Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36! - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-20, 15:39   #1771
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Niesforna - zdjęcie jak całujecie się nad wodą jest przeurocze
mi też się strasznie podoba to zdjęcie
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Niesforna super zdjęcia i telefon pod kolor
hehe

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-20, 17:02   #1772
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam po długiej nieobecności
Podróż poślubna się udała, było super, a lot samolotem wcale nie taki straszny
Niestety teraz wróciła rzeczywistość, praca....echhhh. Ale wspomnienia z Rodos pozostaną
Wow... Ale widoczki Zazdroszczę tego wyjazdu...

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
A tak poza tematem to w czwartek albo piątek bedzie nasz album
ja nie mogę się swojego doczekać!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-20, 18:13   #1773
niunia32
Zakorzenienie

hej

my w czwartek odbieramy nasz film

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-20, 19:54   #1774
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
my w czwartek odbieramy nasz film
my też w czwartek odbieramy film - już nie mogę się doczekać a póki co mogę się pochwalić naszym teledyskiem-podziękowaniem dla Rodziców => <= w końcu link działa tak jak trzeba

---
Cześć
Dziewczyny z 20.08 dziś mamy miesiąc po ślubie ale to zleciało - my świętujemy dziś przy weselnym winku i mamy jeszcze kawałek tortu
Do usłyszenia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 08:51   #1775
karolinusienka
Zakorzenienie

czesc
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 09:57   #1776
frezyjka85
Zakorzenienie

niesforna - śliczne zdjęcia

jenny - uważaj, żeby Wam nic nie było po tym torcie..... miesiąc to trochę czasu
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 09:59   #1777
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Ja sie zbieram i moze dziś dotre na pazurki bo sa w strasznym stanie

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 10:30   #1778
happy2gether
Wtajemniczenie

Cześć
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 12:23   #1779
morenica
Zakorzenienie

Hej
Wklejam relację

Piątek
W czwartek odebrałam sukienkę i zawieśliśmy ją do babci, wszyscy się zachwycali, że pomimo że skromna to bardzo elegancka i śliczna była. Rano poszłam na zrobienie paznokci sobie. Pogadałam z kosmetyczką, która miesiąc temu też miała ślub. Wypiłam kawkę i pojechałam do teściowej zabrać ciasta. Wróciliśmy koło 16 z teściową i ciastami i od razu do kościoła na spowiedź i mszę  trafiliśmy do znajomego proboszcza. I śmieszne było w konfesjonale, bo gadka, mówię swoje grzechy, a On do mnie, a jeszcze jeden najważniejszy, ja tak sobie myślę, ale o co chodzi, wszystko już powiedziałam przecież, i mówię, że nie wiem o co chodzi, a On, że nie zaprosiłam go na ślub i wesele. Naśmiałam się, potem na mszę zostaliśmy. Mąż chciał już wcześniej iść, ale proboszcz patrzył czy jesteśmy. Potem jeszcze zakupy i szybko do domu bo już rodzina przyjechała. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, rodzina do hotelu, a My jeszcze na ostatnie zakupy. Ja miałam u rodziców spać, ale potem jednak stwierdziłam, że wracam do domu, do Narzeczonego, i do kota jeszcze pospać. Ale całą noc nie mogłam spać.

Sobota
Wstałam o 5, kąpiel kawka, pojechaliśmy umyć samochód, ja potem to rodziców i na 8 z mamą do fryzjera. Fryzura super, troszkę inaczej miałam z grzywką zrobione niż na próbną, ale ok. było. Potem do domu, zjadłam jedną kanapkę i do dziadków, gdzie miało być błogosławieństwo. Potem to już tak wszystko szybko zleciało, że nie pamiętam co i jak. Jeszcze jedna kawka, w między czasie się zdenerwowałam, bo najpierw jedna koleżanka napisała, że Jej nie będzie bo chora, potem to samo druga. Nie uwierzyłam w ten zbieg okoliczności. Mój Mąż się zdenerwował, bo to w końcu prawie 1000 zł poszło a już nie można było tego odliczyć, ale mama, babcia, jakoś mnie wyciszyły. Ale TZ napisał im dosyć mocnego smsa, i tym sposobem mam o 2 koleżanki już mniej. Bo ja już teraz nie zamierzam za bardzo z Nimi utrzymywać kontaktu. Potem pojawiła się siostra TZ, umalowała mnie i mamę i pomału zaczęła schodzić rodzinka i świadkowa. Przyjechał kamerzysta i fotograf od TZ i zaczęłam się ubierać. Niedługo przyjechał TZ z rodziną, świadkiem i akordeonistą. Najbardziej wzruszające dla mnie było błogosławieństwo. Takie miałam szkliste oczy, że ledwo się trzymałam, żeby tylko nie zacząć płakać. I poszliśmy do kościoła przez Stare Miasto. Cały czas Nam grał akordeonista. Przed kościołem jeszcze chwila dla fotografów. I zaczęłam się denerwować bo 15 minut do ślubu ale Naszego księdza nie ma. Ale niedługo się już pojawił. Staliśmy w nawie i czekaliśmy na księdza, a ja już tak chciałam żeby się zaczęło. W końcu ksiądz się pojawił, a ja zaczęłam panikować, że chyba nie ma organisty, ale jak ruszyliśmy to zaczął grać. Najbardziej to było wzruszające jak szłam przez cały kościół po czerwonym dywanie. Sama Msza zleciała baaardzo szybko. Ksiądz Nasz cały czas rozśmieszał, śmieszne teksty mówił wszyscy się śmiali. Przysięga cudowna, patrzyliśmy sobie w oczka, mi głos drżał, ale żadne z Nas się nie pomyliło. Jedyny minus – moja świadkowa, że nie pomagała mi jak siadałam czy wstawałam z welonem i sukienką. Potem wyjście z kościoła, przed wysypali na Nas ryż, pieniądze i tuba z serduszkami. Życzenia i ruszyliśmy na salę. W samochodzie wypiliśmy sobie na rozluźnienie.
Zajechaliśmy na salę, rodzice Nas przywitali chlebem i solą. Wódkę ja wypiłam, Mąż przeniósł mnie przez próg  udało się jakoś :P i potem obiad, gorzko gorzko, pierwszy taniec… I zabawa do białego rana. Wszystko było super, jedzenia dużo, i bardzo dobre. Ja nie wiele zjadłam przez ten dzień, i zabawa. Goście cały czas na parkiecie, nie trzeba było nikogo zapraszać. Nikt się nie napił ani nie awanturował. Cały czas tańczyliśmy i tak mnie bolały już nogi, że nie patrząc na to czy wypada czy nie zdjęłam buty i tańczyłam boso  O 22 wjechał tort  śliczny, kilkupiętrowy. Pokroliliśmy, zjedliśmy. Potem podziękowania dla rodziców. Mój Mąż przejął mikrofon i zaczął mówić. Szczerze to nie pamiętam wiele co mówiliśmy, wszystko na filmie sobie na spokojnie obejrzymy i przypomnimy. Na oczepinach welon złapała siostra TZ i jej chłopak  i to nie było wcale a wcale zaplanowane. A potem to już zabawa do białego rana  wszyscy bawili się super, nikt się nie napił, nikogo nie trzeba było zapraszać na parkiet, cały czas ktoś tańczył. Gwiazdą wieczoru został mój 82 letni dziadek, który cały czas się bawił, ostatni zszedł z parkietu. Rodzina TZ Go pokochała i potem ciągle dostawał dedykacje od Nich. O 4 goście zaczęli pomału wychodzić do pokoi i my też się zwineliśmy. Jak tylko dostarliśmy do Naszych łóżek od razu zasnęliśmy jak dzieci…wiec noc poślubna jeszcze ciągle jest przed Nami, bo na poprawinach dostałam @ jeszcze.

Niedziela
Ja pojechałam do domku, zabrać swoje rzeczy buty i jeszcze nakarmić kota  a o 11 zaczęły się poprawiny. I na nich zjadłam pierwszy posiłek  zabawa trwała do 16 i goście dalej się świetnie bawili, tańczyli, skakali, pili  Potem odnalazły się moje ślubne buty, które rodzina mi zabrała, a ja myślałam, że je zgubiłam i obszukałam prawie całą salę. Mąż wykupił je  jeszcze troszkę zabaw było. I po 16 ostatni gości wyszli, my spakowaliśmy wszystko i do domu. Potem jeszcze wpadli znajomi, ale tak do 22 posiedzieliśmy, bo byłam już tak zmęczona, ze tylko spać chciałam 
Teraz mogę z całą odpowiedzianialnością powiedzieć, że dla przyszłych PM, że nie ma co się tak stresować. Wszystko tak szybko minęło, że aż szkoda  gdybym mogła to bym jeszcze raz chciała powtórzyć swoje wesele i ślub. Teraz z niecierpliwością czekamy na zdjęcia i film, żeby jeszcze raz przypomnieć sobie te cudowne chwile i zobaczyć jak to wszystko wyglądało dokładnie, bo przez ten cały stres wielu rzeczy nie pamiętam 
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 13:21   #1780
diablica071086
Zadomowienie

piękna relacja
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 13:57   #1781
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

jenny - uważaj, żeby Wam nic nie było po tym torcie..... miesiąc to trochę czasu
dziękuję

To samo pomyślałam o tym torcie

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 14:07   #1782
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Hej
Wklejam relację
gratulacje jeszze raz
Cytat:

dokładnie

- 25 kg
Stary 2011-09-21, 14:10   #1783
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam o tym torcie
dzięki za troskę

po torcie nic nam nie było i nie ma - mieliśmy odłożone/zamrożone po małym kawałku

Cytat:
Niesforna, wysyłałam Ci PW w sprawie fotek

Cytat:
Hej
Wklejam relację

Piątek
za relację
jeszcze raz wszystkiego dobrego Wam życzę

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-09-21, 14:11   #1784
Niesforna_88
Wtajemniczenie

jenny ale nie podałaś mi emeila

Jako jedność :
Stary 2011-09-21, 14:12   #1785
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
jenny ale nie podałaś mi emeila
zapomniałam
już odsyłam

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-09-21, 14:35   #1786
Niesforna_88
Wtajemniczenie

wysłane

Jako jedność :
Stary 2011-09-21, 14:45   #1787
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Wklejam relację

Piątek
W czwartek odebrałam sukienkę i zawieśliśmy ją do babci, wszyscy się zachwycali, że pomimo że skromna to bardzo elegancka i śliczna była. Rano poszłam na zrobienie paznokci sobie. Pogadałam z kosmetyczką, która miesiąc temu też miała ślub. Wypiłam kawkę i pojechałam do teściowej zabrać ciasta. Wróciliśmy koło 16 z teściową i ciastami i od razu do kościoła na spowiedź i mszę  trafiliśmy do znajomego proboszcza. I śmieszne było w konfesjonale, bo gadka, mówię swoje grzechy, a On do mnie, a jeszcze jeden najważniejszy, ja tak sobie myślę, ale o co chodzi, wszystko już powiedziałam przecież, i mówię, że nie wiem o co chodzi, a On, że nie zaprosiłam go na ślub i wesele. Naśmiałam się, potem na mszę zostaliśmy. Mąż chciał już wcześniej iść, ale proboszcz patrzył czy jesteśmy. Potem jeszcze zakupy i szybko do domu bo już rodzina przyjechała. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, rodzina do hotelu, a My jeszcze na ostatnie zakupy. Ja miałam u rodziców spać, ale potem jednak stwierdziłam, że wracam do domu, do Narzeczonego, i do kota jeszcze pospać. Ale całą noc nie mogłam spać.

Sobota
Wstałam o 5, kąpiel kawka, pojechaliśmy umyć samochód, ja potem to rodziców i na 8 z mamą do fryzjera. Fryzura super, troszkę inaczej miałam z grzywką zrobione niż na próbną, ale ok. było. Potem do domu, zjadłam jedną kanapkę i do dziadków, gdzie miało być błogosławieństwo. Potem to już tak wszystko szybko zleciało, że nie pamiętam co i jak. Jeszcze jedna kawka, w między czasie się zdenerwowałam, bo najpierw jedna koleżanka napisała, że Jej nie będzie bo chora, potem to samo druga. Nie uwierzyłam w ten zbieg okoliczności. Mój Mąż się zdenerwował, bo to w końcu prawie 1000 zł poszło a już nie można było tego odliczyć, ale mama, babcia, jakoś mnie wyciszyły. Ale TZ napisał im dosyć mocnego smsa, i tym sposobem mam o 2 koleżanki już mniej. Bo ja już teraz nie zamierzam za bardzo z Nimi utrzymywać kontaktu. Potem pojawiła się siostra TZ, umalowała mnie i mamę i pomału zaczęła schodzić rodzinka i świadkowa. Przyjechał kamerzysta i fotograf od TZ i zaczęłam się ubierać. Niedługo przyjechał TZ z rodziną, świadkiem i akordeonistą. Najbardziej wzruszające dla mnie było błogosławieństwo. Takie miałam szkliste oczy, że ledwo się trzymałam, żeby tylko nie zacząć płakać. I poszliśmy do kościoła przez Stare Miasto. Cały czas Nam grał akordeonista. Przed kościołem jeszcze chwila dla fotografów. I zaczęłam się denerwować bo 15 minut do ślubu ale Naszego księdza nie ma. Ale niedługo się już pojawił. Staliśmy w nawie i czekaliśmy na księdza, a ja już tak chciałam żeby się zaczęło. W końcu ksiądz się pojawił, a ja zaczęłam panikować, że chyba nie ma organisty, ale jak ruszyliśmy to zaczął grać. Najbardziej to było wzruszające jak szłam przez cały kościół po czerwonym dywanie. Sama Msza zleciała baaardzo szybko. Ksiądz Nasz cały czas rozśmieszał, śmieszne teksty mówił wszyscy się śmiali. Przysięga cudowna, patrzyliśmy sobie w oczka, mi głos drżał, ale żadne z Nas się nie pomyliło. Jedyny minus – moja świadkowa, że nie pomagała mi jak siadałam czy wstawałam z welonem i sukienką. Potem wyjście z kościoła, przed wysypali na Nas ryż, pieniądze i tuba z serduszkami. Życzenia i ruszyliśmy na salę. W samochodzie wypiliśmy sobie na rozluźnienie.
Zajechaliśmy na salę, rodzice Nas przywitali chlebem i solą. Wódkę ja wypiłam, Mąż przeniósł mnie przez próg  udało się jakoś :P i potem obiad, gorzko gorzko, pierwszy taniec… I zabawa do białego rana. Wszystko było super, jedzenia dużo, i bardzo dobre. Ja nie wiele zjadłam przez ten dzień, i zabawa. Goście cały czas na parkiecie, nie trzeba było nikogo zapraszać. Nikt się nie napił ani nie awanturował. Cały czas tańczyliśmy i tak mnie bolały już nogi, że nie patrząc na to czy wypada czy nie zdjęłam buty i tańczyłam boso  O 22 wjechał tort  śliczny, kilkupiętrowy. Pokroliliśmy, zjedliśmy. Potem podziękowania dla rodziców. Mój Mąż przejął mikrofon i zaczął mówić. Szczerze to nie pamiętam wiele co mówiliśmy, wszystko na filmie sobie na spokojnie obejrzymy i przypomnimy. Na oczepinach welon złapała siostra TZ i jej chłopak  i to nie było wcale a wcale zaplanowane. A potem to już zabawa do białego rana  wszyscy bawili się super, nikt się nie napił, nikogo nie trzeba było zapraszać na parkiet, cały czas ktoś tańczył. Gwiazdą wieczoru został mój 82 letni dziadek, który cały czas się bawił, ostatni zszedł z parkietu. Rodzina TZ Go pokochała i potem ciągle dostawał dedykacje od Nich. O 4 goście zaczęli pomału wychodzić do pokoi i my też się zwineliśmy. Jak tylko dostarliśmy do Naszych łóżek od razu zasnęliśmy jak dzieci…wiec noc poślubna jeszcze ciągle jest przed Nami, bo na poprawinach dostałam @ jeszcze.

Niedziela
Ja pojechałam do domku, zabrać swoje rzeczy buty i jeszcze nakarmić kota  a o 11 zaczęły się poprawiny. I na nich zjadłam pierwszy posiłek  zabawa trwała do 16 i goście dalej się świetnie bawili, tańczyli, skakali, pili  Potem odnalazły się moje ślubne buty, które rodzina mi zabrała, a ja myślałam, że je zgubiłam i obszukałam prawie całą salę. Mąż wykupił je  jeszcze troszkę zabaw było. I po 16 ostatni gości wyszli, my spakowaliśmy wszystko i do domu. Potem jeszcze wpadli znajomi, ale tak do 22 posiedzieliśmy, bo byłam już tak zmęczona, ze tylko spać chciałam 
Teraz mogę z całą odpowiedzianialnością powiedzieć, że dla przyszłych PM, że nie ma co się tak stresować. Wszystko tak szybko minęło, że aż szkoda  gdybym mogła to bym jeszcze raz chciała powtórzyć swoje wesele i ślub. Teraz z niecierpliwością czekamy na zdjęcia i film, żeby jeszcze raz przypomnieć sobie te cudowne chwile i zobaczyć jak to wszystko wyglądało dokładnie, bo przez ten cały stres wielu rzeczy nie pamiętam 
super!

Niesforna- piękne zdjęcia, piękni Wy. A nasi mężowie mają takie same spinki

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-09-21, 14:46   #1788
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
A nasi mężowie mają takie same spinki
Mój też ma takie spinki

Swego czasu sporo Dziewczyn z wizażu kupiło je np. na allegro

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2011-09-21, 14:50   #1789
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
super!

Niesforna- piękne zdjęcia, piękni Wy. A nasi mężowie mają takie same spinki
dziękuję, spinki zakupione dzięki dziewczynom z wizażu

Jako jedność :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 14:55   #1790
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Siemano

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 15:34   #1791
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Siemano
siemanero

- 25 kg
Stary 2011-09-21, 15:42   #1792
Elfka86
Zakorzenienie

Chyba się nie chwaliłam obrączkami moja rozmiar 11 i TŻ 27

Kupiłam już też kolczyki, bo więcej biżuterii póki co nie planuję zakładać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02805.jpg (65,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02802.jpg (80,4 KB, 51 załadowań)
Stary 2011-09-21, 15:43   #1793
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość

Lubię klasyczne obrączki, bardzo ładne

A kolczyki piękne

- 25 kg
Stary 2011-09-21, 15:43   #1794
Elfka86
Zakorzenienie

Ale mnie nosi dziewczyny... po pierwszej spowiedzi stwierdziliśmy z TŻ, że do ślubu robimy sobie post i zachowujemy czystość i normalnie nie ma lekko

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Lubię klasyczne obrączki, bardzo ładne

A kolczyki piękne
Dziękuję
Stary 2011-09-21, 16:40   #1795
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

ładne obrączki choć nie lubię półokrągłych i kolczyki.. piękne!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 17:36   #1796
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale mnie nosi dziewczyny... po pierwszej spowiedzi stwierdziliśmy z TŻ, że do ślubu robimy sobie post i zachowujemy czystość i normalnie nie ma lekko
My też pościliśmy z tegoż powodu...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-09-21, 18:13   #1797
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
I my też
Nawet do tej pory pościmy bo mam @, ale dzisiaj kto wie... może może.

I wiecie ale mi od obrączki palec spuchł...
Narazie dzisiaj nie noszę jej, ale jutro spróbuję.
I jutro idziemy do USC - może już są Nasze akty i trzeba dowód wymieniać
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 18:13   #1798
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Wklejam relację

Teraz mogę z całą odpowiedzianialnością powiedzieć, że dla przyszłych PM, że nie ma co się tak stresować. Wszystko tak szybko minęło, że aż szkoda  gdybym mogła to bym jeszcze raz chciała powtórzyć swoje wesele i ślub.
A nie mówiłam?

Dzięki za relację i jeszcze raz gratulacje
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-21, 22:02   #1799
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
ładne obrączki choć nie lubię półokrągłych i kolczyki.. piękne!
Cieszę się, że się podobają tak jak mnie
Cytat:
Już się nie mogę doczekać tej nocy poślubnej

A i jeszcze taki bukiet zaplanowałam :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bouquetflowers35210m.jpg (62,5 KB, 52 załadowań)
Stary 2011-09-21, 22:11   #1800
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
A i jeszcze taki bukiet zaplanowałam :
Śliczny bukiet, taki niebanalny

- 25 kg
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości