![]() |
#61 |
nyan nyan ^^
|
Dot.: Kobiety są głupsze - twierdzi PiS
Ok, od jutra TŻ poluje na bizony, a ja zbieram jagódki i rodzę duużo dzieci
![]() Dawno nie czytałam takich bredni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Czaruś
![]() Ja też nie mogę uwierzyć, ze to tak na poważnie
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
I może słusznie, przynajmniej wykonując swoje zajęcia nie będzie zaliczana do plagi zdeterminowanych.
![]()
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
A ja się pytam - CO ONI W PIS-ie BIORĄ!?! Wszyscy kurna na psychotropach są, czy co?!
![]() Cytat:
![]() Wypowiedź jednej idiotki, nazywajmy rzeczy po imieniu, niszczy ciężką pracę wielu kobiet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ta kobieta to naprawdę wstydu nie ma publikując swoje felietony...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ona po prostu swoim przykładem musi udowodnić te teorie... Ale generalnie kobieta sama sobie przeczy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Wczoraj Jarosław chlebek wypiekał, smaczności
![]() Ękskjuzmi. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
No i chwała jej za to! Ale takie pierdzielenie podłapie paru oszołomów!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
A może ją czym nafutrowali, zanim dała taki popis?
Czy się łudzę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się że jestem głupia moją własną głupotą. Wolę to niż mądrość mądrością PiS.
![]() |
#75 |
ma zielone pojęcie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2953979 4]Przez feministki dzieci nie mają matek w domach, każda z nas musi kończyć studia - żeby dostać pracę, każda pracować - żeby mieć pieniądze na życie a przy tym żadna nie ma fachu w ręku.[/QUOTE]
Powtórzę się - czy mi się wydaje, czy ta pani skończyła studia? ![]() Pewnie masz rację... Echh...
![]() |
#76 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
A ma
![]() ![]() Aha, rzucajcie studia. Wg Żuraw feministki zmuszają do studiowania by być na równi z mężczyznami, przez co nie mamy zawodu w ręku. Jakkolwiek to głupio brzmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
a ja tak przeglądając jej blog zastanawiam się - w jakim celu tworzy wypociny skoro kobiety nie mają do tego talentu?
W jakim celu poszła na studia - skoro i tak jest od rodzenia dzieci oraz pielęgnowana domu? Dlaczego jeszcze nie ma rodziny - skoro taka jest rola kobiet? Cuś Pani lubi planować innym kobietom życie, przy okazji pomijając siebie. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954061 4]A ma ![]() ![]() Aha, rzucajcie studia. Wg Żuraw feministki zmuszają do studiowania by być na równi z mężczyznami, przez co nie mamy zawodu w ręku. Jakkolwiek to głupio brzmi ![]() Dokładnie, brzmi to jak wielkie G! Skoro chciała mieć fach w ręku, czemu wybrała tak mało perspektywiczne studia? Przy okazji prawdopodobnie odebrała miejsce studiowania jakiemuś mężczyźnie. Cały PiS to hipokryci. Albo są na dropsach... albo nie wiem :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam mężowi teorie tej pani - wyjątkowo apolityczny typ, skwitował to w ten sposób "a gdzie są dowody na to że kobiety mają mniejsze IQ?"
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ha ha ha ale sie usmiałam, no ale nie zmieniam zdania o PIS, wybitnie koszmarna partia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954061 4]A ma
![]() ![]() Aha, rzucajcie studia. Wg Żuraw feministki zmuszają do studiowania by być na równi z mężczyznami, przez co nie mamy zawodu w ręku. Jakkolwiek to głupio brzmi ![]() Ja tam zawsze uważałam, że filozofia to nie studia :P pani Żuraw utwierdza mnie w tej opinii. A niech tam, zrezygnuję z farmacji, znajdę mężczyznę inteligentniejszego ode mnie (oczywiście pierwsze pytanie na randce, to ułatwi przesiew, przy okazji odpadnie większość kandydatów), będę mu rodzić dzieci i sprzątać, a wieczorem słuchać z uwielbieniem o tym jak działa internet. Czyż to nie idealny plan? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za cizia... ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam, że w pisie już nic mnie nie zaskoczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954111 7]Rezygnuj jak najszybciej. Przecież jako magister farmacji i tak nie będziesz miała fachu w ręku
![]() ![]() Myślałam, że w pisie już nic mnie nie zaskoczy.[/QUOTE] To może to Cię jeszcze bardziej zaskoczy: Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954111 7]Rezygnuj jak najszybciej. Przecież jako magister farmacji i tak nie będziesz miała fachu w ręku
![]() ![]() Myślałam, że w pisie już nic mnie nie zaskoczy.[/QUOTE] Wstydzę się ![]() Btw, feministką się absolutnie nie czuję, ale ta pani popada w przeciwną skrajność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954061 4]A ma ![]() ![]() [/QUOTE] No to wszystko jasne! Poszła na studia i odpłynęła ![]() Podsumowując: Women: Know Your Limits ! Film instruktażowy: http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
o nie, powiedzcie że to jakiś żart jest, jestem w ukrytej kamerze? kobieta tak pisze? i z Prawa i Sprawiedliwości? to bardziej pod pana Korwina podchodzi ale i on chyba aż takich głupot nie wypisuje
![]() |
#88 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak mego królika kocham, po przeczytaniu mądrości Aniołka, któremu Bozia poskąpiła rozumku, jestem za aborcją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954136 1]Linaewen - chciałabym poznać jej opinię nt. suwerenności naszego państwa, gdzie mamy dwóch rządzących. Prezydenta i księdza. Czy rządy zależne od kleru to aby na pewno suwerenność?
Jak mego królika kocham, po przeczytaniu mądrości Aniołka, któremu Bozia poskąpiła rozumku, jestem za aborcją.[/QUOTE] Jakiego znowu Prezydenta? Nie zapomniaj, że wybory były sfałszowane a Ten Pan to uzurpator. I kwestia dwuwładzy rozwiązana.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.