Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-21, 15:15   #4201
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

blondyneczka no z tych wszystkich to również wybrałabym tą co asiulka, a nie myślałaś nad jakąs z "japan style" mają niskie ceny a jakościowo podobno też całkiem nieźle np:

http://allegro.pl/1897-wieczorowa-cz...812206383.html
http://allegro.pl/0i0132-elegancka-k...809037370.html

http://allegro.pl/i4713wh-sexy-impre...812161204.html

http://allegro.pl/3402-seksowna-wiec...812205779.html

wiem że każdy ma swój gust,ale ja wolałabym bardzie te

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 15:18   #4202
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
pokaż to co wylicytowałaś
http://allegro.pl/sukienka-wieczorow...html?source=oo
http://allegro.pl/020-wspaniala-modn...html?source=oo
http://allegro.pl/abigil-czarna-suki...html?source=oo

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 15:51   #4203
Soph
Zakorzenienie

witam
dziś mam zamiar zorbić pełną pielęgnację włosów i paznokci,
poza tym podstawę i jakąś maseczkę na bużkę.
peeling na ciało, twarz i glinka zaliczone wczoraj

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no i lepszy wybor, wg mnie
ta z all, czy etorebka?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 16:13   #4204
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dziewczyny, jestem zalamana... Kupilam sobie podkład revlon CS do suchej skóry i nie wiem co jest nie tak ze mną, ale moja cera wygląda brzydko, szaro i na dodatek mam uczucie, że moja twarz się lepi. Miałyscie podobne odczucia?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 16:14   #4205
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem zalamana... Kupilam sobie podkład revlon CS do suchej skóry i nie wiem co jest nie tak ze mną, ale moja cera wygląda brzydko, szaro i na dodatek mam uczucie, że moja twarz się lepi. Miałyscie podobne odczucia?
ja mam właśnie na buźce Revlona CS, ale do cery tłustej i nie mam uczucia lepkości wcale i cera wygląda ładnie (mam odcień 110 Ivory)
Stary 2011-09-21, 16:17   #4206
julianna-p
Wtajemniczenie

Dziewczyny przede wszytskim - dziekuje za Wasze opinie.
na szczescie okazalo sie, ze ogloszenie nie bylo do konca takie - owszem dzial marketingu, ale nie klasyczny call center. na razie wstepnie chyba sie zgodze bo nie chce siedziec w domu. wycofac sie moge, ale atmosfera jest ok, rozmawialam z dziewczynami i niektore pracuja tam po 3-4 lata wiec sprobuje... ta praca jest mi potrzebna do stycznia bo wtedy chce sie przeniesc na staz do wiekszej firmy, ewentualnie kancelarii. wlasnie potencjalnie bank by mi odpowiadal. zainteresowalam sie taka praca bo w jednej z ofert z banku wymagali takiego dosiwadczenia, a ze zlozylam jeszcze kilka ofert to moze da sie bez tego. jednak jesli mialalabym siedziec w domu to chyba to wole

nie macie pojecia jaka jestem zla- zlozylam zamowienie na twoje soczewki i mi babka wkrecala, ze beda nastepnego dnia, a poczekam conajmniej tydzien

zmeczona jestem, nalezy mi sie dzisiaj spa

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 16:25   #4207
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
ja mam właśnie na buźce Revlona CS, ale do cery tłustej i nie mam uczucia lepkości wcale i cera wygląda ładnie (mam odcień 110 Ivory)
No ja zmyłam dzisiaj make up, bo nie moglam zniesc tego uczucia i wydaję mi się, że wyglądam sztucznie, i co ja mam zrobic... poczekać?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 16:28   #4208
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Ja tez mam Revlon CS kolor 180 i jest super.
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 16:52   #4209
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
ja np. gdybym szła na wesele to postawiła bym na prostote i elegancje.
ja na ostatnim weselu miałam prostą sukienkę i dobrze się czułam
większość kobiet była tak ubrana, nie jakoś balowo.

nałożyłam na skalp wodę brzozową, balsam Herbapolu (śmierdziuch ) i podgrzany olejek rycynowy. za niedługo na włosy nałożę żółtko i miód.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
może spóbuj inaczej nałożyć?
a masz dobrze dobrany kolor?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 16:54   #4210
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Ja również mam Revlon 180 do cery tłustej i jest to mój najlepszy podkład zaraz po Estee Lauder DW także jest naprawde super
Stary 2011-09-21, 16:56   #4211
Princesska22
Zadomowienie

Hej. Jest tu moze jakas dziewczyna z Katowic? Potrzebuje jakis sklep z bielnizną w centrum katowic gdzie znajde jakis seksowny gorset za przystępną cenę....
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 17:24   #4212
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:

piękne łowy, a płaszczyk i jaka figura.... pokaz się w całości

Miłego dnia
Gotowe
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 17:49   #4213
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Dziewczyny poradźcie mi który sweterek-kurteczke kupić?? zastanawiam sie cały czas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 978b13fbd031aa7fmed.jpg (39,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 85767926be9b9b00med.jpg (30,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1828415268.jpg (73,2 KB, 33 załadowań)
Stary 2011-09-21, 18:30   #4214
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo. Założę raz bluzkę/sweter/koszulę i zazwyczaj piorę. Czasem zderza mi się coś 2, 3 razy założyć bez prania ale to sporadycznie. Nie wiem czemu tak mam. Jakieś zboczenie dziwne.

