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Dzikeuej za opinie ale jednak ja założe bo i tak nie mam nic lepszego i zdrówka zycze

Ja tez tak nakładam z żółtkiem.

Dziekuje za opinie.

Tez myślałąm żeby gorset z czymś zestawić ale nie mam z czym nie wiem do czego mogłabym zestawić. Mam kiecki takie czarne do kolan z materiału ale one są takie zwykłe. Nie balowe jakieś... A ja wole Cie tak własnie lekko pomalowaną, leciutko nie lubie jak nakładasz takie ostre cienie

rozumiem, co kto lubi

Julianna, dodaj zdjecia, doradzimy z brwiami

Kobieto, klikam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-20, 21:06   #4152
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
klikłam Ci

ajj dalej waham się nad torebką.
Stary 2011-09-20, 21:14   #4153
asiulka_22
Zakorzenienie

ja również kliknęłam

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
klikłam Ci

ajj dalej waham się nad torebką.
a jaką masz na myśli??
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 21:16   #4154
asiulka_22
Zakorzenienie

ja niedawno kupiłam w Sh taką karmelowa, za 9 zł i płaszczyk za 4 zł hehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04043 (540 x 564).jpg (42,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04019 (313 x 823).jpg (35,0 KB, 74 załadowań)
Stary 2011-09-20, 21:25   #4155
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mysle nad lista zakupow, ale sama nie wiem- pomyslow duzo, ile uda sie z tego kupic to sie zobaczy.

Ale miedzy innymi:
-koszule jakies pastelowe lub w np mocnym rozu, takie eleganckie i mniej
-jeszcze z jedna koszula w kratke
-plaszcz zimowy inny niz czarny/czerwony/szary granatowy
-jazzowki
- botki sznurowane z futerkiem
- bezowe spodnie
- jakies sweterki (raczej nierozpinane) albo pastelowe albo mocne kolory- dosc mam czerwonych/czarnych/granatowych i innych
i dobrze jakby mialy drobne elementy ozdobne
- jakas torebka, w innym stylu niz zawsze, ale to doprecyzuje
- rekawiczki, bo zapodzialam poltorej pary chyba
- chusta w kolorze, ktory sprawia ze wygladaj zywiej
- o i chcialam od dawna taki sweterk, ktory ma troszke zlotawych nitek w swojej 'welnie' nie wiem jak to nazwac, mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi
- ze 2 mocno cieple swetry z welny i cieple skarpetki

Lista sie uzbierala Ale w ostatnich sezonach nie za wiele kupowalam- bo z rozmiarami u mnie zmiennie, zreszta ubrania jakosci sa jakiej sa i po jakims czasie do wywalenia, a ja piore wszystko niezwykle czesto. Nie jak niektorzy, ze swetry to raz na nie wiem ile

Na pewno musze miec botki i jazzowki- bo albo mam baleriny albo kozaki w sumie , spodnie i cieply swetr koniecznie z welna.

Ze spraw kosmetycznych- krem, filtr, podklad i cienie za jakis czas. Ogolnie lubie sobie zrobic mocne zapasy, np jak szampony to 3 albo 4 i zuuzywam sobie, ostatni widze, znowu biore pare itd.

Do tego wlasnie podliczylam zele pod prysznic i sie zalamalam

Ile sezonow wam wytrzymuje np czesto noszona koszula? Bo albo sklepy maja srednio wytrzymale rzeczy albo nie wiem zly mam proszek Moja babcia ma rzeczy sprzed lat i czasem lepiej wygladaja niz moje sprzed roku

Spac oczywiscie nie moge

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

A ile kosztuje, ze 4 tysiace?

Duuuzo, ale jakby policzyc ile 'zainwestowalam' w pizze z da grasso, kolekcje kapci i pizam (swego czasu, bo teraz nie kupuje), tony gazet, kosmetyki ktore malo dzialaja, to by sie swoje uzbieralo

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

ala flavie byly w tamtym roku w reserved i pamietam, ze byly ciezkie same w sobie

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

jak cudem odnajde to wkleje
Jakbyś znalazła to byłabym wdzięczna

U mnie w reserved flavi nie było w ogóle
Niezła lista
Też bym chciała beżowe spodnie i pamietam jak widziałam idealne za 30zł w moim rozmiarze ale żałuję że nie kupiłam co ja sobie myślałam wtedy

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
hej piekne pisze do Was spod kołderki, zasmarkana i zaziębiona myślałam że mnie nie dopadną zmienno-pogodowe uroki, ale jednak...
Zdrówka
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hejkaaa

przepraszam ze sie nie odzywałam ale mialam remont w domu i przez to brak czasu
mam do Was pytanie czy po tym jak zmyjecie olej z włosów to nakladacie jeszcze jaka sodzywke , maseczke??
Ja nakładam

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2951340 4]Hej
Ja wczoraj wróciłam z Francji ale chyba nawet nie zabieram się za nadrabianie was bo tyle napisałyście przez ten tydzień że nie jestem w stanie tego teraz przeczytać.[/QUOTE]
Hej jak było?

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
mam taką tylko nie z etorebki i niebieską
tylko ta moja jakościowo jest średnia

teraz myślę, że mogłam kupić Jenny - http://etorebka.pl/s03.php?f=0366
ale już zamówiłam na all tą którą Wam pokazywałam
Mi się z 10 z e-torebki podoba

Cytat:
Czesc Piekne

Zdrówka i super zakupy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-20, 21:32   #4156
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
super zdobycze. a po tym oku cos czuje, ze ladna z Ciebie kobieta
Stary 2011-09-20, 21:36   #4157
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
super zdobycze. a po tym oku cos czuje, ze ladna z Ciebie kobieta
hehe bardzo miło mi sie zrobiło jak przeczytałam posta. właśnie zobaczyłąm bloga Twojegoklask i:kla ski:
Stary 2011-09-20, 22:33   #4158
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
świetne łupy i jaki ładny french-yk widzę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-20, 22:33   #4159
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
super
Cytat:
hehe bardzo miło mi sie zrobiło jak przeczytałam posta. właśnie zobaczyłąm bloga Twojegoklask i:kla ski:
ja dodam, ze masz piekne wlosy pamietam Twoje loki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-20, 22:42   #4160
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
ja również kliknęłam

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

a jaką masz na myśli??
ta wcześniej chciałam ten drugi kolor;p ale jednak ten wezmę raczej będzie mi pasowała do wszystkiego;p nic klikam
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Jakbyś znalazła to byłabym wdzięczna

U mnie w reserved flavi nie było w ogóle
Niezła lista
Też bym chciała beżowe spodnie i pamietam jak widziałam idealne za 30zł w moim rozmiarze ale żałuję że nie kupiłam co ja sobie myślałam wtedy
y
najgorsze są własnie takie chwile kiedy czlowiek zobaczy fajne spodnie ale nie kupi a potem żałuje

w końcu zamówilam to z doz. bo ostatnio mi wykazało, że dwoch rzeczy nie ma i anulowałam;p oby teraz było ok
Stary 2011-09-20, 23:05   #4161
julianna-p
Wtajemniczenie

snow dzieki, na szczescie stopom nic sie nie stalo na dluzej, ale najadlam sie wtedy strachu i bolu. teraz na takie wielkie mrozy nosze takie smieszne buty z futerkiem , nie pamietam nazwy nawet teraz. ale sa mega

caate problem w tym, ze nawet zdjecia zakupow nie moge wstawic, mam z tym straszny problem ostatnio, do wszytskiego potrzebna mi komorka TZ- ta , a ten wciaz cos zalatwia. brwi juz lekko ogarnelam, ale musze dac im czas odrosnac zeby sie zagescily bo sa przyjarane.

co sadzicie o pracy w call center

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 06:11   #4162
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

ja bym nie chciala tam pracowac

<3 <3 <3
Stary 2011-09-21, 08:00   #4163
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
snow dzieki, na szczescie stopom nic sie nie stalo na dluzej, ale najadlam sie wtedy strachu i bolu. teraz na takie wielkie mrozy nosze takie smieszne buty z futerkiem , nie pamietam nazwy nawet teraz. ale sa mega

caate problem w tym, ze nawet zdjecia zakupow nie moge wstawic, mam z tym straszny problem ostatnio, do wszytskiego potrzebna mi komorka TZ- ta , a ten wciaz cos zalatwia. brwi juz lekko ogarnelam, ale musze dac im czas odrosnac zeby sie zagescily bo sa przyjarane.

jeśli masz dzwonic i sprzedawac / wciskać ludziom kit to bym nie chciałą, ale praca na infolini gdzie do ciebie dzwonia to ok

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
super

ja dodam, ze masz piekne wlosy pamietam Twoje loki
HEHE, dziękuje

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2011-09-21 o 08:11
Stary 2011-09-21, 08:29   #4164
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Dziękuję dziewczyny, że mówiłyście tutaj o tibioticu! Uratował mi życie. Cała opuchlizna pięknie mi zeszła, nic już prawie nie boli i wszystko pięknie schodzi ! Jeszcze ze 2 dni poużywam i będzie cacy

Wczoraj zaczęłam ćwiczyć i musze też jeść rozsądniej, a będzie dobrze

Od wtorku zaczynam studia Trochę nie mogę się doczekać, a trochę się boję Ale idziemy razem z przyjaciółką to napewno będzie dobrze! Jak narazie mam plan na 3 dni w tygodniu, ale nie wiem jak to będzie z językami.

Tallulah genialne zakupce! Czy jak już będziesz miała to u siebie, to byłabyś tak dobra i zrobiła zdjęcie na sobie sweterka biało czarnego i tych koszul? Chodzi mi przede wszystkim o długość, jak to będzie wyglądało. Byłabym bardzo wdzięczna i życze dużoo zdrówka
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 08:36   #4165
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

Lista sie uzbierala Ale w ostatnich sezonach nie za wiele kupowalam- bo z rozmiarami u mnie zmiennie, zreszta ubrania jakosci sa jakiej sa i po jakims czasie do wywalenia, a ja piore wszystko niezwykle czesto. Nie jak niektorzy, ze swetry to raz na nie wiem ile

Ile sezonow wam wytrzymuje np czesto noszona koszula? Bo albo sklepy maja srednio wytrzymale rzeczy albo nie wiem zly mam proszek Moja babcia ma rzeczy sprzed lat i czasem lepiej wygladaja niz moje sprzed roku

Ja mam tak samo. Założę raz bluzkę/sweter/koszulę i zazwyczaj piorę. Czasem zderza mi się coś 2, 3 razy założyć bez prania ale to sporadycznie. Nie wiem czemu tak mam. Jakieś zboczenie dziwne.

A co do prania to ja często piorę, ale nie wiem, albo mam dobre gatunkowo ubrania, albo proszek dobry, bo mi jedynie żelazko ustawione na zbyt wysoką temperaturę potrafi zniszczyć ubranie
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 08:36   #4166
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień dobry
Stary 2011-09-21, 08:52   #4167
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
nie znam żadnej osoby zadowolonej z takiej pracy wszyscy tylko narzekają i mówią, że nigdy więcej
Stary 2011-09-21, 08:56   #4168
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
5
Cytat:
Cytat:
jeśli masz dzwonic i sprzedawac / wciskać ludziom kit to bym nie chciałą, ale praca na infolini gdzie do ciebie dzwonia to ok
ja pracuję w call center, na rejestracji medycznej, odbieram telefony, czasami dzwonię do kobiet z programami profilaktycznymi tj zaprosić je i bardzo lubię swoją pracę. Ale jakbym miała pracować np. żeby dzwonić z banku i namawiać na karty/konta/kredyty, albo z jakiejś innej firmy handlowej, to bym nie chciała

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 08:56   #4169
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Wam

Wczoraj nieźle pospamowałam, ale przynajmniej moje brwi są teraz pięknie wyrównane i cienkie

Kobieto
ode mnie 50-ta ocena (oczywiście 5)
Stary 2011-09-21, 08:57   #4170
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Od wtorku zaczynam studia Trochę nie mogę się doczekać, a trochę się boję Ale idziemy razem z przyjaciółką to napewno będzie dobrze! Jak narazie mam plan na 3 dni w tygodniu, ale nie wiem jak to będzie z językami.
ja mam w sobotę dzień wstępny, a od poniedziałku zaczynam buzuje we mnie mieszanka ekscytacji i stresu, ale ogólnie się bardzo cieszę fajnie, że z kimś idziesz - zazdroszczę, bo ja zupełnie sama się wybieram. no i podali mi plan, ale bez podziału na grupy, więc za dużo z niego nie wiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości