|
|
#61 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Ech dziewczęta
wracam na dobrą, odwykową drogę znowu mam tego wszystkiego tyle, że przestałam się orientować co i gdzie jest.. w chwili obecnej nawet nie da się tego pomieścić w łazience. ![]() Mam kompletny zakaz kupowania żeli, balsamów, maseł, peelingów, masek do włosów i ogólnie pielęgnacji poza określonymi potrzebami. a pewno muszę kupić płyn do higieny intymnej, krem z kwasami na jesień i antyperspirant..
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Nosku przybij piątkę w ścisłym odwyku.
Póki co idzie mi doskonale, a mamy już za sobą prawie 2/3 miesiąca.
|
#63 |
|
Konto usunięte
|
Melduję, że zużyłam KOLEJNY żel pod prysznic, teraz Isana arbuzowa, 300ml
Poprzednio Avon 500ml
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29485148]Melduję, że zużyłam KOLEJNY żel pod prysznic, teraz Isana arbuzowa, 300ml
Poprzednio Avon 500ml [/QUOTE]
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku, wszystkiego najlepszego
Nie było mnie na wizażu przez weekend, stąd to spóźnienie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29464560]To ja wszystkich częstuje moimi cukiereczkami z okazji imienin Noska [/QUOTE]Ależ tego jest
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Balsamy i różne preparaty do włosów
nie mogę się pogodzić ze strukturą moich włosów (gęste, grube i bez wyprostowania straszna szopa
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Odłożyłam wczoraj kilka kosmetyków do puszczenia w świat + ok 10 lakierów
|
#68 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Spóźnione wszystkiego naj i spełnienia marzeń
Cytat:
Dawaj znać, jak Ci idzie ![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie doczytałam w klubie Tam też odpisałam.Tak Cytat:
![]() Cytat:
Byłam wczoraj w tych górach. Zdobyłam szczyt 2122 m n.p.m. (Krzesanicę) Wyjechaliśmy o 5 rano, a w domu byliśmy z powrotem o 21:30. 9,5h chodzenia po górach. Na samej górze tak wiało, ze miałam na sobie koszulkę z krótkich rękawem, dwie bluzy i kurtkę 2 kaptury A jak szliśmy, to nas wiatr spychał na bok |
|||||
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29485148]Melduję, że zużyłam KOLEJNY żel pod prysznic, teraz Isana arbuzowa, 300ml
Poprzednio Avon 500ml [/QUOTE]Pięknie!
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
zuzylam nawilzajaca mgielke do ciala Avon Summer Breeze 150 ml
![]() |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
A mi poszedł mus do ciała i szampon 400 ml
Kupiłam też dwa żele do golenia, bo obecny powoli się kończy, a nie mam więcej w zapasie.
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć Kochane, szczególnie tych dużych pojemności
![]() No coś tam mi się obiło o uszy ![]() Cytat:
![]() ![]() W temacie to poszedł mi krem do stylizacji Artystyczny Nieład Welli. Używałam go ze dwa lata, jak nie więcej Następny wyciągnęłam już z zapasów. We wrześniu mam sporo zakupów, ale to głównie moje palety Sleek i perfumy, które zaczęłąm dopisywać. Z pielęgnacji kupiłam same potrzebne rzeczy. W październiku szykuje mi się zamówienie na biochemii albo mazidłach, bo kończą mi się hydrolaty i muszę zrobić zapas. Pewnie też skuszę się na ofertę YR z darmowymi perfumami Naturelle Mama chce szampon i krem i męczy mnie żeby zamówić, więc niewiele dobiorę dla siebie żeby starczyło na te 49 zł. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-20 o 14:01 |
|
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
ja się też pochwalę kolejnymi zużyciami
szczególnie ,że wśród nich jest krem do depilacji bielendy z ubiegłego roku (nowszy spisuje się lepiej, dlatego stary poszedł w kąt) , odżywka do włosów z avon natural i masło lemon be beauty.Do kolekcji dołączyła pół litrowa butla balsamu do ciała z eveline wanilia&kozie mleko, miał być na zimę , ale zapach ma tak obłędnie piękny ,że nie mogę mu się oprzeć i używam świeży zakup zamiast wykańczać zapasy. |
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam na Ciemniaku, Krzesanicy i Małołączniaku. Na Kopę wejdziemy innym razem O, kolejna miłośniczka do kompletu ![]() Przyszedł mi dziś Avon: kąpiel do stóp (potrzebna) i próbka podkładu matującego. Kupiłam też buty w CCC Czarne zamszowe kozaki. Tutaj foto, tyle że jasnych. Ale na żywo wyglądają milion razy lepiej!
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
piękne są, ale niestety nie mam kasy na razie nie mam cały czas odpowiedzi, co ze stażem dzwoniłam wczoraj i babka mi powiedziała, że nie może udzielić takiej informacji przez maila / telefon, na stronie internetowej też nie będą publikowane. Muszę czekać aż przyjdzie pismo do domu w każdym razie zmierzałam do tego, że jak już zacznę pracę, to też sobie takie buty kupię, bo są fajne
|
|
#77 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Po przeliczeniach wyszło, że mam 11 maseł do ciała, 10 żeli pod prysznic, 6 peelingów, 10 masek/odżywek do włosów.
Nusia świetne buty.
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się ostatnio buty lawinowo rozwalają, nie wiem co się dzieje. Sandały rozpadły się (już druga para w ten sam sposób), baleriny to samo, kalosze pękły, trampki przeciekają... Oby pozytywnie odpowiedzieli.
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia, świetne te butki! A wygodne z takim obcasem?
A ja się rozchorowałam i dziś wzięłam antybiotyk.
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a buty super ![]() zdrówka |
||
|
|
|
#81 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kuruj się ![]() A nie masz kogoś innego podzielającego to zamiłowanie? Ja np. zawsze chodzę z mamą, wujkiem i kto tam jeszcze ma aktualnie ochotę. TŻ jakoś nigdy nie był, nie wyrażał chęci. Ostatnio chciałam go zabrać właśnie na Czerwone Wierchy, ale szedł wtedy do pracy. Więc w sumie ciężko mi stwierdzić, czy by chciał Oczywiście jak jeździmy w góry na weekend, to chodzimy sobie po górach, ale to takie spacery, wiadomo - nie to samo, co wchodzenie na kilkuset metrowe szczyty. Ale mam zamiar go zgarnąć na kolejny wyjazd (mam nadzieję, że na Kopę Kondracką) i zobaczymy, może też mu się spodoba ![]() Zrobię dziś lub jutro zdjęcia moich butków, bo tak Wam się podobają, a na żywo wyglądają dużo lepiej Ja się zakochałam od razu Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-09-21 o 11:04 |
|||
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś zużyłam tonik lirene zostały jeszcze dwie butelki innych
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Od piątku zaczynam technika farmaceutę ale jestem podekscytowana
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Oleeeeeeeee
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć
Wow cuciola gratuluję Teraz walczę ze szminką Maybelline Może w październiku-listopadzie ją pokonam. No i z dwoma błyszczydłami.
|
|
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
Rozdałam dziś kilku czytelniczkom mojego bloga po kilka lakierów
Tzn. nadal są u mnie, ale już zapakowane i gotowe do wysłania U mnie by tylko stały, a tak to dziewczyny będą się z nich cieszyć ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- A na dniach zużyję śródziemnomorski krem do ciała, z którym walczę już od daaawna |
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Oj to kuruj się.
Cytat:
![]() Czekamy na zdjęcia. ![]() Wow pięknie! ![]() U mnie też chwilowy zastój ze zużyciami, ale do końca miesiąca skończą się jeszcze ze 2 - 3 kosmetyki i mam nadzieję, że wśród nich będzie błyszczyk.
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie pokonałam szampon timotei awokado i brzoskwinia 400 ml - swoją drogą kiepski włosy są po nim jakby obciążone i szybko nieświeże.
Teraz poużywam ze 2 miniaturki nivea lubie tak sobie planować co będe używać jak wykończe aktualny produkt.Dziś po pracy musze koniecznie zagłębić się w moich próbkach bo skończył mi się kremik na dzień i peeling (oczywiście też saszetkowe) może coś tam jeszcze jest w zapasach
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
luskap - lacze sie w bolu, mam angine ropna, goraczke 40 stopni, buuu ;( Tez biore antybiotyk od dzis...
Do tego pogoda szara, bura, wilgotna, odechciewa sie zyc
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Łasiczko
![]() ja wzięłam wczoraj ten antybiotyk i dziś i już jest trcohę lepiej, ale nadal kiepsko. Poszłam do pracy, jakbym siedziała w domu to pewnie szybciej bym wyzdrowiała
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

wracam na dobrą, odwykową drogę
znowu mam tego wszystkiego tyle, że przestałam się orientować co i gdzie jest.. w chwili obecnej nawet nie da się tego pomieścić w łazience. 

nie mogę się pogodzić ze strukturą moich włosów (gęste, grube i bez wyprostowania straszna szopa

Tam też odpisałam.

Z pielęgnacji kupiłam same potrzebne rzeczy. W październiku szykuje mi się zamówienie na biochemii albo mazidłach, bo kończą mi się hydrolaty i muszę zrobić zapas. Pewnie też skuszę się na ofertę YR z darmowymi perfumami Naturelle
Mama chce szampon i krem i męczy mnie żeby zamówić, więc niewiele dobiorę dla siebie żeby starczyło na te 49 zł.

Oczywiście jak jeździmy w góry na weekend, to chodzimy sobie po górach, ale to takie spacery, wiadomo - nie to samo, co wchodzenie na kilkuset metrowe szczyty. Ale mam zamiar go zgarnąć na kolejny wyjazd (mam nadzieję, że na Kopę Kondracką) i zobaczymy, może też mu się spodoba
Może w październiku-listopadzie ją pokonam. No i z dwoma błyszczydłami.