A co do prania to ja często piorę, ale nie wiem, albo mam dobre gatunkowo ubrania, albo proszek dobry, bo mi jedynie żelazko ustawione na zbyt wysoką temperaturę potrafi zniszczyć ubranie
koszule to zawsze po jednym zalozeniu, w 35 stopniowe upaly to i w ciagu dnia sie lubie przebrac i wykapac

Sweterek na bluzke no to wiecej niz raz, ale bez przesady w druga strone

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ale powiem wam - moja współlokatorka pracuje w telemarketingu w banku- i to jaką kase ona tam wyciaga- ostatnio za 120 godzin dostała prawie 4000zł....
brutto?
Nie spodziewalabym sie takiej stawki-33 za godzine po telemarketingu

Ale i tak bym nie chciala

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

Jestem na etapie "zapuszczania" brwi bo wybieram się do kosmetyczki na regulację, żeby nadała mi odpowiedni kształt
Ja tez, bo lubie sobie jak sie nad czyms zastanawiam skubac brwi i je wyrywac w sensie, nie mam 5 wloskow na krzyz, ale chce zeby odrosly na maxa

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja też klasyka zawsze najlepiej wygląda... śmieszą mnie kobiety które na wesele idą wyglądając jakby z balu sylwestrowego się wyrwały... te brokaty we włosach itp .. brrr...
Ja tez. Raz mnie ojciec wyslal do fryzjerki przed weselem, mialam miec wlosy pofalowane i delikatnie jakos podpiete, zeby nie lecialy na ryjek, a wyszly oczywiscie mocne fale i dziwne upiecie

Na nastepne mialam rozpuszczone normalnie wlosy, tylko wyprostowane i nablyszczone troszke od dolu. I na studniowce tak samo- proste wlosy, mialam troche za ramiona, wiec wygladaly ok, sukienka do kolan zamiast sukni balowej, niewiele bizuteri, smoky eyes i usta delikatne- a nie jak inne tona rozu, szminki, brokatu i ciemne cienie.

Dla mnie studniowka to zreszta zaden wielki bal, a 19 latki zrobione w ten sposob dodaja sobie +20 lat

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

lilith, lejdinaati, loluska, monia, angel: dziekuje wam bardzo za glosy

blondyneczko: pierwsza nie podoba mi sie, a 2 fajna, ale na co dzien, nie na wesele

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

blondyneczko: ta pierwsza sukienka mi sie nie podoba, druga jest ok, ale na co dzien, na wesele niezbyt.

Dziekuje wam za glosy , chcialam wszystkie nicki wymienic w podziekowaniu, ale oczywiscie sobie zamknelam przed chwila przegladarke

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Julianna: a na jakim kierunku w ogole jestes?

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Hej. Jest tu moze jakas dziewczyna z Katowic? Potrzebuje jakis sklep z bielnizną w centrum katowic gdzie znajde jakis seksowny gorset za przystępną cenę....
Przystepna cena to ile mniej wiecej?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 18:30   #4215
Ccarolinaa
Zakorzenienie

kobietasukcesu- ja ci już pewnie dawno oceniłam na 5 bo staram sie wszystkim ocenić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 18:32   #4216
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
koszule to zawsze po jednym zalozeniu, w 35 stopniowe upaly to i w ciagu dnia sie lubie przebrac i wykapac

Sweterek na bluzke no to wiecej niz raz, ale bez przesady w druga strone

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

brutto?
Nie spodziewalabym sie takiej stawki-33 za godzine po telemarketingu

Ale i tak bym nie chciala

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Ja tez, bo lubie sobie jak sie nad czyms zastanawiam skubac brwi i je wyrywac w sensie, nie mam 5 wloskow na krzyz, ale chce zeby odrosly na maxa

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Ja tez. Raz mnie ojciec wyslal do fryzjerki przed weselem, mialam miec wlosy pofalowane i delikatnie jakos podpiete, zeby nie lecialy na ryjek, a wyszly oczywiscie mocne fale i dziwne upiecie

Na nastepne mialam rozpuszczone normalnie wlosy, tylko wyprostowane i nablyszczone troszke od dolu. I na studniowce tak samo- proste wlosy, mialam troche za ramiona, wiec wygladaly ok, sukienka do kolan zamiast sukni balowej, niewiele bizuteri, smoky eyes i usta delikatne- a nie jak inne tona rozu, szminki, brokatu i ciemne cienie.

