|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Cytat:
szczerze to delikatna farbka bardzo nic nie piekło fajna konsystencja trzymałam tylko 40 min. bałam się bo na włosach wygląda bardzo szaro ale na szczęście wyszło ok nie spodziewałam się że ta torebka będzie aż taka fajna za niedługo wychodzimy razem do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak miałam jakiś czas temu kocioł i chodziłam do psycho (pisałam też w klubie ) to taką marudą właśnie byłam ale już mi przechodzi ![]() a pieniądze rzecz nabyta, pewnie - ciężko, smutno i przykro jak się nie ma, jak nie można spełniać swoich zachcianek, ale uważam, że naprawdę to nie jest w życiu najważniejsze... u mnie w domu nigdy niczego nie brakowało, ale za to każdy chodzi swoimi ścieżkami, każdy jest samotnikiem i nikt ze sobą pogadać normalnie nie potrafi pewnie dlatego i ja jestem teraz takim dziwolągiem chodzącym, że nie potrafię się otworzyć na ludzi ![]() no i cóż, coś za coś Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-09-21 o 13:22 |
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
praktycznie tylko w niedziele jadamy razem obiady chociaż i to nie zawsze bo czasami tata pracuje albo ja na uczelni czuję się jakbym mieszkała sama...
|
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak już uda nam się zebrać gromadą to śmiesznie jest, obiady w niedzielę też staramy się jadać wspólnie ![]() pewnie dlatego uwielbiam święta, imieniny i inne rodzinne imprezy, bo wtedy jest naprawdę fajnie ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- http://passion4fashion-madzix.blogspot.com/ zaglądałyście kiedyś na tego bloga? ![]() to ta babeczka wtedy udowodniła, że Jacyków nosi podróby i taka afera była ![]() i ona ma moje buty
|
|
|
|
|
#3395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jaką ona ma wode bo nic o nej nie wiem. no to miłego użytkowania torebeczki ![]() Cytat:
no kitka załamanie sie zdarza ale weź całe zycie takim bądz (mówie o tym co w klubie pisałam) szczerze nie ma szczęścia bez ryzyka przecież nie wiadomo nigdy czy związek sie przerodzi w miłość czy w rozstanie i trzeba ryzykować a takie ciamajdy to siedzą w domu płaczą ze nie są kochani i chcą tylko miłości a jak jakaś szansa sie napatoczy to z tego rezygnują bo sie boją ze może nie wyjść... no wiadomo ze może ale może też wyjść ja jestem tego zdania ze warto ryzykować wiadomo ze trzeba sobie przemyśleć co i jak a nie na szajbusa
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z takim nie ma nudy, a że liczyć na takiego nie można to inna sprawa, takie życie, że liczyć to trzeba na siebie ![]() a weź bądź takimi ciepłymi kluchami przez całe życie ![]() Cytat:
ja na wakacjach też w maxi śmigałam jak był upał, w granatowej np. i wcale nie było mi gorąco
|
||
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY TO PRZEZNACZENIE JA JESTEM RAKIEM HAHA
http://bebzol.com/pl/Znaki-zodiaku-d...et-.29238.html
|
#3399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz że nie wiem nawet poelciałam do kosza wyjąć opakowanie i jeszcze raz sprawdzic ale na buteleczce nigdzie nie napisane podejrzewam że 9% ale mogę mylić się Snowi może Ty wiesz?---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doooooooooooobre to |
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
dobra laleczki biorę moją nową torebkę na spacer
idziemy do stomatologa i na małe zakupy ![]()
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorzej maja ryby
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
o tym samym pomyślałam
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- http://bebzol.com/pl/Znaki-zodiaku.29006.html patrzcie na facetów mój przewrażliwiona ciota |
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaaaaaaaa Cytat:
a wiesz ten mój kolega narzekacz osławiony w klubie to ryby "urodzony sługa" jaaaaa
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
No jaha,że śłiczny! Po mamusi
Już ma 8 miesięcy. Mały psotnik jest, ale już taki z rozsądkiem. I piszczy, gdy chce na dwór i nie gryzie (tylko tak podhapuje, jak zaczepia do zabawy), tylko nadal zadziora i zaczepniś jest Jak tylko gdzieś w polu jego widzenia jest skarpetka, chusteczka, mój miś to go HAP do dzioba i spierdziela jak szalony ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Bunny Co Ci ciekawego naopowiadali o Londzie Professional? No podziel się, też jestem ciekawa!
|
#3407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co nam mowili- ze te profesjonalne to jeszcze w miare ale sklepowe... do nich szlo wszystko co sie do profesjonali nie nadalo, to co bylo zle zmieszane, przeterminowane itp. poza tym czystosc zakladu jednego a drugiego- oddzielone od siebie murem... no i w ogole jakosc- sklepowka nikt sie nie przejmowal- ale to bylo kilka lat temu. moze sie zmienilo? na palette gadali ze farbuje dachowki- ktos taki test wykonal by udowodnic jej szkodliwosc ![]()
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- muszę jechać po farbę do włosów a tak mi się nieeeeeeeeeee chceee zrobiłam za to sobie frencha na pazurkach u rąk ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- gdzie się podziały blondasy? ![]() ja zdążyłam po farbę pojechać, zjeść, a Was nie ma ![]() to idę coś porobić i namówić tatę na farbowańsko
|
||
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka farbe kupilas?
Ja bylam dzis w sklepie ale nic nie ma, chcialam spodnie kupic, ale nie ma fajnych |
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka pustka ;O!
coś się miałam spytać,ale zapomniałam ![]() Huh, dzisiaj 22 miesiąc z tżtongiem mija, uciekam , ciau !
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3413 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() po londę byłaś? pokazuj frencha ja chyba sobie walnę czerwone krwiste myślę że będą fajnie wyglądały do nowej torby
|
||||
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
No co?
Moj TŻ jak mnie poznal to nie chcecie wiedziec ile wazylam, teraz sie smieje ze wyschłam Ale ja wazylam naprawde duzo.---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- blond bunny mam do Ciebie 2 prośby 1-od jakiegos czasu chodzi za mna zeby odświezyc kolor włosów Goldwell Elumen. Znasz te farbe? Niby farbujesz bez oksy, a ona nadaje super połysk. Rzeczywiscie takie opinie są w internecie. Tylko nie wiem czy byłby kolor dla mnie. 2-poleć mi jakies fajne termoloki ktore z moich sredniej dlugosci wlosow zrobia fajne fale
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-09-21 o 20:05 |
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to farba w niesamowitych odcieniach- odblaskowe pomarancze, roze, metaliczne granaty, zielenie itp. jest to farba trwala. wymaga specjalnego systemu nakladania- ma buteleczke z grzebyczkiem. nie do kupienia w sklepach- jedynie przez przedstawicieli dla salonow. zeby salon tym robil fryzjerzy musza miec szkolenie- bo jest inna technika niz w zwyklych farbowaniach. z termolokow tylko remington albo babyliss
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale odpuszcze go w takim razie. A jakies konkretne modele tych termolokow czy po prostu wazne zeby Babyliss albo Remington? |
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
o fajny temat ja na termoloczki chyba skuszę się
bo lokówka nie służyła mi i poszła w świat teraz puściłam w świat pochłaniacz pyłu do tipsów więc może za to wezmę jakieś termoloczki ![]()
|
|
|
|
#3418 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok w takim razie ta Londa odpada Pytam bo może pójde do fryzjera gdzieś u TŻ (gdyby on nie chciał farbować mi), a wiem ze tam gdzie on chodził to Londą chyba farbują.Ale najwyżej kupie swoją farbke i już![]() A poza Kolestonem jaka farbe profesjonalna polecasz? Z tego co kojarze to chyba Goldwell prawda? Tylko ze juz drozszy jest skubany Ale tak patrzyłam na kolorki to jakos nie widze nic dla siebie...No i zastanawiam sie co lepsze dla mnie, c12 czy wlasnie ten Koleston/Goldwell/co innego? Wzajemnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Koleston jest najlepszy, 4 razy juz nim robilam
![]() Bierzcie Kolestona
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

szczerze to delikatna farbka bardzo nic nie piekło fajna konsystencja trzymałam tylko 40 min. bałam się bo na włosach wygląda bardzo szaro ale na szczęście wyszło ok
nie spodziewałam się że ta torebka będzie aż taka fajna 
ale na Sylwestra będą jak się patrzy