|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VI :)
A ja sie w ogole nie staralam. Stalo sie i tyle
![]() Ehh bylam dzis w tesco a tam nowa kolekcja ubran dla dzieci. Z disneya i inne, ale piekne to wszystko. Szczegolnie w oko wpadla mi kurteczka ale moja mala ma juz dwie wiec szkoda kasy wywalac na trzecia. W koncu i tak tylko 3 mies by ponosila. Ale zastanawiam sie nad rozmiarem 6-9 mies bo tez o zime zahaczy a w takim rozmiarze jeszcze kurtki nie ma. |
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też ogladałam takie kochane są tam ubranka że aż szkoda czegoś nie kupić ![]() teraz szukam jakiś rajstop czy coś ale nie widziałam nigdzie.. może się pojawią dopiero.. ;x zjem sobie płatki ( a mnie naszło.. chociaż za mlekiem nie przepadam) obejrzę przepis na życie i lece spać bo jestem padnięta. ;x więc dobranoc wam
|
|
#303 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam się udało akurat miesiąc po odstawieniu tabletek, także mieliśmy ogromne szczęście! długo nie mogłam uwierzyć,że naprawdę Nam się udało tak szybko Cytat:
Cytat:
bo dla mnie to jest mega głupota. ![]() Cytat:
na swoje zaszłam w ciąże, a na Tża urodziny może urodzę ![]() Spakowałam przed chwila torbę do szpitala ufff
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc aguu
|
|
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też zaraz lecę oglądać Przepis na życie
dzisiaj jak pakowałam dokumenty do szpitala,to przeglądałam zdjęcia usg z 8tyg i dalszych to aż się popłakałam ta kruszynka jeszcze nie tak dawno była taka malutka, a tu proszę, zaraz będę ją mieć koło siebie
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się w ogóle nie starałam
![]() Cytat:
Teraz mam lenia i niczego nie używam, czasem wieczorem tylko wezmę trochę oliwki i wymasuję brzucholka, Filipek to musi lubieć bo strasznie wtedy kopie i się rozpycha
|
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach dziewczyny.. wróciłam właśnie od tż-ta. Teoretycznie ze sobą nie bardzo rozmawialiśmy, ale dzisiaj było jakoś normalnie, sam zaproponował żebym przyszła, pisał cały dzień, powoli widzę że zaczyna się przełamywać w stosunku do mnie i ciąży. Dziś jak ledwo przyszłam wygłaskał brzuszka i próbował wyczuć ruchy F. Zdjęcia z usg się chyba nie doproszę, bo za cholerę nie chce mi żadnego dać.. Tak mu się spodobały że gdzieś schował i powiedział że mi nie da
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Patiisia u kochana to wielki sukces. u mnie bez zmian. wyjechał sobie na wycieczkę szkolną i wielki honor - skoro ja zerwałam to on milczy. szkoda tylko, że zerwałam przez jego głupotę. każda rozmowa o dziecku kończyła się kłótnią. wiem, że z moją mamą wymienił kilka smsów, ale do mnie to nic. eee głupio tak nie mieć do kogo ''pyska'' otworzyć ale cóż... trzeba żyć. samotne mamy i ciężarówki też dają radę.
Ja jestem już tak zmęczona tymi kłótniami, że pozostaje mi się tylko modlić, żeby też się ogarnął ale masz rację trzeba mieć swój honor i jeśli nawet okaże chęci to nie ma co odrazu wybitnie w ramiona wpadać... niech się wykazuje więcej niż przez jeden wieczór głaszcząc brzuch. Najchętniej już bym się pogodziła,zapomniała o tym złym traktowaniu ale tak nie można. Teraz czekam na cud aż się przełamie... a potem niech to kontynuuje. Edytowane przez peti91 Czas edycji: 2011-09-20 o 21:56 |
|
|
|
#310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Chcecie zobaczyc mojego brzuchola? Chcecie czy nie i tak wam pokaze
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Pati widze, ze postepy robi Twoj TZ. Ale masz racje, nie wychylaj sie, poczekaj na jego dalsze kroki.
|
|
|
|
#314 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy jeszcze co z tego będzie.Cytat:
Pamiętam jak kiedyś miałaś taki maluśki brzuszek, teraz to wyglądasz w 100% jak przyszła mama ![]() Dziewczyny pozwolicie że dodam jakieś swoje zdjęcia do albumu? Jakby któraś była zainteresowana to zapraszam ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- O matko uwielbiam program wojewódzkiego na tvn
|
|||
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
patisia każdy przełom nawet malutki jest dobry. teraz tylko czekać aż do końca przmyśli i wróci pełną parą do was. ale masz rację, ja mimo tego, że jestem dopiero w 9 tyg to też już nie robie sobie nadziei na super rodzinkę. obojętnie, który to moment ciąży - jak się facet odwraca to już taka mała trauma jest, że ciężko zaufać. odszedł raz to może odejśc milion razy. oj te chłopy to zagadki.
mufinka prześliczne, zgrabne mieszkanko tego Filipka. ładnie tam sobie żyje synuś )) odrazu widać, że to brzuch mężczyzny, jak się nosi córeczkę to ponoć rośnie bardziej na szerokość.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() domyslam sie ze to byl wielki szok .. ale najwazniejsze ze teraz juz jest dobrze Cytat:
dziekuje o kurcze az dwa lata? wow mam nadzieje ze nam sie juz niedlugo uda to szybciutko ![]() Cytat:
tylko ze u nas bedzie raczej Olivia przez "v" Super podobno po odstawieniu tabletek mozna bardzo szybko zajesc widze ze u Ciebie dopiero 2 miesiac tak? ![]() Cytat:
sorry ze tak pytam ale ja nowa jesli nie chcesz nie musisz odp Cytat:
![]() ja tez
|
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
sorki ![]() pomylilo mi sie z nikiem peti91 ![]() to lada dzien! i jak stresik jest?
|
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za komplimenta brzuchala Patiisia troche mnie wywalilo ale i tak wszyscy mowia, ze nie wygladam na osmy miesiac (wczoraj w szpitalu babka w siodmym miala ze 2x taki )zabcia mam nadzieje, ze uda wam sie jak najszybciej. A JA DZISIAJ MAM W KONCU WIZYTE ) tylko jeszcze zobacze te fotki![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Patiiiiiiii, ja tez chce takie fotkiiii |
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Muffinka, łał. aż mi opadło wszystko co mogło
Twój brzuch rośnie, rośnie taki ładniutki udanej wizyty ![]() Patiisia, ja tam myślę, że to jest chwilowy kryzys jak wróci to będziecie szczęśliwą rodzinką ![]() Martynka, o nie pomyślałam o tym sprawdzę sobie w primarku i w hm podobno są..grr. ;x wiecie co.. myślałam, że zaczną się skurcze... a tu ciul. jeden taki, że nie mogłam się ani wyprostować ani ruszyć i na tym się skończyło.. dziś bolą mnie kości, w sumie zawsze bolą mnie jak wstanę.. zastnawiam się czy to wina tej wilgotności czy ciąży.. w sumie na początku nic mi nie było więc moze ciąży. ;x ;d w ogóle to deszcz, deszcz, deszcz - coraz bliżej do zimy *.*
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
Żabcia no mój 17 letni partner nie chce, żebym w ogóle wspominała o dziecku więc raczej trudno było się dogadać.
A jak to u Patisi jest to do końca nie wiem. U mnie świruje na początku ciąży a u niej już przy końcu. A ja wg miesiączki jestem w 9 tygodniu ale znając życie lekarz mi powie, że to 7 dopiero. Dzisiaj ładnie słoneczko świeci, trawę mi tu koszą pod blokiem, głodna się robię od tego zapachu nie wiem czemu.A w piątek idę na pobranie krwi, oddanie siuśków i do Pani ginekolog się z nią umówić. Mam nadzieję, że jeszcze przy okazji mi zbada bobasa. Od tygodnia mdłości nie mam i się aż martwie czy on żyję w ogóle. Tak to ciągle głodna i mdłości naprzemian a teraz wszystko wróciło do normy, aż się boję eeeej Edytowane przez peti91 Czas edycji: 2011-09-21 o 12:47 |
|
|
|
#323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mogę się już doczekać kiedy maleństwo będzie przy mnie. Zresztą tż ma tak samo Cytat:
![]() też chcę chłopca! |
||
|
|
|
#324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Patiisia, zdjęcia boskie !
Edytowane przez aguu00 Czas edycji: 2011-09-21 o 13:03 |
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
agu od 23 do 27 lipca miałam miesiączkę. 2 września stwierdzono 4 tydzień , 6 września inny lekarz stwierdził 5 tydzień.
Jest 21 września więc to niby 9 tydzień ale ja już sama nie wiem. Edytowane przez peti91 Czas edycji: 2011-09-21 o 13:16 |
|
|
|
#326 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
Cytat:
już nie raz tak było, i sama wiesz jak się to zawsze kończyło. Mimo to mam nadzieje,że do chłopaka zaczyna coś docierać Zachowuj się tak jak zachowujesz i czekaj na jego ruch. Cytat:
w moim przypadku to bzdura ja noszę córeczkę i brzuszek wyciągnęło mi do przodu zależy jak szybko organizm się oczyści mi bardzo pomogł kwas foliowy z chwilą odstawienia tabletek. Wypłukiwał wszystkie toksyny po tabletkach. Ja się bałam,że bedziemy mieć bliźniaki ![]() Cytat:
Wczoraj dzwoniłam na oddział i dzisiaj albo jutro jedziemy zobaczyć szpital na dodatek dzisiaj jadę zawieźć kilka rzeczy do mieszkania,żeby później było mniej jupi!
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
A tż z samego rana obudził mnie sms-em, dostałam buziaka na dzień dobry Dziś mam podobno jechać z teściową na resztę zakupów, no a potem nie wiem co będę robić Chciałabym już urodzić Cytat:
Trzymam kciukasy za wizytę ! Mi się Teresę też teraz ciężko ogarnia, ale z lusterkiem daję radę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
Patisia - zobaczymy jak to się wszystko potoczy z tym Twoim Tżem
Ja mówiłam,że to będzie ON, a tu proszę No właśnie! muffinka na wizycie!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

Pamiętam jak kiedyś miałaś taki maluśki brzuszek, teraz to wyglądasz w 100% jak przyszła mama
trzymam za ciebie mocno kciuki
jesli nie chcesz nie musisz odp 
) tylko jeszcze zobacze te fotki