Dla mnie studniowka to zreszta zaden wielki bal, a 19 latki zrobione w ten sposob dodaja sobie +20 lat

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

lilith, lejdinaati, loluska, monia, angel: dziekuje wam bardzo za glosy

blondyneczko: pierwsza nie podoba mi sie, a 2 fajna, ale na co dzien, nie na wesele

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

blondyneczko: ta pierwsza sukienka mi sie nie podoba, druga jest ok, ale na co dzien, na wesele niezbyt.

Dziekuje wam za glosy , chcialam wszystkie nicki wymienic w podziekowaniu, ale oczywiscie sobie zamknelam przed chwila przegladarke

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Julianna: a na jakim kierunku w ogole jestes?

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Przystepna cena to ile mniej wiecej?
No powiedzmy 60 zł.
Stary 2011-09-21, 18:38   #4217
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie mi który sweterek-kurteczke kupić?? zastanawiam sie cały czas

każdy piękny, ale naj chyba ten 3

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Gotowe
obiecałam być szczera więc będę Nie chudnij ani grama, tak jak się spodziewałam figura super włosy... masz długość do jakiej dążę, prześliczne i zakochałam się w Twojej sukience biała góra, dół w kwiatki mierzyłaś swoje włosy? jeśli tak, to jestem ciekawa ile mają cm

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 18:41   #4218
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
każdy piękny, ale naj chyba ten 3

obiecałam być szczera więc będę Nie chudnij ani grama, tak jak się spodziewałam figura super włosy... masz długość do jakiej dążę, prześliczne i zakochałam się w Twojej sukience biała góra, dół w kwiatki mierzyłaś swoje włosy? jeśli tak, to jestem ciekawa ile mają cm
Ok dziękuje jeden głos za 3:P a ja już sama nie wiem też mi sie wszystkie podobają ale musze tylko 1 wybrać :P

A tak wogule to zapisałam sie na studia kosmetologiczne, ale sie boje :O taki stres że sie codziennie już denerwuje i boli mnie brzuch :P
Stary 2011-09-21, 18:45   #4219
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
jak dla mnie pierwszy

Ale dzis mialam ladne wlosy po olejowaniu i waxie z miodem, teraz to bedzie moj ulubiony wax

Ciezki dzis dzien mialam, a jeszcze musze cos zrobic Odsapne dopiero przy top model, dzis podstawa, jedynie naloze na twarz maseczke nawilzajaca i olej na noc i zrobie masaz szorstka rekawica pod prysznicem.

Narazie szykuje mi sie duzo zajetego czasu, pracy to akurat w miare standardowo o ile czegos nowego nie wymysle, ale pojawia mi sie inne rzeczy do zalatwiania i to w ilosci sporej. Byle tylko byla chec do zycia i działania

Moim podstawowym postanowieniem na czas najblizszy jest wysypiac sie, czyli spac 9 godzin, duzo jak na doroslego czlowieka, ale mi tyle jest potrzebne Najwyzej okroje czas na wizaz czy cos, ale spac musze

I nie stresowac sie spaniem- bo ja spie albo 6, albo 7 i pol albo 9. I jak widze, ze mi zabraknie 15 min do pelnego wymiaru to stresik a to dlatego, ze chce sie wybudzac w plytkiej fazie snu zawsze

<3 <3 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 18:48   #4220
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie pierwszy

Ale dzis mialam ladne wlosy po olejowaniu i waxie z miodem, teraz to bedzie moj ulubiony wax

Ciezki dzis dzien mialam, a jeszcze musze cos zrobic Odsapne dopiero przy top model, dzis podstawa, jedynie naloze na twarz maseczke nawilzajaca i olej na noc i zrobie masaz szorstka rekawica pod prysznicem.

Narazie szykuje mi sie duzo zajetego czasu, pracy to akurat w miare standardowo o ile czegos nowego nie wymysle, ale pojawia mi sie inne rzeczy do zalatwiania i to w ilosci sporej. Byle tylko byla chec do zycia i działania

Moim podstawowym postanowieniem na czas najblizszy jest wysypiac sie, czyli spac 9 godzin, duzo jak na doroslego czlowieka, ale mi tyle jest potrzebne Najwyzej okroje czas na wizaz czy cos, ale spac musze

I nie stresowac sie spaniem- bo ja spie albo 6, albo 7 i pol albo 9. I jak widze, ze mi zabraknie 15 min do pelnego wymiaru to stresik a to dlatego, ze chce sie wybudzac w plytkiej fazie snu zawsze
Ja potrzebuje 12 godzin snu a nawet i więcej :P dziwna jestem

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Dziewczyny jak wy wstawiacie te buźki? wiem że smieszne pytanie ale chodzi mi czy żeby odpisać na wątek klikacie odpowiedz i przenosi was na strone gdzie są wlaśnie te bużki itp ale to trwa dłużej? czy szybka odpowiedź ale wtedy gdzie są te buźki ?;p
Stary 2011-09-21, 18:54   #4221
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
kobietasukcesu- ja ci już pewnie dawno oceniłam na 5 bo staram sie wszystkim ocenić
ja Tobie takze

A ostatnio peeeelno jedynek leci, pewnie od grup klikaczek wzajemnej adoracji, ja w takie zabawy nie wchodze, juz wole to 100 zl sama zarobic

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
No powiedzmy 60 zł.
Hmm to moze jakas sieciowka, ja za chyba 70 kupilam w h&m kiedys. Zalezy jaka to okazja- czy dla tz nacieszenia oczu czy jaka?

<3 <3 <3
Stary 2011-09-21, 18:56   #4222
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
ja Tobie takze

A ostatnio peeeelno jedynek leci, pewnie od grup klikaczek wzajemnej adoracji, ja w takie zabawy nie wchodze, juz wole to 100 zl sama zarobic

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Hmm to moze jakas sieciowka, ja za chyba 70 kupilam w h&m kiedys. Zalezy jaka to okazja- czy dla tz nacieszenia oczu czy jaka?
Tak dla Tż http://allegro.pl/sexy-kuszacy-gorse...830950672.html Taki mi sie podoba,ale nie mam czasu na allegro, bo potrzebuje na sobote
Stary 2011-09-21, 19:04   #4223
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Dziewczyny jak wy wstawiacie te buźki? wiem że smieszne pytanie ale chodzi mi czy żeby odpisać na wątek klikacie odpowiedz i przenosi was na strone gdzie są wlaśnie te bużki itp ale to trwa dłużej? czy szybka odpowiedź ale wtedy gdzie są te buźki ?;p
czemu dluzej?
ja klikam w odpowiedz, tyle ze scrollem, wtedy mam to w nowej karcie i nie gubie sie gdzie skonczylam czytac watek

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-21, 19:06   #4224
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
czemu dluzej?
ja klikam w odpowiedz, tyle ze scrollem, wtedy mam to w nowej karcie i nie gubie sie gdzie skonczylam czytac watek
A no racja tak jest łatwiej dziękuje
Stary 2011-09-21, 19:07   #4225
kobietasukcesu
zawsze mam racje

No to chyba te sieciowki zostaja- h&m, new yorker itd.

Nie wiem czy w silesi nie maja stoiska obsesive, ale tam pewnie tez drozej bedzie.

Ja dawno nie nosilam gorsetow w sumie, wiec nie wiem.

Ale za to chce sobie kupic spodniczke uczennicy i zakolanowki

<3 <3 <3
Stary 2011-09-21, 19:08   #4226
lacrimachristi
Zakorzenienie

carolinko gdzie mozna kupic takie cuda???
Stary 2011-09-21, 19:09   #4227
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
No to chyba te sieciowki zostaja- h&m, new yorker itd.

Nie wiem czy w silesi nie maja stoiska obsesive, ale tam pewnie tez drozej bedzie.

Ja dawno nie nosilam gorsetow w sumie, wiec nie wiem.

Ale za to chce sobie kupic spodniczke uczennicy i zakolanowki
Czyli uwazasz ze w H&M znajde takie seksowne gorsety? bo nigdy ich tam nie widzialam,choc,przyznam ze dawniej tez tak uwagi na to nie zwracalam....Slyszalam ze empiku, tzn kolo dworca PKS jest tez jakis sklep z bielizną....? Gdfybym miala czas zamowilabym na allegro i by bylo, a tak to po sklepach ciezko cos takiego znalezc...w sexshopach to juz wogole drogo...

Edytowane przez Princesska22
Czas edycji: 2011-09-21 o 19:10
Stary 2011-09-21, 19:09   #4228
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
carolinko gdzie mozna kupic takie cuda???
Na allegro zaraz podam linka ale który lepszy ?
Stary 2011-09-21, 19:11   #4229
lacrimachristi
Zakorzenienie

mnie sie podoba 2 i 3
Stary 2011-09-21, 19:12   #4230
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Prosze
http://moda.allegro.pl/sliczny-swete...828415268.html

u tego sprzedawcy jest mnóstwo innych, z tym że drogie nawet do 200 zł a te co wybrałam to 150-160 zl z wysyłką także musze wybrać pomiędzy nimi

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości